2014. július 1., kedd

Cowboyok IV. rész 3. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok IV. rész 2. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. január 18.

***************************************************************************


Másnap már kora reggel elkezdték összecsomagolni Darrin maradék holmiját is. Mitch éppen felnézett a pakolásból, amikor meglátta társát egy kis dobozzal az ajtó felé indulni és megcsóválta a fejét, amikor azt hitte, a másik nem látja.
- Egy szót se! - állt meg Darrin az ajtóban. - Vagy beverem azt a vonzó képed.
- Igenis, Drágám! - nevetett Mitch.
Dél felé kezdtek el szállingózni a többiek. A többség ezer örömmel segített és hamarosan már minden a helyére került. Miután kihozta az utolsó csomagokat is, Darrin beszállt a kocsiba és elhajtott Mitch házához. Nem, most már az ő házukhoz. Mire oda ért, az ivászat már alaposan sínen volt. Kipakolta a dobozokat, majd ő is szerzett magának egy doboz sört.
Végigmérte a kis csoportnyi embert, ahogy körbe járt az udvaron. Örömmel látta, hogy mindenki jól érzi magát. Aztán fogott még egy sört és odament Mitch-hez, aki épp pár ismeretlen sráccal beszélgetett. Mitch a tarkóját dörgölte beszélgetés közben, majd elhallgattak, amikor Darrin átadta a sört.
- Köszönöm, Kicsim - nyomott egy csókot Mitch az arcára.
Darrin fülig vörösödött a kényelmetlen szituációtól, különösen amikor meghallotta a többiek huhogását. Csak pár pillanat múlva vette észre, hogy visszatartja a lélegzetét. Amikor végül kifújta a levegőt, lassan kezdett megnyugodni. A világ nem dőlt össze. Minden ment tovább a maga útján és senki nem lóbált fáklyákat és kiabált gyűlölködő szavakat. Tudta, ezzel még nincs vége, de egyelőre minden a lehető legnagyobb rendben volt.
Amikor már kezdett teljesen megnyugodni, észrevette, hogy egy nagydarab srác tör utat felé a tömegben. Felismerte benne az egyik új PhD-s diákot, akit még nem igazán ismert. Hátvéd volt egy egyetemi focicsapatban, mielőtt ide jött, és az erőnlétét máig megtartotta. Mindig úgy nézett ki, mint egy redneck, egy igazi déli suttyó a csizmájában, atlétájában és három napos borostájával. Minél közelebb jött, annál hatalmasabbnak tűnt Darrin szemében. Amikor megállt előtte, Darrin már kész volt a balhéra.
- Szóval, te vagy Mitch pasija?
Darrin nyelt egyet és érezte, hogy remegnek a térdei. Aztán megacélozta magát és kihúzta a hátát, hogy egyenesen a másik szemébe nézzen.
- Igen, az.
Hatalmas mosoly jelent meg az óriás arcán, miközben vidáman belecsapott Darrin kezébe.
- Gratulálok, öreg! Ha lenne kedvetek valamikor egy filmre, vagy csak meginni valamit, szóljatok! Sammel nagyon örülnénk, ha lehetőségünk lenne egy másik párral lógni.
Darrin körül forgott a világ, ahogy igyekezett feldolgozni a hallottakat. A szája remegett, ahogy igyekezett megformálni mondanivalóját.
- Sam?
A melák megfordult és egy vékony vöröshajú srác felé intett, aki a közelben beszélgetett. Az odalépett hozzájuk és Darrin felé nyújtotta a kezét.
- Hali! Sam vagyok. Igazából Samuel, de Gordy mindig Samnek hív.
- Helló, Sam! Én Darrin vagyok.
- A partnerem itt csak az örömét próbálja kifejezni a találkozás miatt - nézett Sam a nagydarab fickóra. - Néha kicsit túl lelkes is tud lenni.
- Ó, nem, nem. Semmi gond. Csak felajánlotta, hogy szórakozhatnánk néha együtt. Négyesben.
Sam Gordy oldalába könyökölt és felnevetett. Aztán ismét Darrin felé fordult és rá mosolygott.
