2018. május 23., szerda

Gyönyörök szigete XIII. rész - Döntés 4. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XIII. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 30.

*********************************************************************


Este háromnegyed tíz volt már, amikor ismét a kukkoló szoba monitorai előtt találtam magam. A képernyőn Kristanna és Trish volt látható, ahogy épp a harcművészeti képességeiket csiszolgatták. Kristanna az izraeli küzdősport, a Krav Maga mestere volt, míg Trish a kickboxban volt igazán otthon.
Miközben ők egymással voltak elfoglalva, Devon a tőlük nem messze elhelyezkedő kanapén pihent. Egyértelműnek tűnt számomra, hogy nagyon is érdeklődik a másik két lány formamutatványai iránt. Talán ő is szeretett volna néhány önvédelmi leckét venni?
A másik aktív monitoron Pamela, Lindsay, Amy és Camille négyese volt látható, ahogy a padlón ücsörögtek egy másik szobában. A beszélgetésük nagyon könnyednek és pajkosnak tűnt. Mindannyian hangosan nevetgéltek és jól érezték magukat.
- Az első szexuális élményem, hiszitek vagy sem, egy lánnyal volt – mesélte éppen Pamela, amikor bekapcsoltam a mikrofont. Pont egy igazán érdekes témába csatlakoztam be.
- Meséld el! – kérlelte Camille izgatottan.
- Második évben történt a gimiben – mesélte Pamela. – Tizenöt voltam. Angelinának hívták.
- Hogy nézett ki? – érdeklődött Camille.
Pamela elmosolyodott és megcsóválta a fejét.
- Gyönyörű volt. Hollófekete haj, angyali arc és fantasztikus test.
- Olyannak hangzik, akit szívesen megismernék – kuncogott Amy.
- Sosem találkoztál még olyan puncival, mint ő, ezt biztosra veheted – kacsintott Pamela. – És hozzá fogható pasival sem.
Helga Lovekaty alias Angelina
- Persze, mesemondó – kacagott Camille.
- Akárhogy is… Angelinával a legjobb barátnők voltunk. Már az iskolai előkészítő[1] óta ismertük egymást. Minden szombat este egymásnál aludtunk. Az egyik héten náluk, utána pedig nálunk.
- Csak ti ketten? – somolygott Amy.
- Igen. Csak mi ketten. Ahogy utólag visszagondolok, nyilvánvaló, hogy Angelina már nagyon régóta belém volt zúgva. Én viszont ezt nem vettem észre. Az egyik ilyen együttalváskor azonban mindenre fény derült.
- Mindig késő estig fenn maradtunk és beszélgettünk – folytatta Pamela. – Mindenféle téma előkerült. A suli, tanárok, divat… a srácok, akik tetszettek nekünk. Olyan hajnali egy-kettő felé járhatott, amikor Angelina megkérdezte, hogy csókolóztam-e már valaha. Tizenöt voltam még csak akkor és még az első randimon sem voltam túl, úgyhogy nemet mondtam.
- Azt hiszem, sejtem, merre tart ez az egész – szaladt fülig Amy szája, szemei pedig huncutul csillogtak. – Sőt, pontosan tudom.
Alena Shishkova alias Pamela
Pamela mosolyogva folytatta: - Angelina azt mondta, ő már csókolózott korábban és hogy nagyszerű érzés. Az ő szavaival, olyan volt, mintha leverték volna a lábáról. Mintha tűzijáték pattant volna ki a fejében. Olyan nagyszerűen hangzott, én pedig rendkívül irigy voltam… Aztán arról beszélgettünk, hogy melyik srácokkal csókolóznánk szívesen. Srácokról a suliból, filmsztárokról, zenészekről… még egy tanárról is, akit mindketten szerettünk. Ez az egész rendkívül felizgatott. Azt mondtam Angelinának, hogy nagyon szükségem lenne már egy pasira. Talán pont azok közül egyre, akikről beszélgettünk, hogy megcsókolhassam. Nagyon vágytam már az első csókomra. Ő pedig azt válaszolta erre, hogy nem kellene tovább várnom. Azt mondta, hogy az első csókom közelebb van, mint hinném. Természetesen összezavarodtam és fogalmam sem volt, miről beszél.
