2017. június 9., péntek

Kukkolók 2. rész

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Kukkolók 1. rész

*******************************************************


Kitti és Tamara látásból ismerték egymást, de korábban nem beszélgettek. Párhuzamos osztályba jártak, ennél többet egyikük sem tudott a másikról.
Felvettek? – állta el a szőke lány útját Tamara a nyár közepén.
Kittinek fülig szaladt a szája:
Feeel! És téged?
Engem is. Remélem, a koleszba is! Lejössz a partra? Dumálunk egyet.
Most? – csodálkozott Kitti.
Most van nyár, hosszú még a nap… Mondjak még közhelyeket?
Meggyőztél, de nincs nálam fürdőruha.
Azt hiszed, én bikinivel a zsebemben szaladozok?
Nem is voltam a parton még az idén.
Én sem, mert egyedül nincs kedvem.
Egymásra nevettek, mintha már régóta jó barátnők lennének, és lesétáltak a folyópartra. Tamara egy lépéssel mindig előbbre járt, copfja barnán hintázott a melegben, mintha a tarkóját legyezgetné.
Menjünk fentebb, mert itt nem vetkőzhetünk bugyira!
Te le akarsz…?
Miért? Hadd simogassák a sugarak a testemet!
Ahol már csak a víz csobogása hallatszott, megálltak. Amíg Kitti lassan körbevizsgált minden bokrot, Tamara már egy szál bugyiban állva nyújtogatta karját az ég felé, ruganyos mellének bimbói a túlsó part fáit célozták be.
Tudtam én, már tavasz óta éreztem, hogy ki kell ide jönnöm – nyafogta.
Régebben én is sokat kijártam, de sok lett a tanulás…
Pokolba a tanulással! – adta ki a vezényszót Tamara. – Szeptemberig hallani sem akarok róla! – Kibontotta a copfját, megrázta a haját, majd újra összekötötte, csak egy kicsit fentebb.
Kitti leplezetlen érdeklődéssel nézegette vadonatúj barátnőjét, akit eddig nem is ismert, most meg hirtelen a világon a legjobb csajnak tart. Egyenletes, barna bőre…
Te szoliba jártál vagy meztelenül napoztál?
Szoliba? Kinek van arra zsetonja? Néha elmennék, de csak azért, hogy kipróbáljam, akar-e kukkolni az a srác, a Tomi… tudod, akiről mindenki azt mondja, hogy a jobb csajoknál bepróbálkozik. Dia azt mondta neki a múltkor, amikor be akart mellé mászni a gépbe, hogy húzzon onnan, mert nem akar foltos maradni, vagy adjon egy bónusz menetet.
Melyik lett végül?
Arról nem mesélt senki, de szerintem pettingeltek egyet bónuszért… Te sosem fogsz leülni?
Kitti újból körbetekintgetett, majd lassú mozdulatokkal levetkőzött. Bugyiban és melltartóban ereszkedett le a földre.
Cicidet mitől félted?
Semmi, csak…
Jön a jeti és rácuppan? Hosszú, fekete szőr borítja a testét, karja lelóg a térdéig, mint az orángutánnak… – Tamara megborzongott a saját szövegétől. – Tudtad, hogy az élővilágban egyedül az ember használja tápláláson kívül másra is a mellet?
Mire?
Ne röhögtess! Csupa olyan pasit ismersz, aki szopizni akar? Inkább ő cumiztat meg, de játszik a ciciddel és ráengedi a terméket…
Túl nagy a csend.
Szeretnél egy-két pasit?
Nem, csak olyan fura.
Pedig nem is lenne hülyeség: Betoppanna két srác, vagy négy… mindenképpen páros számú hímegyed, hogy igazságos legyen… és rácuppannának…
Juj, csak ne az a szőrös! – húzódott el a képzeletbeli jetitől a szőke lány.
Ekkor, mintha valahol a végszóra várakoztak volna, hangok hallatszottak. A víz vezette a lányokhoz, de a közelben keletkezhetett, mintha két ember beszélgetne.
Kitti reflexszerűen melltartós cicijei elé kapta a karját, másik kezével belemarkolt a ruháiba. Tamara gyanakodva figyelt a csillogó folyó felé.