- Támogatom az ötletet. Én is nagyon örülnék neki.
- Ez nagyon jó hír, Sam.
- De most jobb, ha megyünk. Van még némi elintézni valóm holnapra.
- Persze. Semmi gond. Örülök, hogy megismertelek titeket.
- Ez kölcsönös - válaszolta Gordy.
Darrin figyelte, ahogy elsétálnak, és azon gondolkozott, sosem feltételezte volna, hogy ezek ketten együtt vannak. De egyértelműen úgy tűnt, boldogok.
Az este hátralevő része különösebb meglepetés nélkül telt. Mitch-csel körbejárták a társaságot, beszélgettek mindenkivel, majd az est végén együtt zuhantak fáradtan a kanapéra.
- Nem tudom, nem lett volna-e könnyebb, ha ketten oldjuk meg a pakolást - mondta Darrin.
- Kisebb felhajtással járt volna, az igaz. De több időbe telt volna és ugyanilyen fáradtak lennénk.
- Észrevetted, mennyire nyíltan kezeled a kapcsolatunkat?
- Én? Mikor?
- Például amikor megcsókoltál - pirult el Darrin, mre Mitch felnevetett.
- Ó! Ez megmagyaráz pár megjegyzést.
Darrin bólintott és felnevetett.
- Ja. Azt lefogadom. Ó! És van két új barátunk is. Gordy és Samuel.
- Gordy Hager? Az a srác egy zseni. Nem is tudtam, hogy meleg.
- Gordy? Az atlétás, redneck Gory? Zseni?
- Jaja. Van pár közös óránk. El se hinnéd, milyen okos.
- Nos, ha te mondod… - Darrin megrázta a fejét. - Amúgy a partnere is nagyszerű srác.
- El se hiszem. Gordy-nak pasija van. Ki hitte volna? - nevetett Mitch, majd Darrinra mosolygott. - És ha már a pasiknál tartunk, kanos vagyok, mint egy bakkecske.
Megfogta Darrin kezét és felhúzta a kanapéról.
Amikor beértek a hálószobába, átölelték egymást és Darrin mélyen Mitch szemébe nézett. Megborzongott, ahogy felismerte a másikban dúló szenvedélyt. Gyengéden megcsókolta a másik nyakát és elkezdte kigombolni a felsőjét. Amikor az utolsó gombot is kioldotta, Mitch megrázta a vállát, hogy letornázza magáról a ruhadarabot és tovább folytathassák a csókolózást.
Darrin hamarosan a térdein találta magát, pontosan ott, ahol akart lenni. Lassan kibontotta Mitch övét és letolta a nadrágját. Végigfuttatta ujjait társa belső combján, miközben dudorodó alsóját figyelte.
Aztán megragadta Mitch derekát és ajkaival a szerszámát kezdte izgatni a szöveten keresztül, miközben hallgatta társa hangos nyögéseit. Hirtelen érezte, hogy Mitch felhúzza magához és az ágyba löki, hogy aztán gatyára vetkőzesse. Amíg Darrin megszabadult az utolsó ruhadarabjához is, a szekrényhez rohant és egy tubus olajjal tért vissza.
Darrin figyelte, ahogy társa bedörzsöli kezét az olajjal, majd felnyögött, amikor végigsimított a fenekén. Engedelmesen megemelkedett, hogy utat nyisson Mitch-nek a bejáratához.
- Kész vagyok, Mitch! - nyögött végül. - Hatolj belém!
Társa elmosolyodott és kihúzta belőle ujjait, majd kibontotta a gumiját, felhelyezve szerszámára, hogy aztán Darrin lábai közé helyezkedjen. Darrin arra a lassú, figyelmes behatolásra számított, amit már megszokott, de Mitch ezúttal heves volt és követelődző. Fölé hajolt és a közelségtől, meg ahogy belé hatolt, Darrin a mennyben érezte magát.
Amikor érezte, már nem bírja sokáig, Darrin mozogni kezdett partnere szerszámán, amire Mitch hangos nyögésekkel válaszolt és megragadta Darrin csípőjét, miközben beléeresztette gyönyörét.
Egy ideig csak feküdtek egymás mellett és pihentek, majd amikor észrevették, mekkora rendetlenséget csináltak, egyszerre nevettek fel.
Miután rendet raktak, együtt roskadtak az ágyba és egymást simogatva álomba merültek.

