2014. november 2., vasárnap

Az álomlány délelőttje 1. rész

Írta: Marokfegyver

Legjobban a hosszú, selymes, szőkésbarna haja tetszett, amelybe a leghalványabb szellő is gyengéden beletúrt, s így ritkán látszott a lány válla alatt gondosan vágott, egyenes vonal. Egy kicsit mindig kócos volt, és néhány hajszál folyton önálló életet élve az arcát simogatta, vagy a feje körül, lágy auraként lebegett.
Persze tetszett más is a lányon, a sötétkék szeme, a finom arcvonásai, a mindig hatalmas klipszeket cipelő füle, és amiket csak sejteni lehetett a ruha takarásában, az mind. A ruhák pedig napról napra kisebb felületet fedtek be, már reggelihez sem öltözött teljes díszbe, és előkerült az utazótáskájából egy fehér rövidnadrág is, bár egyelőre csak mutatóba. Még sok izgalmas ruhadarab sorakozott abban a titokzatos csomagban, és Flóri bízott benne, hogy egyszer majd ezek is sorra kerülnek. Abban nem reménykedett ugyan, hogy látni fogja azt a csupa-csipke valamit, aminek a be- és kikapcsolója valahová a lány lába közé esik majd, ha felveszi, és háta nincs, sőt eleje se nagyon… de jólesett elképzelni benne az álomszerű női testet. Voltaképpen bármiben, akár egy krumpliszsákban is jó volt elképzelni.
Igyekezett a legapróbb részleteket is megfigyelni, és amikor visszafelé pakolt, nemcsak a sorrendet betartani, hanem kínosan ügyelt a bugyik összehajtására is. Ennyiféle bugyit még életében sem látott, pedig 16 év nagy idő, és akinek van legalább egy nővére, az elméletileg találkozhatott már ezen apró, női ruhadarab számtalan változatával.
Melyik lehet az ehető bugyi? – kérdezte magától a padlón ülve. Biztos volt benne, hogy efféle is előfordul a készletben, mert hallott már róla, hogy a legszebb lányok legizgalmasabb testrészéről a legszerencsésebb fiúknak, desszertként ilyet lehet elfogyasztani.
A gondolattól azonnal erekciója támadt. Sokadszor már, kutakodás közben.
Egy tojásszerű, kívül ezüst, belül bársonnyal bélelt dobozból bizsuk serege borult ki, jutott belőlük a szoba legtávolabbi sarkába is. Egy ugyanilyen ládikó tartalmát Flóri már két napja az asztalon is tüzetesen megvizsgálta, most emerre nem szánt sok időt, csak összekapkodta, s közben meg-megigazgatta automata módjára működő falloszát.
Kintről zajokat hallott, ami kapkodásra késztette, ám fontosabbnak tartotta visszagyűjteni az összes csillogó és színes mütyürt, mint idő előtt elmenekülni a helyszínről. Mire még becsukják a kaput és feljönnek a garázsból, minden a helyére kerül.

A csendes kis utca középtáján, a nagy kerettel körülölelt házba visszatért az élet. Ajtók csapódtak, nevetés hallatszott, és Flóri anyja bedugta a fejét fia szobájába:
Megérkeztünk!
Észrevettem.
A fiú a monitor előtt ült, és figyelte, milyen lassan töltődik le a film. Semmiféle jel sem árulkodott arról, hogy akár egy percre is elhagyta volna a kuckóját.
Mész ma valahova? – kérdezte az anyja.
Majd később a haverokkal lógunk egyet.
Helyes! Mozdulj ki egy kicsit, élvezd a szünetet és a nyarat!
Flóri morgott valamit, s amikor egyedül maradt, szórakozottan húzogatta a fiókokat, és unottan kikapcsolta a számítógépet. Látta, hogy a nővére a kert egy távolabbi pontján leterít egy takarót és leheveredik. Ez az egyetlen olyan szigete az udvarnak, ahová nem lehet sem az utcáról, sem a szomszédokból belátni. Csakis Flóri szobájából.
A fiú az ablakpárkányra támaszkodva megvárta, amíg a napozáshoz készülődő nővére, Antónia felgumizza a haját, és hátranyúlva kikapcsolja a melltartóját.
A cicijei örökre fehérek maradnak – vonta meg a vállát, és otthagyta az ablakot.
Gyorsan vissza is fordult a leshelyre, mert hangokat hallott. Csalódottan jött rá, hogy mégsem a másik lány érkezett meg, hanem valamelyik szomszéd felől szólalt meg a rádió.

