2019. január 20., vasárnap

Szerencsés szerelő I. rész 2. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet



Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2005. április 3.

*****************************************************************************

- Le akarlak szopni. – Tina előttem állt, csak egy törölközőt tekerve maga köré. Nedves vörös haja meztelen vállaihoz tapadt. Épp eléggé alul kötötte meg a törölközőt, hogy egy kiadós karéjt lássak keblei felső pereméből.
Mielőtt akárcsak még egy levegőt is vehettem volna, ledobta a törölközőt és már elém is lépett, lehúzva zipzáramat. Hátra lökött a kanapéra és a lábaim közé térdelt. Éreztem, ahogy a zuhanyzástól nedves kezek ráfonódnak farkamra és kirángatják gatyámból. Egy gyors nyalintás után azonnal a szájába is vette makkomat. Én pedig csak hátra dőltem és figyeltem, ahogy a farkamat szopja. Feje előre-hátra mozgott, hangosan cuppogva, teljesen elvéve az eszemet.
Lenyűgözötten szemléltem, ahogy ritmikusan mozog árbócomon, majd megmarkolja nadrágom peremét. Kissé megemeltem a fenekemet, segítve neki, hogy lehúzhassa azt boxeremmel együtt, közben pedig tovább pumpáltam szerszámomat szájába. Lehúztam pólómat és félrehajítottam a törölköző és a nadrágom mellé.
Végül Tina kiengedett a szájából, némiképp felengedve a ködöt szemeim előtt.
- Tetszik? – mosolygott fel rám huncutul.
Megborzongtam, majd bólintottam.
- Gyere! – Tina megfogta a kezem és bevezetett a hálószobába. Én átkaroltam a derekát és játékosan az ágyra löktem őt. Négykézlába állt és felém tartotta fenekét, elővillantva nedvességtől csillogó punciját is. Hátra pillantott rám a vállai felett és mosoly terült szét vonásain, amikor mögé helyezkedtem, hogy szeméremajkai közé nyalintsak. Hangosan felnyögött, amikor széthúztam ajkait, hogy közéjük toljam nyelvemet. Ujjaimmal izgattam csiklóját, még hevesebb hangokat csalva elő belőle.
Gyorsan pozíciót váltottunk és becsúsztam alá, hozzáférést biztosítva neki farkamhoz, miközben én továbbra is combjai között merültem el. Tina ismét ráhajolt dorongomra és arcomba nyomta ágyékát, miközben szopni kezdte azt. Minden egyes alkalommal, ahogy ajkai végig simítottak árbócomon, borzongató hullámok futottak végig gerincem mentén. Nem sokkal később feszítő érzés uralkodott el golyóimban és Tina szájába pumpáltam magomat. Ő éhesen nyeldekelte azt, majd nem sokkal utánam az ő teste is megborzongott a gyönyörtől. Boldogan nyaltam tovább ágyékát, amíg ő zihálva össze nem roskadt.
Hosszú másodpercekbe telt, míg végül levegőhöz jutott és görcsöktől rázkódó teste elernyedt mellettem.
- Mmm! Erre már rohadtul szükségem volt.
- Ja – mondtam. – Ezzel jó aztán kezdeni a vakációt.
Tina felnevetett.
- Tényleg? vakáción vagy?
Bólintottam.
- Ma délutántól, amint befejezem a munkát. – Felfigyeltem rá, hogy Tina ismét a farkamat markolássza.
- Helyes – mondta. – Szóval még akad feladatod. És, meddig kell várnom, hogy visszagyere és alaposan megdugj?
Első alkalommal csókoltam meg őt, hogy megízlelhesse saját zamatát számon.
- Három körül már végeznem kell.
- Oké – lendült hirtelen talpra. – Akkor siess! Már nagyon várom azt a farkat magamba, úgyhogy ne vesztegessük az időt!
Még pár percig heverésztem ott, erőt gyűjtve.
- Nos, gyerünk! – bokszolt játékosan a vállamba. Én vonakodva felkeltem és kisétáltam a nappaliba a ruhámért.
- Ó! – kiáltottam fel, ahogy kiléptem a hálószoba ajtaján. Ott találtam magam, amint teljesen meztelenül, félig még merev farokkal állok egy másik fiatal nő előtt. Egy kicsit magasabb volt Tinánál, de nagyjából ugyanolyan idős. A haja világosabb barna volt és amennyire meg tudtam mondani, a mellei kisebbek. Azonban semmivel sem volt kevésbé vonzó, mint a másik nő.