Amy mosolya egyre szélesebb lett, ahogy várta az előre látható végkifejletet.
- Aztán hirtelen Angelina a számhoz nyomta az övét és megcsókolt.
- Ahogy gondoltam – nevetett Amy.
- Eleinte nagyon megrémültem. Fogalmam sem volt, mit gondoljak. Azt kérdeztem Angelinától, hogy mégis mit művel. Bolondnak neveztem őt és azt mondtam, hogy én nem vagyok olyan, mint azok a leszbikusok, akikről addigi életem folyamán hallottam… De ő azt mondta, hogy semmi okom a pánikra. Azt mondta, hogy az, ha csókolózok vele, még nem tesz leszbikussá. Csak meg akarta mutatni, milyen érzés csókolózni valakivel. Azt mondta, hogy a legjobb barátja vagyok és nem akarta, hogy kimaradjak ebből.
- Ennek ellenére is aggódtam egy kicsit – folytatta Pamela. – Erős ellenérzéseim voltak. Azt kérdeztem, mi lesz, ha a barátaink az iskolában megneszelik ezt. A hírnevünk romokban heverne. Egyértelműen nem fogadnának minket többé szívesen a pompon-csapatban. Csak folytattam és folytattam, amíg… ismét meg nem csókolt.
- Ezúttal teljesen le is tepert és a számba dugta a nyelvét – mesélte Pamela, teljesen elveszve az emlékeiben. – Amikor először éreztem a nyelvét az enyémhez érni, olyan volt, mintha a világ megállt volna. Semmi erőm nem maradt panaszkodni vagy tiltakozni. Az izgatottság hullámai csaptak rajtam végig és visszacsókoltam őt.
Lindsay, aki egész eddig csak ücsörgött ott és némán hallgatta Pamela történetét, most magát kezdte simogatni. Egyértelműen hatással volt rá a levegőben vibráló izgatottság. Tekintete mereven Pamelára szegeződött.
- Az a csók jó két percig tartott – folytatta a sztriptíztáncos szőkeség. – Amikor véget ért, Angelina elhúzódott és rám mosolygott. Tudta, mennyire levett a lábamról. Aztán megint megcsókolt. És megint és megint. Mindezt pedig lassan, gyengéden, de ugyanakkor addig soha nem ismert szexuális erővel is.
- A hetedik mennyországban éreztem magam, de aztán visszahozott a valóságba, amikor Angelina elmondta, milyen gyönyörűnek lát. Megkérdezte, mondta-e nekem már valaki valaha is, milyen gyönyörű vagyok. Eközben végig a melleimet masszírozta. Tiltakozni akartam és leállítani őt, de nem tudtam. Annyira felizgatott…! Lekerült a pizsamafölsőm és immáron a meztelen melleimet simogatta és a mellbimbóimat szopogatta. Annyira izgató volt…!
- Angelina folyamatosan azt mondogatta, mennyire gyönyörű vagyok, közben pedig a pizsamanadrágomat is letolta. Megint tiltakozni akartam, de képtelen voltam rá. A testem lángban égett. Azt mondta, már azóta vágyik erre, hogy az eszét tudja. Egy pillanattal később pedig az arca már a combjaim között is volt.
- Ó, egek…! – nyögött fel Lindsay, még mindig magát simogatva a sortján keresztül. – El se tudom mondani, hányszor álmodoztam arról, hogy egy barátom majd így elcsábít…
- El se tudtam hinni, hogy hagyom, hogy egy másik lány ezt tegye velem – folytatta Pamela -, de nagyon izgató volt. Akkor és ott csak Angelina nyelve számított nekem. Lassú volt és szenvedélyes és olyan orgazmusban részesített, amire életem végéig emlékezni fogok. Aztán lenyalta a nedveimet és megint megcsókolt.
- A későbbiek kissé homályosak – motyogta Pamela. – Azt hiszem, egymás karjaiban aludtunk el, és amikor reggel felébredtem, Angelina már nem volt ott. Anyukám azt mondta, korán felkelt és haza ment. Fel akartam hívni, de nem vette fel. Másnap, hétfőn, azonnal Angelinát kerestem az iskolában. Amikor megtaláltam, azt mondta, attól félt, hogy meggyűlölöm amiatt, ami történt. Hogy, az ő szavaival, szexre kényszerített. Már a sírás határán volt.
