2014. október 25., szombat

Ismertető - Szobaszervíz


Ezúttal egy különleges történetet ajánlok a figyelmetekbe.
Már nem úgy különlegeset, hogy valami fergetegesen hú de jó lenne. Sőt, épp ellenkezőleg. Ritka mód förtelmes ez az alkotásnak alig nevezhető... valami, de éppen ezért, már-már olyan borzalmas, hogy átlépi azt a határt, amin túl pont ezért jó. Az a fajta történet, amit, ha kellő hozzáállással olvasol, még élvezni is fogsz.
Én miután elolvastam, és elmúlt az első döbbenetem, fél órán keresztül sírva röhögtem. Aztán pedig muszáj volt megmutatnom valakinek, hogy vele együtt könnyezzünk rajta még órákig.
Nem akarok túl sokat beszélni konkrétan a történetről, mert úgy üt igazán, ha nem tudjátok, mibe vágtok bele.
Annyit érdemes tudni, hogy a világirodalom nagyjai, de még az írást komoly művészetnek és hivatásuknak tartó kisebb emberek is rögtön a kardjukba dőlnének, ha ezt megpillantanák, mint "irodalmat". Nem is az. Én még történetnek sem igen nevezném. De ha azzal a célzattal olvasol bármit is az interneten, hogy szórakozz és akár egy jót is nevess, akkor mindenképp neked való ez az... alkotás.
Eredendően erotikus a történet, sőt, valószínűleg az egyik legkeményebb pornóműfaj gyöngyszeme akart lenni, de aki ebben a forró légkört tudja élvezni, na az előtt le a kalappal! Utóbbira szerintem semmiképp nem jó, de ha végig bírod olvasni, garantálom, hogy rákvörösre sírod a szemeidet a röhögéstől.
Tudom, hogy nem ez lesz a leghosszabb ismertetőm valaha, sőt, remélem, a legrövidebb címét fogja toronymagasan megnyerni, de nem tudok most mást mondani erről a műről, anélkül, hogy lelőném a poént.
Olvassátok el! Megéri.
A link itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]