2017. november 1., szerda

A függöny és egyéb furcsaságok IV. rész - Novemberben minden más lesz

Előzmény: A függöny és egyéb furcsaságok Prológus
Közvetlen előzmény: A függöny és egyéb furcsaságok III. rész

Írta: Malonym
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 16.

*********************************************************************


Az este még mindig fiatal volt, de mindannyian kezdtünk már eléggé elhasználódni, úgyhogy csatlakoztunk Almához és Siobhanhez és megkérdeztük, nem szeretnének-e kifosztani egy ételszállítót.
Lucy visszavette a Fekete Özvegy-jelmezét és én is a Küklopsz-gúnyámat, bár a hajam már nem volt megfelelőképpen belőve. Siobhannek már nem volt kedve belefektetni azt a fél órát a felkészülésbe, amit a kötései felhelyezése szükségeltetett volna, úgyhogy csatlakozott a barátnőjéhez, akinek a jelmezét történetesen ő tépte el, és egyszerű, hétköznapi ruhát vett fel.
Halloween épp szombatra esett abban az évben, úgyhogy a dolgok még őrültebbek voltak, mint általában. Egyetemisták rohangáltak az utcákon, többségében részegen, olyan jelmezekben, amik egyszerre lehettek szexik, vagy valami ironikus, felforgató módon taszítók. Hirtelen elégedettséget éreztem annak a tudatában, hogy nekem valószínűleg sokkal jobb halloweenem volt, mint nekik.
Szereztünk sültkrumplit, szendvicseket és szófát, amit narancs vagy fekete színben lehetett kapni. Gabby egy idő után csatlakozott hozzánk. A bőre visszanyerte természetes színét, miután egy alapos zuhannyal eltávolította a testfestését. Továbbra is alapvetően bőr ruhákat viselt, de most már sokkal inkább publikus helyre illőket. Az amulettje már nem világított, de továbbra is heves kuncogásban tört ki, amikor rám nézett, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Anélkül evett, hogy leült volna és azt mondta, már napnyugta óta nem látta Kate-et.
Ötösben ültük körbe a piknik-asztalt és a mágiáról és szexről beszélgettünk, addig, amíg nem döntöttünk úgy, hogy kezdünk eléggé fázni, vagy kanosnak lenni ahhoz, hogy visszatérjünk a koliba.
Lucy-val követtük Gabby-t a sarokszobába, ahol a lány szado-mazó felszerelései hevertek mindenfelé. Még olyan eszközök is, amiknek a létezéséről sem tudtam.
- Nyugodtan kölcsönvehetitek bármelyiket – mondta Gabby. – Csak kérnetek kell. És ebbe beleérthettek engem is.
Lucy válaszképp az egyik kötélre nézett, de azonnal el is húzta a száját. Én átöleltem a derekát és megcsókoltam a tarkóját, majd csak ennyit mondtam: - Inkább visszamegyünk a szobánkba. Szólj, ha előkerül Kate! Kicsit aggódom miatta.
- Rendben! – válaszolta Gabby.
Amikor visszaértünk a szobánkba, Alma és Siobhan már ismét meztelen volt és 69-es pózban kényeztették egymást, teljes hosszában elnyúlva az ágynak. Alma volt felül, fejjel az ajtó felé. Felnézett a barátnője lábai közül és küldött felém egy széles mosolyt.
- Helló! – szólalt meg Lucy mögöttem.
- Helló! – válaszolta Alma.
Siobhan is motyogott valamit, arcával barátnője combjai között.
- Nos… - mondta Lucy, megszorítva a kezemet. – Én megyek és leszopom a barátomat. Gond, ha itt maradunk?
- Nem, dehogy – válaszolta Alma és megpaskolta az ágyat maga mellett. – Szolgáljátok ki magatokat!
Lucy megfordított és leültetett az ágy szélére, Siobhan mellé. Egy pillanatig figyeltem, ahogy a magasabb lány hatalmas mellei barátnője testéhez nyomódnak, míg az utóbbi kisebb halmai az ő hasát súrolják, egy élő taoista jing-jang-jelet formálva. A következő pillanatban azonban Lucy kigombolta a nadrágomat, én pedig már nehezen tudtam másfelé koncentrálni.
