2017. december 17., vasárnap

Gyönyörök szigete IX. rész - Retorika 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
1Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete IX. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 20.

*********************************************************************


A dupla behatolás még percekig tartott, miközben Amy folyamatosan növelte a tempót, egyre hangosabb nyögéseket csalva elő Pamela torkából és egyre hevesebb remegést a testéből.
A szőke szépség egyre hevesebben nyöszörgött és könyörgött folytatásért, miközben szemmel láthatóan is egyre közelebb került a csúcshoz. Amy-t és Camille-t pedig nem kellett bíztatni, hogy tovább pumpálják belé műpéniszeiket.
Pamela teste megfeszült, majd kieresztett magából egy utolsó sikolyt, majd Camille-re roskadt és minden porcikája elernyedt. Ezután, és csak ezután, húzta ki a másik két vadmacska testéből a szerszámát. Mindhárman kimerültnek, de elégedettnek tűntek.
Én is izzadtam, mint egy ló és hevesen ziháltam a látványtól. A helyzet lüktető forrósága még a képernyőn keresztül is elárasztott.
Camille kikászálódott az ernyedten pihegő Pamela alól és súgott valamit a fülébe. A szőkeség bólintott, amiért cserébe egy csók volt a jutalma Amy-től az arcára. Egyértelműen szüksége volt ezek után egy kiadós pihenésre.
Ezt Camille is érzékelte, így hát Amy-hez fordult és rámosolygott. Lepillantott a hatalmas műdákóra, ami az ágyékából állt ki, majd ismét vöröshajú barátnőjére vigyorgott. Amy megértette az üzenetet és azonnal lecsatolta a saját szerszámát, hogy aztán a hátára feküdjön.
- Most rajtad a sor… - búgta Camille.
Tovább rángattam keményen meredező farkamat, miközben figyeltem Camille-t, ahogy leterít még egy törölközőt a medence mellé, rá löki Amy-t, majd misszionárius pózban fölé helyezkedik. Egy pillanat múlva szerszáma már a vörös démon testében is volt, mélyen belé hatolva.
Az energiaszint, ami eközött a két csodás nő között vibrált, már a kezdetektől fogva nagyon magas volt. Amy Camille köré fonta karjait és szorosan tartotta őt, miközben testük olyan hevesen mozgott, hogy a műanyag szerszám csattogását és cuppogását még én is hallottam az elrejtett mikrofonon keresztül.
Lassan Pamela is elég erőt gyűjtött, hogy tekintetét a páros felé fordítsa. Egyik kezét a combjai közé tolta és ujjaival a csiklóját kezdte izgatni. Nem tudta megállni, hogy magához nyúljon a látványra. És ezzel egyáltalán nem volt egyedül.
Camille egy cseppnyi gyengédséget, vagy kegyelmet sem tanúsított, ahogy Amy testét pumpálta a méretes szerszámmal. Közben kezeivel a vörös hajú szépség melleit markolászta.
Amikor Amy pár pillanat múlva felsikoltott a rátörő gyönyörtől, én is vele együtt nyögtem fel, ahogy a farkam túlhevült vulkánként lövellte ki tartalmát.
Amy rázkódott a gyönyörtől, miközben hevesen szorította magához Camille-t. Amikor teste végül elernyedt, észrevettem, hogy már Pamela is talpon van és hevesen kotorászik a játékszerekkel teli táskában.
Egy pillanatra elképzeltem, hogy nézhet ki Pamela egy hatalmas felcsatolható szerszámmal az ágyékán. Micsoda látvány lenne az! A képzet azonban tovaszállt, amikor a sztriptíztáncos végül egy kézbe való szerszámot emelt ki a táskából.
Amikor felemelkedett és tekintetével Camille-re fókuszált, elmosolyodtam.
- Kapd el! – motyogtam magamban, őszintén vágyva arra, hogy lássam, ahogy valaki a mexikói lányt is keményen leteperi.
Pamela odamászott a másik két nőhöz, akik még mindig forró ölelésben olvadtak össze a medence partján. Görcsösen megmarkoltam ernyedő farkamat és próbáltam további pumpálással ismét életet lehelni belé. Pamela Camille mögé helyezkedett és lehúzta őt Amy-ről.
A mexikói nő arcára pillanatnyi meglepetés ült ki, ahogy megfordult, a következő pillanatban azonban ajkai forró csókban forrtak össze Pameláéival. Másodperceken belül testük egymáshoz simult, a szőkeség pedig sebes mozdulatokkal kicsatolta a hámokat, amik Camille dildóját a helyén tartották. Utána pedig keményen a földre lökte a másik nőt, akinek ágyéka immár szabadon nézett farkasszemet vele.
A fekete hajú szépség felnyögött és a melleit kezdte markolászni, én pedig figyeltem a szemében csillogó vágyat, ahogy Pamela két ujját a barlangjába mélyeszti, ajkai pedig a latin lány csiklója köré fonódnak.
