2015. január 6., kedd

Levelek Nicole-nak 3. levél

Előzmény: 1. levél
Közvetlen előzmény: 2. levél

Nancy és Felecia vad hétvégéje.

Írta: derek33
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2004. május 28.

*************************************************************


Kedves Nicole!


A legutóbb ott fejeztem be, amikor Feleciával visszamentünk a földszintre és megpróbáltunk visszaaludni. Én azonban túlságosan is éber voltam és a fellegekben jártam attól a csodától, amit az imént átéltünk. Az érzékiség egy teljesen új szintjét mutatta meg nekem. Sosem hittem volna, hogy a szex ilyen élvezetes is lehet, mivel a srácokkal minden olyan gyors volt és sietős. Az egész élmény eljuttatott a felismeréshez, hogy hogyan élvezhetem magam is ezt a fajta érzékiséget. Felecia nagyon odaadó volt, ugyanakkor kedves és törődő is. Amikor arra gondoltam, amit velem tett, azonnal benedvesedtem. Többet akartam... ott és rögtön.
Amikor másnap reggel felébredtem, már mindenki más fenn volt. Magamra kaptam egy sortot és felsiettem az emeletre. Megan, Jessi, Nikki és Felecia az ebédlőasztal körül ültek, anyukám pedig sütötte nekik a palacsintákat. Felecia küldött felém egy sokat mondó mosolyt, miközben én is helyet foglaltam mellette. Ezúttal azonban én se maradtam tétlen és ujjaim hegyével végigsimítottam combja oldalán. A szeme sarkából rám pillantott és elmosolyodott.
Csodásan telt a reggel. Feleciával egyre jobban éreztük magunkat együtt és tudtam, hogy négyes csoportunk mostantól öt fősre bővült.
Amikor már a három másik lány elment, anyához fordultam.
- Anya, Feleciával úgy döntöttünk, együtt csináljuk a tudományos projektünket. Elmegyünk délutánra, ha nem gond. Éjszakára is nála maradok.
- Azt akarod mondani, hogy kihagyod a szombati kórust?
- Nos, nagyon jó lenne, ha be tudnánk ezt fejezni holnap délutánik.
- Rendben. Akkor lógjatok csak egy kicsit... vagy akárhogy hívjátok manapság – válaszolta anya.
Lementünk a földszintre, hogy átöltözzünk és összeszedjük a holminkat. És megint én voltam, aki nem bírta tovább. Bal kezemmel megfogtam Felecia arcát, a jobbat pedig a fenekére simítottam és gyengéden ajkaira tapasztottam az enyémeket. A száján volt még egy kevés szirup a reggeliből, de a csók anélkül is isteni lett volna. Amikor arcunk eltávolodott egymástól, Felecia szemei is szikráztak a szenvedélytől.. Mivel ő nem jutott el a csúcsra az éjjel, most telve volt a vággyal.
- Felizgultál? - piszkáltam.
- Viccelsz? Akarom. Most.
- Nos... várnod kell. Anya szombatonként nem megy sehova. Egész nap csak takarít... Nálatok mi újság? - kérdeztem reménykedve.
- A szüleim dolgoznak, de a húgom otthon lesz.
- Tudják a szüleid, hogy bi vagy?
- Nem. Apa nem tudná kezelni. De anya tudja. Ő megbékélt vele... - Miközben ezt mondta, a kezem utat talált magának a pólója alá. Nem vette fel a melltartóját, így szabadon masszírozhattam domborulatait. Halkan felsóhajtott az élvezettől. - Ó... Nancy! Jobb, ha abbahagyod, vagy itt helyben leteperlek...
Felhúztam felsőjét mellei fölé és én is felnyögtem.
- Ó, Felecia!... Gyönyörűek a melleid!
Elpirult, pedig csak az igazat mondtam. Tényleg, Nicole. Azok a mellek voltak a leggyönyörűbbek, amiket valaha láttam. A legszívesebben azonnal a számba vettem volna őket és napestig csak szopogatom. Azonnal a sarokba húztam, ahol nem lehetett látni minket a lépcső tetejéről. Megfordítottam és a falhoz löktem őt, majd lerángattam róla a pólóját és hátulról gyúrogatni kezdtem a melleit, miközben a vállát és a nyakát csókolgattam. Halkan felnyögött, amikor a bimbóit kezdtem izgatni.
