2014. július 7., hétfő

Cowboyok IV. rész 4. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok IV. rész 3. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. január 18.

***************************************************************************

Darrin pontosan tudta, hogy nem volt könnyű elviselni őt az elmúlt hónapban. Minél közelebb kerültek a szóbeli vizsgáihoz, annál kiállhatatlanabb lett. Egyszer még Gordy-t is sikerült kihoznia a sodrából. De Mitch, úgy tűnt, jól viseli a tombolását. Legalábbis egy ideig. Már csak órák voltak hátra a vizsgáig. Darrin átnézett mindent. Nem csúszhatott be semmilyen hiba.
Aztán felnézett, amikor nyílt az iroda ajtaja és meglátta a kezében étellel belépő Mitch-et. Hálásan elmosolyodott, hogy társa kérés nélkül is vállalta, hogy ellátja a szükségleteit, amíg ő a tanulásba temetkezik. Aztán meglátta, hogy mindegyik csomagon a “Walmart”-felirat szerepel.
- Mit műveltél? - csattant fel.
Mitch halkan sóhajtott és Darrin felé fordult.
- Mi a gond?
- Walmart? Azt ne mondd, hogy a Walmartban vetted ezt a rakás szart!
Mitch teljese lelki nyugalommal tette le a csomagokat az asztalra, majd oda lépett Darrinhoz.
- Ha ez valami beteges teszt, nem fogok belemenni a játékba. Ha pedig így kezeled a stresszt, minden segítséget meg fogsz kapni, de ezt azonnal fejezd be! És majd ha lenyugszol, Gordy-tól is bocsánatot kell kérned. Őszintén, csodálkoztam, hogy nem húzott be neked.
Darrin fortyogott a dühtől. Alig tudta megállni, hogy ne kezdjen el üvöltözni Mitch-csel. Inkább felállt és olyan közel hajolt a másikhoz, hogy az orruk majdnem összeért. Csak bámult a másik szemeibe és hallgatott. Aztán, szerencsére, valami megállította. Rájött, tényleg milyen nehéz lehetett őt elviselni az elmúlt hónapban, úgyhogy inkább visszaroskadt a székébe és kezei közé temette az arcát. Letaglózta a tudat, milyen közel állt, hogy mindent tönkre tegyen.
- Sajnálom, Mitch! - nézett fel a társára. - Nem is tudod, mennyire sajnálom. Kiállhatatlan voltam az elmúlt időben és te még csak fel sem emelted a hangod.
Mitch örömtelenül felnevetett.
- Nem egyszer álltam közel hozzá. - Gyengéden megszorította Darrin vállát. - Semmi gond. Minden rendben lesz. Pár óra és letudod a vizsgáidat. - Arcán széles mosoly terült szét.
Darrin felnézett rá és lassan ő is elmosolyodott, majd felállt, átölelte Mitch-et és mohón megcsókolta.
- Köszönöm. Mindent.
Mitch gyengéden visszacsókolta.
- Vigyázok a hátadra, Kicsim. Most pedig, nézd át még egyszer azt a szemetet! Én gondoskodok minden másról.

***

Pár óra múlva Darrin ketrecbe zárt tigrisként járkált fel-alá a bizottság terme előtt. Már csak arra várt, hogy, az örökkévalóságnak tűnő megbeszélés és vita után elfogadják-e a kutatását. És a várakozás lassan kezdett túl hosszúra is nyúlni. Aztán hirtelen kinyílt az ajtó és visszahívták őt. Beletelt néhány percbe, mire az egyik bizottsági tag felfigyelt arra, mennyire izgul.
- Darrin! Nyugalom! Természetesen átment.
Onnantól kezdve Darrin nem sok mindenre emlékezett, azon kívül, hogy senkinek eszébe se jutott, hogy ne engedjék át. Tucatnyi vállveregetés és gratuláció után már úton is volt vissza az irodába.
- Átmentem! - lelkendezett.
Mitch felnevetett, majd felugrott a székéből és megcsókolta Darrint.
- Az én pasim. Az elmúlt hónapban mindenkit kikészítettél magad körül és csak egy “Átmentem”-et kapok?
Darrin szélesen elmosolyodott.
- Nos, még szerencséd, hogy ilyen megértő pasid van - nevetett Mitch. - Na, gyere! Ma este a The Republic-ba megyünk ünnepelni.
- A The Republic-ba? Tényleg?
- Igen, tényleg. Hova máshova vinném a pasimat megünnepelni, hogy átment a vizsgáján? És egyúttal már Grody-tól is lesz alkalmad bocsánatot kérni. Ők is ott lesznek Sammel. Na, gyere már! Hétre oda  kell érnünk.

