2015. november 20., péntek

Aki nem zárja be az ajtót... 2. rész

Előzmény: Aki nem zárja be az ajtót... 1. rész

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. augusztus 29.

*******************************************************************


- Helló, haver! Megjöttem! - kiáltotta Tyler, ahogy belépett az ajtón.
Egy pillanatra a levegő is megfagyott, ahogy egymásra bámultak.
- Haver...! Mi a fene...? - dermedt meg Tyler a nyitott ajtóban. Egyik kezében még mindig ott szorongatta táskáját, arcáról pedig a teljes zavarodottság tükröződött.
Dave azonnal elengedte a farkát és a lehető legártatlanabb őzike szemekkel nézett barátjára.
- Ööö... Legalább becsuknád az ajtót? A fenébe is, ember! Még órákig nem kellett volna haza érned, a lányok házon kívül vannak, nekem meg ez az első szabad estém Isten tudja mióta.
Tyler hátra nyúlt és becsukta az ajtót.
- Oké... tiszta sor. Nem történt semmi. De el kell ismerned, hogy nem épp mindennapi látvány, hogy belépek az ajtón és itt talállak teljesen meztelenül a kanapén. - Nem tudta visszatartani a mosolyát és végül fel is kacagott. Dave pedig, bármennyire is akart, nem tudott uralkodni magán, és pillanatokon belül már mindketten hahotáztak. Aztán, amikor végre le tudtak állni, még hosszú pillanatokig kapkodtak levegő után.
- Szóval, legalább jóféle?
- Micsoda? - nézett értetlenül Dave a barátjára.
- Hát a pornó, dinka. Legalábbis feltételezem, arra rántottad ki.
Dave fülig pirult.
- Igen. Persze... Elég izgató volt. Örülhetsz, hogy nem pár perccel előbb érkeztél – vörösödött el még jobban.
Épp elég időt töltöttek együtt az edzőterem öltözőjében, vagy a kollégiumban, hogy Dave meztelensége egyiküket se feszélyezze, már amikor persze nem markolássza épp a farkát egy videót bámulva.
Tyler végigmérte a képet Dave-vel a törölközővel maga alatt és a laptoppal meg a sörrel az asztalon.
- Jó kis felszerelés. Szóval, mit is néztél?
- Egy koleszos orgia videót. Elég jó darab. Bár van benne pár fura dolog.
- Mit értesz „fura dolog” alatt?
- Nos, az elején meglehetősen átlagos volt. Már amennyire persze egy rakat kölyök normális lehet, amikor elkezdenek csókolózni és lehámozni egymás ruháját a kollégiumi szobában. A hangulat csak még jobb lett, amikor két lány is egymásra mászott. Beth-et és Cindy-t képzeltem magam elé. Nagyon izgató volt. De aztán ott volt két srác, akik közösen gyömöszöltek egy lányt, és amikor már nagyon belemerültek, az egyik srác elkezdte szopni a másik farkát. Aztán körbe rendeződtek, hogy az egyik fickó puncit kapott a szájába, aki egy farkat szopott, a másik srác meg az előbbiére cuppant rá. Nagyon fura volt, de izgató is egyszerre. Ugye érted?
- Váó! A fickó rágerjedt egy másik fickóra? Tényleg fura. De most már nekem is látnom kell. Mutasd csak, oké?
- Látni akarod? Tényleg?
- Naná. Elvégre ez az én szabad estém is. Vagy legalábbis ami még hátravan belőle. Miért ne nézhetnék egy kis fura pornót?
Dave elgondolkodott egy pillanatra, majd vállat vont. Végülis miért ne? De nem akart meztelenül ott ücsörögni a teljesen felöltözött szobatársa mellett.
- Ööö... oké. De előbb adj egy percet! - kapta fel a sortját.
- Hé, várj! Úgy tűnt, teljesen jól érzed magad, amikor megjöttem. Nem akarom tönkretenni az örömöd. Inkább én is levetkőzöm.