Barátnőm gyengéden végignyalta a farkamat.
- Mmm! – morogta. – Olyan az íze, mint… mindenkinek. Plusz egy kis kókuszolaj. – A szájába vette szerszámomat és talán egy kicsit nagyobb vehemenciával is látott munkához, mint egyébként. Kezeit a derekamra tette és egész testét belevitte a mozdulatba, ahogy tövig szájába engedte szerszámomat.
- Nyugi! – mondtam. – Ne hajtsd túl magad!
Felvonta egyik szemöldökét, majd ismét mélyen szájába engedett és úgy maradt néhány pillanatig.
- A Fekete Özvegy sosem hajtja túl magát – mondta csapnivaló orosz akcentussal, majd teketóriázás nélkül tovább folytatta munkáját.
A következő pillanatban tisztán hallottam, ahogy Siobhan egy karnyújtásnyira tőlem felnyög a gyönyörtől.
Lucy tovább kényeztetett, majd hirtelen felemelte a fejét.
- Hé, csajok! Akartok még egy menetet Chrisen?
- Ide vele! – válaszolta Alma.
Hevesen dobogó szívvel álltam fel az ágyról és még egy pillanatra Lucy felé fordultam.
- Levetkőznél a kedvemért? – elmosolyodott és bólintott, majd kibújt a testhez simuló jelmezéből. Tekintetem azonban eddigre már Alma felé fordult, aki felemelkedett Siobhan ágyékáról, hogy kitátott szájjal várja behatoló farkamat.
Csak pár lökésre volt időnk, mielőtt meghallottuk volna Siobhan elégedettlen morgását, majd ahogy felé néztünk, láttuk, hogy az ágyékára mutogat. Így hát kihúztam szerszámomat Alma szájából és megsimogattam a haját.
- Nem akarjuk megvárakoztatni a barátnődet, ugye?
Alma ijedt arccal ülőhelyzetbe tornázta magát, ágyékával még mindig Siobhan arca felett. Két amulett ragyogott feketén a formás mellek között.
- Nem csatlakozol be? – kérdezte.
Siobhan fölé helyezkedtem és belé mélyesztettem a farkamat. Alma azonnal felnyögött, mintha valamiféle szexuális energia szaladt volna keresztül Siobhan testén, elérve őt is. Alma az enyémbe fúrta tekintetét, miközben egyik kezével a saját mellével játszott, másikkal pedig Siobhanével, előre-hátra mozogva időközben végig a barátnője arcán.
Alma elvesztette az egyensúlyát, ahogy felért a csúcsra és Siobhanre roskadt, arcával pont elérve a másik nő csiklóját. Ezt jelnek vettem, hogy itt az ideje visszatérnem a saját barátnőmhöz, aki mostanra már meztelenül feküdt az ágyán, fenekét az égnek lökve, és engem figyelt.
Feltápászkodtam és Lucy mögé léptem. Megragadtam a csípőjét és megfelelő pozícióba állítottam, hogy belé hatolhassak. Hangosan felnyögött. Ez volt a kedvenc póza, nekem pedig a legkevésbé sem volt ellenemre. Csodás volt így belé hatolni, miközben tökéletes belátásom volt fenekére, hátára és nyakára. Lucy megmarkolta a lepedőt és szakadatlanul nyöszörgött, miközben én szakadatlan vehemenciával mozogtam benne ki-be.
Épp mielőtt felért volna a csúcsra, felemelkedett és a kezeire helyezte súlyát, olyan mélyen magába fogadva szerszámomat, amennyire csak tudta. Torkából hangos, énekszerű sikoly tört fel, miközben minden izma megfeszült egy pillanatra, hogy aztán teljesen elernyedjen. Előre roskadt, lecsusszanva a farkamról, ami halk cuppanással távozott el testéből.
Megcsókoltam a derekát, majd a fejét, mielőtt visszatértem volna a továbbra is 69-es pózban időző Almához és Siobhanhez, hogy ott folytassuk, ahol pár perce abbahagytuk. Alma feneke és ágyéka épp a levegőben volt, Siobhan pedig éhesen szopogatta a csiklóját alulról. Pajkosan rácsaptam az égnek meredő hátsóra.
