2018. május 20., vasárnap

Gyönyörök szigete XIII. rész - Döntés 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XIII. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 30.

*********************************************************************


- Ó, igen…! – dőlt hátra Devon, de közben a fejét felemelve folyamatosan figyelte, ahogy Kristanna a combjai között foglalatoskodik.
Én még mindig a farkamat markolásztam, miközben norvég barátnőnk tovább falta a pennsylvaniai szépség ágyékát és mozgatta ujjait a barlangjában, amitől az utóbbi egyre hevesebben zihált.
Camille gyengéden cirógatta Kristanna feszes fenekét, szabad kezével pedig továbbra is a dildót tartotta a szájához. Hamarosan azonban kihúzta a hancúrlécet ajkai közül, hogy barátnője combjai közé tolja.
Kristanna teste hirtelen megfeszült, torkát pedig a gyönyör kiáltása hagyta el, miközben azonban egy pillanatra sem szakadt el Devon vágatától.
- Egek…! Hittem én aztat, hogy fogód te dugni azt farkat Devvy-be.
- Az is a terv – vigyorgott Camille, a norvég szőkeség barlangjába mélyesztve a dildót. – De előbb adok neked is egy kis ízelítőt. – Tekintete azzal Devonra rebbent és felé is küldött egy széles mosolyt. – Utána majd te kerülsz sorra.
Kristanna felnyögött a gyönyörtől. A Camille kezében lassan mozgó szerszámon nedvei kiadós adagja csillogott, ahogy kicsusszant szeméremajkai közül, hogy aztán ismét behatoljon.
A mexikói kis vadmacska szakszerűen mozgatta az eszközt ki-be, egyre hevesebb zihálásra bírva Kristannát. Aztán váratlanul teljesen kihúzta belőle és ellépett Kristanna mellett, hogy figyelmét Devonra összpontosíthassa.
A következő pillanatokban pontosan azt tette, amit beharangozott. Kristanna pedig hevesen zihálva figyelte, ahogy a latin leányzó a szobatársa combjai közé térdel és egy nyelves csókkal üdvözli Devon punciját, mielőtt belemártaná a műszerszámot.
Devon hangosan felnyögött, fejét hátra vetette és a háta megfeszült. Camille pedig, egy pillanatot sem vesztegetve, gyorsan ki-be kezdte mozgatni benne a szerszámot. Tekintete végig Devon arcára szegeződött, miközben kezei szinte önjáróan folytatták a munkájukat.
Kristanna mosolyogva figyelte őket, kezei pedig saját mellbimbóit kényeztették. Saját tapasztalatomból tudtam, hogy északi barátnőnk könnyedén fel tud izgulni már csak mások gyönyörének látványától is. Hamarosan azonban úgy döntött, inkább ő is becsatlakozik a buliba. Hátat fordított Devonnak és a feje fölé helyezkedett, hogy lassan ráereszkedjen. Aztán előre hajolt és gyengéden szétfeszítette szőke társnője lábait, jobb behatolást biztosítva Camille-nek.
Elmosolyodott, amikor Devon felsikoltott a gyönyörtől és vidáman figyelte, ahogy Camille tovább mozgatja dildóját a másik nő vágatában.
Devon hevesen zihált, majd hirtelen előre nyújtotta kezeit és megmarkolta Kristanna fenekét. Norvég barátnőnk előre nyúlt és egyik kezével segített Camille-nek mozgatni a szerszámot társnőjükben, még hevesebb nyögést csalva elő belőle.
Kristanna és Camille színtiszta élvezettel az arcukon mosolyogtak, miközben folytatták munkájukat, egyre közelebb és közelebb lökve barátnőjüket a gyönyörhöz.
Végül, amikor a szenvedély hullámai már elcsitultak, Devon elégedetten nyújtózott el a törölközőn, miközben barátnői lenyalogatták nedveit a szerszámról.
Camille visszatolta a dildót a szájába és úgy szopogatta, mint egy igazi farkat, miközben tekintetét mereven Kristannán tartotta. Mereven egymás szemébe néztek és hiába nem szóltak egy szót sem, pontosan érzékelni lehetett a köztük folyó néma eszmecserét.
Camille elhátrált Devontól és leült, majd magára húzta Kristannát.
- Szóva’… mostan fogsz te engémet elfenékelni? – kérdezte a norvég leányzó. Mintha némi reménykedést hallottam volna ki a hangjánól. – Vó’tam nágyon rossz leány.
- Nem – válaszolta Camille, Kristanna és az én legnagyobb meglepetésemre. A sötéthajú szépség Devonra mosolygott, aki még mindig a törölközőn hevert és lihegve igyekezett kiheverni a gyönyör utóhatásait. – Mit gondolsz? – kapta fel Camille a dildót.
Devon felült és az egymáshoz simuló párosra mosolygott.
- Szerintem Kristanna a fenekébe szereti.
- Néééém! – tiltakozott a norvég szőkeség. – Én csák fogadtam aztat Amy-től, miközben vó’t orgia Jeremy-nél.
Camille elmosolyodott és gyengéden Kristanna fenekére csapott.
- Akarod, baby. Ne is tagadd! Ismerünk már.
- Mártsd bele azt a dildót mélyen a fenekébe! – bátorította Devon.
Kristanna teste lágyan remegett, ahogy Camille ölében fészkelődött.
- Van egy ötletem – jelentette ki végül Devon és négykézlábra emelkedett. – Mit szólnál, ha Kristanna fenekébe raknád azt a játékszert, miközben én kinyalom őt?
Kristanna élvezettelien felnyögött, Camille pedig szélesen elmosolyodott.
- Csodás ötletnek tűnik. Úgy még akár 69-ezhettek is.
- Az még jobb is lenne – vigyorgott Devon, miközben ismét a hátára fordult és széttárta a combjait.
