2014. április 19., szombat

Kamasz tavasz 8. rész - Azon az éjjelen...

Írta: Marokfegyver


********************************************************************

Hétfőn reggel kiderült, hogy sorsfordító hétvége van mögöttünk: ugyanazon a péntek éjjelen nem csak én veszítettem el a szüzességemet.
– Felszedtem a csajt, két szám után azt mondta, hogy felmehetünk hozzá, ha úgy gondolom – mesélte Sanyi ravasz tekintettel.
– És úgy gondoltad, persze… 
– Nem kérdés volt, már vette is a kabátját, én meg szorosan a nyomában.
– Megvolt? Mesélj!... – biztattuk többen.
– Várjatok! Az ajtóban összefutottunk Zsoliékkal, tudjátok a b-ből.
– Az nem érdekes! A csajt meséld már, mert mindjárt becsöngetnek!
– Hogyne lenne érdekes! Zsoltiék négyen voltak, plusz egy csaj, egy bombázó… Lekezeltem mindegyikükkel, mire az előbbi csaj az utcáról visszaszólt: „a barátaid is jönnek?”
– Miiii?
– Zsoltiék kaphatóak voltak persze, egyből hátraarcot csináltak. Sőt, szaladt utánunk Robi, akivel eredetileg együtt mentünk, mert azt hitte, át akarunk nyomulni másik buliba, nélküle. Szóval mind felmentünk a csajhoz, mind a heten, úgyhogy a kis lakásban volt 2 csaj és 6 pasi….
– Tudunk számolni! Tovább!
– Pia, chipsek…
– Direkt húzod az időt? Marad minden szünetre, ha folytatásokban akarod… - türelmetlenkedett Gabi.
Becsengetés! A tanár már ugrásra készen, az ajtó előtt toporoghatott, mert a következő pillanatban be is lépett.
Arra gondoltam, jó lenne a következő szünetben látni Anettet, legalább egy mosoly erejéig. Közben izgatott a Sanyi-féle história is, arról sem akartam lemaradni..
Az első óra elrepült, túl is szárnyaltuk egy kissé, s mire a tanár, hóna alá csapva paksamétáját, elkacsázott a folyosón, alig maradt az egyébként is szűken mért szünetből. Ekkor még értékes félpercek teltek el azzal, hogy többen igyekeztünk kiszakadni kéretlen társaságunkból, és – a sztori folytatására kíváncsiak – lehetőleg a korábbi zárt körben maradni.
Kétségbeesetten néztünk egymásra, mert ismét becsengettek.
Sem Anett mosolyát nem láttam, se Sanyi élményének folytatását nem hallottam! 
A következő szünetig kellet várnom, hogy mindkét óhajom teljesüljön. A nyíló ajtón túl egyből megpillantottam egy tartózkodóan sugárzó, Anett-mosolyt. Ugyanakkor Sanyi kedélyesen hátbavert:
– Földszint, tornaterem folyosója… – közölte szélesen, és máris mást örvendezett meg egy háton-puffanással.
– Mondd, de csak a lényeget! – biztattuk, ahogy minden érdekelt odaért a félhomályos folyosórészre.
– Jól van… Felmentünk mind a nyolcan… – kezdte.
– Ez már megvolt!
– Tudjuk: pia, chips! – Még a hallgatag Lajosnak is akadt türelmetlen tiltakozni-valója.
- Hagyjatok békén! Csöndet, vagy nem mesélem el! – csattant fel Sanyi, a péntek éjjeli kaland főszereplője. Ez átmenetileg hatásosnak tűnt.
– Rengeteg cd volt, tettünk fel zenét, a két csaj egymással táncolt, közben közösen bevodkáztak egy üveggel. Zsolti az ő csaja mögé állt és markolászta a seggét, az idegen csaj meg segített levetkőztetni. Mire felbontottunk egy pezsgőt, ott állt előttünk két csaj bugyiban, és egymással smárolnak. Zsolti mindkettőnek a bugyijában járt hátulról… Eddig értitek? – vigyorgott körbe, a feszült hallgatóság egyhangúlag bólintott. 
– Hülye vagy… Te mit csináltál?
– Odaguggoltam az idegen csaj mögé, lehúztam a bugyiját. Zsolti kezét ellökdöstem onnan, kénytelen volt cicerézni ezután, az alsó részt lefoglaltam – Valahogy ez a jelenet nagyon jellemző volt Sanyira, még akkor is, ha egyikünk se látta még ilyen szituációban.
– A csajszi mit szólt?
– Semmit, mert egymást csőrözték a másikkal, de engedelmesen emelte a lábát, kilépett a bugyiból. Széthúztam a fenekét, bedugtam az ujjam a puncijához. – A közönség elégedetten felmordult, – Aztán ugyanígy a másik csajjal is… Olyan kis rés van a combjai között – fordult felém kedvcsinálási szándékkal –, amilyet te szeretsz, elméletben emlegetni. Át lehet kukucskálni…
– Folytasd már!
– Az idegen csaj a markomba nyomta a vodkásüveget, hogy mindkét kezével tudja gyömködni Zsolti csaját, nagyon be volt indulva, álló helyzetben ujjazgatta, amaz már alig állt a lábán. Beletolatta egy fotelba, feltetette a lábait a karfára, és letérdelt elé, és hangosan nyalta Zsolti csajának puniját. 
– Ti meg csak moziztatok?
– Zsolti a fotel mögül masszírozta a saját barátnője cicijeit… Miért nem az idegenét? – töprengett utólag vigyorogva. – Robi odatérdelt a nyalogatós csaj mögé, aki egyből bepucsított, és hátulról belökte neki. Zsolti a saját csajának oldalra fordította a fejét, és őt szopatta. A saját csaját! Amikor meg Robi végzett, akkor gyorsan Zsolti kezdte volna hátulról tömködni, de az idegen csaj ellökte. Lefeküdt a szőnyegre, és két kézzel hívta, hogy másszon rá, úgy akarja… nyakába tette a lábait.
Ez a mondat kellemes emlékeket idézett, nagyjából ugyanakkorról, csak a helyszín és a szereplők mások.
– Nem tudom a neveket, de mindegy is – folytatta Sanyi az élménybeszámolót –, sorban mindenki megdugta az idegen csajt. 
– Milyen volt? – érdeklődött Tibi.
– Hosszú haj, hatalmas cicik, egyujjnyi szőr, jó redős, kitágulós punci… csak annyira passzív szerintem! Amíg mindenki végzett, Zsolti csaja az idegen nő fölé guggolt és tovább nyalatta magát… Ja, meg minden faszt szívesen a szájába vett közben, sorban. Ő meg nagyon aktív vol!
– Hú, ez nem semmi!
Becsöngetés, már megint. 
Miközben szedegettük a lábainkat felfelé a lépcsőn, még igyekeztünk elkapni néhány élmény-morzsát:
– Kicsit ittunk még, chipseztünk, végigböngésztük a cd-ket, a csajok fel sem öltöztek. – Lehalkította a hangját, úgy kellett levadászni a szavait. – Még akinek volt igénye, használta őket… Azt hiszem, mindegyikünk legalább háromszor elment hajnalig. A jobbak ötször... – mutatott büszkén magára az utolsó kanyarban.
Irigy morajlás. Ezt mindenki hibátlanul meghallotta.
Az aktuális tanárral egyszerre értünk az osztályterem ajtajához. Nem tett megjegyzést, sőt szemmel láthatólag elégedetten nyugtázta, hogy mindannyian kipirultunk – azt hitte, a nagy igyekezettől.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]