2017. február 24., péntek

Casting 3. rész - Györk

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Casting 1. rész
Előzmények: Casting 2. rész

****************************************


Kinyitotta volna a szemét – megnézni, milyen pozíciót vett fel a férfi ahhoz, hogy a karfán belé tudjon furakodni, biztosan valami muris, jetisen behajlított térdűt –, de nem merte. Fogorvosnál és injekció előtt is mindig becsukja a szemét, és minden előtt, ami kellemetlen vagy fájdalmas. – „Mi lesz? „” – kérdezte Rami magától, nem sürgetésképpen, inkább csak szeretett volna már túlesni a dolgon. Aztán, ha majd kiszabadul a szexdémon az ismeretlenség homályából, ahogy a többi lánynál is megfigyelhette, akkor már nem kell ekkora hűhót csapni körülötte, csak engedni, hogy a srácok böködjék, amíg csak jólesik nekik…
Györk felnyögött.
Rami kikukucskált a szempillák között elszántan felnyitott résen. A kisfiús arc eltorzult, a vörösbe-hajló rózsaszín húsdarab végén – mint egy tubusból – sűrű, fehér anyag tolult kifelé. – „Sose fogy ki!” – A férfi markában lassan tekintélyes mennyiség gyűlt össze, ahogy még egyet-kettőt húzott és préselt a falloszon. – „Mért nem eresztette belém? Mért nem dugott meg?” – A csodálkozásról tágra nyitotta a szemét.
Györk még egy percig el volt foglalva magával, aztán észrevette, hogy a lány nézi.
Jó volt? – kérdezte gyengéden.
Ramóna bólintott, és továbbra is az orrától 15 centire tartózkodó farkat, és a negyedmaréknyi spermát leste. A fallosz egyre közelebb került, már szinte megérintette az ajkát. A maradék távolságot a lány tette meg, előrehajolt, és óvatosan bekapta a húsdarab hegyét.
Györk felnyögött.
– „Ez nem olyan vészes…” – gondolta Rami megkönnyebbülten, és maga sem értette, hogy félelmében miért kellett még a szemét is becsuknia. Ízlelgette, egyre bentebb engedte. Egyáltalán nem volt kellemetlen, inkább arra emlékeztette, amikor a férfi a nyelvét tolta a szájába.
Györk közben leeresztette a kezét, és az összegyűjtött spermával kenegette a ciciket.
– „Meddig szokás bekapni?” – A lány teljesen tanácstalan volt ezen a téren, hiszen a barátnők „majd’ megfulladtam, a torkomig lenyomta” és hasonló beszámolóit hitte is, nem is, és egyszer sem kérdezte meg tőlük, hogy tulajdonképpen mit is jelent a szopás a gyakorlatban. Annyit sejtett, hogy „előtte” kellett volna, bár akkor meg a szájába megy ez a sok fehérség, és biztos jobb így, a bimbók környékére kenegetve.
Hirtelen a férfi kihúzta a farkát Ramóna szájából, és a kezét nyújtotta:
Gyere, letusolunk!
Hosszasan engedte a vizet, állítgatta a hőfokot, míg végre azt megfelelőnek ítélve, beálltak alá.
Györk a lányt mosogatta, gondosan simogatta minden porcikáját.
Közben Rami csak állt leengedett kézzel. Gyűjtögette a bátorságot, míg győzött a kíváncsiság, és megfogta a himbálózó falloszt. Addig tusfürdőzte, öblögette, húzogatta, dédelgette a férfi farkát – más testrészéhez hozzá sem érve –, míg az olyan merevvé vált, mint a korábban, a nappaliban. Nézni is merte már, tekintete egyfolytában csak rátapadt, és ámulva tapasztalta, hogy minden erőltetés nélkül kicsúszik a bőréből.
Megijedt:
– „Mindjárt megdug!... A zuhany alatt!” – Még az is megfordult a fejében, hogy vizes lesz a haja, és majd szárítgatni kell, mielőtt hazamenne a hatodikról a negyedikre.

Györk abbahagyta a lány simogatását, kézbe vette a falloszát, és Rami érdeklődő pillantásaitól kísérve húzogatta.
Akarod? – kérdezte Ramónát.
Mielőtt a lány válaszolhatott volna, a kezéért nyúlt, és visszahelyezte a farkára. Ráfonta a saját ujjait is, és mutatta az ütemet.
Rami az acélos merevséget sokkal érdekesebbnek tartotta, mint az előbbi csüngést, és mozdulataival ismételgette a tanultakat. Jó játék volt, el is feledkezett a fentről permetező, langyos vízre, elázott a haja is, csak nézte és húzogatta a falloszt. Györk a másik lánykezet is kérte, és azt meg a zacskó masszírozására tanította be.
Ismerős nyögés következett, és a korábbinál jóval kevesebb fehér folyadék örvénylett a lefolyónál.
A férfi jóllakott kisfiús arccal törölközött.
Hol találom a hajszárítót? – toporgott a lány.
Azt hiszem, nincs, de nézd meg ott, a feleségem kacatjai között!
A polcokon és a négy öblös fiókban is hiába kereste, de a legfelső rekeszben rátalált néhány vibrátorra. Gyorsan visszacsukta a fiókot:
– „Nehogy egy ekkorát belém nyomjon!”
Hajolgatás közben Györk mögéje guggolt, és hátulról nézegette a punciját:
Legközelebb megbaszlak – jelentette ki.
Raminak már a száján volt valami csípős megjegyzés, de meggondolta: Döbbenten érezte, hogy jólesik hallani.
Jó lesz – válaszolta, és majdnem megkérdezte, hogy mikor,
Otthon senkinek sem tűnt fel, hogy a megszokottnál később ért haza, és a nedves haja sem.
éppen 2 éve történt.

Hova bambultál el? – lökte meg Horni a vállával.
Semmi, itt vagyok! – rázta meg a fejét Ramóna.
Hallottad, amit kérdeztem?
Mit is? Ne haragudj, de nem figyeltem!
Veszem észre! Afelől bátorkodtam érdeklődni, hogy lejössz-e velem egy kávéra. Van itt egy kiskocsma a sarkon.
És ha közben…?
Ne izgulj, amíg engem látsz, a casting nem szalad el! Még úgyse mi következünk… – Felemelte a hangját: – Azt a bőrgatyás ribancot basszák odabent. – Elindult az ajtó felé, Ramóna a nyomában.
Még hallották, ahogy valaki megjegyezte:
Rég nincs azon már bőrgatya!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]