2015. július 2., csütörtök

Lakodalom van a panzióban 3. fejezet - Várakozás helyett

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Lakodalom van a panzióban 1. fejezet - Esküvői dekoráció
Közvetlen előzmény: Lakodalom van a panzióban 2. fejezet - Szobakulcsok

*****************************************************************


Az asszony a köztük lévő 3-4 lépésnyi távolságot futva-szökellve tette meg; a vágyai elől, a férfi elől, és elsősorban önmaga elől menekült a szinte meztelen férfi karjaiba. Szorosan lecsukta a szemhéjait, nehogy a tükörben véletlenül megpillantsa magát.
– Ez az enyém? – Alig ismerte fel a saját hangját, amikor a sárga-fekete kerékpárversenyzős nadrágon keresztül megmarkolta a férfi csomagját. Megélt már több mint negyven évet, de eddig sosem tett még ilyet.
– Ha nem akarod levágni, vagy a nyakadba akasztani, akkor a tied – mosolygott Sándor. – Vedd csak elő!
Gabriella asszony évek óta nem látott falloszt, nemhogy a kezében tartott volna ilyesmit. Akadtak ugyan jelentkezők bőven, akik készséggel kitöltötték volna a nyílásait, de az idő haladtával mind kevesebb bizalommal viseltetett a férfiak irányában. Úgy gondolta, hogy egyikük sem a lelkére kíváncsi, sőt nem is a kissé megereszkedett melleire, hanem valami másra. Kitért mindenféle ajánlat elől, amelyek végén úgyis az következett volna, hogy egyszerű használati tárgyként kezelik, kielégülnek, majd jókat vigyorognak rajta, ha a kocsmában esténként sorra veszik a település nőnemű lakosait.
Gépiesen, mintha egy súlyos álomban járna, lehúzta a férfi sárga-fekete, passzos alsóját, és markában tartotta a pihenő elefántot.
– Megfelel? – kérdezte a férfi. – Vagy nagyobbakhoz vagy szokva?
– Semmilyenhez… – válaszolt Gabriella, s valóban nem emlékezett ekkora szerszámra, amelyet ráadásul még nyugalmi állapotban talált. Sándor mögé került, és hátulról átkarolva a férfit, úgy húzogatta a bőrt, ahogy jó húsz évvel ezelőtt a férje falloszán, reggelente a fürdőszobában, amikor mindig a tükörből leste az eredményt.
Hallgatta a jellegzetes hangokat, ahogy a bőr csúszkál a porcos húson, a zacskó a combokhoz verődik, és hátulról átnyúlva a férfi lábai között, megmarkolta a táncoló golyókat. – Még jó, hogy itt nincs tükör! – gondolta, és elképzelte, milyen furcsa látvány lehet felöltözve, a meztelen férfit kényeztetve.
– Gyere, szopjál! – nyögte Sándor, és az asszonyt az ágy szélére ültetve, szájához nyomkodta a farkát. – Kapd be! – Egyik lábát feltette az ágyra, úgy tömködte elefántormányát Gabriella szájába. – Ez az! Szopjál! – A lomha fallosz vészesen emelkedni kezdett, makkja alig fért be a nő szájába. – Jó lesz! – Felkapta az asszonyt, de csak annyira döntötte az ágyra, hogy akadálytalanul lecibálhassa a bugyiját, majd hagyta, hogy a meglepődött nő lábai kétfelé lelógjanak, s közéjük támaszkodva benyomta a súlyos farkat.
Gabriella szemébe könny tolult, úgy érezte, hogy hosszában is, keresztben is szétreped. Évek óta nem járt a puncijában semmilyen hímtag, nemhogy egy ekkora. Mintha most vennék el a szüzességét – s nem 27 évvel ezelőtt, azt meg sem érezte –, és Sándor nem kímélte. Régi favágók életlen fűrésszel se fektetnek be ilyen elképesztő energiát, mint ahogy a férfi húzta-vonta. – Nem szaladok el, hagyjunk későbbre is! – kérlelte volna viccesen, ha nyögésen kívül más is kijött volna a torkán. – Hogy birok majd ülni a fenekemen? – villant az agyába. A férfi pedig csak tömködte keményen, még akkor sem lassított, amikor a hol tehetetlenül lelógó, hol pedig megfeszülő női lábakat a vállához emelte.
Ha valaki az esti lakodalmi asztalnál majd megkérdezné Gabriellától: – Kedves távoli rokon, Gabika, ugyan meddig tartott a déli szex-fűrészelés? – egy ilyen kíváncsiskodásra nem szeretne túlzó választ adni,nehogy dicsekvésnek vegyék, ezért azt felelné: – Talán három óra, vagy kicsivel több… – Valójában 10 perc telt el addig, amíg Sándor egész teste megfeszült, majd minden eddiginél beljebb nyomta a falloszát, és megremegő lábakkal kitámasztva, nagymennyiségű kéjnedvet nyomott az asszony égő barlangjába.
Sándor felállt, toporgó-lazító mozgással vezette le a testgyakorlás okozta izomfeszülést.
– Majd este folytatjuk! – nézte önelégülten a sajgó tagokkal, izzó arccal még mindig kiterülve pihegő Gabriella asszonyt.

