2014. december 18., csütörtök

Levelek Nicole-nak 1. levél

Nancy első kalandja az iskola öltözőjében

Megjegyzés: A történethez egy kis előzetes ismertetőt itt találtok.

Írta: derek33
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2004. május 15.

*************************************************************

Kedves Nicole!


Akkoriban a legjobb barátnőmmel, Feleciával már három hónapja szexeltünk rendszeresen. (Hogy ez hogyan alakult ki, az egy másik történet.) Először is szeretném neked bemutatni Feleciát. Ő egy 170 centis gyönyörű lány hollófekete hajjal, csinos arcán magasan ülő arccsonttal és karcsú testtel. A mellei nem túl nagyok, de méretes mellbimbói ínycsiklandozóan meredeznek csúcsukon. Nagyon jó sportoló. Szinte mindig edz, szóval a lábai és a feneke egyszerűen mennyei. Nekem, a magam részéről, aranybarna hajam van és Feliciához képest nem annyira helyes arcom, de így sem panaszkodhatok a magam 165 centis, karcsú testemmel. A melleim viszont nagyobbak, de a bimbóim nagyon érzékenyek. A fiúk folyamatosan körülöttünk sündörögtek. Néhányukkal randiztunk is, persze még mielőtt összejöttünk volna egymással. (Majd egyszer elmesélem a történetet.)
Ami a lényeg, akkoriban nagyon szívesen nézegettük a többi lányt az öltözőben torna óra után. Számos lány a környezetünkben szeretett ilyenkor meztelenkedni, ami viszont nagyon megnehezítette a dolgunkat, hogy távol tartsuk tekintetünket gyönyörű testüktől, amikor fel-le parádéztak a szekrények és a zuhanyzó között. Nagyon szerettük volna egyszer kipróbálni hármasban is, és pár hétnyi keresgélés után megállapodtunk, hogy Kelly Conway-t cserkésszük be. Ahogy figyeltük, szemmel látható volt, hogy ő is legalább annyira élvezte a meztelen testünk látványát, mint mi az övéét. Szinte dárdaként fúródott bőrünkbe a tekintete öltözés közben, de azonnal elfordította a fejét, amikor úgy érezte, észrevettük.
Kelly csodálatos szépség volt. Nagyjából olyan magas, mint én, napbarnított bőrrel és hosszú szőke hajjal. Punciját gondosan borotválta, a mellei nem voltak túl nagyok, de a bimbói nagyon vonzóan meredeztek. Mindenképp szerettük volna az ujjaink közé kaparintani őket.
Torna óra alatt mindig párokban nyújtottunk és egyik alkalommal, egy héttel a karácsonyi szünet előtt, nyújtás közben Felecia azt mondta: - Szerintem ma megkérdezhetnénk.
- Szerintem is. De hogy? Mikor?
- Közvetlenül óra után – vágta rá Felecia. - Foglald le a figyelmét! Kérdezd meg arról az angol házidolgozatról, vagy valami hasonló! Tartsd szóval, amíg kiürül az öltöző! Aztán én is akcióba lépek.
Hogy izgatott voltam-e? Remegtem a vágytól. És Felecia is teljesen felizgult. Végig, amíg zuhanyoztunk, a bájait mutogatta Kelly kíváncsi szemeinek. Egyszer, amikor tudta, hogy senki se figyel, csak én és Kelly, hátra vetette a fejét és érzékien végigsimított mellein, pont Kelly szemei előtt. Tisztán hallottam, ahogy a szőke lány felnyög a gyönyörtől.
Amikor visszatértünk a padunkhoz, megvártam, amíg Kelly visszaveszi a bugyiját és miközben a melltartójával bajlódott, oda léptem hozzá.
- Hé, Kelly! Te végeztél már az angol házidolgozattal?
- Jaja – bólogatott. - Az éjjel fejeztem be. Szerettem volna hamar túllenni rajta.
- Nos, nekem nem megy olyan könnyen feldolgozni azt a rohadt könyvet. - A szemem sarkából Felecia felé pillantottam, aki még mindig teljesen meztelenül illegette magát. Észrevétlenül intett, hogy még folytassam.
- Milyen könyvet választottál? - kérdezte Kelly.
- Büszkeség és balítélet. Jónak tűnt, de...
