2014. február 9., vasárnap

Sinara világa

Kedves Olvasóim!
Jelenleg igencsak ígéretesen haladnak a dolgok a január 1-jével bevezetett újításoknak köszönhetően. A Sinara történetein jól haladnak a dolgok és ezt szeretném hellyel-közzel így is tartani. Egyelőre majd minden napra jut majd történet még egy jó ideig, aminek vannak előnyei. Azt nem tudom megígérni, hogy ez hosszabb távon is megmarad így, sőt, szinte biztos, hogy nem fog, de az előzetesen megígért paramétereket igyekszem teljesíteni.
A Sinara világával kapcsolatban viszont már egyáltalán nem ennyire rózsás a helyzet. A nem erotikus történetek fordításáról valószínűleg lemondok, és mivel a YouTube se megbízható olyan tekintetben, hogy egy kiszemelt videót hosszú távon elérhetően tart, az előre időzített zeneajánlóknak, kisfilmeknek is sok értelme. Emiatt gondoltam arra is, hogy hagyom kifutni a dolgot, kimegy ami még létezik az előre megadott időpontig, aztán hagyom elhalni az oldalt. De aztán eszembe jutott egy másik megoldás.
A múltban nem véletlenül posztoltam ki képeket, különböző videókat, beszámolókat, életképeket, ilyesmiket. Néha még most is késztetést érzek ilyesmire, de mivel a Sinara történetei blognak nem tenne jót, inkább hanyagolom őket. Viszont eszembe jutott egy olyan megoldás, hogy ha már a Sinara TÖRTÉNETEInek ez a neve, akkor maradjon csak meg történeteket prezentáló blognak! Amellett pedig, ha már van a Sinara világa, ott tobzódhatok kedvemre.
No persze ez most kicsit túlzás így leírva. Arra gondoltam, megváltoztatom a Sinara világa profilját. Törlök minden előre ütemezett bejegyzést és helyettük oda fogok kitenni mindent, amihez épp kedvem szottyan. Azonban ezt nem akarom túlzásba se vinni. Elsősorban a történetekre akarok továbbra is koncentrálni. Így viszont a Sinara világán a bejegyzések eléggé ad hoc jelleget fognak ölteni. Mind a két bejegyzés között eltelő idő, mind a bejegyzések tartalma tekintetében. Nagy valószínűség szerint továbbra is lesznek zenék, kis videók, oda viszem át az életképeket és a pornóvilágot is, elképzelhető hogy lesz valamiféle "olvasónapló" azokról a regényekről, amiket épp olvasok, vicces képek, videók és még ki tudja. Minden attól függ, éppen mihez támad kedvem. Ebből következően lehet, egyes időszakokban ott is naponta lesznek bejegyzések, akár naponta több is, egyes időszakokban meg jó, ha havonta egy. Nem akarok arra koncentrálni, hogy minél sűrűbben legyen, de ha meg akarok osztani valamit, ami nem történet, az oda fog kimenni.
A Sinara történetein pedig maradnak a történetek és, ha épp nincs történet, az ajánlók. Illetve mindkét blogra ki fogok tenni időnként ajánlót a másik blog tartalmaira vonatkozóan is, de igyekszem ezt úgy megtenni, hogy ne tegye a Sinara történeteit átláthatatlanabbá.
A pornóvilág egyelőre még marad a Sinara történetein. Időzítettem pár elemét előre, azokat fokozatosan viszem át a Sinara világára. Ezen túl pedig minden megy, ahogy mennie kell. (A Sinara történetein csak annyi változik az eddig is tervezettekhez képest, hogy minden kikerül a képből, ami nem történet és nem ajánló.)
Remélem, ez mindkét blogot csak jobbá fogja tenni.
Addig is, amíg ez igazán beindul, kellemes olvasgatást nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]