2014. május 8., csütörtök

Érzelmek harca VII. rész 22. fejezet

Előzmény: Érzelmek harca - Prológus
Közvetlen előzmény: Érzelmek harca VII. rész 21. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************

Cassidy Andrea karjaiban feküdt és hevesen zihált az átélt orgazmus után. Testük egymáshoz simult, Cassidy feje pedig Andrea mellkasán pihent, miközben gyengéden csókolgatta a bőrét.
- Cassidy! - suttogta Andrea, mire a nő felnézett rá. - Szeretnél most beszélni? - simogatta Cassidy arcát, aki lassan bólintott. - Rendben. Miért kerültél annyira? - csókolta meg gyengéden a homlokát.
- Féltem - suttogta Cassidy és felemelte a fejét, hogy Andrea szemébe nézhessen. - A legjobb barátodnak tartottál, és én nem akartam ezt kockára tenni egy bizonytalan szerelemért… És féltem, hogy az a vágy, amit irántad érzek, kicsinál - fordult el.
- Amit irántam érzel? - próbálta elvenni Andrea a szavai élét, de az igazság az volt, legszívesebben most Cassidy-re vetette magát, hogy addig szeretkezzenek, amíg össze nem rogynak. - Mert most már nem szeretsz?
Cassidy felnevetett és gyengéden megcsókolta őt.
- Mindennél jobban szeretlek, Andy.
Ismét megcsókolta őt, ezúttal szenvedélyesebben, Andrea pedig a nyaka köré kulcsolta a karjai.
- Jobban szeretlek, mint valaha. Jobban, mint valaha.
Andrea felnyögött.
- Cassidy! - suttogta. - Egy kórházban vagyunk, Kicsim. Türtőztetnünk kellene magunkat. És te csak mos ébredtél fel. Túl gyenge vagy még.
- Túl gyenge? - játszadozott Cassidy a nyelvével Andrea bimbóival. - Ehhez is túl gyenge vagyok?
- Nem!... Ó, istenem! - nyögte Andrea és egy pillanat alatt mindent elfelejtett, ahogy ismét rátört az élvezet.


***


Aznap este Ashleigh és Robie egy hangulatos kis leszbikus tulajdonú étteremben ülte.
- Szóval… - kezdte Robie. - Mikor engeded haza Cassidy-t?
Zavarban volt. A borzongás futkározott a gerince mentén, amikor csak a nőre nézett.
Ashleigh elmosolyodott és megérintette az arcát.
- Talán holnap. Vagy az után - mondta halkan, majd gyengéden szájon csókolta a fiatalabb nőt. - Szeretnék bizonyos lenni benne, hogy nem csinál még egyszer ilyen hülyeséget.
- Neki mi vagyunk a család, ami vigyáz rá, nem igaz? - mosolygott Robie.
Ashleigh felnevetett és ismét megcsókolta a lányt.
- Robie - suttogta fátyolos hangon. Egész este fel szerette volna tenni azt a kérdést, amire most készült. - Szeretnél feljönni hozzám?
Robie teste megremegett. A lélegzete elakadt, de azonnal tudta a választ.
- Igen.
Ashleigh nem is vesztegette az időt. Intett a pincérnek a számláért, majd kisietett Robie-val az étteremből.


***


Meztelenül feküdtek Ashleigh ágyában, egymás karjaiban. Robie mélyen aludt, arcát Ashleigh nyaka hajlatába fúrva. Ashleigh csak bóbiskolt, de közben folyamatosan érezte a puha test érintését az övén.
Kinyitotta a szemét. Zavarta a lámpa fénye, és a nyitva hagyott ablakon már lassan bántóan hideg szellő csapott be. Lassan kikelt az ágyból, de egy pillanatra sem vette le a szemét arról a gyönyörű testről.
A szex egyszerűen felejthetetlen volt vele. A testük szinte összeolvadt és vibrált körülöttük a levegő. Az emlékre Ashleigh lassan megnyalta az ajkait, majd gyengéden a hátára fektette Robie-t, hogy a combjai közé nyúlhasson. Robie felébredt az izgatásra és széjjelebb tárta a combjait, felkészülve az újabb gyönyörre.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]