Mielőtt befejezhettem volna a mondatot, Felecia közénk lépett és gyengéden átkarolta Kelly vállát.
- Felejtsétek el egy kicsit azt a könyvet, lányok! Szeretnék kérdezni Kelly-től valami fontosat.
Kelly-nek az álla is leesett, ahogy végigmérte a közvetlenül előtte álló, gyönyörű meztelen lányt.
- Mi... miről lenne... szó? - hebegte.
- Kelly, te bámultál engem zuhanyzás közben?
Csodáltam Felecia vakmerőségét, de nagyon is tetszett.
- Hogy?... Hogy én... mit... csináltam? - fulladt el Kelly hangja.
- Kelly, mi Nancy-vel úgy gondoljuk, hogy te nagyon szexi vagy és szeretnénk csapni veled egy kiadós szex-partit.
Kelly arcán két kifejezés váltakozott a beszélgetés alatt.
- Felecia... én... én... - Most már nem hebegett, inkább köpte a szavakat.
- Nancy-vel már néhány hónapja rendszeresen összefekszünk és úgy gondoltuk, jó móka lenne téged is bevenni. Neked nem tetszene? Mi tudjuk, hogy igen. Láttuk, ahogy bámulod a többieket.
- Felecia, én nem vonzódom a lányokhoz... Én...
Azzal Kelly arca a másik kifejezésre váltott, amitől nem tudtam megállni, hogy hangosan fel ne nevessek, mivel mindeközben Felecia megfogta a kezét és az egyik mellére vonta, amitől Kelly teljesen elvörösödött és elhúzódott.
Melléjük léptem és átkaroltam mindkettőjük derekát, közelebb húzva őket egymáshoz. Felecia légzése egyre hevesebbé vált.
- Ugyan már, Kelly! - suttogtam. - Jó móka lesz.
- Én... én nem...
Felecia a szőkeség nyaka köré fonta karjait és magához vonta, hogy megcsókolja őt. Én végigsimítottam Kelly testét, hogy gyengéden megmarkoljam a bal mellét és eljátszadozzak a mellbimbójával. Felsóhajtott és átadta magát a barátnőm csókjának. A következő pillanatban viszont hirtelen elhúzódott.
- Ne! Én nem vagyok ilyen... Hagyjatok békén! - Azzal felkapta a többi ruháját is és elsietett.
- Kelly, én... - kiáltottam utána, de Felecia a karomra tette a kezét és elhallgattatott.
- Tudod mit? - mondta, miközben a lángvörös arcú Kelly menet közben rángatta fel a cipőjét. - Ma este nem lesz kosár-edzés. Az öltöző üres lesz fél öt után. Nancy és én itt leszünk és várunk rád. Épp itt fogunk egymáshoz nyúlni. Ugye te is szívesen csatlakoznál?
Kelly egy alig észrevehető pillanatig habozott.
- Én... nem lehet... sajnálom. - Azzal kisietett az ajtón.
Felecia mosolyogva fordult felém.
- Készen állsz, Nance? Fél ötkor, pont itt.
- Szerinted el fog jönni.
- Naná – vágta rá Felecia. - Mérget vennék rá... Akkor fél ötkor.
A nap hátralevő része lassan telt el, az agyam pedig milliószoros fordulatszámon pörgött egész végig a lehetőségek körül. A testem már tűzben égett és alig tudtam megállni, hogy ne menjek ki a mosdóba magamhoz nyúlni. Felecia többször is rám kacsintott órák közben, amit én kérdő pillantásokkal viszonoztam, erre viszont csak vállat vont. Nem is egyszer láttam, ahogy titokban magához nyúl. Ő is nagyon várta már a délutánt.
Aztán végre véget ért a tanítás, mi pedig elszaladtunk a közeli kávézóba egy kóláért. Felecia még egyszer biztosított, ezer százalék, hogy Kelly el fog jönni és ő biztos benne, hogy minden jól fog alakulni. Én nem voltam ebben ennyire biztos, de arra gondoltam, ha minden kötél szakad, kettesben akkor is szórakozhatunk egy jót. Alig vártam már, hogy letéphessem Feleciáról a ruháit.