***

Az este hátralevő része zavarossá vált Darrin számára. De végül bocsánatot kért Gordy-tól, aki már el is felejtette az egészet, de amikor Sam arcára nézett, Darrin tudta, ezt meg kellett tennie.
A vacsora kifogástalan volt és Darrin végre elengedhette magát. Amikor végül elbúcsúztak és haza indultak, furcsa érzés tört rá Darrinra, hogy valami megváltozott, de nem tudta megmondani, micsoda. De még mielőtt többet gondolkodhatott volna, Mitch leültette őt a kanapéra.
- Meg ne mozdulj! Van egy meglepetésem.
Darrin figyelte, ahogy a másik berohan a hálószobába, majd pár pillanat múlva egy hosszúkás dobozzal tér vissza, hogy lehuppanjon mellé és átnyújtsa neki.
- Nyisd ki!
- Ha nem ismernélek jobban, azt hinném, ékszer van benne.
Mitch felnevetett.
- Nem. Annál valami sokkal jobb.
Darrin lassan kinyitotta a dobozt és megpillantotta benne a gondosan elrendezett csomagolópapírt.
- Nyisd ki!
Darrin kérdőn felvonta a szemöldökét, de folytatta a munkát. Amikor rájött, mit tart a kezében, felnézett Mitch-re.
- Megvizsgáltattad magad?
- Ja. A farkamnak kutyabaja, szóval nem kaphatsz el tőlem semmit.
Darrin hangos nevetésben tört ki, majd elővett egy ugyanolyan dobozt és átnyújtotta Mitch-nek.
- Akkor már ketten vagyunk.
- De… mikor? - nézett rá Mitch meglepetten.
- Amikor hazajöttünk a farmról.
Mitch elmosolyodott és szájon csókolta Darrint, miközben végigfuttatta ujjait a másik férfi arcán.
Darrin kezei végigkalandoztak partnere testén és megragadták a pólója peremét, hogy lerántsák róla, de Mitch megfogta a csuklóját.
- Nem, nem, kolléga. Még tartogatok neked mást is ma estére.
Azzal felállt és Darrint is talpra rántotta, hogy bevezesse a hálószobába. Darrin meglepetten látta, hogy a helyiséget gyertyák halvány derengése öleli körbe. Aztán megpillantotta az ajándékot, egy kényelmes kárpit fotelt.
- Ez azt este a tiéd. Szeretném, ha élveznéd - mondta Mitch, azzal elkezdte levetkőztetni Darrin, miközben végigcsókolta a nyakát, ujjaival végigsimított partnere meztelen mellkasán, eljátszadozva a mellbimbóival. Aztán magához ölelte őt és a hátát simogatta, miközben tovább csókolta a nyakát. És amikor Darrin azt hitte, már nem lehet ennél jobb, Mitch a fotelbe lökte őt, lesegítette a csizmáját és elhajította, majd kizipzárazta társa farmerét, hogy végigfuttathassa ujjait Darrin ágyékán.
Gyengéden végigsimított ujjaival társa altestének minden négyzetcentiméterén és mosolyogvafigyelte, ahogy Darrin farka egyre jobban megmerevedik. Aztán letérdelt elé és ujjait a meredező szerszám köré fonta.
- Készen állsz a menetre?
- Igen - zihálta Darrin, mire Mitch gyengéden körbenyalta a makkját.
Aztán azonban Mitch felállt, hogy bekapcsoljon valami zenét és annak ütemére érzéki sztriptízt prezentáljon. A zene ütemére rázta a fenekét, miközben egyenként megszabadult ruhadarabjaitól.
Aztán oda lépett Darrinhoz és hozzá dörgölőzött. Majd megszabadult a saját nadrágjától is és megfordult, hogy fenekét partnere ölébe dörgölje. Darrin keze remegett, de nem akart hozzá érni.