***

A következő hetek összefolytak, ahogy közeledtek Darrin szóbeli vizsgái. Egyre többet tanult és egyre kevesebbet aludt, amitől a hangulata is egyre borongósabb lett. Miután fél órás dühkitörést rendezett, mert nem találta a kedvenc zokniját, Mitch úgy döntött, tenni kell valamit.
Egyik délután belépett a nappaliba, reménykedve, nem lesz túl nehéz a menet.
- Ma este elmegyünk szórakozni. Készülj fel!
Darrin hitetlenkedve nézett fel rá.
- Ugye most csak viccelsz? Nem mehetek sehova. Tanulnom kell.
- Kicsim, az elmúlt hónapban megállás nélkül tanultál. Tarts egy kis szünetet!
- Nem. Az ki van zárva. Nincs rá idő. Mi a francot nem lehet érteni ebben?
Mitch karba fonta a kezeit és kinézett az ablakon, majd vissza Darrinra.
- Nos, ezt magyarázd el Gordy-nak és Samnek. Épp most jöttek meg.
Darrin az ablakhoz rohant és kinézett.
- Áthívtad őket? - tombolt. - A fenébe is! Ezt meg kellett volna beszélnünk.
Mitch közelebb lépett és alig egy arasznyira hajolt.
- Állj le! Most. Mielőtt valami olyat teszel, amit megbánnál.
Darrin nem szólt semmit, csak összeszorította az állkapcsát, amikor kopogtatás hallatszott az ajtó felől. Mitch indult, hogy kinyissa és beengedte Gordy-t és Samet.
Gordy átölelte Mitch-et, majd megragadta Darrin vállát. Sam viszont csak egy-egy bólintásra szorítkozott.
- Korán jöttünk? Nem úgy festesz, mint aki kész az indulásra, Darrin - nézett végig rajta Gordy.
- Épp most akart elmenni zuhanyozni - tájékoztatta Mitch. - Pár perc és kész leszünk. - Azzal mindkét kezét Darrin hátának támasztotta és a fürdőszobába lökte őt. Darrin még vetett rá egy “ennek még nincs vége”-pillantást, majd eltűnt az ajtó mögött.
Mitch épp Darrin ruháit gyűjtötte össze, amikor Gordy türelmetlenül felkiáltott.
- Kész vagytok már, srácok? Mióta Mitch megemlítette a Ruby’s-t, másra se tudok gondolni.
Darrin a Ruby’s nevének hallatára félrerántotta a függönyt és Mitch-re nézett, hogy aztán visszatérjen folytatni a mosdást. Mitch nem tudta megállni a nevetést. Pontosan tudta, hogy a Ruby’s Darrin kedvenc étterme.
Mitch visszatért a vendégekhez, és hamarosan hallották, ahogy Darrin kiszáll a zuhany alól és forgószélként készülődik össze. Még Sam is felnevetett Mitch ártatlan tekintetétől, mielőtt Darrin, feltűnően rövid idő alatt, meg nem jelent az ajtóban.
Hamarosan be is ugrottak Gordy kocsijába és megindultak az étterem felé. A sor szerencsére rövid volt, a sült pedig mesés, így hazafelé úton már sokkal nyugodtabb volt a hangulat. Mitch meghívta a többieket egy sörre, hogy tovább beszélgethessenek. Gordy a régi foci-karrierjéről mesélt és sűrűn megnevettette a többieket. Aztán végül Sam az órájára pillantott.
- Lassan mennünk kell. Mindkettőnknek dolga van még.
- Ja, ja, persze - válaszolta Gordy. - Kösz a meghívást, srácok.
Darrin kissé zavartan bólintott.
- Mi is köszönjük a kellemes estét.
Hamarosan már a teraszon álltak, Darrin átölelte Mitch nyakát, miközben búcsút intettek. Aztán, amikor a kocsi eltűnt a szemük elől, Darrin magához húzta partnere fejét és nyomott rá egy barackot.
- Ez nem volt fair.
Mitch csak nevetett és Darrin combjai közé nyúlt, hogy megmarkolja az ágyékát.
- De ne mondd, hogy nem érzed magad jobban!
- Mindjárt megmutatom, milyen jól is vagyok - ragadta meg Darrin a másik férfit és az ágyhoz cipelte, hogy gyorsan letépje a ruháit. Ajkaik mohón egymásra tapadtak, miközben kezeik felfedezték a másik testét. Hamarosan mindketten elvesztették a kontrollt és egymást kényeztetve és csókolva repültek a csúcs felé.
- A fenébe is! Erre már szükségem volt - roskadt végül kielégülten az ágyra Darrin.
Mitch megcsókolta őt és gyengéden simogatta.
- Fantasztikus vagy, Szerelmem. Egyszer te is rá fogsz jönni. Ha nem csinálod ki magad a vizsgáid előtt.
- Jó, jó! - nevetett Darrin. - Ígérem, igyekszem lenyugodni.
Mitch elmosolyodott és ismét megcsókolta a másikat, tudva, annak lassan vissza kell térnie a tanuláshoz.

2 megjegyzés:

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]