*

Gabriella fia, Gábor a szomszédos szobában merész elhatározásra jutott: A lány parancsnak is beillő – „Nem vetkőzöl?” – kérdésének engedelmeskedve, fülig vörösen, vetkőzni kezdett. Megremegett a keze, amikor a lány könyökre támaszkodva, oldalt fekve figyelte, amint egyenként lekerülnek a srác ruhadarabjai.
Sándor lánya, Edina nem talált semmi különöset a fiú látványában, de „szorultságból jó lesz”, gondolta. Egész úton azon töprengett, hogy van-e valami elnevezése annak a rokoni fokozatnak, ami a sráccal való kapcsolatukat jeleneti. Mert a nagyszülők anyai és apai ágú rokoni szálai levezethetők ugyan, de semmi jelentősége sincs, leszámítva azt, hogy mindkét fél-család – ő az apjával, és ez a srác az anyjával – hivatalosak ugyanabba a lakodalomba. Aztán, ahogy közeledtek a panzióhoz, már biztos volt benne, hogy az apja sikeresen ráhajtott a srác anyjára, amiből az következik, hogy ő bizony ezzel a sráccal lesz kénytelen a szobán osztozkodni. S ha már így van, meg fogja dugatni magát, háromszor-négyszer biztosan, ha már az apja nemcsak nem tartja folyton szemmel, de a szobaelosztással szinte hozzájárult, hogy Edina kedvére kitombolja magát.
– Tovább! – biztatta a fiút, aki az alsónadrágnál tétovázott. Látszott, hogy a fallosz az alsó egyik szárában feszül, kiutat keresve.
Gábor érezte, hogy az egy ideje kényelmetlenné vált ruhadarab lefejtése után a farka nedvesen fog előugrani, és várta már, hogy megmutathassa a lánynak, de zavarban volt. Ez a harmadik alkalom, hogy levetkőzik egy lány előtt, és az első két eset nem is számít, mert azok után nem következett semmi. Utólag semmiként értékelte mindkét pettinget, hiszen most Edina itt fekszik előtte az ágyon, és biztosan nem csak a markában akarja érezni…
A lány – miközben szemét nem vette le a dudorodó alsónadrágról – megemelte a fenekét, és térdig lehúzta a feszes nadrágját és az apró bugyiját. A felemelt lábak között Gábor megpillantotta a tenyérnyi, húsos puncit.
– Megdugsz? – kérdezte a fiútól, aki válasz helyett sebtében ledobta az alsónadrágot, és meredező, fénylő-végű fallosszal mászott az ágyra.
Négy-négy lépést tett kezével s térdén, és megakadt a lány meztelen középső részénél. Arra gondolt: biztos nem lesz semmi baj abból, hogy rendszeresen – naponta kétszer, néha többször is – saját kezével kielégíti magát. Nem tudta azt sem, hogy mennyire normális dolog, hogy a bőr mindig egy kicsit lehúzódik a falloszán, amikor huzamosabb ideig tart a levezetés nélküli izgalmi állapot… mint most is, és ez jelent-e majd valami problémát, amikor bedugja a lány puncijába.
– Segítesz? – kérdezte Edina türelmetlenül, majd kinevetette Gábor esetlenségét, ahogy annak fogalma sem volt arról, hogyan kell hozzáfogni egy vetkőztetéshez.
A mellekhez egyenként is két-két marokra lenne szükség, a lány haját is jó volna megsimogatni, a fenekét még nem is látta, hasra kellene fordítani, és jól meggyömöszölni… De Gábor mindenekelőtt túl akart esni élete legelső igazi aktusán. Az se baj, ha gyorsan megtörténik – ahogy a haverok szokták mesélni: „bedugod, elsülsz, ennyi!” –, csak végre megtudni, milyen! És végre-valahára el lehet mesélni a haveroknak lazán és fölényesen: „Megbasztam egy nőt a hétvégén.” Mégiscsak másképp hangzik, mint „megfogta a faszom és elszaladt”!
