2017. május 26., péntek

Esti műszak 3. rész

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Esti műszak 1. rész
Közvetlen előzmény: Esti műszak 2. rész

****************************************


Mások számára kellemes nyári este volt. Krisztián kissé szórakozottan ült a vacsoraasztalnál, miközben belülről izgatottság feszítette. Felváltva jelentek meg a tányérján a képek: A szomszédnő, ahogy sétálgat a közös udvaron, „a másik kurva”, aki egyszerre több pasit is fogad, és persze Patrícia, amint kikerekedett szemmel nézi saját kézi-munkálkodásának eredményét.
Vacsora után sietett a szobájába, egyedül akart maradni. Végiggondolni a napi élményeket, és zavartalanul tovább fantáziálni, de rögtön szorította a négy fal magánya.
Végigdőlt az ágyán, meztelen talpait az ablakpárkányra tette, lábujjaival zongorázott. Képzeletben újraélte Patrícia kézimunkáját, majd odaképzelte magát a lány szomszédjának vendégei közém aztán arról álmodozott, hogy emez a szomszédnő egy intéssel magához hívja, és bezárkózik vele a lakásba…
– Egyik jobb, mint a másik! – gondolta elégedetten.
Később, amikor fantáziája már minden változatot eljátszott, és össze-vissza csereberélte a szerepeket, sokat ígérőnek tartotta a következő napot.
– Rá is kell pihenni már előre! – határozta el.
Felkelt, nyújtózott egyet az ablaknál, és…
Meglátta Patríciát. A szemközti házban, az egyébként sötétedéstől mindig szigorúan leeresztett redőny, most félúton parkolt.
A lány oldalt ült, arcát a monitor a szobát egy kislámpa fénye világította meg. A félárbocon felejtett redőny mellett Krisztián még egy furcsaságot fedezett fel: Patrícia átöltözött.
– Hova készül? – öntötte el a fiú agyát a féltékenység. Mert hirtelen még azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy Patrícia nem véletlenül ismeri fel a kurvákat. – Nekem meg megjátszotta a szüzet.
Nem otthoni ruhát vagy pizsamát viselt, így bárki joggal feltételezhette volna, hogy a következő percben elindul. Bele az éjszakába!
Krisztián összeszűkült szemmel leste.
A lány írt, közelebb hajolt, megint kopogott a klaviatúrán, hátradőlve mosolygott, újra írt, nevetett, mutatóujjával megfenyegette a monitort… Az ajtóhoz sietett, résnyire kinyitva kikémlelt, aztán visszacsukta és bezárta.
– Mégsem megy sehova – könnyebbült meg Krisztián – Biztos valamelyik barátnőjével dumál, és – büszkén kihúzta magát – most akarja elmesélni, hogy kiverte a farkamat. – Sajnálta, hogy ő nem olvashatja az élménybeszámolót.
Patrícia sebesen írt, közben nevetett, aztán hol közelebb hajolva, hol pedig hátradőlve meredt a képernyőre.
– Majd megkérdezem, hogy melyik csajjal dumált…
A lány felemelkedett a székről és mögé állt. Illegette magát, mint aki az új ruhájával dicsekszik.
Krisztián mindent értett:
– Szóval ezért öltözködött át.
Patrícia visszaült egy pillanatra, leütött néhány billentyűt, majd felpattant és félretette a széket. Felhúzta a szoknyáját, és elölről-hátulról megmutatta magát a kamerának. Annyira pici tangát viselt, hogy jelenléte nem is tűnt fel azonnal. Nem tette vissza a széket, csak guggolva írt le néhány szót, majd megismételte a szoknya felhúzását, csak a fenekét hosszabban mutatta.
Krisztián ekkor kezdett gyanakodni, hogy mégsem egy barátnő lehet a távoli számítógépnél, hanem egy hímnemű valaki…
Patrícia félreállt, áthúzta a fején a blúzát, majd melltartóban, ravasz mosollyal hajolt a billentyűk fölé. Megint előkerült a szék, és azon ülve, távolabbról szemlélte a monitort. Kicsit az balak felé fordította a fejét – de továbbra sem tűnt fel neki, hogy nem eresztette le a redőnyt –, aztán kikapcsolta a melltartóját és félredobta.

Krisztián kísértést érzett, hogy átmegy, becsönget, és figyelmezteti a lányt az elfelejtett redőnyre, de sajnálta félbeszakítani a műsort. Különben is: még Patrícia azt képzelné, hogy leskelődni szokott, vagy ami még rosszabb: hogy féltékeny.
– Inkább mutogassa csak magát az ismeretlen pasinak! – Gonoszul vigyorgott: – Üzenem neki, hogy nekem meg kiverte…

Patrícia szobájában a padlóra került a rövid, tarka szoknya, majd pillanatokon belül utolérte a bugyi is. A lány újra félretette a széket, hogy ne akadályozza, és távolabb ment a monitortól. – Krisztián kivételes szerencséjére még látókörben maradt. – Leült a szőnyegre és tétovázott, mint aki nem tudja eldönteni, hogy mi következik ebben a szituációban.

– Mutasd a pinád! – súgta a fiú a távoli ablak felé.

Patrícia mintha csak meghallotta volna, négykézlábra támaszkodva körbefordult, így minden szögből meg lehetett csodálni.

Krisztiánnak újabb ötlete támadt: Mégiscsak átmegy a lányhoz, becsönget, és megdugja a szőnyegen.

– Eléggé kívánhatja… – állapította meg a látott produkcióból. Még az is megfordult a fejében, hogy vajon mit szólna „amaz”, aki Patríciát az interneten keresztül kukkolja, ha hirtelen élő pornóvá válna a műsor…

Elvetette ezt a verziót is, mert a jelekből ítélve a szülők otthon vannak, ha nincs is tudomásuk a lányszobában történtekről.

Patrícia felvette a telefonját, visszaereszkedett a padlóra, lefeküdt, felhúzta és széttette a lábát.

– Telefonba akar nyögni – gondolta a fiú.

Ekkor Krisztián telefonja sms-t jelzett. Hüledezve olvasta:

„Remélem, tetszett!

Patri”

Vége 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]