2018. március 4., vasárnap

Négyesben III. rész - Fiúk és lányok egymás közt 1. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben II. rész 3. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 6.

*********************************************************************


- Látod? Én megmondtam. Ti végig csak lazsáltatok ott kinn, úgyhogy könnyedén elverhettelek. Mint mindig.
- Még egy ekkora baromságot! Csak szerencséd volt, de ezt sose vallanád be.
- Ó! Tudod mit, zsenikém? Valamelyik nap ismételjük meg és akkor meglátjuk majd, ki nyer!
- Miért? Akkor nem henceghetnél, hogy megvertél.
- Ott a pont. Akkor maradjunk ennyiben! Úgyis tudod, hogy akkor is én nyernék. Legalább így nem verlek el túlságosan.
- Oké, oké… De aztán elmondom a mi csodás hölgyeinknek, mennyire ellágyított az élet idehaza.
- Ha már a lágyságról beszélünk… Ember, Jasmine tényleg olyan finom nőcske, ahogy mondtad. Sőt, még olyanabb is. Okos, vicces és eszméletlenül dögös. Ráadásul pedig hihetetlenül jól érezte magát velünk tegnap.
- Kösz, tesó. Valóban, minden álmomat felülmúlja. Az életemnél is jobban szeretem őt és ha ő is szeretné, szerintem összejöhet vele a négyes, amire vágytunk. A fenébe is! Nem akarom, hogy a hármasunk a múlté legyen, de nem hinném, hogy el tudnám hagyni őt, ha nem szeretne betársulni.
- Tudom. És megértem. Pokoli lenne elmenni. Nem tudom, én egyáltalán képes lennék-e rá.
- Én se hittem volna. De aztán történt valami. Valaki. Találkoztam vele és fülig belé estem.
- Nos, az volt a legjobb ötlet, hogy itt hagyjuk őt Tara kezei között. Ha bárki is kihozhatja belőle a vadmacskát, az ő.
- Ámen. Csak remélni tudom, hogy azt csinálják, amit gondolok, hogy csinálnak.
- Ó, igen! – pillantott le Matt a lábai közt növekvő dudorra, majd körbenézett az öltözőben. Mivel hétköznap délelőtt volt, a hely üresen kongott. Matt lehunyta a szemeit. – El is képzelem.
Jim mosolyogva kinyújtotta a kezét és megmarkolta a dudort Matt nadrágján.
- Ó, igen! Az én kanos haverom. Reméljük, Tara és Jasmine már alaposan felfedezték egymást. Kívülről-belülről.
Azzal Jim oda hajolt a barátjához és érzékien megcsókolta őt, a szájába tolva a nyelvét.
Matt felnyögött a barátja közelségétől.
- A fenébe is! Hiányoztál. Tarának is. Nagyon remélem, hogy ez az egész működni fog. Ha el kell menned, mi sose fogjuk kiheverni.
- Úgy legyen, haver! Úgy legyen! Nekem is hiányoztatok. Jobban, mint ahogy egész eddig gondoltam volna. – Azzal Jim Matt elé térdelt és a szájába szívta a másik immáron kőkeményen meredező szerszámát. – Mmm! Ez tényleg nagyon hiányzott – morogta, beszívva Matt illatát.
A másik férfi csak állt ott lehunyt szemmel, remegő térdekkel, Jim pedig ismét talpra állt és magához ölelte a szőke férfit.
- Most már jobb lesz, ha felöltözünk és megyünk, mielőtt valaki rajtakap, hogy itt reszelünk a padon.
- Ja… de, a fenébe is, ez mennyei érzés volt! Olyan régen volt már, hogy utoljára a szádba élveztem! És ez csak az első, amit szeretnék megint…
- Tedd keresztbe az ujjaidat és a golyóidat! Kis szerencsével hamarosan mindent megkapunk, amire vágyunk.
- Bízz bennem! Úgy teszek.
Befejezték az öltözködést és néma csendben pakolták el a felszerelésüket, hogy elindulhassanak az edzőterem parkolójában várakozó kocsijuk felé.

***

- Hé, drágák! Haza értünk! – kiáltott fel Matt, amikor Jim társaságában beléptek a konyhát a garázstól elválasztó ajtón.
Senki sem válaszolt.
- Hmm. Talán hátul vannak a medencénél.
Matt a mosogató fölé hajolt, hogy kipillantson az ablakon át a teraszra.
- Á! Nem látom őket. Vajon hol lehetnek?
- Nos, biztos jól vannak. Írtak vagy telefonáltak volna, ha valami gond van. Gyerünk, szerezzünk egy kis sört, aztán elszórakoztathatjuk magunkat, amíg elő nem kerülnek.
- Jól hangzik.
A két férfi a szobájuk felé indult. Jim épp előtúrta a törölközőjét, amikor meghallotta Matt suttogását a háta mögül.
- Jimmy! Jimmy! Gyere csak! Nézd meg ezt! Megtaláltam őket.
Jim kissé meglepetten fordult meg, hogy aztán megpillantsa barátja csálé mosolyát. Követte őt, ahogy átmentek abba a szobába, amin a feleségével osztoztak.
Matt az ajkaira tette a mutatóujját, majd belépett a szobába, hogy aztán félre állva utat engedjen Jimnek is. Odabenn, az ágyon, a két lány aludt. Jasmine Tara mögött feküdt, hátulról átkarolva a másik nőt. Mindkettőjükön volt némi ruha, de különböző helyeken, Jasmine haja pedig teljesen zilált volt.
A két srác csendben kihátrált a szobából és becsukták az ajtót maguk mögött, hogy aztán visszamenjenek a konyhába. Amikor oda értek, Jim arcán fülig érő mosoly terült szét. Matt viszonozta a mosolyt és pacsira emelte a kezét.
- Nos, az is lehet, hogy úsztak egyet, lezuhanyoztak, átöltöztek és egy hosszú beszélgetés után aludtak el, de én le merném fogadni, hogy egy kiadós döngetést szalasztottunk el. A körülmények alapján szerintem minden nagyon jól ment.
Jim boldogan felsóhajtott.
- Ó, igen. Azt hiszem, ezen túl kevesebb dolog miatt kell majd aggódnunk. – Előre lépett és átölelte Matt-et, hogy az arcához simítsa a sajátját. A másik férfi magához ölelte őt és a hátát simogatta. Végül Jim visszahúzódott és halkan folytatta: - Egek! El se tudod képzelni, mennyire féltem, hogy fog ez elsülni! Tudom, hogy nincs ez még lerendezve, de nagyon jóknak tűnnek az esélyek.
Azzal előre hajolt, hogy ajkai találkozzanak Matt-éivel. Nyitott szájjal csókolóztak, miközben mindkettőjük teste a másikéhoz simult. Anélkül, hogy megszakították volna a csókot, a szőke férfi a pulthoz nyomta társát és a csípőjéhez dörgölte ismét hevesen meredező farkát.
Percekig folytatták még így. Mindketten többre vágytak, de már annak is örültek, hogy egyáltalán eddig eljutottak.

Jim már épp javasolni akarta, hogy óvatosságból menjenek fel a Jasmine-nel közös szobájukba és ott folytassák, amikor hirtelen meghallották a nő hangját a hátuk mögül…

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]