Camille ismét gyengéden Kristanna fenekére ütött és Devon felé kormányozta őt. Amikor oda értek, a skandináv leányzó amerikai barátnője feje fölé helyezkedett, miközben arcát a széttárt combok közé fúrta.
Szinte azonnal nyalni kezdték egymást, miközben Camille tovább szopogatta a dildóját. Aztán hamarosan négykézlábra helyezkedett és kihúzta a szerszámot a szájából, hogy Kristanna fenekéhez illessze.
A másik lány hangosan felnyögött válaszképp, ahogy mexikói barátnője belé mélyesztette az eszközt, lassan és óvatosan mozgatva azt. A két szőkeség pedig közben töretlenül kényeztette egymást a nyelvével. Centi tűnt el centi után Kristanna testében, akinek a teste ettől csak egy jobban remegett.
Én is hangosan felnyögtem, bepiszkítva kezemet saját nedveimmel, miközben figyeltem, ahogy Camille egyre nagyobb sebességre kapcsol, Devon pedig töretlenül nyalja a másik szőkeség altestét. Le mertem volna fogadni, hogy Kristannának már nem lehet sok hátra.
- Ó, igen! – nyögött fel Camille izgatottan, minden egyes lökésnél növelve kicsit a tempón.
Bár a farkam már kiadta magából a tartalmát, továbbra is szakadatlanul pumpáltam, igyekezve ismét életet lehelni belé. Ennek a három vadmacskának a látványa, ahogy kényeztetik egymást, csodákra lehetett képes.
Egy gyors pillantás a másik monitorra elárulta, hogy Pamela, Trish, Lindsay és Amy most már igazán kényelmesen elhelyezkedett a tavacskában. Azonban még ez se tudta sokáig elterelni a figyelmemet a sziklaszirtnél kialakult édeshármasról. A másik társaság csak úgy tudott volna konkurenciát jelenteni, ha mind a négyen egymásra vetik magukat.
Maria Panova alias Kristanna
Kristanna egyre hevesebben zihált, ahogy Camille mozgott benne, az utóbbi pedig csak kuncogott rajta, miközben Devon heves nyelvmozdulatait figyelte. Végül már mindhárman hevesen rázkódtak, szemmel láthatóan mindenről megfeledkezve az őket körülvevő világból.
Végül a feszültség túlnőtt a kezelhetőség határain és Kristanna felsikoltott a gyönyörtől, Devon csodás combjai közé temetve az arcát. Camille lassan kihúzta belőle a szerszámát és elégedetten elmosolyodott. Devon pedig közben kimászott a másik szőkeség alól, utat engedve szobatársának, hogy az is megízlelhesse, a hevesen ziháló barátnőjük csöpögő nedveit.
Camille elmosolyodott és a karjaiba zárta Devont, hogy hevesen megcsókolja őt, mielőtt lenyalogatta volna az arcára ragadt nedveket. Kristanna pedig továbbra is hevesen zihálva figyelte az akciójukat, lassan simogatva magát.
- Most én jövök – mondta Devon Camille-nek és kivette a kezéből a szerszámot.
Gyengéden vállon lökte a mexikói lányt, a hátára kormányozva őt. A latin szépség engedelmesen széttárta a lábait, Devon pedig azonnal belevezette a kezében szorongatott szerszámot.
- Ó, igen…! – nyögtek fel egyszerre.
Devon kuncogni kezdett a helyzeten és hamar felvette a kellő ritmust, egyre tovább lökve szobatársát a gyönyörök csúcsa felé.
A farkam már ismét mereven ágaskodott ujjaim között, azonban ezúttal nem én voltam az egyetlen, aki saját magát kényeztette. Kristanna két ujját a vágatába mártotta, miközben tekintete mereven két társnőjére szegeződött.
Camille hevesen zihált, teste pedig egyre jobban rázkódott az élvezetektől. Szemei szorosan lecsukódtak, arca pedig teljesen kipirult, miközben Devon szakadatlan vehemenciával mozgatta benne a szerszámot.
Kristanna hirtelen a térdeire emelkedett és a páros közelébe mászott, hogy száját Devon vágyakozó ajkaihoz nyomja. Heves nyelvcsatát vívtak, testük pedig szorosan egymáshoz simult.
Camille teste egyre jobban rázkódott, tekintete pedig meredten a csókolózó párosra szegeződött.
Hamarosan Kristanna mindkét kezét a másik szőkeség telt kebleire helyezte és gyengéden megmarkolta azokat, hogy aztán az egyiket becsúsztassa a pennsylvaniai leányzó combjai közé. Az utóbbi hangosan felnyögött és még hevesebben kezdte csókolni Kristannát.
Ahogy a feszültség tovább nőtt benne, Camille megragadta Kristanna bal combját és gyengéden gyúrogatni kezdte azt, mire a norvég lány megszakította a csókot Devonnal és elégedetten lemosolygott mexikói batárnőjére, aki teátrálisan megnyalta az ajkait, kiprovokálva, hogy skandináv társnője az arcára ereszkedjen.
Devon immáron minden figyelmét a kezében szorongatott dildo mozgatásának szentelhette, aminek eredményeként Camille teste egyre jobban rázkódni kezdett, pillanatokon belül pedig hangos sikolyban tört ki.
Én közben addig rángattam a farkamat, amíg ismét ki nem préseltem magamból még valamennyi töltetet. El se tudtam hinni, milyen elementáris hatással volt rám ez a három gyönyörűség.

Bár Devon volt az, akit talán a legszívesebben láttam volna az oldalamon, talán megtarthatnám a barátnőit is, hogy néha eljátszadozzanak egymással… Persze csak miközben én nézem…

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]