Úgy öt perc telt el, amikor megfordult és mélyen a számba tolta a nyelvét. Gyengéden szopogattam és már toltam volna be a kezem a bugyijába, amikor meghallottuk anya közeledtét.
- Nancy! Mielőtt elmentek, rakd ki a ruháidat, amiket ki kellene mosni!
- Rendben, anya! - húzódtam el Feleciától. A varázs megtört. Éreztem teljesen átnedvesedett bugyimat és fülig pirultam.
- Nem szeretnéd szopogatni ezeket egy kicsit? - kérdezte, lehetőséget sem hagyva a leállásra, és azonnal megragadta a nyakam, hogy melleihez húzza az arcom. Megfogta az egyik mellét és gyengéden számba adta a mellbimbóját. A fejét hátravetette, miközben én szopogattam és nyelvemmel izgattam mellbimbóját.
Már én se tudtam leállni. Letéptem róla sortját, közben egy pillanatra sem engedve el azokat a csodás melleket és nedves ágyékához nyomtam kezemet. Gyengéden izgatni kezdtem csiklóját, hogy egyre tovább növeljem benne a feszültséget.
Végül már nem bírta tovább. Nem volt szüksége szavakra, hogy tudjam, mire vágyik. Fél füllel az ajtó nyílására figyeltem, miközben a padlóra fektettem és combjai közé fúrtam az arcom. Megfogta az egyik kezem és a mellére rakta, hogy közben játszhassak a bimbójával. Ez volt az első alkalom, hogy megízlelhettem egy lányt, de az első nyalás után tudtam, menthetetlenül elvesztem.
Felecia ismét felnyögött és arcomba tolta ágyékát, miközben én barlangjába csúsztattam egy ujjam. Elemi erővel tört rá a gyönyör és a teste megállíthatatlanul remegett.
Aztán véget ért, ő pedig zihálva elterült a padlón.
- Annyira... annyira jó vagy, Nance!... Hol tanultad ezt?
- Nagyon régóta fantáziálok már erről... Tudom, én mire vágynék... és egy kis pornó is segített. De, tudod mit, Felecia? Gyönyörű vagy és én csak kényeztetni akarlak, ahogy tudlak. Megengeded?
- Hát persze – suttogta a fülembe, majd megcsókolta fülcimpám. - És ennek a napnak még távolról sincs vége.
Felecia elszaladt lezuhanyozni, én pedig megmostam az arcomat, mielőtt felöltöztem volna. Az egész délutánt a bevásárlóközpontban töltöttük. Vásárolgattunk, ettünk és jól éreztük magunkat együtt.
Amikor végül fél hétkor odaértünk Feleciáékhoz, úgy tűnt. Csoda történt. A tizenöt éves húga, Tanya, épp induláshoz készülődött egy váratlanul jött partira. Nem is lehetett volna jobb. Éjfélig csak a mienk a ház, mivel a szülei sem jöttek addig haza. El kellett intézniük valamit Felecia nagymamájánál, aki egy otthonban élt, két órányira.
Kivártuk, amíg Tanya elindul, majd bementünk a házba.
- Mit csináljunk egész este? - kérdezte Felecia huncut mosollyal az arcán. - Film?
- Talán – mondtam cinkosan, miközben hozzá léptem, átöleltem a derekát és magamhoz vontam. - De egy kis divatbemutató jobban hangzik.
- Tudod mit? Én éhes vagyok. Rendeljünk pizzát, tegyünk be egy filmet és bújjunk össze a kanapén!
Akkor még nem tudtam, mit ért „film” alatt. Megrendeltük a pizzát, aztán ő felment az emeletre, amíg én kevertem valamit inni. Aztán visszajött egy VHS kazettával a kezében.
- Mi az? - kérdeztem. A kazetta zöld volt. Fura szín egy filmhez.
- Ó, majd meglátod – kuncogott, miközben letelepedtünk a kanapéra.
Amikor a pizza megjött, azonnal elpusztítottuk a felét, majd Felecia betette a kazettát a lejátszóba, hogy aztán hozzám bújjon egy szelet pizzával a kezében. Amikor a film elindult, azonnal rájöttem, hogy ez bizony pornó.
- Honnan szerezted ezt? A tiéd?
- Dehogy! Apáé. De már elcsentem párszor. Nagyon jó film.