- Ugyan már, haver! A meztelenkedés egy dolog. A kondiban is csináljuk épp elégszer. De együtt kirántani... Az már tényleg fura lenne.
- Ne már, Dave! - húzta el a száját Tyler. - Semmi fura nincs benne. Hiszen te is mondtad, épp elégszer láttuk egymást meztelenül.
Dave elfintorodott, de teljesen ellazult, amikor Tyler ismét felnevetett.
- Akkor jó... Helyezd kényelembe magad! Én addig hozok valamit a hűtőből.
- Egy ugyanilyen sör jó lesz, köszi! - kiáltott utána Tyler.
Dave pillanatokon belül visszatért a friss doboz sörrel és lehuppant a kanapéra. Közben igyekezett nem arra gondolni, mit is csinál. Izgató volt, de ugyanakkor nagyon különös is. A legjobb haverjával ücsörög a kanapén és pornót néz. Ráadásul a szokásos szopós-dugós jelenetek mellett itt csajok kényeztették egymást és srácok szopták egymás farkát. Épp elég lenne anélkül is, hogy Ty-jal együtt üljenek meztelenül a farkukat markolászva.
De, a fenébe is, elvégre egyszer élünk! Ha pedig lohasztó hatással lenne rá a helyzet, éjjel az ágyában még mindig kiránthatja.
Kényelmesen elhelyezkedett és visszatekerte a videót a csókolózós jelenet elejéig. Úgy gondolta, ha előröl indítaná, még furább lenne ott ücsörögni meztelenül figyelve a felöltözve beszélgető srácokat.
Mire hátradőlt a kanapén, Tyler már vissza is tért, anyaszült meztelenül, hogy átvegye a sörét.
- Akkor kezdjük! - huppant le vigyorogva Dave mellé és kibontotta a dobozt.
A barátja megnyomta a lejátszás-gombot és egy nagyot kortyolt a sörébe, ahogy figyelte a filmet.
- Jó választás – vigyorgott Tyler, miközben a kamera végigpásztázta a helyiséget. - Az a szöszi egy igazi bombázó.
- Kösz... azt hiszem.
Csend telepedett rájuk. Mindkettejük figyelme belemerült a képernyőn zajló jelenetekbe.
Tyler lendült először akcióba. Keze rásimult meredező farkára és köré fonta ujjait. Ezt látva pedig Dave is átadta magát a pillanat hevének.
Aztán elérték azt a bizonyos jelenetet és egyszerre nyögtek fel. Egymás mellett ültek, megbabonázva bámulva a képernyőt, zavartan attól az érzéstől, amit a látvány kiváltott belőlük.
Végül hideg vízként érte őket, amikor a kamera átváltott egy csinos barnára, aki egy barna hajú srác farkán lovagolt. Mellei izgatóan hullámoztak, a fejét pedig hátra vetette. A srác felemelte kezeit és megmarkolta a cickókat, miközben mindkét néző hangosan felnyögött.
Mindketten teljesen belevesztek a videóba. Próbálták magukba szívni a jelenetek minden rezdülését. Amikor a kamera ismét végigpásztázta a helyiséget, észrevették, hogy a párocskák fele hetero, a többi lány-lány vagy fiú-fiú páros.
- Tudod, ez nem is olyan rossz – szólalt meg Tyler. - Úgy értem, az egymást nyaló csajok szexik, nem?
- Aha... Hogy a fenébe ne lennének...
- De a srácokkal sincs semmi baj, nem?
- Nos....
- Persze jótól kérdezem. Te már kirántottad rá egyszer – nevetett fel Tyler barátja ágyéka felé intve, ahol most is kőkeményen meredezett annak fallosza.
- Én...
- Lazíts, pajti! Ha a srácok is felizgatnak, nem csak a csajok, azzal sincs semmi baj. Ettől még nem dől össze a világ. Ráadásul ez csak egy videó. Holnapra el is felejted. Elég ha csak élvezed. Add át magad neki!