– Na, lesz is valami, vagy csak mosolyogsz, mint a vadalma? – szólt rá a lány.
Edina egyre érdekesebbnek találta a srácot, mert formás, közepes méretű farka van, izgul, mint egy kisfiú, lehet tanítgatni… bízott benne, hogy jól érzik majd együtt magukat. Ehhez először megfogta Gábor fejét, és határozottan a puncijához irányította – „hadd nézegesse egy kicsit, nem sok pinát láthatott még” –, és megelégedetten tapasztalta, hogy valami nedves jelent meg a csiklójánál – „nyal a drága, tudja a dolgát”. – Próbált változtatni a pózon, vagy legalább jelezni, hogy megfordulva kölcsönössé válhatna a nyalakodás, ám a srác félreértette, mert ahelyett, hogy farkát a húsos ajkak rendelkezésre bocsátotta volna, a nyelvét igyekezett minél mélyebbre tolni a lány rejtekébe. – „Így is jó!” –Vastagcombú lányok punciját a férfiak kevésbé szoktak nyalni, mint a vékonyabb csajokét – talán úgy vélekednek, hogy az egymáshoz érő, súrlódó combok önmagukban is elég élvezetet jelentenek viselőik számára, míg a vékony lábak közé simán befér egy pasi-fej, a „ropi-lányok” puncija könnyen hozzáférhető, szinte kínálja magát –, Edina évekre visszamenőleg sem emlékszik olyan esetre, amikor valaki önként nyalogatni akarta. Hagyta hát, Gábor hadd csinálja, ha jólesik neki. – „Vagy ezt tanulta pornófilmekből? Mégis jók azok valamire!” – A mennyezetet nézve, lábát még jobban fel- és széthúzva átadta magát a lefetyelés élvezetének, s néha-néha biztatóan megsimogatta a srác fejét.
A férfiakat általában Edina mellei érdeklik, azokat akarják jól megszorongatni – „még dugás közben is nézik vagy markolásszák” –, ez a legelső hímnemű egyed, aki még meg sem érintette a ringó kebelcsodát. Gyengéden belemarkolt a fiú hajába és kiemelte a lábai közül.
Gábor nedvességtől fénylő arccal bukott a lányra, teljes súlyával ránehezedett és érezte, hogy fallosza a női testhez feszül, majd kicsit engedett a nyomás…
– Ne oda! – figyelmeztette a lány. – Előbb izgatni kell hozzá a popsimat is… Dugj meg punciba! – Lenyúlt, helyreigazította az eltévedt farkat.
A pénisz minden nehézség nélkül becsusszant a járatba, a srácnak még annyi ideje se volt, hogy az előbbi mondatot értelmezze magában. Diadalittasan felemelkedett – csípőjét Edina testéhez szorítva –, mintha azt nézné, a lánynak van-e még valami kifogása, majd módszeresen húzogatta a farkát, gyönyörködött élete legelső igazi élményében… – „Hurrá, igazi baszás!”
– Mintha belülről kenegetnének – gondolta Edina. Nem tudná megszámolni, hány férfit engedett már be a barlangjába, de mindegyikük csak döfködte, mint a gép, ez a srác az első, aki minden mozdulatot kiélvez. Gábor a sütemény-készítés utáni kóstolgatást juttatta eszébe, amikor ki lehetett nyalakodni a krémet, mert a fiú is végigjárja az edény oldalát, s ráadásul nem is az ujjával. – Ha én ezt tudtam volna, mindig kissrácokkal kezdek! – sóhajtott elégedetten. A következő meglepetés akkor érte, amikor a srác belelövellte sokáig visszatartott nedveit, s ezután nem akart öltözködni sem, de még a lankadó falloszt a lány szájába tömködni sem, hanem lihegve-szuszogva Edinára nehezedett, és farkát bennhagyta a punciban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]