2016. december 9., péntek

Panzió 2096 13. rész - Működik

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Panzió 2096 1. rész
Közvetlen előzmény: Panzió 2096 12. rész

***************************************************************

A 2096-os esztendő bővelkedett nyarakban, mintha háromévnyi adagot zsúfoltak volna bele. Októberben újra kezdődött a felmelegedés, és a legóvatosabb becslések szerint is decemberig kitart a hőség. A viharok is elfeledkeztek a heti periódusokról, hiszen ezen a napon már a második készülődött, távoli dörgéssel és sötétedéssel meresztgette karmait.
Emery hanyatt feküdt az emeleti szobában, két karjával feje alatt és az 5D-s pultoslány egyik flitteres bugyijával, széttett lábai között pedig a kucorogva szopó, nagyon is valódi Minuval.
A közelben valaki erőteljesen becsukott egy ablakot, vagy a huzat vágta be, de a múltból életre keltett panzióban vészjósló volt a csend.
Emery a többiekre gondolt, és biztos volt benne, hogy valamennyien feltalálták azóta magukat, és vígan szexelnek vagy egymással, vagy az 5D-s személyzettel. A környezet ideális mindenféle erotikára, és szinte kínálják magukat kipróbálásra a régi módszerek és pózok – hiszen ezekkel az 5D-s szereplő mind tisztában vannak –, és a vendégek közül sem lehetne senkire sem ráfogni, hogy nem elég vállalkozó kedvű.
Sajnálta, hogy nem látja a többieket, kissé elkapkodta ezt a szobázást. De milyen jól járt Minuval! A lány folyamatosan képes szopni, és izgatottan várja, hogy milyen újdonságot tanulhat még a férfitől.
A hasa alá nyúlva megsimogatta Minu bólogató fejét.
A lány egyáltalán nem bánta már, hogy semmi sem csurran-cseppen a falloszból.
Panziós-kopogás hallatszott. Ami egyszerre diszkrét is, de azért jelzi, hogy a kopogtató mindenképpen be fog lépni a szobába.

A két fekete nő egymásra nézett, mintha mindkettő a másiktól kérne engedélyt, vagy legalábbis jóváhagyást. Aztán elengedték a meztelen fiúk péniszét, és fürgén bebújva az asztal alá, a következő másodpercben már a szájukba vették.
A lányok – Diána és Rebeka – meresztgették a szemüket.
– Ekkorát szopni?! – A következő gondolatuk pedig már azt volt, hogy nem is tudnak megosztozni Jorán falloszán.
Imall oldotta fel a feszültséget, intve a kétségbeesett szemű Rebekának, átengedte a helyét a lánynak. Még visszanézett, de hamar eltűnt a mosdók előtti folyosón, Emery keresésére indult.

A pult mögött, az 5D-s személyzet két tagja azt sem tudta, hogy hova nézzen. Andor tett egy újabb kísérletet:
– Ideguggolhatnál a pult takarásába…
– Lenne eszed! – válaszolta kis késéssel a pincérnő, Angéla.
A pincér a habozást „talán”-nak értékelte, ami már majdnem „igen”, s így nem akarta könnyen feladni:
– Látod, hogy készen állok.
– Látom. Nyomkodd a fiókba!
– Meddig fér be?
– Hm?
– Meddig bírod bekapni?
Angéla közelebb lépett. – Eddig – mutatott rá a fallosz képzeletbeli felezőpontjára. – De ne álmodozz! Várd meg a Kicsit, majd az bekapja neked!

Odakint újabb vihar csapott le, ezen a napon már a második.
A szobába lépő pultoslány legelső pillantása az ablakra esett – nem szerette volna, ha elázik a lakrésze, és a főnök dühös lesz –, majd az ágyra nézett.
– Szexmániás – morogta. Nem lehetett tudni, hogy az ágyon szorgoskodó Minura, a bágyadtan mosolygó Emeryre, netán a sarkában lihegő főnökre érti, akinek a falloszát érezte a fenekéhez nyomódni.
Emery megörült a látogatóknak és integetésként megmozdította a lábfejét, amit a lány úgy értelmezett, hogy a férfi megunta a szopást. Durcásan tekintett rá, de még mindig nem vette észre, hogy kettővel többen lettek a szobában.
A főnök képtelen volt elszakadni a négykézláb, háttal duzzogó lány látványától, miközben egy ujját bedugta a pultoslány hüvelyébe.
Ekkor jelent meg Imall is, és már hárman figyelték, ahogy Emery a vállánál fogva, majd a csípőjénél irányítva Minu mozgását, ráülteti a falloszára:
– Mozogj lassan, ahogy jólesik…! – biztatta, és kérdőn nézett a többiekre.
– Nagyon feszül… – nyögött a lány, de lelkesen emelkedett és süllyedt.
– No, majd ezt is megmutatjuk a barátnőidnek!
Imall felnevetett, majd az ágy mellé guggolva, súgva kérdezte Emeryt:
– Jól van, a lányokat megdugod, de mi a helyzet az 5D-sekkel?
– Egymással tudnak szexelni – mosolygott a férfi magabiztosan –, teszteltük jó néhányszor. Ez a nőci mindent tud ás mindent szeret! – intett a fejével a pultoslány felé.
Mintegy az egész panzió-projekt megálmodójának igazolására, az 5D-s pultoslány előredőlt és megtámaszkodott a saját térdén, hogy a főnök hátulról zavartalanul ujjazhassa. Hamar kerekre tátotta a száját, mert a főnök ujja helyett a fallosza szaladt belé.
– Jó-jó – súgta Imall Emery füléhez hajolva, miközben Minu gyorsuló mozgását leste –, de mi van az 5D-sek és az emberek szexével?
– Működik – jelentette ki Emery, és a rajta lovagoló Minu mellbimbóit sodorgatta.
– Biztos?
– Kipróbálhatod – sóhajtott a férfi. Az otthon hagyott Cecíliára és Zafirára gondolt, akiket ezek után akár el is felejthet. Elég volt a reggeli, gyors sperma-csapolásokból, amikor még csak meg sem mozgathatta a falloszát egy kicsit a két nő szájában…
Imall a lovagló Minu és a férfi teste közé helyezte egy ujját, hogy minden találkozáskor érintkezzen a lány csiklójával.
Minu ilyet még sosem érzett, dobálta magát és sikoltozott.
Egy perc múlva Imall újabb játékot talált magának: Befeküdt a derékból meghajoló pultoslány lába közé, és onnan nézte a feje felett a főnök péniszének ki-be mozgását…

Amikor a vihar elvitte a panzió fél tetejét, észre sem vették. Addigra már mindenki a pultoslány szobájában szorongott, és ott szorított valakit a falhoz. A panzió 2096-ban is működött, és büszkén repítette vissza néhány évtizeddel a látogatókat, nem engedve, hogy az emberek elfeledkezzenek a szexuális hagyományokról.


Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]