- Biztosítottam róla, hogy egyáltalán nincs szó erről. Elmondtam neki, hogy a szüleim aznap este sokáig dolgoznak és a testvéreim is a barátaiknál alszanak. Megkértem, hogy jöjjön át hozzánk az edzés után és nyaljon ki megint. És én is viszonozni akartam a gesztust.
- Attól kezdve mi voltunk a legközelebbi barátok. Elmondhatom, hogy Angelinával megosztottunk egymással mindent. Sok emberrel randiztunk az évek folyamán, de ő mindig ott volt nekem, amikor szükségem volt rá és viszont. – Pamela összevonta a szemöldökét, mielőtt folytatta volna. – Utána viszont úgy hat-hét éve kapott egy állást távol otthonról. Azóta egy kivételtől eltekintve sose láttam többé. Most Dél-Kaliforniában él, boldog házasságban.
Lindsay-n szemmel látható volt, hogy sikerült kielégítenie magát menet közben. Látszott az arcán és álmodozó tekintetén.
- Hányszor álmodoztál róla, hogy pontosan ugyanez történik veled? – kérdezte Amy.
- Minden este – válaszolta a legfiatalabb lány és vett egy mély levegőt.
- Esetleg egy konkrét lánnyal kapcsolatban? – vonta fel Camille kérdőn a szemöldökét.
Lindsay megvonta a vállát.
- Sok lányhoz vonzódtam már, de ott volt az az egy a boltban, ahol dolgoztam. Megannek hívták. Ő még mindig ott dolgozik, ahogy tudom. Mindig is barátok voltunk, én viszont teljesen belé zúgtam. Én a kozmetikai részlegen dolgoztam, ő pedig egy biztosítónál. Sokszor kisegített jogi ügyekben, én pedig őt a kozmetikumokkal. Ő volt talán a legjobb barátom, de sose mondtam volna el neki, hogy vonzódom hozzá. Úgyse akart volna tőlem semmit.
- Ezt honnan tudod? – kérdezte Amy. – Mi van akkor, ha Megan minden este arról álmodozott, hogy a lábaid közé kerül és jó alaposan kinyal? – Lindsay kényszeredetten fészkelődött a másik nő szavai hallatán. – Mi van, ha minden este álomba ujjazta magát erre az álomképre? Talán még a drága kis fenekedet is kezelésbe vette képzeletben…
- AMY! – nyögött fel Lindsay.
- Ez a probléma a mai világgal – csóválta a fejét vörös hajú nő. – Mindenki fél kimondani azt, ami a fejében jár. Mennyi ideje ismered Megant?
- Pár hónappal később kezdett el ott dolgozni, mint én, ami két éve volt.
- Mi van, ha ő is pontosan ugyanígy gondol rád, Lindsay? Csak gondolj bele! Mi van akkor? Elvesztegettél két teljes évet úgy, hogy nem mondtad el Megannek, hogy hogyan érzel. – Amy szemében az ismerős huncutság csillogott. – Két évet, ami alatt számtalanszor meghódíthattátok volna a raktár sötét sarkait egymást nyalva – kuncogott. – Talán még pár srácot is behívhattatok volna, csak a móka kedvéért…
- Egek…! – nyögött fel Lindsay tovább fészkelődve. – Én nem vagyok az a fajta lány…
Camille hisztérikus nevetésben tört ki.
- Hogy nem vagy az a fajta lány? Épp csak részt vettél egy orgiában hat másik nővel. – Lindsay leszegte a fejét, mintha szégyelné az emléket. – Tegnap pedig beöltöztél pomponlánynak, hogy úgy dugasd meg magad Jeremy-vel.
Amy egyetértően bólintott.
- Talán hatékonyabb lettél volna, ha egy jó kis szopással bátorítottad volna a focicsapatot… Személyre szabottan.
- Ha Megan tényleg úgy érzett Lindsay iránt, mint feltételezed – nézett Pamela Amy-re -, akár ő is léphetett volna.
- Feltételezem? – kerekedtek el Amy szemei. – Ahogy feltételezem? Pamela, édesem… néztél te már valaha is Lindsay-re? – intett Amy a fiatalabb lány felé. – Láttad már, milyen észveszejtően gyönyörű? Bármelyik lány vagy nő szívesen beleszbulna a kedvéért.
- Amy…! – nyögte Lindsay fülig vörösödve.
Camille hangosan kuncogott és megcsóválta a fejét.
- Fogalmad sincs, milyen vonzó vagy, ugye, kislány?
Lindsay félénken elmosolyodott.
