2016. szeptember 16., péntek

Panzió 2096 1. rész - Kétszer másfél deci

Írta: Marokfegyver

Nem volt semmi hírverés körülötte – s mert nem tudhatták előre, hogy mit szól hozzá a Világtanács – jobbnak látták csendben maradni. Bár nem sok variáció volt. Hogy egyből betiltják, arra számítani lehetett, de az alkotók a retorziótól is tartottak.
Elkészült, az a lényeg, és mindenféle teszten kiállta a próbát. Az ötletgazdák egyike, Emery hitetlenül hunyorgott a reggeli fényben:
– Nem is hiszem el, hogy vége.
– Majd kitalálsz valami újabb őrültséget! – legyintett a párja, aki éppen azon fáradozott, hogy az épületet védő kupolát megfelelő irányba állítsa a közelgő vihar elől. – De rám ne számíts többé! – Cecília toppantott egyet. – Annyit falaztam már neked, hogy egy életre megundorodtam a találmányoktól.
– Remélem, tőlem nem undorodsz… – mosolygott elnézően a férfi. Megvárta, hogy a párja barátnője, Zafira is közelebb lépjen, s kitörölje az éjszaka nyomát a szeméből. – Látom, fergeteges éjjeletek volt, minden vibri munkában…
A két nő hosszú csókkal köszöntötte egymást, mintha éppen nem most keltek volna fel ugyanabból az ágyból, és Emery párja benyúlt a barátnője lába közé:
– Mondtam már, hogy ezt külön ne használd, csak ha én is ott vagyok! – korholta gyengéden a másik nőt, és kihúzott a vaginájából egy 5 centis eszközt, ami tovább fickándozott a tenyerén.
– Jól van, már ki akartam venni, csak elfelejtettem.
Szeretettel néztek egymásra.
– Szoptál már? – érdeklődött Zafira és kissé megemelve Emery combközépig érő ruháját. futó pillantást vetett a férfi péniszére. Megállapította, hogy szerencsésen elmúlt már a reggeli merevedés.
– Lehetsz első, mindjárt végzek én is – felelte Cecília. A kijelzőket nézte és morgott magában: – Hatvanöt fokra állítom, hogy közlekedni lehessen. – Felnézett az égre. Könnye tehette, mert a tető még reggeli állapotban, félrehúzva állt.
A férfi a másik oldalról háttal nekitámaszkodott a ház antik vezérlőpultjának, amilyet már évtizedek óta nem gyártanak, mégis a szívéhez nőtt. Rezzenéstelen arccal nézte, ahogy a párja barátnője, mint minden reggel, letérdel elé. Ezért nem hordott alsót, mert ezek ketten megszólnák, amiért ilyen maradi. Pedig határozottan zavarta a ruha alatti meztelenség, és gyakran ábrándozva gondolt a gyerekkorára, amikor az emberek többsége még viselt alsóruhát is. Nem szerette, hogy fallosza minden lépésnél himbálózik…
Zafira bekapta a péniszt és enyhén szopni kezdte.
Emery észrevétlenül ki-kihúzta a lány szájából, mintha helyezkedne, vagy mintha a görgős vezérlőpult mozdulna el a háta mögött. Ilyenkor Zafira utánakapott, és legalább egy-egy pillanatig mozgott a szájában, mert az a legjobb az egészben.
– Ne fészkelődj már annyit! – nézett fel a lány.
– Jó-jó, de mélyebben kapd be! – mutatta a férfi a makk további részét.
– Ott nem jön semmi!
– Legalább megnyalogathatnád egy kicsit – kérlelte Emery.
Titokban örült, hogy sikerült beszéltetnie a lányt, mert legalább újra és újra bekapta, ha csak a legvégét is.
– Minek? – tette fel a kérdést Zafira, amire már nincs mit válaszolni.
A férfi tudta, hogy a lányok egymást rendszeresen nyalogatják, de valahogy azt képtelenek felfogni, hogy ő is szeretne ilyesfajta kényeztetést.
Zafira kiszívott másfél decinyi, híg spermát – mindig ki tudta számolni, hogy a fele megmaradjon –, s felemelkedett:
– Gyere, mert megduzzad, és nem fog beférni a szádba! – szólt Cecíliára.
Emery párja csak megvonta a vállát. Tapasztalta már, hogy a férfi mozgatni akarja a falloszt a szájában, néha bele is ment a játékba, de általában nem volt türelme hozzá. Csak lecsapolt egynapi mennyiséget, és ment a dolgára.
Emery nézte az újabb lány szopását. Érezte, hogy Cecília ajka annyira szorítja, hogy véletlenül se tudjon csúszkálni, és másodpercek alatt – akár a régmúltban a sörcsapból – vékony sugárban kifolyt a maradék másfél deci, anélkül, hogy élvezetet okozott volna.
Cecília a kézfejébe törölte a száját. Közben Zafira, a barátnője megrendeléseket adott le, és mindet késleltetett teljesítéssel kérte. A férfi gyanította, hogy időt nyerve, a lányok elvonulnak még egy kicsit, és beteszik egymásnak a diszkrét, nappali üzemre tervezett vibrátorokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]