Két, egyre közeledő hangot különböztettek meg, ám megérteni egyiket sem lehetett, egy nő, egy férfi…
Csajszi az egyik – súgta Kitti megkönnyebbülten. Mert hiába viccelődtek páros számban előforduló férfiakról, más a valóság, mint a fantázia..
Hallom én is… Dugni jönnek. – Tamara csak ekkor nyalábolta fel a ruháit, és barátnője kezéért nyúlva, a homokos padról a fák közé vezette.
Honnan tudod?
Mit? Hogy dugni jönnek? Megérzés. Mit akarnának ilyen messze?
Mi is eljöttünk, pedig nem dugunk. – Kitti olyan halkan súgta, hogy csak a szájáról leolvasva lehetett volna megérteni, ám Tamara nem is figyelt rá. Azt sem értette, hogy miért kellett elmenekülni egy pártól, amikor elég lett volna csak felöltözni.
A következő percben már látszott, hogy Tamarának volt igaza.
Felbukkant a pár, egymás fenekét fogva, és mögöttük pár lépésnyire még egy férfi. A képlet egyszerűnek tűnt: a barátja fenekét simogató lány a lemaradva kullogó pasassal beszélgetett, miközben emez csak némán markolászta a popsiját. Az összetartozó páron strandruha – egyrészes bikini, illetve trópusi színekben pompázó bermudanadrág – volt, a hármadik alak térdnadrágot és pólót viselt. Megálltak, nagyjából ott, ahol az imént még a lányok beszélgettek.
A pár elkezdett csókolózni, miközben mind erőteljesebben nyomorgatták egymás fenekét, a társaság harmadik tagja elfordult és a vizet nézte. A göndör, vékonycsontú fiú megfogta a fehér baseballsapkás lány kezét, és a rikító nadrágja elejére telepítette. A csókolózást nem hagyták abba, de már nem tapadtak annyira össze, és a lány keze fürgén mozgott, először a piros-kék-sárga anyagon, majd alatta.
Tamara könyöke határozottan hozzáért Kitti derekához, valami olyasmit jelezve, hogy tetszik a műsor.
A fiú felülről elkezdte lebontani a fürdőruhát, és a szabaddá váló ciciket masszírozta. A lány haladósabbra fogta a dolgot: megszerezve a srác egyik ujját, azt a lába közé kalauzolta, és megmutatta a bejáratot az alulról eddig kifogástalanul takaró fürdőruha alá. Még a térdét is meghajlította egy kicsit, hogy semmi akadálya se maradjon az ujjazásnak. Abbamaradt a csókolózás, kizárólag egymás felfedezésére koncentráltak.
Kitti úgy érezte magát, mint egykor a bábszínházban: figyelmeztetni kellene a szereplőket, hogy a harmadik bármikor megfordulhat!
A srác hirtelen leállt, megmerevedett, majd elfordult, előkapta a falloszát, és lomha cseppekkel itatta meg a homokot. A lány melléje lépett, s kipirulva nézte a műveletet, közben súgott valamit. Kitti ilyesmire tippelt: „Ez mind az enyém?”
A fiú eldugta a farkát, ám a lány – ahelyett, hogy visszabújt volna a megtépázott fürdőruhába – meztelenre vetkőzött, még a sapkát is ledobta, és társaság harmadik tagja mellett beszaladt a vízbe. Az hosszan nézett utána, és a leskelődő lányok azt találgatták magukban: vajon a vizet bámuló pasi tudta-e, hogy mi történik pár lépésnyire mögötte?
A fiatal fiú és a 30 körüli pasas egymásmellé sétáltak, és cinkosan összenevettek. Aztán a folyót nézték és a távolodó, majd félútnál visszaforduló lányfejet.
Két perc telt el némán, akkor a lány derékig kiemelkedett és kijött a folyóból. Kicsavargatta hosszú hajából a vizet és mosolyogva állt, majd a sráchoz simult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]