- Ez... ez... - Kezdtem, de ebben a pillanatban felvillant a film címe, és azonnal megértettem, miért szereti Felecia ennyire. - Tori Welles: Girl on Girl – olvastam.
- Látod? Megmondtam, hogy jó – mosolygott Felecia, majd gyengéden megcsókolt. De épp csak egy pillanatra, hogy aztán odafigyelhessünk, amikor az első jelenet elkezdődött.
Tori Welles egy magas latino lány volt csábos mosollyal és fekete hajjal. Nagyon hasonlított Feleciára. Az első jelentben épp fürdött, amikor a szobatársa sírva berobbant a fürdőszobába. Mint kiderült, a pasija épp mist dobta ki, Tori pedig kimászott a kádból, hogy átölelje és meggyőzze, milyen csinos és hogy a pasi volt a hülye, hogy kidobta őt, mert mindenki boldog lenne, ha vele kefélhetne.
- Attól is mindenki boldog lenne, ha téged kefélhetne – súgta Felecia a fülembe.
- Én legalábbis biztosan – mondta Tori Welles a filmben és ugyanebben a pillanatban Felecia is. Olyan tökéletes volt az időzítés, hogy nem tudtam megállni nevetés nélkül. Felecia valószínűleg már vagy százszor látta ezt a jelenetet.
A következő pillanatban Tori és a szobatársa már szenvedélyesen csókolóztak. Aztán Tori elkezdte kigombolni a másik lány blúzát, Felecia pedig az én pólómat kezdte gyűrögetni. Bátorítóan megszorítottam a kezét. Tori barátnőjének elől nyílt a melltartója, de nekem előre kellett hajolni, hogy Felecia levehesse az enyémet. Tori rögtön rávetette magát a másik lány melleire és Felecia is azonnal követte a példáját.
Mindig felizgatott, ha a mellemet izgatták, főleg, miközben figyeltem, ahogy Tori is ugyanezt csinálja a filmen. Közben viszont azonnal el is kezdte lefejteni szőke barátnőjéről a farmerét, hogy ujjait a puncijába tolja. Felecia azonban nem siette el ennyire a dolgot.
Ő inkább megszabadult a felsőjétől és fölém feküdt, hogy a melleinket egymáshoz dörgölje. Olyan jó érzés volt, hogy hangosan felnyögtem, miközben Felecia az enyémhez dörgölte ágyékát a nadrágján keresztül. A puncim hevesen lüktetett. Legszívesebben megszabadultam volna a maradék ruhánktól is, de semmi pénzért nem hagytam volna abba, amit épp csináltunk. Minden egyes lökésénél a farmerom a csiklómhoz dörzsölődött, míg végül már nem bírtam tovább és... mintha az egész testem felrobbant volna.
Elkezdett lemászni rólam, de a következő pillanatban már rá is vetette magát a bal mellbimbómra. Kezébe fogta az enyém és a melleire tette, ahogy pedig gyengéden megmarkoltam, hallottam, hogy dorombol.
Időközben véget ért az első jelenet a filmben és Tori már két másik lánnyal volt elfoglalva. A billiárd asztalra fektetve nyalta őket.
- Egyszer ki kellene próbálnunk hármasban is – mászott mellém Felecia. - De most, szabaduljunk meg azoktól a ruháktól!
Gyorsan levetkőztünk és a párnákhoz löktem Feleciát, ő pedig széttárta a lábait, hogy birtokba vehessem az ágyékát. Pillanatokon belül már hangosan zihált és az arcomba lökte az ágyékát. Olyan nedves volt, hogy két ujjamat is belé tudtam csúsztatni, miközben hüvelykujjammal csiklóját izgattam.
Hátra vetette fejét és a teste ívbe feszült, miközben én csiklója köré fontam ajkaimat.
- Itt jön... - sikkantotta, ahogy egész teste megrázkódott.
Óvatosan kihúztam belőle ujjaimat, de ő ekkor megragadta a csuklóm, magához húzta a kezem és lenyalta róla nedveit.
- Ó, Nance! Ez... csodás volt. Ugye nem teltél még be mindezzel? Én nem.
- A világért sem. Mit forgatsz a fejedben?
- Nos, hamarosan jön a kedvenc jelenetem. És szeretnék még valamit kipróbálni, amit ezek a lányok csinálnak. - Felecia hangja remegett az izgalomtól és a kíváncsiságtól. Miről lehet szó?
