2017. április 14., péntek

Casting 10. rész - Györk választ

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Casting 1. rész
Előzmények: Casting 9. rész

****************************************


Ilyen szép nőt még nem látott. Elképzelte a hosszú, dús, sötétbarna haját, ahogy lágyan szétterül a hasán szopás közben…
Első pillantásra eldöntötte, hogy ki fogja próbálni. Mert Györk a tettek emberének tartotta magát, mégpedig az azonnali tettek emberének, s ha egyszer valakit meg akart szerezni, azt rögtön. Egyedül munka közben fogta vissza a sebességet – vagy legalább arra a kis időre felfüggesztette a munkát –, de amikor ilyen óriási, csillogó, mélybarna szemekkel találkozott, mindjárt tudta, hogy nincs menekvés. Hagyta magát elcsábítani.
Mindjárt végzek – súgta diszkréten a nő, talán még a szája sem moccant.
Ebből a két szóból Györk leszűrte, hogy nem bámulta hiába, és arra is rájött, hogy elég rutinos a leányzó. Lehet, hogy sosem megy haza egyedül? Mindegy! Ő ettől kezdve fel sem bírt volna állni a székről, és heves erekció lepte meg.
A következő percben megérkezett a váltás, egy hasonló bombázó személyében, csak a hajszínük különbözősége jelezte, hogy barna műszak, vörös műszak… Györk irigyelni kezdte a kávézó tulajdonosát, hogy két ilyen pincérnőt tart, akiket – esküdni mert volna rá – felváltva kefélget. Ő most kitartott már a barna mellett, hiszen lapos pillantásaival nem hiába puhítgatta, de érdemes lenne visszatérni – gondolta –, amikor a vöröskének jár le a műszakja.
Újabb 1 perc múlva a délelőtti lány eltűnt egy ajtó mögött, s Györk már előre sajnálta, ha ebből a szexis cuccból átöltözik kopott-szakadt farmerbe, bár – megnyalta a szája szélét – azt is lerángatja majd róla, amint hozzáfér.
Érezte, hogy útjára indul az előnedvek legelső cseppje. Szerette ezt az érzést – ahogy ő nevezte: a levedzést –, és gyakorta volt is benne része.
Ezt a tulajdonságot őrizte meg kamaszkorából, és a kisfiús mosolyt, amik minden nőnél sikert arattak. 32 éves létére – okkal, ok nélkül – beindult a merevedés, és ha ehhez társult az a kissé félszeg mosoly is, a lányok elolvadtak a gyönyörűségtől, és már léptek is ki a bugyijukból. Még amikor feleennyi esztendőt tudhatott magáénak, nem nagyon értette, hogy a csajok miért változnak meg egyik pillanatról a másikra, amint megpillantják az ágaskodó farkat és a mosolyt… Valamilyen iskolai bulin például kedvtelve nézegette a vékony felsők alatt billegő ciciket, és mindet a markába képzelte. A látványtól és a gondolataitól azonnal felpattant a fallosza, és eleresztette a legelső cseppet, ami ülőhelyzetben nem volt annyira feltűnő, egy lány mégis kiszúrta magának:
Lyukas a zsebed? – vetette oda gúnyosan, és már a barátnőihez fordult volna elújságolni, hogy mit vett észre, amikor meglátta Györk zavart mosolyát. – Segítsek?
A 32 éves férfi szeretett erre az epizódra emlékezni, amikor az alig 16 éves önmaga nem tudott mit válaszolni a végtelenül egyszerű kérdésre. Ma már számtalan formája eszébe jutna a segítségnek, és bármelyikre igent mondana, de akkor pironkodva hallgatott.
Gyere ki, majd takarlak közben! – javasolta határozottan a lány, és máris úgy állt elé, hogy a nézelődők tekintete elől elzárja az utat.
Lassan, feltűnés nélkül sikerült kimenniük a teremből, felosontak a lépcsőn, és megálltak a felszűrődő fényektől félhomályos iskolafolyosón.
Van zsepim… – kapott a szoknyája apró zsebéhez a lány. Elővette a fehér, puha, és valószínűleg illatos papírdarabot, és várt.
Györk, mintha rozsdás csapágyakkal kellene megküzdenie, vontatottan nyúlt a zsebkendőért.
Mondom, hogy segítek – biztatta a lány –, vedd elő!
Ekkorra a fiú már se látott, se hallott, a mozdulatai merevvé és csikorgóssá váltak. A lány nagyon szép volt, és csillogó szemmel várta, hogy végre előbukkanjon a levedző fallosz:
Na, mutasd! – Elkapta, megszorította, és olyan sebesen kezdte el rángatni, mintha attól tartana, hogy valaki megzavarja, és esetleg félbe kell hagynia a játékot.
Györk az évek során megtanulta, hogy az ilyen csajok ugyanezzel a csattogó sebességgel szeretne kefélni is, és ha nem ezt kapják, attól a pasitól nem vágynak ismétlésre. Akkoriban azonban még nem rendelkezett ekkora tapasztalattal, sőt alig-alig valamennyivel, ezért szájtátva nézte, amit a lány művel a farkával.
Hamar megérkezett a kiadós eredmény, és azt a csaj szakértően felfogta a zsepivel, miközben megszelídített tempóban folytatta még a húzogatást. Amikor már minden fehérség kifolyt, még egy-két cseppet sikerült gyengéd préseléssel előcsalogatni, majd elkészültté nyilvánította a műveletet:
Jó volt?
Az emlékek fényét cseppet sem rontotta le, hogy néhány nappal később Györk ugyanerről a lányról – és ugyanerről a buliról – több hasonló élménybeszámolót is hallhatott. Állítólag az egyik esetnél még a száját is használta.

Hány perc alatt öltözik át egy pincérlány?
Györk nem tudta, hogy fizessen-e és az utcán várja meg, vagy maradjon még az asztalnál, mindenesetre sóváran rátapadt a délutános műszakot képviselő vöröske feszes idomaira.
Eldöntötte, hogy ezen a napon el fogja kerülni a szomszéd kiscsajt, Ramónát, és inkább a pincérlányt választja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]