Camille egyre hangosabban nyögött, ahogy Pamela feje köré fonta combjait, kezeivel pedig tovább gyömöszölte saját melleit. Fejét azonban magasan tartotta, hogy tekintete a lábai közé fúródó szőke üstökre szegezhesse tekintetét. Sztriptíztáncos barátnőnk bizonyosan nem okozott csalódást, mivel Camille nyögéseinek intenzitása egyre csak emelkedett.
Amy úgy döntött, eljött az ideje, hogy ő is kivegye a részét a jóból, úgyhogy csatlakozott a pároshoz, térdeire ereszkedve Camille feje felett. Lassan lejjebb ereszkedett, vágyakozó ágyékát a mexikói lány elnyíló ajkaihoz illesztve.
Pamela figyelte az eseményeket és elmosolyodott a látványtól, még mindig Camille csikójával az ajkai között. Utána felemelkedett és a kezébe vette saját szerszámát, hogy aztán óvatosan a földön fekvő nő testébe vezesse.
A barna bőrű lány hangosan felnyögött, teste pedig remegni kezdett az izgatottságtól. Nyelve azonban ettől csak még hevesebben kezdett mozogni Amy punciján.
A vöröshajú lány egyik kezét végig futtatta Camille üstökén, miközben a másikkal saját mellét markolászta. A teste minden egyes mozdulatnál megrándult, amivel az alatta fekvő nyelve belé hatolt.
- Ízleld meg a saját módszeredet! – somolygott Pamela és még mélyebbre tolta műfarkát Camille-be. Pillanatokon belül már olyan sebesen pumpálta az eszközt a másik nő testébe, hogy az szinte már eszét vesztve nyöszörgött és rángatózott előtte.
Farkam ismét megmerevedett, hogy Camille nyaka és háta megfeszült az őt érő hatások erejétől, majd a gyönyör sikolya tört ki a torkából.
Pamela olyan mélyre lökte belé a dildót, amennyire csak tudta, majd ismét előre hajolt és nyalogatni kezdte a másik nő ágyékából előtörő nedveket. Azonban nem időzött ott sokáig. Pár pillanat múlva felemelte a fejét és ismét a műpéniszt illesztette a helyére.
Camille hangosan zihált, nyelve azonban továbbra is Amy testében mozgott. A vöröshajú lány közben megfordult fölötte, hogy ezúttal Pamela felé nézzen, és kezeit a szőkeség arcához illesztette, hogy magához vonja és megcsókolja őt.
Farkam ismét hevesen lüktetett, készen állva a robbanásra az elém táruló látványtól.
- Egek! – nyögött fel végül Amy, amikor a teste megfeszült és beborította nedveivel Camille gyönyörű arcát. Ez után azonban még percekig nyöszörgött és vonaglott a mexikói lány felett, aki élvezettel nyalta le gyönyörei termését a combjairól.
Amikor végül Amy arrébb mászott, Pamela egyedül magának követelhette a földön fekvő nőt. Ki is használta a kínálkozó lehetőséget, hogy ismét akcióba lendüljön a méretes műszerszámmal.
Candice Swanepoel alias Pamela
Az egész testem a kimondhatatlan élvezettől remegett, ahogy figyeltem, hogy Pamela a kezébe veszi az egyik felcsatolható farkat és a derekára rögzíti. Pontosan tudtam, mi következik ez után…
A szőkeség megragadta Camille-t és biztos mozdulatokkal a megfelelő helyzetbe állította őt a misszionárius pózhoz. Egy pillanattal később pedig határozott mozdulattal belé lökte szerszámát.
Egyfajta költői igazságtételnek tűnt figyelni, ahogy ugyanaz a dildó hatol Camille-be, amivel korábban ő mélyedt a most fölé hajoló nőbe. Az élményt pedig még hatásosabbá tette, hogy Pamela szemmel láthatóan szakértője volt a technikának. Öröm volt nézni.
Amy kényelmesen hátra dőlt és figyelte őket csillogó szemekkel. A csattogó és cuppogó hangok ismét eljutottak hozzám a mikrofonon keresztül, erotikus zajokkal töltve be a kukkoló szobát.
Azonban Camille és Pamela nyögései és sikolyai sem maradtak el ettől, ahogy az utóbbi mélyen a mexikói nő testébe lökte dildóját.
Amy meredten figyelte az előtte zajló eseményeket és közben egyik kezét combjai közé csúsztatta.
Pamela hevesen zihált, ahogy töretlenül mozgatta csípőjét, míg végül Camille torkát el nem hagyta egy hangos sikoly, miközben az élvezet végigáramlott a testén.
A barna bőrű szépség szorosan szőke barátnője nyaka köré fonta karjait, majd ismét hangos sikolyban tört ki. A teste kontrollálhatatlanul remegett, ahogy minden porcikáját elöntötte a gyönyör.
Pamela vigyorogva nézett le rá.
- Ez aztán kemény menet volt, Drágám. Pont ahogy terveztem…
Camille hevesen zihálva pillantott fel rá, lassan ő is elmosolyodva. Nem tudtam nem észrevenni a csillogást és a vonzalmat a szemében. Pamela és Camille egyértelműen szép párt alkotnának…
Ekkor a sztriptíztáncos előre hajolt és ajkait Camille-éihez érintette egy érzéki csók erejéig. Majd, épp csak egy centire eltávolodva, a másik nő szájába suttogta:

- Egy dolgot viszont szeretném, ha jól az eszedbe vésnél. Ne szólíts többé Pammy-nek!


Vége a IX. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]