- Oké, oké! Tényleg elég izgató. Csak...
- Csak mi?
- Csak sohasem gondoltam rá, hogy meleg lennék... Érted?
- Hé, hé, hé! Mondtam én, hogy meleg vagy? El is feledkeztél Cindy-ről? Azok alapján a hangok alapján, amik kihallatszódnak a szobádból, amikor gyömöszölöd, én nem hinném, hogy meleg lennél – kacagott.
Dave fülig pirult.
- Ez a lényeg – folytatta Tyler. - Egyáltalán nem vagy meleg. Csak arról van szó, hogy mindenki vonzódik valamennyire minden más emberhez. Vagy nem? Néhányaknak ez fel se tűnik, míg másik csak a saját nemükkel bújnak ágyba. Megint mások valahol középtájékon vannak. Ha nem lenne annyi rohadt társadalmi elvárás, talán mind boldogan húzogatnánk bármilyen csinos pofit, aki szembe jön az utcán. De a való élet nem ennyire egyszerű. Azt tesszük, amit elvárnak tőlünk, vagy meg leszünk bélyegezve. De attól még nem rossz ez. Sőt. Lehet kifejezetten jó is.
- Várjunk csak! Mi van?
- Csak azt mondom, hogy semmi baj nincs azzal ha... mindkét kapura játszol.
- Te ugye nem...?
- Nos... volt egy nagyon jó barátom középsuliban. Néha alaposan leápoltuk egymást.
- És mi van a lányokkal?
- Kérdezd Beth-et! Élek-halok a csajokért! De a srácokkal is jó néha.
- Voltál már... tudod... valakivel itt... az egyetemen?
- Dehogy. Mint mondtam, a lányokat szeretem. Az egyetemen egy sráccal se találkoztam, aki érdekelt volna. Kísérletezni meg nem akartam. Tudod, nem túl tanácsos kiteregetni a lapjaidat.
- Értem... De... akkor nekem miért mondod el? Négy éve vagyunk legjobb barátok. Azt hittem, már bőven volt alkalom, hogy mindent megtudjunk egymásról.
- Akkor az tűnt a legjobb döntésnek, most meg ez – vonta meg a vállát Tyler. - A legjobb barátok vagyunk. Bízom benned. Arra jöttem haza, hogy itt rejszolsz a pornódra és... nagyon izgató volt. Aztán felhoztad a biszex témát és itt vagyunk. Meztelenül... a kanapén... és biszex pornót nézünk. Hogy őszinte legyek, haver, nem is lehetnék jobb helyen.
- Tudod mit? - szólalt meg Dave hosszú hallgatás után. - Mérnökök vagyunk... vagy legalábbis leszünk maholnap... Mit szólnál egy kísérlethez?
- Mire gondolsz? - vonta fel a szemöldökét Tyler.
- Folytatjuk, ahol abbahagytuk. Nézzük tovább a videót és rejszolunk, mint eddig is. Épp csak most nem a saját farkunkat markoljuk, hanem egymásét. Tökéletes kísérlet. Mi a jobb? Magadnak kiverni, vagy egy másik srácnak? Ha nem tetszik, bármikor le lehet állni, és aztán elfelejtjük az egészet, mintha meg sem történt volna és minden megy tovább a régi kerékvágásban. Megfelel?
- Egek, haver! Ez őrület! Kiverni egymásnak? Te kirántanád nekem?
- Mégis mit veszthetünk? Csak egy percre! Ha nem jön be, elvonulok a szobámba, magamra zárom az ajtót és reggeltől többé szóba se hozzuk. Ígérem, soha többé nem beszélünk róla, ha nemet mondasz. - Szélesen vigyorgott Tylerre. - Ha pedig arra vágysz, aztán megcsókolhatod a seggem is.
Erre mindketten hangosan felnevettek.
- A fenébe is! - kiáltott fel Tyler. - Ha egy ilyen ajánlatra nemet mondanék, idióta lennék. De akkor is. Ez egy nagy hülyeség, ugye tudod...? De attól még próbáljuk ki! Viszont ha azt mondom, elég, akkor elég, okés?
- Naná. Ne aggódj! Az elég az elég. Hozok még sört, oké?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]