2013. április 18., csütörtök

Szexjárat 1. rész - Az ajtók záródnak (hétfő, kedd)

Megjegyzés Sinarától: Gondoltam, ha már nekem kicsit lassabban megy a fordítás, hogy addig se maradjatok történet nélkül, elkérek Marokfegyver barátomtól egy élvezetes kis sorozatot. Egyetlen "szépséghibája" (már akinek), hogy alapvetően hetero erotikára épül a történet. Nekem mindenesetre tetszik. Remélem, nektek is fog.

*********************************************************************************

 – Kiragaszthatnánk egy piros karikát a kocsi oldalára!
 – Mint „szexjárat”?
 – Aha. Mind a két oldalra, sőt előre –hátulra is, a tetejére is, a repülők is vigyázzanak! Jó nagy, pirosat, mint a hullahopp karika…
 – Hulla vagyok már, mire odaérünk, minden nap!
*
Reggel, 6.58. – mondaná a narrátor egy régi filmsorozatban.
Bármelyik reggel, mondhatnám én, hiszen már egy hete tartanak ezek a különös utazások, mindig ugyanabban az időpontban. Az pedig, hogy alig egy hét alatt sikerült kitalálnom egy ilyen kézenfekvő – és lényeglátó – elnevezést, mint a SZEXJÁRAT, nem valami szikrázó fantáziára vallott. Remélem, ez nem általánosítható a fantáziám mindenkori állapotára, hiszen eddig büszke voltam rá, és nem csupán színesnek tartom, hanem tiri--tarkának. Inkább az a tény befolyásolhatta képzelőerőmet, hogy más irányú elfoglaltságokat talált mostanában, nem tartotta a legfontosabb feladatnak egy blikkfangos elnevezés kiötlését a már pornóba hajló, érzékeket próbára tevő utazásaink számára.
Az első napon még alig beszélgettünk. Állt – abban a buszmegállóban, melyben máskor több tucatnyian várakoznak – magányosan. Inkább vékony, hosszú lábú, ám a cicije nőies, és úgy tűnt a gyors leltár során, hogy a popsija sem egy marok, az is vonzó. Furcsa volt látni, megszoktam már a tömeget, amint naponta menetrendszerűen elhaladtam itt. Csakhogy pár perccel korábban szoktam erre járni! Tehát lekéste!– ismertem fel a helyzetet, már fékeztem is, és visszatolattam néhány métert.
Hálás tekintettel lépett mellém:
 Merre mész? – kérdezte, résnyire nyitva az ajtót.
 Bárhová!
 Akkor egy darabon elvinnél? Suliba megyek, nem várt meg a busz.
 Gyere csak, én is K– ra megyek! – Ebből a megállóból csakis abba az irányba szállították a dolgozni és tanulni vágyókat reggelente az álmos járművek.
Beült, hátizsákját a lábához tette, és bemutatkozott:
 Mariann.
Morogtam én is a nevemet, s ezzel úgy tűnt be is fejeződött a beszélgetés. Hallgattunk perceken keresztül. Én az éppen kezdődő híreket figyeltem a rádióban, ő pedig nem akart zavarni.
Néhány mondatra azért emlékszem, de nem tulajdonítottam jelentőséget ezeknek. Megszoktam a magányos utazást, naponta ingázva A és B pont között, ismerve minden kanyart és traffipax– lelő helyet, a reggeli oda utat arra használtam általában, hogy végiggondoljam aznapi teendőimet.
Most néha oldat pillantgattam – nézett ki az ablakon –, finom arcvonásokat láttam, kedves mosolyt. Hosszú combokat kopott farmerba rejtve. 
Útba esett az iskolája, ami tulajdonképpen egy továbbképző intézet. A kapu előtt álltunk meg, megköszönés, elköszönés.
Azt gondoltam, ha egyáltalán vesztegettem egy másodpercet is erre, hogy ennyi volt. Még utána szóltam:
 Jó tanulást!
Hogyan kerekedett egy szimpla szívességből alig 1 hét leforgása alatt, menthetetlenül és letagadhatatlanul SZEXJÁRAT? A következő napon kezdett kibontakozni. Ahogy kibújik a bábból a pillangó, hunyorog, körültekint a világban, kortyol a harmatcseppből, meglebbenti szárnyait, és tudtára adja mindazoknak, akiket illet: megérkezett. Valahogy így döbbentünk rá, egyik pillanatról a másikra, hogy jólesik ez a talán húszperces együttlét. Engedtük kedvére – vagy kedvünkre? –  szárnyalni a pillangót.
Nem kellene ilyen korán indulnom, de kisebb a forgalom és könnyebb parkolóhelyet találni. Ettől a naptól kezdve még egy érv támasztotta alá a menetrendemet: Mariann.
*