Negyed ötkor kézen fogva sétáltunk végig a kihalt folyosón, ami visszhangzott a cipőnk kopogásától, majd beléptünk az öltözőbe és elsétáltunk a szekrénysorok mellett, míg végül elértük a megfelelő helyet. Félig nyitva hagytuk az ajtót és amikor leültünk a sarokban heverő matracra, Felecia azonnal a számba tolta a nyelvét. Legalább öt percig csókolóztunk szenvedélyesen. Kezeink bejárták egymás testének minden porcikáját. Végül amikor benyúlt a szoknyám alá, hogy megérintse teljesen átnedvesedett bugyimat, hirtelen hangokat hallottunk.
Valaki közeledett. A szívem majd kiugrott a helyéről. Mégis, ki a fene lehet az. Ha a gondnok, tudtam, nagyon nagy bajban vagyunk. De amikor az ajtó tágra nyílt, azt az ismerős szőke fejet pillantottuk meg magunk előtt. Becsukta maga mögött az ajtót, majd felénk fordult.
- Hali! - Csak ennyit tudott kinyögni, miközben zavartan mosolygott. Olyan vonzó volt a mosolya, hogy már attól felnyögtem.
- Helló! - válaszolta Felecia. - Nagyon örülünk, hogy eljöttél.
- Csodásan nézel ki – mondtam, és komolyan is gondoltam. Biztos haza ment lezuhanyozni és átöltözni. A haja, a ruhái és a sminke is más volt. Egyszerűen lélegzetelállító.
- Igazad volt – mondta Kelly. - Rájöttem, tényleg ki akarom próbálni. Megleptetek ma. Még sose voltam lánnyal, de ki akarom próbálni.
Felecia kinyújtotta a kezét és megfogta Kelly-ét, hogy közénk húzza őt a matracra.
Kelly remegett, de szemeiben nem tükröződött más, csak a vágy. A puncim összeszorult, ahogy Felecia átkarolta újdonsült barátnőnket és szenvedélyesen megcsókolta. Tágra nyílt szájjal falták egymást és nyelveik vad táncot jártak. Szinte teljesen elvesztettem az eszem a gyönyörtől és kezem már magától mozdult, hogy végigsimítsak Kelly felső combjának selymes bőrén. Már ennyitől is erősen zihált. De én is, döbbentem rá.
Még mindig csókolóztak, miközben Felecia megmarkolta Kelly felsőjének peremét és a nyakáig felhúzta azt, feltárva a lány domborulatait. Azonnal leoldottam melltartóját és ajkaimmal egyik meredező bimbójára tapadtam, hogy félőrülten szopogatni kezdjem. Kelly felnyögött. Az ő mellbimbói is olyan érzékenyek lehettek, mint az enyémek, mert minden egyes szivásnál hangosabban nyöszörgött. Felecia eközben a lány másik mellét gyúrogatta.
Éreztem, hogy Kelly keze utat keres a szoknyám alá. De amikor nem talált, végül frusztráltan felugrott.
- Lányok! Jobb lenne gyorsan megszabadulni ezektől a ruháktól, nem?
Nem szóltunk semmit, csak munkához láttunk és a következő pillanatban már repkedtek is a ruhák.
Aztán magamhoz húztam Kelly-t és most én csókoltam meg. Egek! Ez a lány egyszerűen mennyeien csókolt. Majdnem olyan jól, mint Felecia. Pont úgy játszadozott a nyelvemmel és az ajkaimmal, ahogy szerettem. Testünk egymásnak feszült és mindketten hangosan nyöszörögtünk. Felecia eközben Kelly hátához simult.
Kelly reakciói alapján egyértelmű volt, hogy barátnőm épp a farpofái között kalandozik. Én pedig már egymáshoz dörzsölődő mellbimbóink érzésétől is közel voltam a csúcshoz.
Mindhárman zihálva roskadtunk a matracra. Felecia a hátára fektette Kelly-t és a combjai közé siklott. Kelly is tökéletesen tisztában volt vele, mi következik. Hallottam, ahogy felnyög: - Ó, nem, nem, nem, nem, nem... - de azzal Felecia ajkai már táncra is kérték az ő szeméremajkait. Én közben mellé térdeltem és tetőtől talpig végigcsókoltam a testét. Kelly közben a hajamba túrt és gyengéden vezette a fejem. Egyszerűen mennyei volt, Nicole.
Két kezemmel gyúrogattam a melleit, amitől szinte már önkívületi állapotban nyöszörgött. Én közben Feleciát figyeltem, aki ajkait Kelly csiklója köré fonta.
