2018. március 7., szerda

Négyesben III. rész - Fiúk és lányok egymás közt 2. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben III. rész 1. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 6.

*********************************************************************


Jim már épp javasolni akarta, hogy óvatosságból menjenek fel a Jasmine-nel közös szobájukba és ott folytassák, amikor hirtelen meghallották a nő hangját a hátuk mögül: - Üdv itthon, srácok!
Mindketten ugrottak egy nagyot, hogy aztán az ajtóban ácsorgó Jasmine-re pillantsanak, aki álmos mosollyal nézett vissza rájuk torzonborz hajkoronája alól. Tara közvetlenül mögötte állt, átkarolva Jasmine törzsét, és a válla felett pillantott a srácokra, győzedelmes mosollyal az arán. Matt és Jim mindketten teljesen letaglózva álltak ott. Még a kezüket is egymás farkán felejtették, szájuk pedig teljesen elnyílt.
A lányok felnevettek a látványon.
Végül Jasmine törte meg a csendet.
- Bocsánat! Nem akartunk megijeszteni titeket. Csak pár pere jöttünk le és vettük észre, hogy már itthon vagytok.
Jim bele akart kezdeni valami magyarázatfélébe, de Jasmine egy feltartott kézzel elhallgattatta.
- Először is, Jim, semmi gond. Tényleg. Ez nagyszerű. – A férfi térdei majdnem összeroskadtak az egyértelmű megkönnyebbüléstől. Még szerencse, hogy Matt átkarolta, hogy megtartsa őt. – Köszönöm az üzenetedet és köszönöm, hogy szeretsz és hiszel benne, hogy a társaságotok része lehetek, de képes lennél feladni is, ha nemet mondanék. Tara segített megértenem mindent, és rájönnöm, hogy a lányokat is szeretem… vagy legalábbis egyet biztosan. – Szikrázó mosollyal fordult hátra, hogy szájon csókolja a másik nőt, mielőtt folytatta volna: - És ez segített megértenem a ti helyzeteteket is és hogy milyen csodás is ez. Így pedig amikor megláttalak itt titeket, teljesen be is nedvesedtem.
Jim és Matt letaglózva állt ott, elnyílt szájjal, próbálva feldolgozni a látványt, ahogy Jasmine megfogta Tara kezét és odavonta őt, hogy mindhárom társát egyszerre ölelje át. Mind a négyen átadták magukat a kellemes közelség érzésének, miközben egy örült terv bontakozott ki Jasmine fejében.
- Először is, bocsánat, hogy megzavartalak titeket! Viszont… arra gondoltam, találhatnánk valami sokkal kényelmesebb helyet is, mint a konyha, hogy folytassuk. Nagyon szeretném nézni, és talán Tara ki is kötözhetne, hogy véletlenül se zavarjalak meg titeket. Egek, ez olyan izgató!
A srácok továbbra is elnyílt szájjal bámultak rá.
- Ó, baby! El se tudod képzelni, milyen mocskos dolgokat tennék veled – csókolta meg Tara a másik nő orrát. – Gyerünk! Mindenki ragadja meg az italát és kövessetek!
Mindannyian szereztek maguknak italt és Tara után indultak a Matt-tel közös hálószobájuk felé. Amikor oda értek, Tara lehuppant az ablak alatti kanapéra és megveregette a takarót maga mellett.
- Gyere, Jazzy! Ez a legjobb hely a házban. Srácok, az ágy a tiétek. Arról azonban nem nyilatkozhatok, hogy mennyi ideig sajátíthatjátok ki.
Matt egy pillanatot sem vesztegetett tovább. Átrántotta Jim pólóját a fején és a szoba sarkába hajította, hogy aztán kigombolja a nadrágját és letolja magáról. Aztán, amikor már mindketten teljesen meztelenek voltak, hátra tolta Jimet, amíg az az ágynak nem ütközött. Utána pedig ott folytatta a csókolózást, ahol a konyhában abbahagyták. Ezúttal azonban egy pillanat alatt horizontális helyzetbe kerültek és meztelenül simultak egymáshoz.
Tara és Jasmine egymás mellett ültek a kanapén és lenyűgözötten figyelték az eseményeket, élvezve a szobát megtöltő füllett hevületet. Tara a háta mögé nyúlt és kikapcsolta a bikinifelsőjét.
- Nem tudom, te hogy vagy vele – mondta –, de én hirtelen túl soknak érzem magamon a ruhát. – Azzal szó nélkül Jasmine háta mögé nyúlt és őt is megszabadította a felsőjétől. Pillanatokon belül már mindketten félmeztelenek voltak.
Jasmine oldalra dőlt és az ajkai közé vette Tara mellbimbóját, hogy lassan szopogatni kezdje.
- Mmm! Igazad van – mondta, és elkezdte lehámozni mindkettőjükről a sortjukat, míg végül ők is teljesen meztelenek nem lettek. Egymáshoz simultak és a másik bőrét cirógatták, miközben figyelték a srácokat az ágyon.
Jim Matt köré fonta a karjait, közben pedig hevesen csókolóztak, mint két kamasz, akik épp csak felfedezik a szexet. Matt lenyúlt, hogy megmarkolja mindkettőjük meredező férfiasságát, mire egyszerre nyögtek hangosan egymás szájába.
A történések egyértelműen megtették a hatásukat a lányokra is, akik egymás combját simogatták épp. Miközben a srácok egymás farkát kényeztették, ők is szétlöködték a másik combjait, hogy jobb behatolást biztosítsanak maguknak egymás ágyékához.
- Egek! – nyögte Jasmine. – Sosem hittem volna, hogy… hogy ez ilyen… izgató.
