2012. szeptember 6., csütörtök

Régi kedvenc

Épp ma akadt a "kezem ügyébe" az egyik régi kedvenc videóm. Gondoltam, ha már én élvezhetem, megosztom veletek is.
De szigorúan csak 18 év felettieknek. ;) :D
Sajnos nincs fenn Youtubon (bár meg is lennék lepve, ha nem törölnék le azonnal, ha valaki meg is próbálná feltölteni), és, valószínűleg mert meglehetősen nagy, nem tudom feltölteni sem ide. Ezért csak egy linket adok, ahol megnézhetitek, itt.
Amúgy nem sűrűn nézek pornót. Az ember azt hinné, hogy ennél nincs jobb dolog, ami inspirációt adhat egy erotikus történetnek. Viszont nem így van. Vagy legalábbis nálam nem így működik. A pornónézés rendkívüli módon lekorlátozza a kreativitásomat. Utána hiába töröm a fejem, órákig csak hihetetlenül sablonos történetötleteim vannak. Mint amilyenek maguk a pornófilmek is. Érdekes módon egy teljesen hétköznapi, vagy egy az erotikának mindössze csak a szikráját hordozó szituáció sokkal inspirálóbb tud lenni, mint az ilyesmi.
Ti hogy gondoljátok?

3 megjegyzés:

  1. Brigi!
    Tkp egyetértek veled! A zöme "egy kaptafára" készül Kevés az olyan ami valóban egyéni! Igaz az egész valahol a mi életünkben is ilyen, és ritka kivétel (mondjuk egy új partner) mikor kilépünk a sablonból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy tényleg ez van mögötte.
      Az utóbbi megjegyzéseddel viszont nem értek teljesen egyet. Az tény, hogy a pornófilmek jelenetei valahol megfelelnek az élet jeleneteinek. De ezek csak kiemelt darabok. Mondok egy példát. Nézel egy focimeccset. 89 percig borzasztó kiegyenlített a játék, mindkét oldalon vannak bravúros megoldások, szép helyzetek, de valahogy egyik csapat se tud gólt rúgni. Aztán a 90. percben az egyik csapat elbambul, és az ellenfél csatára hirtelen belő egy potyagólt. Na már most. Ha te csak ezt az utolsó egy percet látod, csak ezt mutatják neked, akkor azt mondod, ez egy közepes meccs volt, amin nagy nehezen, valahogy beszerencsétlenkedtek egy gólt. Nem is baj, hogy nem láttam a többi részét, biztos eluntam volna magam. Ha viszont látod az egész meccset, sajnálkozol persze, hogy csak egy ilyen potya gól született, de hónapokig, vagy akár évekig emlegeted, hogy milyen jó meccs volt.
      Én annak vagyok a híve, hogy az erotikus történetek sava-borsát a szexjeleneten kívüli részek, mondjuk úgy, a "körítés" adja meg. Az, hogy hogyan jutunk el az actionig, hogy építkezik a kapcsolat, és mi lesz a tulajdonképpeni szex után. Még odáig is elmegyek, hogy akárcsak egy enyhe pettinget tartalmazó történet is lehet jó és nagyon erotikus, ha jól van megírva. Gondolom ez igaz a jó erotikus filmekre is, bár olyanokat nemigen nézek. A pornó viszont a másik irányba megy el, ahol ha van is "körítés", az csak úgy lifeg a szexjelenet körül. Ez pedig valóban egyhangú, mert pont azt hagyja le, ami érdekessé, izgalmassá tenné az egyébként 90%-ban egyforma jeleneteket.

      Törlés
  2. Nekem is ez az egyik kedvenc filmem! A címe: Downward Spiral. Remek jelenetek vannak benne! Érdemes az egészet megnézni...

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]