2014. április 10., csütörtök

Versus III. rész 1. fejezet

Előzmény: Versus I. rész
Közvetlen előzmény: Versus II. rész 2. fejezet

Írta: MELD9003

Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2013. június 15.

**************************************************************************

Sarah vs. Becky

A szobában majdnem teljes sötétség uralkodott. Csak az asztali lámpa sugárzott magából némi halvány derengést. Wendy a homály peremén állt, teljesen meztelenül, várva, hogy Sarah kijöjjön a fürdőszobából. A lány arra kérte, ne mozduljon el onnan, vagy viselje a “következményeket”. Wendy nagyon jól tudta, mit jelent ez, úgyhogy inkább engedelmeskedett.
Hallotta, hogy kinyílik a fürdőszoba ajtaja és tűsarkú kopogása ütötte meg a fülét, ahogy léptek közeledtek mögötte. Sarah egy testhez simuló ruhában sétált oda hozzá. Nem tartott sokáig tudatosítani Wendy-ben, hogy bármikor legyőzheti, ha arról van szó. Néha már arra gyanakodott, a másik élvezi is, ha ő fölé kerekedik. Sarah pedig ezt örömmel vette tudomásul.
A szőke lány bekapcsolta a rádiót és az ajtó elé tette, majd az asztal mellé lépett, kinyitotta a szekrényt és elővett egy pár mellbimbó-csiptetőt, amiket lánc kötött össze. Wendy zöld szemei elkerekedtek, ahogy Sarah odalépett hozzá és meglóbálta az eszközt az arca előtt.
- Készen állsz?
Wendy bólintott.
- Akkor, hunyd le a szemed!
A másik lány engedelmeskedett, majd pár másodperc múlva hideg fém ért a bimbóihoz. Sarah óvatosan ráerősítette az eszközt, amitől Wendy bimbói azonnal megkeményedtek. Szemei szinte ösztönösen felpattantak.
- Azt mondtam, hunyd le a szemed! - szólt rá a szőke lány és gyengéden de határozottan ráütött a fenekére.
- Áucs!
- Csak csináld!
Wendy bólintott és ismét lehunyta a szemeit, Sarah pedig megfogta a láncot és gyengéden meghúzta.
- Rendben. Indulás! - Azzal lassan az ágyhoz vezette a másik lányt, néha kicsit jobban meghúzva a láncot, amivel nyögéseket csalt elő Wendy torkából. Amikor oda értek, Sarah a hasára fektette a másik lányt, úgy, hogy a kezeit előre nyújtsa. Aztán ismét a szekrényhez lépett és elővett egy pár bilincset, hogy az ágy támlájához rögzítse Wendy csuklóit.
- Most már kinyithatod a szemed.
Wendy felnézett Sarah-ra, aki elé tartotta az egyik esszéje egy oldalát.
- Két perced van annyiszor elolvasni, ahányszor csak tudod.
Wendy azonnal neki látott, igyekezve memorizálni mindent, az utolsó szóig. Már majdnem harmadszor is a végére ért, amikor Sarah elhúzta előle.
- Lejárt az idő. Most pedig, mondd vissza!
A másik lány vett egy mély levegőt és elkezdte visszaidézni a szavakat. Még két mondatig se jutott, amikor egy erős ütés szakította félbe a fenekén.
- Áú!
- Nem jó - nevetett Sarah, ismét elé téve a papírt. - Ezúttal másfél percet kapsz.
Wendy igyekezett mindent kizárni az elméjéből és a szövegre koncentrált, de úgy tűnt, az idő nagyon gyorsan elrepül.
- Most megint! - suttogta Sarah, gyengéden masszírozva a másik lány fenekét.
Wendy ismét neki kezdett. Ezúttal a feléig jutott, amikor Sarah ismét ráütött a fenekére.
- Áú! A fenébe is!
- Megint rossz - morogta a szőke lány és ismét elé tette a papírt. - Most egy percet kapsz.
Miközben Wend olvasott, Sarah ismét a szekrényhez lépett és elővett egy nagy lapátot. Letérdelt Wendy mellé és gyengéden simogatta a szerszámot.
- Koncentrálj! - suttogta, a másik lányt figyelve, aztán pár másodperc múlva elvette a papírt.
