2014. november 6., csütörtök

Az álomlány délelőttje 2. rész

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Az álomlány délelőttje 1. rész

Reflexszerűen leült a két-két ajtó között lépcsőzetesen sorakozó fiókos és cipős-szekrények egyik elemére, ahová néha a vasalt ruhákat pakolják. Maga elé kapott egy kispárnahuzatot.
Indulok zuhanyozni… – nyögte, és laza testtartást felvéve mosolygott a lányra.
Jó ötlet – válaszolt Netti, ahelyett, hogy megkérdezte volna: „Az én szobámból?”
Mert szép idő van odakint – csevegett Flóri –, a nővérem is napozik. Találkoztatok?
Lehet, hogy én is kifekszem…
A fiú megnyalta a szája szélét:
Az jó!
Rád is rád férne! Nagyon fehér vagy… ott – mutatott Netti a párnahuzat alól kikandikáló falloszra, majd megpördült és nevetve a szobájába távozott.
Micsoda nő! – bólintott Flóri elismerően, és nézegette az említett testrészét. – Kicsit fehér… kivéve a végét, ami bíborvörös.
Az alacsony szekrénykény ücsörögve próbálta felidézni a lány minden mozdulatát. Úgy összegezte a röpke találkozást, hogy cseppet sem volt kínos – leszámítva az első másodpercet –, és Nettit nem hökkentette meg a meztelenség, sőt mintha tetszett volna neki. A legelső nap, vacsora közben – emlékezett Flóri – tett a lány egy olyan megjegyzést: sajnálja, hogy neki nincs öccse…
Hát itt vagyok én öcsikének – mosolygott ravaszul a lány ajtajára.
Visszavitte a nővérétől kikölcsönzött telefont, gondosan kitörölte belőle a saját hívását, s közben rutinból elolvasott néhány sms-t. – Mi van?!
A reggel 6.11-kor érkezett üzenetet többször is kibetűzte:
Megint nélküled ébredtem, állva. Jólesne a kényeztetés.”
Azt elhiszem! – csóválta a fejét Flóri. – Kézimunkára gondol vagy szopásra?
Mindig tudta, hogy a nővérének vannak különféle kalandjai a fiúkkal – Miért is lenne ez másként egy 18 éves lánynál? – de furcsa volt szembesülni a ténnyel, hogy Antónia esetleg kiveri valamelyik srác falloszát, vagy – megborzongott – leszopja.
Gondolatai, ahogy jöttek, át is reppentek a nővéréről a vendéglányra:
Netti szűz-e még? Hm… nem hinném. Biztos fogott már egy-két faszt, és járt a szájában is…
Jobbnak látta visszatérni a saját szobájába, mielőtt még valaki előtt lebukik meztelenségével és látványosan árulkodó gondolataival.
Az ablakhoz érve még mindig a hátát süttető Antóniát látta a kert zöldjei között.
És Netti? – sóhajtott panaszosan, hiszen a lány azt mondta, hogy ő is kimegy napozni.
Nem is látta meg fürdőruhában, s első lépésként megelégedne egy bikinis látvánnyal is. Vagy bugyiban, kikapcsolt melltartóban, ahogy a nővére szokott napozni, mert valami érthetetlen okból a bugyi még akkor is izgalmasabb a bikini alsónál, ha nem is mutat többet.
Nézte a mozdulatlan nővérét – Elaludt? – közben odaképzelte a zöld fűre Nettit. Így némileg könnyebben ment a fantáziálás, mint amikor a szobáikat elválasztó falat bámulja.
Hosszú percekig kínozta magát, nem nyúlt a farkához – ahogy mondani szokta: fejben szexelt –, mert annál fergetegesebb a vége…