- Hellóka! – mosolygott rám, végig mérve engem, különös figyelmet fordítva farkamra.
- Ööö… - hebegtem.
Tina követett ki a nappaliba, szintén meztelenül. Ágyéka és belső combjai még mindig csillogtak nedveitől. Nem tudtam, mit tegyek. Teljesen lefagytam. A fenébe is! – futott át a fejemen. Még a végén ki is rúgnak, hogy aztán levadásszon egy féltékeny barát.
- Helló, Stacy! – üdvözölte Tina könnyedén a másik nőt. – Jason, ő a szobatársam, Stacy. Stacy, ő itt a helyesfarkú tévészerelő, Jason.
- Azt látom – pillantott a másik lány ismét a farkamra.
Vajon ezek ketten láttak már valaha férfit? – gondoltam.
Visszalendültem kábulatomból, amikor Tina pajkosan a fenekemre ütött.
- Gyerünk, Jason! Nem akarsz elkésni.
- Nem megy el máris, ugye? – Stacy csalódottnak tűnt.
- Attól tartok, muszáj – mondta Tina. – Még várnak rá ügyfelek. De aztán visszajön, hogy befejezzük, amit elkezdtünk, nem igaz, Jason?
- Ööö… ja. – Gyorsan magamra kaptam ruháimat, Stacy szemmel látható bánatára. Miután aláírattam a papírokat Tinával, búcsút intettem.
- Gondolom, három körül találkozunk – mondtam.
- Én itt leszek – mosolygott Tina és megmarkolta az ágyékomat, tovább izgatva máris merev farkamat.
- És én is – tette hozzá Stacy. – Ugye nem bánod az osztozkodást, Tina?
A nap hátralevő része lassan vánszorgott. Mintha csak a telefonkönyvet bújtam volna tényleges munka helyett. Egyedül ebédeltem, ahelyett, hogy találkoztam volna a srácokkal, hogy beüljünk a szokásos pizzázónkba.
Azt mondtam nekik, gyorsan szeretnék végezni és haza menni. Talán félig még igaz is volt, de ezt persze nekik nem kellett tudniuk. Esélytelen volt, hogy elhiggyék a legújabb sztorimat, még ha akarták is volna, hogy elmondjam nekik.
Végül le is tudtam az utolsó megállómat aznapra tizenöt perccel három óra előtt. Azon gondolkoztam, vajon tényleg jó ötlet-e visszamenni Tinához és Stacy-hez. Talán a barátja is feltűnik. Vagy talán meggondolta magát a szerelő sráccal való keféléssel kapcsolatban. Gondolkodóba estem, de nem eléggé, hogy elszalasszam a lehetőségét, hogy farkamat Tinába mártsam. Visszahajtottam a házhoz és lassan besétáltam a bejárathoz.
Stacy már azelőtt ajtót nyitott, hogy kopogtam volna. Bikini topot és sortot viselt.
- Hellóka! – mondta. – Szerelő srác?
- Az volnék – mosolyogtam, miközben elléptem mellette. Gondoskodott róla, hogy melle a karomhoz simuljon közben.
- Vissza jöttél! – szaladt oda hozzám Tina. Ő is bikinifelsőt és sortot viselt. Odalépett Stacy-hez és átkarolta a vállát. – Nézd! Összeöltöztünk.
- Látom – válaszoltam.
- Te pedig most már vakáción vagy, nem igaz? – mondta a másik nő.
- Így igaz – mosolyodtam el.
- Na és, mik a terveid? – kérdezett rá Tina.
- Még nem döntöttem el – vontam vállat. – Abban reménykedtem, ti segítetek kitalálni.
Tina hozzám lépett és a nyakam köré fonta karjait, mellkasomhoz préselve melleit.
- Azt hiszem, össze tudunk hozni valamiféle tervet. Te mit gondolsz, Stace?
- Meddig is lesz távol a barátod, Tina? – kérdezte a másik lány.
- Még két hét.
Stacy felpillantott rám, de továbbra is Tinához beszélt.
- Azt hiszem, egy hét szerelő-farok az, amire nekünk szükségünk van.
- Mmm – dorombolta Tina. – Azt hiszem, igazad van. Jasonnek pedig történetesen isteni a farka. Ki kellene próbálnod.