- Hé, lányok! Hogy telik a halloween?
- Attól függ – feszítette meg Anna a hátát, hogy kissé feljebb emelje altestét, jobb belátást biztosítva puncijához. – Egész este csak ácsorogni fogsz ott, vagy mi?
Félreigazítottam Siobhan fejét az útból és behatoltam. Lassan kellett haladnom, Alma barlangja ugyanis sokkal szűkösebbnek tűnt hátulról és minden egyes mozdulatomnál egyre hangosabban nyögött fel. Hihetetlen érzés volt. Elképzelésem sincs, milyen érzés lehetett ez neki, de számíthattam az amulettre, hogy az bármit pozitívvá változtat számára.
Végül már olyan mélyen voltam, amennyire csak tudtam, és lassan ki-be kezdtem mozogni. Siobhan alattunk elvesztette az érdeklődését Alma csiklója iránt és az én golyóimat kezdte nyalogatni és szopogatni. Észveszejtő volt. Visszapillantottam Lucy-ra, aki a szomszédos ágyon feküdt és óvatosan izgatta a csiklóját. Jobban kívántam őt, mint bármit. Jobban, mint ezt az édeshármast, de úgy tűnt, neki még egy kis pihenésre van szüksége, úgyhogy én addig lefoglaltam magamat.
Később azonban megálltam, amikor éreztem, hogy már nem állok messze a csúcstól. Kihúztam farkamat Almából és megcsókoltam a fenekét, majd előre hajoltam, hogy szájon csókolhassam Siobhant.
- Oké – mondtam. – Jó volt veletek kefélni.
- Az érzés kölcsönös – válaszolta siobhan.
- Jó barátok vagytok. Szeretek a szobasógorotok[1] lenni.
- Te is, Chris – válaszolta Alma. – Most pedig engedd vissza azt a szájat a puncimra!
Siobhan tarkójára simítottam a kezem és, Alma legnagyobb megelégedésére, az ágyékához toltam azt, majd Lucy felé fordultam.
- Helló! – léptem oda hozzá.
- Helló! – nyújtózott el barátnőm az ágyon. Sosem látszott még ilyen gyönyörűnek.
- Én… ööö… - dörgöltem a tarkómat – megtartottam még valamennyit neked.
Lucy kuncogni kezdett, majd végigsimított mellei között.
- A te jó öreg barátnődnek?
- Pontosan – hajoltam fölé, ágyékához simítva meredező farkamat.
- Nos – mondta Lucy -, azt hiszem, jobb, ha máris oda is adod.
Úgyhogy belé is hatoltam. Olyan érzés volt, mintha hazatérnék. Nincs is jobb a misszionárius póznál azzal a nővel, akit szeretsz. Különösen, ha épp két másik nő hajszolja egymást az orgazmus felé mellettetek.
Lassan és érzékien keféltem Lucy-t. Mindketten fáradtak voltunk már és fel voltunk izgulva.
- Jól telt a halloweenod? – kérdeztem.
- Ühüm – bólogatott. – Chris… nos… el kell mondanom valamit.
- Miről van szó?
- És ez nem… ööö… ez most egy ilyen „nem az amulett beszél belőlem”-dolog, oké? Ez… egy titok. Gyere! Hajolj közelebb!
Előre hajoltam, amennyire csak tudtam ebben a pozícióban, ő pedig körém fonta a karjait, száját a fülem közelébe emelve és suttogni kezdett.
- Nagyon jó érzés megosztani téged a barátaimmal.
Ez volt a pont, amikor elélveztem.





[1] Szójáték. Az angol a házastárson keresztül szerzett rokonságot úgy fejezi ki, hogy azt a rokoni fokot, amin az illető a házastárssal van, megtoldja a „jog szerint”-jelentésű „in law”-kifejezéssel. Így a házastárs fivére „brother-in-law”, míg a nővére „sister-in-law”, az apja „father-in-law”, az anyja „mother-in-law” lesz és így tovább. Erre az alapra húzta rá a szerző itt a „roommate-in-law” kifejezést. (rommate=szobatárs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]