2014. május 7., szerda

Cowboyok III. rész 1. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok II. rész 3. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. január 7.

***************************************************************************

Mitch ébredt először. A könnyed szellő végigsimított testén, ahogy Darrinhoz simult. Felemelte a fejét és élvezte az alvó férfi látványát. Valamikor az éjszaka folyamán lerúgták magukról a takarót, úgyhogy most Mitch teljes valójában megcsodálhatta társa meztelen testét. Már első pillantásra nagyon vonzónak találta Darrint. A meztelenség erre csak egy lapáttal tett rá. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy mindig is a nagydarab pasikra bukott, aminek Darrin izmos teste meg is felelt.
A külső viszont csak egy dolog volt. Mitch élvezte, hogy olyan könnyen zavarba tudja hozni a másikat. Élvezettel gondolt vissza az előző éjszakára, amikor a “pár perc” órákig tartó ölelkezésbe és gyengéd suttogásba fulladt. Nem tudott ellenállni ennek a mennyei pasinak. Gyengéden megsimogatta Darrin mellkasát, végigfuttatva ujjai hegyét a bőrén. A férfi szemei erre felnyíltak és rá nézett.
- Csodás dolog így ébredni. El tudnám viselni minden reggel - nyújtózkodott.
Mitch előre hajolt és a szájába vette Darrin egyik mellbimbóját, élvezve, ahogy az megkeményedik ajkai között. Közben ujjaival gyengéden végigsimított a másik férfi testén. Darrin felé fordult és a magáéhoz húzta az arcát. Mitch szétnyitotta ajkait, utat engedve a másik követelődző nyelvének. Aztán visszahúzódott és rámosolygott arra a csodás arcra.
- Na és, hogy… vagy ezen a reggelen? - dadogta.
- Hmm. Nagyon jól. Főleg, hogy a jóképű pasim ébreszt.
- És nem… fáj?
Darrin elhúzta a száját, visszagondolva az előző éjszaka történtekre.
- Nem. Semmi vészes.
Gyengéden megcsókolta Mitch-et, majd fölé kerekedett.
- A fenébe is! Megbabonázol a csábító seggeddel - kacagott Mitch.
- Úgy beszélsz, mintha baj lenne.
- Ilyet egy szóval se mondtam - simított végig Mitch Darrin hátán, a férfi pedig megborzongott, amikor partnere kezei a fenekére értek.
- Ez azt jelenti, készen állsz még egy menetre?
Mitch gyengéden szétfeszítette a farpofákat és közéjük csúsztatta egy ujját, óvatosan izgatni kezdve a férfi ánuszát. Ahogy az lassan szétnyílt, Mitch ujja is beljebb hatolt, folyamatosan figyelve Darrin arcát. Úgy ítélte, a másiknak kell még egy kis idő, hogy magához térjen, úgyhogy kihúzta az ujját és Darrin mellbimbóját kezdte izgatni.
Lüktető farkuk egymásnak feszült és érezték a testükben szétáradó hevületet. Mitch kettejük közé csúsztatta a kezét, marokra fogva mindkét szerszámot és hallgatta Darrin nyögéseit, ahogy az egyre csak közeledett a gyönyörhöz. Gyengéden fogai közé vette Darrin mellbimbóját és finoman izgatni kezdte, végül hangos sikolyt csalva elő partnere torkából.
Mitch tovább izgatta a másik mellbimbóját, miközben egyre gyorsabban húzogatta szerszámukat. Azonban már ő sem bírt sokáig ellenállni a saját gyönyörének.
Mindketten kábultan omlottak egymás karjaiba, hogy pihegve élvezzék a kora reggeli pillanatot. Aztán Darrin hirtelen ellökte magát az ágytól, majd visszanézett és egymásra mosolyogtak.
- Ezt sosem tudnám megunni, kolléga - jelentette ki Mitch, mire Darrin gyengéden megcsókolta.
- Túl könnyű is lenne, ha megszokássá válna.
Azzal végignézett mindkettőjükön.
- Jól összepiszkítottuk magunkat. Nem ártana megtisztálkodni, nemde, haver?
Mitch felemelte a kezét, hogy megragadja Darrin arcát és magához húzva megcsókolta őt.
- Arra mérget vehetsz, haver.
Darrin felkelt, majd ismét visszafordult Mitch-hez.
- Ne feledd! Ezt még visszakapod. - Azzal talpra húzta Mitch-et is és a fürdőszobába vezette.


***


A hét hátra levő része gyors menetekkel és hosszúra nyúló várakozásokkal telt. De legalább arra volt idejük, hogy jobban megismerjék egymást és felfedezzék egymás testét. De ahogy a gyakorlatuk a végéhez közeledett, Mitch valamiféle meglepetésen kezdte törni a fejét Darrin számára. Mindkettőjük nevében vállalkozott kerítésjavításra a farm egy félreeső részében, jól tudva, hogy az nem lesz egész napos munka, így lesz idejük… másra is.
- Magyarázd már el nekem, miért is vállalkoztunk erre az Isten háta mögötti munkára? - zsörtölődött Darrin.
Mitch letörölte az izzadtságot a homlokáról és elmosolyodott.
- Még három pózna és megmutatom.
Darrinra villantotta fényes mosolyát, majd folytatta a munkát, a földbe verve a póznákat. Miután leverték az utolsó póznát is, visszapakolták a felszerelést a pickupra. Mitch bepattant a volán mögé, és miután Darrin is kényelmesen elhelyezkedett, elindultak. Az anyósülésen ücsörgő férfinak csak pár perc után tűnt fel, nem arra mennek, amerről jöttek.
- És most mégis hová megyünk?
Mitch elmosolyodott.
- Már megmondtam. Meglepetés. És az igazi ok, amiért három órát töltöttünk a póznákkal.
Még pár percig utaztak, miközben Mitch élvezte Darrin kezét a combján. Szinte már sajnálta, amikor elérték a céljukat. Lassított és befordult egy sűrűn ültetett fák árnyékolta területre, míg végül feltűnt a meglepetés, egy eldugott úszómedence. Egy gyors csókot nyomott Darrin szájára, majd kiugrott a kocsiból.
- Az első jutalma egy szopás - kiáltotta, és már rúgta is le a csizmását, majd Darrin társaságában sebesen ledobálta a ruháit. Amint megszabadult az utolsó ruhadarabtól is, belevetette magát a hűs vízbe. Amikor Darrin is mellé csobbant, hozzá rúgta magát a vízben és a dereka köré fonta a lábait.
- Lassú csiga. Most szépen le kell szopnod.
- Bánom is én. Mintha meg kellene verned bármilyen versenyben is, hogy megtegyem - mosolygott a másik.
Mitch felnevetett és még szorosabbra fűzte lábait partnere körül, karjait Darrin nyaka köré fonve, majd mohón megcsókolta. Aztán, amikor már sikerült kellőképp felizgatnai őt, ellökte magától és nevetve egy kicsit távolabb úszott.
- Gyere, Formássegg! Kapj el, ha tudsz! - kiáltotta.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]