Tina kizipzárazta a nadrágomat és előhúzta máris kőkemény farkamat. Stacy letérdelt a konyhapadlóra előttem és végig futtatta nyelvét dorongomon. Tina tarkójára simítottam kezem, majd kibontottam felsője csatját és engedtem azt derekáig lehullani, feltárva gyönyörű kebleit. Végig csókoltam puha bőrét bimbóiig. Stacy eközben mohón ajkai közé fogadta lőcsömet. Fejét előre-hátra mozgatta.
Becsúsztattam egyik kezem Tina sortjába és végig simítottam ágyékán bugyiján keresztül. Pillanatokon belül benedvesedett és arra ingerelt, hogy az ágy felé induljunk. Farkam egy cuppanó hanggal szabadult ki Stacy szájából.
- Nyammi! – mosolygott kettőkre.
Mire beértünk a szobába, Stacy már meg is szabadult kevéske ruhájától és segített az én nadrágomat is letolni. Tina visszalökött engem az ágyra.
- Eleget vártam már – nyögte, majd felém helyezkedett és ráereszkedett merev hímtagomra. Nyögdécselve kezdett rugózni rajta.
- Hé! És velem mi lesz? – tiltakozott Stacy. – Jól tud nyalni?
- Ülj az arcára és találd ki te magad, édes! – zihálta Tina. Gyönyörű mellei remegtek, miközben rajtam lovagolt.
Stacy a fejem fölé helyezkedett, én pedig szeméremajkai közé merítettem farkamat. Hangosan felnyögött és arcomba préselte ágyékát, én pedig vidáman nyaltam forró szemérmét.
- Ó, egek! – nyögött fel Tina.
Stacy hangja is elakadt. Nem jött ki más a torkából, csak folyamatos zihálás, ahogy a nyelvem igazán munkához látott.
Tina azonban remekül végezte a dolgát és hamarosan azon kaptam magam, hogy már én is Stacy combjai közé zihálok. Végül pedig az először megismert lányba eresztettem nedveimet.
- A fenébe! – nyögött fel Stacy, ahogy ő is elélvezett. Tisztára nyaltam ágyékát, miközben hallottam Tina gyönyörteli nyögéseit. Lemászott a farkamról, barátnője pedig azonnal rávetette magát, hogy tisztára nyalja. Aztán, legnagyobb meglepetésemre, Tina combjai közé telepedett, hogy onnan is kinyalogassa a maradékot.
Hármasban terültünk el az ágyon. Tina Stacy-t ujjazta és néha le is nyalogatta az ujjait, én pedig csak ziháltam.
- Hé! El ne aludj, Jason! – mondta Tina. – Még szegény Stacy-t is meg kell dugnod. Egész nap csak arról beszélt, mennyire vágyik egy farokra magában.
Az oldalamra fordultam és rájuk mosolyogtam. Mostanra már mindketten hevesen ujjazták egymást.
- Váó! Ti ketten aztán tényleg ki vagytok éhezve.
Mind felnevettünk.
Tina megrázta a fejét.
- Jól elszórakozunk együtt. De semmi sem pótolhat egy jó kemény farkat.
- Ezzel egyet tudok érteni – mondtam. – De előbb vissza kell szopnotok az életet a kisfickóba.
Tina nem is vesztegette az időt és rávetette magát dorongomra. Szájába vette kornyadozó farkamat és hevesen szopni kezdte. Pillanatokon belül ismét visszatért belé az élet, Tina pedig visszahúzódott és négykézlábra parancsolta Stacy-t. Én mögé térdeltem és bejáratához illesztettem makkomat.
Hangosan felnyögött és hátra lökte magát lőcsömre. Tina ez idő alatt barátnője elé telepedett és széttárta a lábait. Stacy vidáman temette arcát barátnője combjai közé, hevesen nyalva szemérmét. Csodás belátásom volt az eseményekre, miközben Stacy-ben mozogtam. A lány alá nyúltam és megmarkolta melleit. Szinte azonnal elélvezett, ahogy bimbóit kezdtem izgatni. Én is hangosan felkiáltottam és belé pumpáltam magomat.
Amint végeztem, a két lány tisztára nyalta szerszámomat és együtt roskadtunk le az ágyra.
- Egek! – nyögtem fel. Ők csak nevettek, elégedetten a munkánkkal. Nem sokkal később elszendetedtem. Az utolsó dolog, ami átfutott az agyamon, hogy ez lesz életem legjobb vakációja.


Folytatása következik!

Vége az I. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]