2014. május 14., szerda

Érzelmek harca VII. rész 23. fejezet

Előzmény: Érzelmek harca - Prológus
Közvetlen előzmény: Érzelmek harca VII. rész 22. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************

Jeffrey óvatosan sétált végig a folyosón kora reggel, folyamatosan a nővéreket figyelve. Ilyenkor nem lehetett volna ott egy látogató sem. Nem akart belefutni Ashleigh Simmons-ba sem. Tudta, hogy az a nő gyűlöli őt. és bármikor megragadná az alkalmat, hogy keresztbe tegyen neki.
Amikor oda ért Cassidy szobájához, kopogtatott és várta a választ.
- Szabad! - szólt ki a nő.
Lassan kinyitotta az ajtót és látta, hogy Cassidy az ágy szélén ül, egy jegyzetfüzettel az ölében. Nyilván Ashleigh-re vagy egy nővérre számított, mivel amikor meglátta a férfit, lehervadt a mosoly az arcáról.
- Te mit akarsz itt? - állt fel.
Jeffrey elvigyorodott és zsebre dugta a kezét.
- Meggyőződni róla, hogy jól vagy - hazudta szemrebbenés nélkül. - Azt hittem, haldokolsz. Vagy ez is csak egy újabb trükk, hogy elvedd tőlem Andreát?
- Te szemét disznó! - hörögte Cassidy. Próbált lenyugodni, tudva, a dühkitöréssel nem ér el semmit. - Nekem nincs szükségem trükkökre. Szeret engem.
- Tudtad, hogy terhes? - mosolygott a férfi diadalittasan. - Az én gyerekemmel.
Cassidy hitetlenkedve csókálta a fejét.
- Miről beszélsz? - Alig tudott uralkodni az érzelmein.
Jeffrey csak vigyorgott. Legszívesebben leteperte volna, hogy beverje a képét, de nem akart ő is bajba kerülni. Inkább csak még jobban megforgatta a kést.
- Már hónapok óta tervezzük. Nem is mondta? Talán azt hitted, elhagyna? Talán csak kísérletezett, nemde? - lépett az ablakhoz. - Én úgy hiszem, minden nő átmegy ezen. Miért lenne Andrea kivétel? De nem vagyok féltékeny, mert tudom, mit akar. Minden este hozzám jön haza, miután megbizonyosodott róla, hogy jól vagy-e. Csak sajnál téged, Cassidy. De én leszek az, aki elveszi.
Cassidy érzelemmentes arccal nézett rá.
- Takarodj!
Jeffrey rá mosolygott, majd az ajtó felé indult.
- Értékelném, ha távol tartanád magad a mennyasszonyomtól. - Elővett egy dobozt és felmutatta, hogy Cassidy is lássa. Két gyémánt gyűrű volt benne. Cassidy továbbra is érzelemmentesen nézett rá, de Jeffrey látta, ahogy az állkapcsa megfeszül.
Cassidy egy szavát sem hitte el. Inkább elfordult és ökölbe szorította a kezét. Aztán egy hirtelen érzelemkitöréssel megragadta a szekrényen pihenő vázát és a falhoz vágta.
A zajra felfigyelt egy nővér és azonnal hívta Ashleigh-t. Összevont szemöldökkel nézte a Cassidy szobájából kisiető Jeffrey-t. Aztán amikor bement, az ágyon találta a zokogó nőt. Próbálta megnyugtatni, és a mindig készen álló oxigén-maszkért nyúlt. Cassidy eleinte tiltakozott, de amikor Ashleigh megérkezett és ráparancsolt, megnyugodott.
- Mi történt? - kérdezte Ashleigh és a lassan álomba merülő Cassidy-t nézte.
- Volt egy látogatója pár perce - mondta a nővér. - Miután a fickó távozott, így találtam rá.
Ashleigh összevonta a szemöldökét.
- Fickó? Milyen fickó?
Talán Josua lehetett. Nem tudta, melyik a rosszabb. Ő vagy Jeffrey.
- Magas, jóképű - válaszolta a nővér. - Jól öltözött. Kék szemek, szőke haj…
Ashleigh nem is hallgatta tovább. Azonnal indult, hogy értesítse Andreát.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]