A találkozásunkat követő reggelen megint ott állt és megint magányosan a buszmegállóban, már messziről észrevettem. Ismételten lekéste a buszt, ő úgy fogalmazott inkább: nem várta meg a járat. Mintha a sofőrök dolga lenne észrevenni, valaki hiányzik még a létszámból.
 Pontos voltál! – nevetett. Vékony, szigorú ajkai lennének, ha nem villantaná elő hófehér gyöngy– fogait.
 Egy randiról elkésni?...
 Jön ilyenkor a következő is, 10– 15 percen belül, de az már nem jó nekem.
 De itt vagyok én, ne foglalkozz a buszokkal!
 Ha tudná anyukám, hogy stoppal megyek át!
 Olyan veszélyes vagyok?
 Ne már! Kedves vagy, nem nyomulsz…
 Ez most jó vagy rossz?
 Kis nyomulás nem baj, mert akkor érzi a nő, hogy tetszik, és kell a sikerélmény, de a nyomulásnak tudni kell a határát, Nem minden pasi érzi, mikortól tolakodás, s az már kellemetlen.
 Ezek szerint te egy illedelmes, kevéssé nyomulós pasit választottál? Ilyet tartasz.
Mármint otthon? Nem. Kicsit sem nyomulós, úgy kell provokálni. – válaszolt minden szót külön mérlegelve.
 Hogy csinálod? Szexi bugyi, illegés– billegés? – kérdeztem. Kezdtünk jól belekeveredni.
Valahogy úgy… Lehajolok előtte, hozzáérek, ha tudom, hogy jön, kedvenc csokiját odakészítem a párnámra, ebből is láthatja, hol a helye…
 Elmondjam, melyik a kedvenc csokim? A nagyon– fekete!
 Akkor te olyan élvhajhász vagy?
 Ki nem szereti az élvezeteket? – kérdeztem vissza.
 Igaz is. De csak akkor jó, ha mindketten élvezik.
 A csoki is élvezi? Remélem. Majd megkérdezem tőle.
 Biztos szereti, hogy te szereted. Adni is jó érzés. A simogatás… –  Kis szünetet tartott, talán azt mérte fel, mennyire menjen bele a témába. –  A simogatás is nagyon érzéki lehet, de simogatónak is jó lenni.
A csokit nem simogatom. A csokievés még messze áll a szextől – terelgettem megfelelő irányba a beszélgetést, kíváncsian vártam, mit fog kihozni ebből a simogatásból.
 Persze. A simogatás még ismerkedés. Felfedezem a testedet…
 De jó!
 Mit mondtam? Ja… –  nevetett. – Felfedezem a másik testét, és ez neki jó. Élvezem, hogy jó neki, és szándékosan élvezetet akarok okozni.
 Szavakkal is lehet simogatni, és lehet nagyon felhúzni a másikat!
 Jó játék: beszélgetni valami izgalmasról. – Látszott, ez is kedvére van, nemcsak a simogatás.
 Szexről? – vágtam közbe.
 Felkelteni szavakkal a vágyat… hm.
 Ártatlan játék, de biztos izgató! – Egyre jobban érdekelt, hová is jutunk.
 Nem próbáltad még? Mesélünk kölcsönösen valamit, akár igaz, akár nem.
 Tényleg! Én nagyon szeretem a kamaszkori sztorikat, olyan ártatlanok még, de nagyon is szexisek. Ki kezdi?
 Úgy illik, hogy először te mondd, nehogy zavarban legyek az elsőségtől! – jelölte ki a beszélgetés iránya után annak menetét is.
 Nekem óvodáskori az első… –  kezdtem.
 Szinte gondoltam, mert nekem is! Mesélj…!
 Ebéd utáni pihenő alatt a mellettem fekvő kiscsaj átnyúlt, és … ő mondta így: gyurmázott.
Ez ismétlődött több alkalommal.
Érdeklődött… Én is kíváncsi voltam, mijük van a srácoknak, ők meg szívesen mutogatták, ha bekukucskálhattak a bugyimba. Volt, amikor csokit is kaptam!
 Holnap én is hozok csokit!
 Kukucskálni akarsz? Én is hozok neked – feketét, nagyon-feketét.
 Te is kukucskálsz?
 Vagy gyurmázok.
 Micsoda kéjutazás lesz!
 Elhozol holnap is? Majd szándékosan lekésem a buszt.
 Akciós ugyan, de azért ára van a fuvarnak.
 A csoki elég lesz, vagy még ki kell találnom valamit? Vegyek bérletet, amit te majd ellenőrzöl beszállásnál?
 Lyukasztom… –  csillogtattam meg vállalkozó kedvem.
 Nincs már lyukasztás, az mááás, az nem buszozás, hanem szex.
Hosszú idők óta ez volt az első olyan reggel, amikor nem hallottam a rádióban a híreket. Nem is vettem észre, hogy a világban valahol vannak még hírek rajtunk kívül is. Hallottam viszont csicsergően érzéki hangtól izgató szavakat.
Csoda, hogy máris elkezdtem várni a következő reggelt?

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]