- Előröl! - utasította.
Wendy harmadszor is nekikezdett a szövegnek. A harmadik sorig jutott, amikor a lapát lecsapott a fenekére.
- Ó, az istenért!
- Mi az? Nem tudsz olvasni? - húzta el a száját a szőke lány. - Fél perc.
Wendy már koncentrálni se bírt. Alig tudta elolvasni az első sorokat, amikor Sarah már el is vette előle a papírt.
- Újra! És ajánlom, hogy most már jó legyen.
A vörös lány ismét nekikezdett, kétségbeesetten igyekezve egy hibát se véteni. Egész jól haladt, míg végül csak eltévesztett egy szót, ami azonnal maga után vonta az ütést.
- Helytelen - csapott le a szőke lány, mire Wendy ismét felnyögött.
Végül Sarah letette a lapátot és mellé térdelt.
- Figyelmeztettelek, nem? - suttogta, közben Wendy homlokát simogatta.
- Én… én… nem tudom megcsinálni. Nem megy - szipogott a másik lány.
- Nos, akkor jobban kell próbálkoznod.
Az ágy alá nyúlt és elővett egy pálcát.
- Talán ez majd segít - vigyorgott rá.
- Ne! Ne! Kérlek - könyörgött Wendy.
- Megint fél percet kapsz. Használd ki, amennyire csak lehet!
Wendy igyekezett az utolsó pár sorra koncentrálni. Nem akarta megérezni magán a pálcát, úgyhogy kétségbeesetten gyömöszölt minden egyes szót az emlékezetébe. Aztán a szőke lány ismét elvette a lapot és Wendy lapockái közé illesztette a pálcát.
- És most, még egyszer utoljára, ismételd! - suttogta Sarah.
- Kérlek, Sarah! Nem megy - szűkölt Wendy, a párnába temetve az arcát.
- Jobban teszed, ha próbálkozol.
Wendy lassan próbálta visszaidézni a szöveget. Azonban alig jutott a második sorig, amikor a pálca lecsapott és ő halkan felsikoltott.
- Megint rossz - csapott le ismét a szőke lány, nem törődve a sikolyokkal.
Sarah végül letérdelt az ágy mellé és visszarakta a pálcát a helyére. Tudta, hogy Wendy is élvezi ezt a fajta “memóriajátékot”, de azt is tudta, mikor kell abbahagynia. Érezte, hogy a lány már nem bírja tovább, még ha nem is mondta ki a szabadulást jelentő kulcsszót. Gyengéden megcsókolta a homlokát és letörölte a könnycseppeket az arcáról, miközben eltávolította a bilincset.
- Jól vagy, kicsim?
Wendy bólintott.
- Ne haragudj! Ez egy kicsit sok volt - mosolygott halványan.
- Semmi baj - ölelte át Sarah. - Gyere, feküdj le megint!
Wendy ismét a hasára feküdt, a szőke lány pedig lerúgta a magassarkúit, hogy mellé térdeljen és gyengéden masszírozni kezdte Wendy hátát, néha egy-egy csókot lehelve a puha bőrre. Aztán lefelé haladt a vörös hajú lány fenekéhez.
- Ó! Ez mennyei! - sóhajtott a másik lány.
Sarah ismét benyúlt a szekrénybe és elővett egy tubus krémet, hogy a kezébe kenje és bedörzsölje vele Wendy fenekét és combjait. A másik lány széttárta neki a combjait, hogy teljes bejárást biztosítson. Érezte, hogy teste felforrósodik, ahogy Sarah egyre jobban megközelítette az ágyékát, majd felnyögött, amikor a szőke lány a csiklójához ért. Egyik kezével tovább masszírozta Wendy hátát, miközben a másik két ujja becsusszant barátnője barlangjába.A vörös hajú lány hangosan felnyögött.
- Tetszik?
- Ó, igen! Még! Kérlek.
Sarah lassan belé tolta egy harmadik ujját is, élvezve barátnője nyögéseit. Addig folytatta, amíg érezte, hogy Wendy járata az ujjaira feszül. Negyedik ujjával a lány csiklóját izgatta, míg az el nem jutott a végsőkig.
Wendy teste megfeszült, ahogy rátört a gyönyör. A párnába mélyesztette ujjait, ahogy testét elöntötte a hév. Sarah lassan kihúzta belőle az ujjait és lenyalta róla barátnője nedveit.
