2018. március 14., szerda

Négyesben IV. rész - Párcsere 2. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben IV. rész 1. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 7.

*********************************************************************


Jasmine ismét nem a saját ágyában ébredt, a körülmények azonban már kezdtek egyre ismerősebbé válni. A forró test azonban, ami a hátához simult, teljesen új volt. Habár Matt és Jim testfelépítése alig különbözött és innen nem láthatta a férfi szőke fürtjeit, azonnal tudta, hogy nem Jim van mögötte. Nem tudta megmagyarázni, de még az is, ahogy a férfi magához ölelte, különbözött. Jim egyenlő partnerként bánt vele, míg Matt-nek már az ölelése is védelmező és gondoskodó volt. Ennek ellenére nagyon is tetszett neki a helyzet és amennyire tudott, még közelebb préselődött Matt mellkasához.
- Mmm! Van csodálatosabb dolog, mint erre ébredni? – simította Matt a kezét Jasmine mellére.
- Ó! Jó reggelt! – simított végig a nő a köré fonódó karon és az egyre csak növekvő erekcióhoz dörgölte a fenekét. – Úgy tűnik, mindenki kezd ébredezni. – A férfi nem válaszolt semmit, csak felnevetett és ő is a hozzá bújó feszes fenékhez dörgölte falloszát.
- Nos, amikor ilyen kellemes érzések ébresztenek, mindenki boldogan becsatlakozik a buliba.
Ezúttal Jasmine nevette el magát.
- Tényleg nem is értem, mi történik velem. Ne érts félre, imádok szexelni. Jimmel rendszeresen gyakoroljuk is, de itt lenni hármótokkal egészen új élmény. Mintha egy egészen új személyiségemet hoznátok elő. Szeretkezni… mindannyiótokkal… csak ez jár a fejemben. Eddig nem ilyen voltam. Még három nappal ezelőtt sem. Sosem álmodoztam róla, hogy egy másik nővel legyek. És hogy végignézzem, ahogy két férfi szeretkezik egymással, ráadásul úgy, hogy közülük az egyik feleségül akar venni… Ez annyira izgató és mégis rémisztő. Eddig az ilyesmi még eszembe se jutott. De most… most csak arra tudok gondolni, hogy milyen lehet a farkad a számban és a puncimban és… - Jasmine elvörösödött.
- Nos, én csak azt tudom mondani, hogy mi is így érzünk – csókolgatta Matt a nő vállát. – Ahogy Tara is mondta, az életünk felét azzal töltöttük, hogy találjunk egy negyedik embert, aki így lehet velünk. Valakit, aki… akit szeretünk és aki szeret mindhármunkat és bármiben benne lenne velünk. Valakit, aki elfogad minket úgy, ahogy vagyunk.
- Tudom, hogy ez így nagyon gyors – folytatta -, de semmi gond. Nem kell semmit elsietni. Csak próbáljuk ki, milyen is lenne együtt…! Persze csak ha te is akarod. – Jasmine érezte a szétterülő mosolyt Matt nyakához simuló arcán. – Én nagyon szeretném kipróbálni, hogy mi ketten hogy jövünk ki egymással – fordította meg a nőt, hogy magához ölelje. A telt mellek izmos mellkasához feszültek, meredező férfiassága pedig a nő combjai közé simult. Érezte, ahogy a nedvesség elönti partnere ágyékát.
- Lassabban! – kacagott Jasmine. – Talán előbb jobb lenne lemosdanom… Persze csak ha nem bánod – tette hozzá, miközben kibontakozott Matt öleléséből, majd csintalanul mosolyogva hátra pillantott a válla fölött, amikor a férfi menet közben gyengéden megpaskolta a fenekét.
Miközben a fürdőszoba felé vette az irányt, a férfi is követte pár lépéssel lemaradva, hasonló célból.
Jasmine mosolyogva figyelte, ahogy a férfi próbál irányt szabni ágaskodó farkának menet közben a zuhany felé, miközben ő hozzá kezdett a fogmosáshoz.
- Csak nem útban van a kisfickó? – vigyorgott rá és gyengéden megmarkolta a kiálló dorongot.
- Ez nem segít – mordult fel Matt. – Nem mintha bánnám, hogy ezt csinálod.
- Nos, oké! – kacagott fel Jasmine és rá kacsintott. – De ne tartson sokáig!
Amikor már mindketten végeztek és visszatértek a hálószobába, Jasmine felsóhajtott és kinyújtóztatta meztelen tagjait, mélyen beszívva a levegő. Fényes fekete haja vízesésként hullott a vállaira, betakarva melleit. Csak kemény bimbói kandikáltak ki a fürtök közül. Olyan volt, akár egy festmény, ahogy szívfájdítóan Matt-re mosolygott.