Éreztem, ahogy Kelly teste megfeszül a gyönyörtől. Mintha a teste felrobbant volna belülről. A csípője magasra emelkedett, miközben Felecia két ujja belé hatolt, nyelve pedig a csiklóját kényeztette. A szőkeség szemei az öröm könnyeivel teltek meg.
Feleciával azonban még nem végeztünk. Amíg Kelly zihálva feküdt, igyekezve magához térni, ismét csókolózni kezdtünk. Aztán a melleim közé nyomtam barátnőm arcát, Felecia pedig az egyiket markolászni kezdte, miközben szájába vette a másik bimbómat. Imádtam. A combjai közé nyúltam és a szám fülig szaladt az ott talált nedvességtől. Feltoltam belé egy ujjam és hüvelykujjammal a csiklóját izgattam. Nem tartott sokáig, míg rajta is végigsöpörtek az orgazmus hullámai.
Eddigre Kelly már valamennyire magához tért. Most már én voltam soron.
- Ki akarlak nyalni – suttogta a fülembe.
- Csak rajta, Kelly! - ziháltam. - Legyél a vendégem!
- Van egy ötletem. Feküdj le, Nancy! - indítványozta Felecia. - Te meg mássz fölé, Kel, hatvankilences pózba!
Kelly egy pillanatig sem habozott és pár pillanat múlva a nyelve életében először érintette meg egy lány csiklóját. Ennek ellenére istenien nyalt. Bár lehet, csak az tette, hogy még soha nem voltam ennyire felizgulva életemben. Rohamtempóban haladtam a csúcs felé. Próbáltam tartóztatni magam, de amikor Felecia Kelly mögé helyezkedett és a szemem előtt kezdte izgatni az ánuszát, a látványtól már nem bírtam tovább.
Kelly legördült rólam, de én még ekkor sem szabadultam, mert Felecia fölém hajolt és azonnal a szájába vette egyik mellbimbómat. Pontosan tudta, hogy ennek már nem fogok tudni ellenállni.
- Ó! Még soha életemben... - ziháltam, amikor ismét szóhoz jutottam a gyönyör után, de a hangom elcsuklott.
- Kelly! Mi még nem végeztünk, nem igaz? - nézett rá Felecia, huncut mosollyal az arcán. - Még egy dolgot ki szeretnék próbálni.
- Mi lenne az? - kérdezte Kelly.
- A puncijaink még nem csókolóztak.
- A puncijaink? Hogy érted? - vonta össze Kelly a szemöldökét.
- Megmutatom.
Kajánul elmosolyodtam. Ez volt Felecia kedvence. Egyszerűen imádta az ollózást.
- Feküdj a hátadra! - utasította Felecia a barátnőnket. - Aztán támaszkodj a könyökeidre!
Kelly követte az utasításait és közben Felecia is pozícióba helyezkedett.
Feltérdeltem, hogy figyelhessem őket. Amikor Kelly rájött, mi következik, a szemei elkerekedtek, de addigra Felecia már az ágyékához nyomta az övét.
- Egek! - nyögött fel és hátra vetette a fejét.
Együtt nyöszörögtek és hamarosan mindketten szinte önkívületi állapotba kerültek. Én közben Kelly melleit markolásztam az egyik kezemmel, a másikkal pedig Felecia bimbóit izgattam.
Mindkettőjük teste szinte egyszerre feszült meg és szemeik fennakadtak. Kelly teljesen kifeküdt. Elterült a matracon és hevesen zihált. De Felecia sem volt sokkal jobb állapotban. Ennyi gyönyör neki is untig elég volt.
Még vagy háromnegyed óráig feküdtünk ott egymás karjaiban és simogattuk egymás testét, amíg teljesen magunkhoz nem tértünk. Azon gondolkodtam közben, hogy pár nappal ez előtt még álmodni se mertem arról, hogy ez megtörténhet. Hosszan gondolkodtam a feltáruló lehetőségeken.
Akárhogy is, ez volt az én öltözőbeli sztorim. Még sosem szexeltem öltözőben, Nicole. Ez azonban maga volt a mennyország.
Remélem, neked is tetszett. Legközelebb majd elmesélem, hogy kerültünk Feleciával ennyire közel egymáshoz.
Addig is sok puszi neked,

Nancy




********************************************************

Ha tetszett a történet és hasonló, öltözői kalandokra vágysz, nézd meg ezt: Gyönyörök az öltözőben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]