- Mmm! Ez mennyei volt - zihálta Wendy.
- Feküdj a hátadra!
Wendy engedelmeskedett és lehunyta a szemeit. A szőke lány gyengéden szétfeszítette a lábait és közéjük feküdt. Végigfuttatta ujjait Wendy haján és eljátszogatott egy-egy tincsével, majd megcsókolta a lányt. Wendy felnyögött, végigsimított barátnője hátán és gyengéden megmarkolta farpofáit. A szőke lány válaszként mélyen a szájába tolta a nyelvét és gyengéden meghúzta a Wendy mellbimbóit összekötő láncot.
- Ó! Te kis szemét! - nevetett fel Wendy, próbálva lehámozni Sarah-ról a ruháját.
- Nem. Azt nem - szabadult ki a szőke lány az öleléséből és Wendy melleit kezdte csókolgatni.
Wendy felnyögött, ahogy a másik lány a fogai közé vette az egyik mellbimbóját és szopogatni kezdte. Már érezte, hogy ismét gyűlik benne a feszültség, de esze ágában sem volt leállítani Sarah-t. A szőke lány közben tovább indult lefelé, immáron Wendy combjainak felső peremét csókolgatva, egyre jobban megközelítve annak lüktető csiklóját.
Wendy megragadta az üstökét, hogy közelebb kényszerítse, Sarah pedig engedelmesen megnyalta a duzzadt pöcköt, hangos nyögést csalva elő barátnőjéből. Aztán bekapta a merev csiklót és egyre erősebben szopogatta, ahogy érezte, Wendy egyre közelebb jár.
Végül magához húzta Sarah-t és mohón megcsókolta, hogy a szájába nyöghesse gyönyörét. Amikor pedig ismét képes volt normálisan gondolkodni, újból végigsimított a szőke lány hátán, megmarkolva a ruháját.
- Vedd ezt le!
- Oké!
Sarah kimászott az ágyból és felállt, majd kibújt a ruhájából, hogy ismét barátnője mellé bújhasson. Gyengéden megsimogatta az arcát és belenézett azokba a gyönyörű zöld szemekbe. Wendy közelebb húzódott hozzá.
- Csókolj meg!
Sarah mohón megcsókolta őt, a szájába tolva nyelvét. Wendy keze barátnője lábai közé siklott és gyengéden megmarkolta ágyékát. Sarah felnyögött, ahogy megérezte barátnője ujját a csiklóján és lehunyta a szemeit.
Vörös hajú barátnője egyre hevesebben dolgozott, vonaglásra bírva Sarah testét. Aztán hirtelen a hátára lökte őt, meglepettséget csalva elő Sarah-ból és egyre keményebben izgatta a csiklóját, mire a szőke lány magához szorította őt és ujjait a hátába mélyesztette.
- Nem számítottál erre, mi? - nevetett Wendy, Sarah viszont nem tudott válaszolni a gyönyör okozta zihálástól. - Azt hiszem, ezúttal én nyertem.
Wendy kikelt az ágyból és a bárszekrényéhez ment, hogy elővegyen egy üveg bort és két poharat, majd leült a kanapéra. Sarah is lassan feltápázkodott és bekapcsolta a rádiót, mielőtt csatlakozott volna a barátnőjéhez.
- Kérsz? - emelte felé Wendy az üveget.
- Aha. Bár, azt hiszem, mivel én hoztam, ezt inkább nekem kellene kérdeznem te tolvaj szarka - vigyorgott Sarah.
A vörös hajú lány szó nélkül adott neki egy poharat, majd vissza ült, Sarah pedig a combjára hajtotta a fejét.
- Nos, jó móka volt, nem igaz? - vigyorgott Wendy.
- Csak vigyázz! Még a végén rászokom.
- Ó, de féleeeek! - kacagott a vörös hajú lány, miközben barátnője a mellbimbóival játszott. - Na mi az? Játékos kedvedben vagy? - csikizte meg Wendy.
- Neeee! - kacagott Sarah. - Ne csináld! Kifáradtam.
- Ó, de kár! Ne kezdj bele abba, amit nem tudsz befejezni!
- Hé, hé, hé! Feladom, oké?
- Jól van, na! - vigyorgott Wendy és adott egy puszit a szőke lány arcára.
