2013. április 2., kedd

Bárban 3. rész

Előzmény: Bárban 2. rész

Írta: myalteregoisahedonist
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. szeptember 21.

**************************************************************************


– Nos, ez attól függ, milyen játékszerekre gondolsz.
Fáradtan oldalra fordítottam a fejem, hogy rá nézzek, miközben a válaszra vártam. Még mindig bágyadt voltam az élvezettől, amit alig pár perce kaptam tőle. És az ő szemeiből is ugyanaz a fény világlott vissza. Ugyanakkor a tüzet is láttam bennük. Egyértelmű volt, hogy még nem végeztünk.
            Megnyalta az ajkait és csábosan rám mosolygott. Felvonta az egyik szemöldökét, majd közelebb hajolt és a számba suttogta: – Akármilyen játékszerre, amivel a szart is kikefélheted belőlem.
            Szenvedélyes csókban forrtak össze az ajkaink. Ágyékom lüktetett, csiklóm pedig ismét életre kelt. A testem ismét teljes hévvel égett. Hogy lehetek ilyen rohadt mázlista? Egy gyönyörű nő fekszik az ágyamban, aki csak arra vár, hogy rá vessem magam. Kevés jobb dolog létezik ezen a világon.
            Amikor visszahúzódott, és végre ismét levegőhöz jutottam, meg is ragadtam az alkalmat, hogy válaszoljak.
– Ó, olyan játékszer. Igen. Van valamim. Akad nem is egy a szekrény aljában.
Huncutul rám vigyorgott, kikászálódott az ágyból és a szekrény felé indult. Feltápászkodtam és a könyökeimre támaszkodtam, miközben figyeltem, ahogy türelmetlenül kutakodik. Tekintetem mereven hátsó felére tapadt. Imádtam ezt a látványt. Szerettem volna végigfuttatni nyelvemet a gerince mentén, hogy behatoljak farpofái közé. Azon merengtem, milyen íze lehet a bőrének az izzadtság alatt.
– Szép kis gyűjtemény. Van kedvenced?
– He? – Annyira belevesztem érzéki teste látványába, hogy beletelt egy pár pillanatba, amíg megértettem, miről beszél. – Nos… hmmm. A lila jó lesz. Nem túl nagy és a hegye mindig a lehető legjobb helyen van.
– Ó! Jól hangzik. Akkor a lila a nyerő.
Azzal elővette az említett műpéniszt és a pántra illesztette, miközben elindult felém. Feltápászkodtam, de egy pillanatra az is nehézséget okozott, hogy megálljak a lábaimon. De pár pillanat múlva a remegés elmúlt, én pedig csálén rávigyorogtam, miközben átvettem tőle a játékszert, hogy belebújjak. Amikor végeztem, felpillantottam vágytól fűtött arcára, ahogy lepillantott a szerszámra. Tudatlanul megnyalta az ajkait.
– Ezt úgy veszem, tetszik.
Nem volt képes többre, csak hogy lassan bólintson. Elővettem egy tégely olajat és öntöttem egy keveset a kezemre, hogy aztán lassan felvigyem a szerszámra. Ahogy mozgattam, hátulja gyengéden csiklómnak dörzsölődött, az ő arcán pedig láttam a növekvő vágyakozást. Tekintete még mindig a szerszámra szegeződött, miközben felemelte a kezeit és a mellbimbóit kezdte izgatni. Szívem egyre hevesebben dobogott, és érezte ahogy nedvesedek.
– Ez őrjítő – motyogta.
– Akkor miért csak állsz ott és bámulsz bambán?
Ezzel magamra vontam a figyelmét. Tekintete találkozott az enyémmel, majd azonnal hátralökött, hogy az ágyra huppanjak. Gyorsan fölém térdelt és ajkaink egy szenvedélyes csókban találkoztak, miközben átkarolta a nyakamat. Kezeim a fenekére hullottak, és gyengéden irányítottam őt, hogy ágyékát a szerszámomnak dörgölje. Nem tartott sokáig, hogy ismét mindkettőnk testét eluralják a hormonok.
            Elszakítottam magam ajkaitól és hátra dőltem, hogy magába vezethesse a szerszámot, mielőtt túl késő lesz. Ajkai viszont továbbra is éhesen kutattak az enyémek után. Amikor végre megtalálta alsó ajkam és végigfuttatta rajta nyelvét, mindent elfelejtettem a külvilágból. Csak rá vágytam, még akkor is, ha testem szétrobban a gyönyörtől.
            Felemeltem a kezem, hogy megragadjam melleit és gyengéden játszottam bimbóival. Nyögések törtek fel a torkából, biztos jeleként, hogy élvezi tevékenységemet. Elöntött a hév, ahogy szopogatta alsó ajkamat, én pedig közben lenyúltam és megragadtam a szerszámot, hogy mélyebben nyílásába vezessem. Láttam arcán a növekvő gyönyört. Egyszerűen imádom ilyenkor figyelni a nőket. Az az elnyíló száj, ködös tekintet, teljesen felizgat.