Csak feküdtünk egymás karjaiban és figyeltük, ahogy Tori Welles egy csinos vörössel is véget.
- Na! Ez lesz az! - kiáltott fel Felecia.
Tori most az ágyán ült bugyiban és melltartóban, közben telefonált. Épp kifogásokat sorolt a főnökének, Ashlynnek, hogy miért nem megy be dolgozni, de a másik nő nem vette be. Nem sokkal később Ashlyn már az ajtón kopogtatott, készen, hogy kirúgja Torit, aki még mindig fehérneműben könyörgött neki, hogy ne tegye. Azt mondta, bármit megtenne neki. Ashlyn végigmérte Tori gyönyörű testét, míg az könyörgött neki, és amikor meghallotta a „bármi” szót, a szemei felcsillantak. Amikor elkezdtek csókolózni, Felecia is az ajkaimra tapadt.
Elég volt három perc Felecia fantasztikus nyelvének kényeztetéséből és a puncim máris ismét teljesen benedvesedett. Hollófekete hajú barátnőm pedig azonnal belém is tolta két ujját, miközben hüvelykujja a csiklómat izgatta. A képernyőn eközben Tori nyalta Ashlynt, egyszerre izgatva a csiklóját és az ánuszát.
Aztán, amikor már majdnem ismét felértem a csúcsra, Felecia hirtelen abbahagyta.
- Nézd, Nance! - mondta.
Ashlyn a hátára lökte a fekete hajú szépséget és szétnyitva combjait ágyékát Toriéhoz dörgölte. Lenyűgözve figyeltem, ahogy a két nő nyöszörögve egymáséihoz dörgöli ágyékát. Abban a néhány pornófilmben, amiket életem során láttam, sosem volt ilyen. De az izgatottság csak egyre nőtt, amikor rádöbbentem, mi következik most.
- Nancy... Én is ezt akarom csinálni... veled. - Felecia hangja nem volt több nyöszörgésnél.
Nem tudtam válaszolni. Csak megragadtam és olyan mélyen letoltam a nyelvem a torkába, ahogy csak tudtam. Felecia a kanapéra roskadt és szorosan magához húzott. Még úgy két percig csókolóztunk, miközben a két nő a videón egyre hangosabban sikoltozott.
Felecia már nem bírta tovább. A hátamra lökött és a megfelelő pozícióba helyezkedett. Figyeltem, ahogy szorgoskodik és gyönyörködtem a szépségében. A testem a vágy hevében égett, ahogy Felecia combjai az enyémekhez simultak. Amikor a szeméremajkai az enyémekhez értek, azt hittem, menten belehalok a gyönyörbe.
Egyre hangosabb sikoltásokat hallottam és percekbe telt rádöbbenni, mi adjuk ki őket. Amikor végül ágyékunk teljesen egymásnak simult, azonnal elértem a csúcsot. Sok orgazmusom volt már azelőtt és azóta még több, de még sose volt olyan gyönyörben részem, Nicole. Tudtam, hogy sikoltok, de nem hallottam magamat. Feleciával tovább mozogtunk, míg ismét el nem élveztünk, majd ismét.
Aztán, amikor az utolsó után az elmém kezdett kitisztulni, kinyitottam a szemem. Felecia még mindig csukott szemmel zihált és remegett. Magamhoz öleltem és simogattam, amíg le nem nyugodott.
Sosem éreztem még magamat olyan elégedettnek az életben. Felecia pedig továbbra is csak csukott szemmel zihált a karjaimban.
Tudod mit, Nicole? Tudom, hogy nagyszerű munkát végeztél, amikor leírtad a Valentin-napi kalandodat az öltözőben Sarah-val, Joanne-nal és Ashley Jonesszal, de frusztál, hogy nem találod a megfelelő szavakat, hogy papírra vesd őket. Na én is ezt érzem most. És ez kissé szomorú, mert nincsenek szavak, amikkel elmondhatnám neked, mit éreztem akkor.
Remélem, élvezted ezt a kis kalandot is.
A legközelebbig is legyél jó!
Puszi,

Nancy

****************************************************

Ha tetszett, olvass egy másik tinédzser lány erotikától túlfűtött kalandjairól is itt: Az új lány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]