Délután egyszerre indultak el, ám a lányok az első saroknál lassítottak – mintha meg akarnák várni, Flóri merre fordul –, majd gyorsan elköszöntek, és összenevetve irányt változtattak. A fiú sértődötten nézett utánuk, de kissé megkönnyebbült, mert felesleges harmadiknak érezte magát az addig megtett rövid távon is.
Nem volt konkrét célja, a haverokkal sem akart találkozni – többségük amúgy is nyaralt valamerre –, csak vitte a lába. Szórakozottan rápillantott néhány kirakatra, de utólag nem tudta volna megmondani, hogy látott-e bennük valamit, vagy csak a saját, lehorgasztott fejű tükörképét.
Másfélórája rótta már az utcákat, amikor betévedt a környék legnagyobb parkjába. Minden kihalt volt, nem úgy, mint iskolaidőben, amikor minden padon ült egy-egy csapat, és a babakocsit toló kismamáknak hosszasan kellett körözniük, mire helyet találtak. A használaton kívüli szökőkút és a bezöldült betontócsa mellett látott egy bácsikát, aki nyakig begombolva húzódott az árnyékba, és valamivel arrébb egy anyuka óvó tekintete figyelte a kavicsokat guggolva piszkáló, tejföl-szőke gyerekét.
Flóri továbbment volna, ha a fiatal nő nem akkor hajol le éppen, s ha ettől a mozdulattól nem válnak láthatóvá a mellei.
Segíthetek? – lépett oda.
Kavicsot szedegetni? – mosolygott felfelé a nő. – Köszönöm, de elboldogulok vele.
Én is szerettem a kavicsokat kissrác koromban… – Szemét nem bírta levenni a szinte szabadon ringó cicikről.
Nem kissrác, ő egy nagylány – simogatta meg az asszony a gyerek fejét. Maradt előrehajolva, és nem vette észre, hogy ezzel egészen a bugyijáig beengedi a fiú tekintetét.
Flóri keze is megmozdult, de nem a guggoló kislány feje irányába, hanem egész más fognivaló vonzotta. Ugyanolyan természetesnek tűnt, hogy mindjárt megsimogatja a telt melleket, mint ahogy a nő elfelejtette elrejteni őket, s szinte kínálta.
Nagyon szépek… – csúszott ki a száján, ugyanakkor a keze egy hirtelen irányváltással a padra támaszkodott. Kissé furcsa pózba állt, ráadásként a fallosza is megfeszült.
Csak egy… – csodálkozott a nő, majd felkacagott: – Te miről is beszélsz? – Lassan felegyenesedett, még egy utolsó búcsúpillantást engedélyezve. – Te ilyen mindenre kapható srác vagy?
Flóri nem találta a helyes választ, ezért ennyit válaszolt:
Hááát…
Csíptél már fel fiatal anyukákat?
A fiú felbátorodott, felállt kifacsarodott testtartásából, majd leült a nő mellé:
Még nem igazán.
Nevetés:
Igen vagy nem? Olyan válasz nincs, hogy nem igazán. Vagy csak kukucskálni szeretsz?
Nem tudom, hogy kéne hozzáfogni.
Akkor nem is próbáltad még, ha jól értelek.
Csak képzeletben… – Flóri is mosolygott, és úgy beszélgetett a fiatal anyukával, mintha az a nővére lenne.
Elmeséled?
Nincs mit.
Azt, hogy képzeletben meddig jutottál.
Végig.
Ez nem egy nagy mese volt. Részletesebben nem megy?
Hát tudod… volt minden.
És közben masztiztál?
Flóri kimeresztette a szemét: ilyet a valódi nővére nem biztos, hogy kérdezne.
Kiverted magadnak? – sürgette a nő, talán azt hitte, hogy nem volt elég világos a kérdés.
A fiú nyelt egy nagyot.
Ki.
Mire gondoltál közben? – Látva az értetlen arckifejezést, alternatívákkal segítette a választ: – Hogy itt a padon megdugod, vagy lecummant, vagy felvisz a lakására…
Nem gondolkoztam a helyszínen, csak a…
Értelek. Amúgy van barátnőd?
Vannak.
Nem osztálytársnőkre vagyok kíváncsi, hanem olyan csajra, akit megdugsz.
Nem igazán…
A kacagás ráébresztette, hogy megint pontatlanul fogalmazott.
Szóval nincs. Egyáltalán: volt már csajod? De úgy igazán!
Még nem – sóhajtott Flóri.
Csak az első lépés a nehéz ám, aztán belejössz, mint a kiskutya az ugatásba. – Lehajolt a kavicsokhoz, még arra is ügyelt, hogy kicsit a fiú irányába dőljön, ha az nem merne bekukucskálni a ruhájába.
Megfoghatom?
Ezt elrontottad… Tanuld meg: érezni kell, hogy megfoghatod-e, nem kérdezni! – A nő hanga szigorúan csengett, de az arca csupa derű. – Gyerünk kisasszony – szólt a kislányához – ideje hazamennünk!
Elkísérhetlek?
Nem. Egyébként ezt sem kell kérdezni, csak mész a csajjal, mintha természetes lenne… De velem ne gyere, mert a férjem meglát az ablakból, és kifiléz.
Flóri nem akarta elhinni, hogy ennyi volt az ígéretesnek induló ismerkedés.
Találkozunk máskor is?
Lehet… Aranyos kissrác vagy, jó volt veled beszélgetni. További szép délutánt neked! – Felkapta a gyerekét, és ringó csípővel elvonult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]