- Soha senki nem beszélt még úgy velem, mint ti, lányok.
- Ez azért van, mert egész eddig csak kislányok vettek körül – vágta rá Amy. – Kis tejfelesszájúak, akiknek fogalmuk sincs róla, mi a jó.
- Egy szűk kis tini punci sosem érzékeli, hogy mennyit jelent a többi srácnak és lánynak – jegyezte meg Camille. – Én úgy látom, hogy az olyan finom szűk kis puncik, mint te is, csak az idősebbek után ácsingóznak.
- Az olyanok után, mint mi – tette hozzá Pamela.
- Igen – bólogatott Amy. – Sok gimnazista és egyetemista srác álmodozik a náluk öt-tíz évvel idősebbekről. Van egy szomszédom, aki tizenkilenc éves, otthon Ohióban, és teljesen rám van kattanva. Eközben az ennyi idős srácok mind a korukbeli lányokra csorgatják a nyálukat. Semmi sem érhet fel a friss puncihoz. Erre én is csak huszonhét-huszonnyolc évesen jöttem rá – vigyorgott Amy Lindsay-re. – Inkább nekem kellett volna adnod a szüzességed, nem Trish-nek és Jeremy-nek.
- Te jó alaposan kikötöztél volna és félholtra kefélsz – vörösödött el Lindsay. – Nem így akartam elveszíteni a szüzességemet.
Amy megnyalta az ajkait és csábosan elmosolyodott.
- Élvezted volna minden egyes másodpercét. Gyerünk, Lindsay, ismerd be! Tetszik neked is az ötlet. Te magad mondtad nekem. Te mondtad, hogy szeretnéd kipróbálni.
Lindsay összevonta a szemöldökét és lassan bólintott.
- Igen.
Ó? Szóval Lindsay szeretett volna alárendelt szerepet játszani Amy mellett? Ez egészen új dimenziókat nyit meg.
Camille tetőtől talpig végig mérte Lindsay-t és megnyalta az ajkait.
- Amikor még gimnazista voltál, álmodoztál valaha is arról, hogy te legyél a tanár kis kedvence?
- A szexuális kedvence – pontosította Amy.
Miközben Lindsay tovább fészkelődött, Camille ismét megnyalta az ajkait.
- Igen.
- Ha én a tanárod lettem volna – nézett Amy Lindsay-re -, örömmel vezettelek be a Puncinyalás 101 című tantárgy rejtelmeibe. Egészen addig nem mentél volna át, amíg nem csinálsz végig több órányi kemény munkát.
Camille kuncogva simította egyik kezét Lindsay derekára.
- Én pedig szívesen tartottam volna neked a Popószex 101-et. – Lindsay arca még vörösebb lett, miközben a mexikói nő folytatta. – A tiéd a legformásabb és csábosabb popó, amit valaha láttam.
Pamela hevesen bólogatott.
- Ezzel nem tudok vitatkozni.
- Én már jó alaposan beraktam neki egy dildót -vigyorgott Amy, szemmel láthatóan büszkén a teljesítményére. – Az análisszüzessége az, amit Jeremy sosem vehetett el. Mert én már megtettem.
HOGY MICSODA???!!!

Folytatása következik!

Vége a XIII. résznek![1] A „pre-school”, amire a szerző itt utal, egy általános amerikai gyakorlat. A tengeren túl ugyanis nem az első osztállyal kezdik a gyerekek a tanulmányaikat, hanem előtte van még egy amolyan „előkészítő évük”. Magyarul erre nincs kifejezés, úgyhogy jobb híján fordítom így. Ez tulajdonképpen tartalmában nem igazán különbözik egy utolsó óvodai évtől, viszont helyileg már az általános iskolában van, a jövendőbeli osztályukkal és arra van kihegyezve a dolog, hogy felkészítsék a gyerekeket, hogy utána bírják a „kiképzést”.

2 megjegyzés:

 1. Kedves Sinara,
  Nagy rajongo es lelkes olvaso vagyok. A pre-school viszont tudtommal nem csak altalanos inskola hanem gimnazium elött is van amolyan nulladik ev. 15 evesen en ez utobbira tennem le a voksom..
  Csak igy tovabb szuper blog.
  Üdv. M.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ...bar tovabb olvadva lehet megis igazad van...:-)
   Regi baratsag. Storno. Mea culpa. Mea maxima culpa.

   Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]