Mindketten elnyúltak a kanapén és a bort kortyolgatva beszélgettek. A téma hamarosan az évfolyamtársnőikre terelődött.
- Szerintem Kelly Walters a legcsinosabb - jelentette ki Wendy.
- Hmm. Tényleg nem rossz, azt hiszem - vont vállat Sarah. - Helyes cicik… De mit gondolsz Juliáról?
- Julia Farnham? Az egy nyavalyás goth.
- Tudom, tudom. De pont ez teszi érdekessé.
- Érdekessé? Szerintem inkább furává - fintorgott Wendy. - Csipa piercing. Meg az a hülye smink… Uhh!
- Nos, nekem tetszik.
- Nem vagyok meglepve. Pont olyan fura, mint te.
- Hé! Bekaphatod - nevetett Sarah, gyengéden Wendy hasába bokszolva.
- Na, na! Ne kezd megint!... És mondjuk Becky Martin?
- Ne már! Ugye csak viccelsz? Az a csaj az idegeimre megy. Mindig olyan rohadt vidám.
- Igen. Tudom. De cuki is.
- Hmm. Persze, helyén van, ha szereted az ilyeneket. Csak épp egy olyan mézes-mázas kis idióta. Folyton az apja istállójában lóg. És az a masni…
- Jól érzem, hogy nem kedveled őt? - kacagott Wendy.
- Erre magadtól jöttél rá? Le vagyok nyűgözve.
- Jól van na! Csak elgondolkoztam.
- Elgondolkoztál? De miről?
- Elképzeltelek, ahogy vele birkózol, miközben én nézlek.
- Ó… Értem már - mosolyodott el a szőke lány és szemüvege felett Wendy-re nézett. - Gyerünk! Mesélj csak!
- Nos, elképzeltem, ahogy letepered és neki dörgölöd az ágyékod, ő meg kegyelemért könyörög, de te csak folytatod.
- És, úgy sejtem, szeretnéd, ha ez tényleg meg is történne, nemde?
Wendy megállás nélkül vigyorgott.
- Ha meg lenne rá a lehetőség, megragadnád? - nézett Sarah-ra,
A másik lány gondolkodott egy percig. Nem volt igazán kedvére a dolog. Különösen az után, ami Paulával történt. Nem ismerte Becky-t olyan jól, de igencsak atletikus alkatnak tűnt. Hokizott és benne volt a tájfutó csapatban is. Amikor épp nem az egyetemen volt, az apja istállójában múlatta az időt Berkshire-ben. Mindezt egybe véve Becky túl nehéz ellenfélnek tűnt. Azonban azért is bármit megtett volna, hogy Wendy-t boldoggá tegye.
- Hmm. És mégis hogy akarod egyáltalán megvalósítani? - nézett Wendy-re.
- Nos, együtt járunk drámára. Gondoltam, elhívhatnám egyszer inni vagy ilyesmi, és felhívnám.
- Ide? Azt akarod mondani, hogy el kell viselnem azt az idegesítő idiótát a szobámban?
- Nos, máshova nem mehetünk.
Sarah felsóhajtott.
- Jól van. Intézd el, hogy a Barley Mow-ban találkozzatok!
- A Barley Mow-ban? Hisz az a vén csotrogányok gyűjtő helye - kacagott Wendy.
- Tudom. De az a legközelebbi hely, ahol biztos nem bukkan fel egy egyetemi faszkalap sem. Elleszünk ott egy kicsit, aztán felhívhatod ide.
- Ó! Jó terv - vigyorgott a másik.
- Helyes. Remélem is, hogy tetszik, mert te fizetsz majd.
- Mi? Miért pont én?
- Mert, először is, le vagyok égve, másodszor, te akartad ezt az egészet, harmadszor, ha ott akarsz ülni és bájcsevegni a hokiról és hasonló szarságokról, nekem sok piára lesz szükségem.
- Oké. Áll az alku - kacagott Wendy.
- Na jó! Te jobban ismered. Mesélj egy kicsit róla!
- Nos, elég barátságos, azt hiszem. De ugyanakkor heves is.
- Tényleg? Az jó - mosolygott a szőke lány. - Talán kikötözhetnénk, hogy lássuk, mit csinál.
- Máris beindult a fantáziád, mi?
- Ó, ha majd lebeszéled a találkát a pubba, minden fantáziádat lesz alkalmunk megvalósítani - vigyorgott Sarah kajánul, majd felhajtotta a maradék borát és a másik lány felé fordult. - Most pedig, irány vissza az ágyba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]