A másik lány, Nanett csupán egyetlen hetet tölt náluk, amíg sikerül Pesten albérletet találnia. Aztán megnyugodva hazautazhat, hogy az őszi iskolakezdésig kipihenje magát.
Lakhatna nálunk is… – vetődött fel Flóri szülei részéről –, együtt járhatnátok a suliba – mondták Antóniának. Aztán hamar elvetették az ötletet, és nem beszéltek róla többet, mert ha egy nagyon távoli rokont ideengednének 4 évre, attól nem illene pénz kérni a szállásért, ráadásul illene őt is, mint családtagot etetni-itatni. Erre pedig most éppen nem futná a családi költségvetésből, éppen elég a nagy házat fenntartani.
Így Natti csak egy hétre jött – nem is nagyon pakolt ki a hatalmas utazótáskájából – és szívesen látott, távoli rokonként jól érezte magát. Kigyűjtött egy seregnyi címet, időpontokat egyeztetett, és napközben albérletet keresett az ősszel induló tanulmányai idejére. Nem sietett semmivel, mert már a legelső napon talált több, alkalmasnak tűnő lakást.
A két lány már a legelső nap első perceiben összebarátkozott, s bár még sosem látták eddig egymást, máris úgy sugdolóztak, mintha régóta barátnők lennének. Flóri pedig úgy érezte, mintha mindig egy ilyen lányról álmodozott volna.

A fiú úgy sétálgatott a szobájában, akár egy hímoroszlán a szűk ketrecében. Le-fel rótta a métereket egészen addig, amíg meg nem állította a nagykapu jellegzetes, súlyos puffanása.
Megérkezett Nanett!
Flóri ledobálta a ruháit, előkapott egy törölközőt, és az ajtóhoz lapulva készen állt arra, hogy éppen akkor lépjen ki a szobájából, amikor a vendéglány odaér. Meg fogja mutatni Nettinek, hogy 2 évvel fiatalabb ugyan nála, de igenis számolni kell vele, mint férfivel.
Hol van már?
Az ablakhoz ugrott.
Gondolhattam volna! – meredt kifelé bosszúsan: Nanett első útja nem a házba vezetett, hanem a kertben napozó Antóniához. Leguggolt Flóri nővére mellé, aki oldalra fordult, és együtt nevetgéltek.
Nem is olyan fehér a cicije! – állapította meg a fiú, és összehúzott szemmel arra gyanakodott, hogy nővére az ő tudtán kívül is szokott napozni. – Miről tudnak ezek állandóan beszélgetni? És vihogni?
Netti felállt, és ruháját igazgatva mutatta a másik lánynak, hogy a ruha alatt ugyanolyan színű a bőre, mint ahol éri a napfény. Ezen ismét jókat kacagtak, és Flóri sajnálta, hogy nem hall egy szót sem, ráadásul Netti neki éppen háttal áll. Jó lett volna hallani, hogyan beszélgetne a csajok egymás között, és látni ugyanazt, amit a nővére alulról lát Nettiből… Az erekcióhoz persze ennyi benyomás is elég volt.
Most meg a telefonban nézegetnek valamit!
A vendéglány elővette a Flóri által már korábban megcsodált, extra-vékony telefonját, és néhány fotót készített Antóniáról. Olyanokat, amin látszik ugyan, hogy nincs rajta melltartó, ám a cici éppen csak egy picit villan elő.
A fiú úgy érezte, hogy ezt a jelenetet neki is meg kell örökítenie – milyen jó lesz majd nézegetni –, és úgy nyúlt az asztalára, hogy közben a szemét nem vette le a kinti eseményekről…
Hol a telőm? – tapogatózott.
Nyári égzengésként hasított bele a felismerés: Nanett szobájában felejtette!
De hol? – Egy pillantás a kertbe, a lányokra. – Nyugi! – intette magát higgadtságra. – Még röhigcsélnek…
Felöltözni nincs idő, felesleges is. Átsietett Nanett szobájába.
Ágy, ágy mellett… a telefon sehol,
Nyugi! – morogta, de a homlokán és a hátán kerekedő óriási izzadságcseppek nem hallgattak rá.
Rohant Antónia szobájába.
Maga sem tudta, mit keres a nővérénél. Valami ötletet? Segítséget? Kétségbeesetten futtatta körbe a tekintetét… Ez az!
Antónia telefonja az asztalon – szerencsére nincs bekódolva –, ezen megkereste a saját számát, és fülelt… Nem hallatszott a csengetés, csak amikor visszacsörtetett a vendéglány szobájába:
Megtorpant.
Tisztán és közelről hallotta a telefonját, de nagyokat szippantott a levegőből. Ez a fontosabb: Netti illata, ami akkor is ott lebegett halvány-édesen, fahéjas szegfűként a helyiségben, ha a lány éppen a kertben tartózkodott…
De honnan szól a telefon?
A táskából! Nem, a táska alól!
Megvan!
Meztelenül, ám két telefonnal a kezében, megnyugodva lépett ki az ajtón, és szembetalálta magát a kikerekedett szemű Nettivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]