Tara megmarkolta barátnőke combját egyetértése jeleként, majd becsúsztatta a kezét combjai nedves közébe.
Matt végigcsókolta partnere testét, aki hangosan felnyögött és a szőke tincsek közé túrt, lefelé irányítva barátja fejét.
- Ó, istenem! – zihálta. – Annyira hiányzott ez!
Matt nem válaszolt, csak megragadta Jim farkát és mélyen a szájába tolta. Közben egyik keze a másik férfi golyóival játszadozott, amitől a másik férfi egyre hangosabb nyögéseket eresztett ki magából.
Jim egyre hevesebben rázkódott, ahogy Matt fel-e mozgott a szerszámán, a lányok pedig elvarázsoltan figyelték a kibontakozó jelenetet. Közben pedig ujjaikkal szakadatlanul egymás bejáratát izgatták. Bár Tara látta már a srácokat együtt, az egy éve volt, úgyhogy rá is olyan erővel hatott a jelenet, mint Jasmine-re.
Matt lehunyt szemmel élvezte, ahogy a legkedvencebb dolga mozog a szájában, ami csak ezen a világon létezik. Ajkaival végigsimított Jim farkán, nyelvével finoman körözve rajta.
Amikor Jim egyre hangosabb nyögései jelezték, hogy már közel jár a csúcshoz, Matt a térdei mögé nyúlt és megemelte a lábait, hogy közben tövig bekapja a másik férfi farkát.
Az érzés teljesen elvette Jim eszét, de a beállt változások eléggé visszafogták ahhoz, hogy uralkodni tudjon a testét feszítő gyönyörön. Erősen markolta a lepedőt, a feje pedig ide-oda hánykolódott nyögései közben az ágyon. Aztán megragadta saját térdeit és feljebb húzta a lábait, hogy jobb behatolást biztosítson Matt-nek.
A szőke férfi értett a jelekből és lejjebb kúszott, hogy immáron partnere bejáratát izgassa a nyelvével. Jim egyre hevesebben rázkódott, élvezve a kényeztetést, ahogy társa előkészíti magának az utat.
Aztán Matt hirtelen mosolyogva az éjjeliszekrényhez nyúlt a síkosítóért.
Odalra gördült, hogy egymás mellé kerüljenek, ami után Jim, követve barátja előbbi példáját, alá bukott, hogy ezúttal ő vegye a szájába az alant meredező szerszámot. Úgy nyalogatta, mint egy jégkrémet, kellemes bizsergést csalva Matt tagjaiba.
Amikor úgy érezte, kellőképp előkészültek már, kinyitotta a síkosítós tubust, hogy bekenje a tartalmával Matt szerszámát. Közben a másik férfi maga felé fordította őt, hogy ujjaival gyengéden tágítani kezdje bejáratát. Ritmikusan mozogtak előre-hátra, ahogy Matt mozgatta ujjait Jim testében, ő pedig partnere golyóit szopogatta.
Az eseményeket figyelő lányok is egyre jobban felizgultak. Széttárt lábakkal ültek a kanapén és egymás ágyékát dörgölték. Lassan löködték egymást a beteljesülés felé. Azonban egyikük sem akart még elmenni. Csak ültek ott zihálva, mindketten visszafogva a gyönyörüket, és figyelték az előttük zajló eseményeket.
A srácok is már hasonló állapotban voltak. Jim menet közben áttért Matt fenekére, előkészítve magának is a terepet. Aztán, amikor úgy érezte, már amúgy se bírná sokáig, négykézlábra emelkedett és megrázta a fenekét a partnere felé.
- Gyere, haver! Szabad a pálya.
Matt-nek nem volt szüksége további bíztatásra. Jim mögé helyezkedett és lassan belé vezette a szerszámát.
Egyszerre nyögtek fel és hangjuk hosszan visszhangzott a lakásban.
- Ó, egek! – zihálta Jim. – Ez annyira hiányzott!
Matt lassan visszahúzódott Jimből, hogy aztán ismét belé lökje magát. Mind a négyen egyszerre nyögtek fel minden egyes lökésnél. A felül lévő férfi előre hajolt és partnere hátát és vállát csókolgatta, míg végül belé nem engedte minden nedvét.
Mindketten zihálva roskadtak az ágyra, miközben a lányok az élvezet újabb szintjére lökték egymást, felkészülve a beteljesülésre.
A srácok ziháltak egy ideig, míg végül Matt teljesen vissza nem húzódott Jimből, hogy utána magához vonja őt és mohón megcsókolja.
Pár pillanatnyi pihenés után az utóbbi férfi megragadta társát és gyengéd erőszakkal négykézlábra állította, hogy aztán, épp úgy, ahogy korábban vele történt, belevezesse férfiasságát a másikba.
Ismét felcsapott a nyögéskórus, ezúttal azonban nem tartott sokáig. Elég volt pár lökés, miközben ráhajolt Matt hátára és már tele is pumpálta a testét saját nedveivel.
Most már a lányok se tudták visszafogni magukat és hangosan felnyögtek gyönyörükben. Egész testük beleremegett a gyönyörbe, ahogy beterítették nedveikkel egymás kezét.
Mosolyogva néztek egymásra és a srácok remegő lábbal keltek ki az ágyból, hogy maguk mellé segítsék a lányokat.
Amikor a zihálásuk már enyhült, megint nevetni kezdtek, akárcsak előző este a jacuzziban. Az utolsó csepp energiájukat is a nevetésre használták el, hogy aztán kollektív csókolózásban törjenek ki.

Végül mind a négyen boldogan zihálva simultak össze egymás karjaiban.

Folytatása következik!

Vége a III. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]