            Lassan körözött a csípőjével, mozgatva magában a szerszámot, majd a feje hátra bicsaklott, és egy pillanatig úgy maradt, miközben levegőért kapkodott. De nekem ez nem volt elég. A csiklóm többre vágyott. Ezért hát megragadtam a derekát és gyorsabban kezdtem mozgatni.
            Hangosan felnyögött mozdulataimra, és szemei ismét találkoztak az enyémekkel. A már korábban is bennük égő tűz most már valóságos lángtengerré vált. Mindkét kezét a vállamra tette és hevesen lovagolni kezdett rajtam. Egyre hangosabban nyögött, bizonyságot adva róla, miért is szeretem ezt a szerszámot. A hegye tökéletesen az ember G-pontjához ér. Minden egyes alkalommal, amikor behatol, egyre közelebb és közelebb lök a csúcshoz.
            Teste minden rezdüléséből éreztem, hogy közeleg a csúcshoz, én pedig igyekeztem minél felemelőbbé tenni neki a pillanatot. Amikor az első lökések rátörtek, hüvelykujjamat a csiklójára tapasztottam és gyengéden izgattam. Erre arcát a nyakam hajlatába fúrta és újra és újra belesikoltotta gyönyörét.
            Aztán, az utolsó lökés után, erőtlenül rám zuhant. Ettől a mozdulattól a szerszám kicsúszott belőle, neki pedig az egész teste megremegett. Amikor elmúltak görcsei, ráébredt kényelmetlen helyzetemre, úgyhogy legördült rólam és kezét a hám alá tolta.
– Ó, szegény kicsikém! Te is szeretnél elmenni, igaz?
Csak csiklómon munkálkodó ujjaira tudtam koncentrálni, miközben felnyögtem: – Ó, igen!
Miközben tovább munkálkodott ágyékomon, szájába vette egyik mellbimbómat. Alig telt néhány pillanatba, hogy a hátam ismét megfeszüljön. Egy idő után kihúzta nedveimtől csöpögő kezét a hám alól. Elnyúltunk az ágyon és ő lassú mozdulatokkal különböző formákat rajzolt hasam bőrére. Átkaroltam őt és gyengéden derekát simogattam. Amikor lepillantottam mellkasomon pihenő fejére, ő fenézett rám és elvigyorodott.
– Mi ez a vigyor?
– Noooos, több kell. De túl fáradt vagyok. Nincs valami megoldás-ötleted?
Most én vigyorodtam el. Átfordítottam, így most én hajoltam félig fölé. Lenyúltam, hogy végigfuttassam ujjam nyílásán, meglepődve érzékelve, hogy még mindig nedves. Aztán megfogtam a szerszámom és lassan belé vezettem, engedve, hogy izmai megfeszülése mindig kicsit visszanyomja. Látszott rajta, hogy megőrjíti a lassú mozgás, ő pedig halkan nyögdécselt az élvezettől. Végül megkönyörültem rajta és mélyen belé vezettem a szerszámot. Lábait a vállamra tette és keményen megmarkolta a lepedőt. Én a háttámlának támaszkodtam, ahogy ütemesen toltam belé a játékszert. Egy pillanatra elgondolkoztam, mit szólhatnak a szomszédok a hangos dörömböléshez. A következő pillanatban azonban már előre hajoltam és hevesen megcsókoltam őt.
Combizmaim már égtek pár percnyi mozgás után, de hangos nyögései bátorítottak, hogy folytassam. Hamarosan már ő is előre lökte csípőjét, hogy gyorsítson az ütemen. Csiklóm hevesen lüktetett a hám alatt, és tudtam, már én is közel járok. Fejem a mellkasára hullott, és éreztem, ahogy körmei a karomba vájnak. Teljesen kimerülten omlottam le mellé. Letéptem magamról a hámot és a padlóra hajítottam. Majd később elrendezem. Elégedett sóhajjal az oldalára fordult és körém fonta lábait. Egy ideig csókolóztunk, míg mindketten álomba nem merültünk a hajnal első fényénél, ami utat talált magának az ablakon keresztül.
            Amikor órákkal később felébredtem, a nap már magasan járt. Az ágy üres volt mellettem és a ruhái is eltűntek. Csak a csodás este emléke maradt meg. A szeretkezés illata még mindig áradt a lepedőből, izmaimat pedig jóleső zsibbadás fogta el. Magam elé képzeltem gyönyörű arcát és tökéletes testét. Rosszallóan kuncogtam, ahogy eszembe jutott egy aprócska körülmény: Végül csak nem mondta el a nevét.

******************************************************************************

Ha eljutottál idáig, remélem, kialakult benned egy vélemény a történetről. Hálás lennék, ha ezt megosztanád velem, kommentben, vagy a címre kattintva elérhető kérdőív segítségével. Utóbbi használatához az útmutató itt található.

2 megjegyzés:

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]