Ekkor Mitch megfordult és úgy ült társa ölébe. Szerszámaikat egymáshoz simította és ismét Darrin nyakát kezdte csókolni. Amikor pedig a szenvedély már a tetőfokára hágott bennük, ismét felállt és kikapcsolta a zenét. Majd az ágyra vetette magát és széttette a lábait, kitárulkozva Darrinnak, miközben egyik ujját a szájába vette és szopogatni kezdte. Darrin felnyögött és a farka hevesen lüktetni kezdett.
Mitch elmosolyodott, majd benyálazott ujjával ánuszát kezdte izgatni.
Darrin megbabonázva bámulta őt. Szinte hipnotizálta a látvány. Mitch pedig csak ujjazta magát és figyelte, ahogy a gyertyafény megcsillan partnere előbuggyanó előnedvein. Aztán az asztalon pihenő síkosítóért nyúlt és bekente vele a fenekét, miközben figyelte a partnere szemében lángoló szenvedélyt.
- Gyere ide! - szólt rá Darrinra, aki úgy mozdult az ágy felé, mintha transzban lenne. Mitch élvezte, ahogy testük egymáshoz simul, majd kinyúlt és a fenekéhez igazította Darrin lüktető farkát.
Darrin felnyögött és szinte automatikusan hatolt be a nyílásba. Mitch hátra hajtotta a fejét és hevesen zihált, érezve, ahogy elárasztja a gyönyör. A teste megfeszült és, nem törődve a fájdalommal, Darrin farkára lökte magát.
Darrin figyelte a társa arcán kavargó érzéseket, miközben gyengéden simogatta a mellkasát. Aztán Mitch lassulni kezdett és a gyönyör görcseinek hatása lassan eltűnt arcáról. Ő azonban nem akarta ennyivel beérni, úgyhogy megragadta Mitch combjait és újra nagyobb sebességre kapcsolt.
Mitch hangosan felnyögött, ahogy testében ismét szétáradt a forróság. Mindketten tudták, nem bírják már sokáig. Hamarosan mindketten felkiáltottak és Darrin megragadta partnere szerszámát, hevesen izgatva azt.
Először Mitch ért fel a csúcsra, szökőkútként lövellve ki nedveit, beterítette Darrin arcát és mellkasát. Ez már partnerének is túl sok volt és Mitch megborzongott, ahogy érezte a testébe áradni Darrin farkának tartalmát.
Fáradtan roskadtak egymás mellé és gyengéden simogatták a másik testét, amíg izmaikból elmúlt a feszültség. Aztán Mitch megcsókolta Darrin arcát és lenyalta róla saját nedveit.
- Gratulálok, Kicsim. Remekül bánsz a száddal. És nem csak a vizsgán.
Darrin felnevetett és megcsóválta a fejét.
- Kicsim! - mosolygott rá Mitch.
- Igen?
- Kaptál még egy ajándékot, úgy, hogy nem is tudtál róla.
- Valóban? - vonta fel a szemöldökét Darrin.

- Igen. Tiéd a szüzességem.
- Hogy?
Mitch gyengéden megcsókolta őt, majd felnevetett.
- Igen. Te voltál nekem az első.
Darrin hangosan felnyögött. Érzelmek teljes vihara árasztotta el őt.
- Én… ugye nem voltam túl durva?
Mitch felnevetett.
- Jaj, dehogy! Isteni voltál. Főleg, amikor annyira belelendültél.
Darrin elmosolyodott és szorosan átölelte partnerét. Még most is meglepte, mekkora szerencséje van, hogy a magáénak tudhatja Mitch-et, és remélte, az év hátralevő része is ugyanolyan jól fog telni, mint a nyár.

Folytatása következik!

Vége a IV. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]