- Egek! Gyönyörű vagy – lépett a férfi az ágyhoz, miközben együtt bemásztak a takarók közé. Farka ismét újult erővel meredezett. Egymás szemébe néztek és szinte szikronban hajoltak előre, hogy megcsókolják egymást. Mindketten halkan felnyögtek, ahogy ajkaik egymáshoz értek.
Amikor levegőt kapkodva elhúzódtak egymástól, Jasmine ismét megszólalt:
- Ez olyan különös! Bár most vagyunk először együtt, olyan, mintha már annyira ismernélek, mint Jimet. Nem is tudom…
- Értem én. Furcsa, de a jó értelemben furcsa.
- Egyértelműen a jó értelemben.
Ismét megcsókolták egymást és testük egymáshoz simult, ahogy a másik hátát simogatták, összedörzsölve ágyékukat.
Matt Jasmine arcát csókolgatta, majd tovább haladt lefelé a nő nyakán, miközben hallgatta, ahogy partnere légzése egyre hevesebbé válik. Tovább haladt lefelé a nő melleire, aki engedelmesen tolta halmait a férfi arcához, miközben belemarkolt a szőke fürtökbe, helyben tartva a bimbóin munkálkodó fejet.
Ksusha Krasivchik alias Jasmine
Matt felnyögött és még tovább haladt lefelé, végigcsókolva a nő hasfalát, mielőtt behatolt volna combjai közé. Karjaival partnere háta mögé nyúlt és gyengéden tartotta Jasmine testét, ahogy az egyre hangosabban kezdett zihálni.
Miközben nyelve behatolt a nő vágatába, kezei lecsúsztak a formás farpofákra. Jasmine hevesen zihálva mozgatta ágyékát, élvezve a benne mozgó nyelvet. Már most teljesen elvesztette az eszét a gyönyörtől. Egyre kontrollálhatatlanabbul rázkódott, ahogy Mattnyelve belé hatolt. A helyzeten pedig egy fikarcnyit sem változtatott ahogy a férfi mindig egy kicsit módosított a technikáin.
Amikor a férfiajkaia csiklója köré fonódtak és nyelve a kis pöcök hegyéhez ért, nem bírta már tovább. Korábban sosem érte el ilyen hamar a gyönyört, az elmúlt napokban azonban Tara és Matt csodát tettek vele. Ezúttal is agyát teljesen elöntötte a köd. Teste megfeszült és kirobbanó nedveivel terítette be Matt arcát. Lábai a férfi feje köré fonódtak és erősen magához szorította őt. Már őt magát is elöntötte a félelem, hogy a végén a fulladásig szorítja a férfit, míg végül pár pillanatnyi rázkódás után el nem ernyedtek a tagjai.
- Váó…! Egek…! Ez… ez… - zihálta, hevesen kapkodva a levegőt.
Matt szilárdan tartotta őt és gyengéden csókolgatta a nyakát.
- A fenébe is! – nyöszörögte a nő. – Ez az egész… a semmiből jött… Nos, nem a semmiből, kiadós munkája volt benne az isteninyelvednek, de… akkor is…
Matt vidáman felnevetett.
- Köszönöm… azt hiszem.
Jasmine fáradtan elmosolyodott.
- Én is köszönöm. Talán még napok se lesznek elegek arra, hogy magamhoz térjek, de… ez csodálatos volt.
Matt arcán továbbra is a levakarhatatlan mosoly terült szét, majd lassan vett egy mély levegőt.
- Nem tesz semmit. Tényleg. Számomra az öröm. Én is nagyon élveztem.
- Öröm? Nem inkább észbontó gyönyör? Neked minden nap hasonlóban lehet részed. Első kézből tapasztaltam – borzongott meg Jasmine, majd ismét szájon csókolta Matt-et. Érezte, ahogy a férfi továbbra is mosolyog a csók ölelésében.
Ellentétben azzal a lassú és megfontolt mozgással, ahogy a férfi lefelé halat az ő testén, csókokkal hintve be bőre minden négyzetcentiméterét, Jasmine azonnal a célpontjához csúszott és ajkait Matt ágaskodó hímvesszeje köré fonta. Ujjaival gyengéden izgatta a férfi golyóit, amíg az hangosan nyögdécselni nem kezdett.
Gyengéden végigfuttatta nyelvét a férfi árbóca mentén, majd ismét bekapta a makkját. Matt erre csak hangosan felnyögött és ritmikusan előre lökte ágyékát. Jasmine azonban ellenállt, szép lassú ütemben mozgatva ajkait partnere férfiasságán. Matt viszont így is majdnem olyan hamar elvesztette a kontrolt, mint Jasmine pár perccel korábban. Próbált tiltakozni és ellenállni, de a nő csak mosolygott, addig folytatva, amíg a férfi teste ívbe nem feszült.

Matt végül feladta és harminc másodperc lefolyása alatt ő is ugyanabba az állapotba került, mint Jasmine. Hangos nyögések kíséretében engedte tele a nőszáját a nedveivel.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]