2017. július 7., péntek

Leckék a profitól 1. rész

Írta: Marokfegyver

Cintia (23) meséje

Sokáig megszólítani sem mertem. Olyan zavarba jöttem mindig, ahányszor összefutottunk a ház előtt, vagy a liftnél, mintha legalábbis egy sztár lenne. Tulajdonképpen az is volt, hiszen annyian látogatták, hogy megtölthettek volna egy kisebb színháztermet.
Azt gondoltam, hogy a házban, rajtam kívül senki sem jött rá, hogy ez a lány mivel foglalkozik. Aztán rádöbbentem, hogy talán én vettem észre legkésőbb, mindenki más már régóta tudja. A felismeréstől kezdve gyakorta vad álmok találtak meg, és ébren is mind többet foglalkoztam vele gondolatban.
Egy-egy vendége körülbelül félórát maradt, és mivel az ajtóban – kivétel nélkül – puszival, mosolyogva köszöntek el egymástól, biztos lehettem benne, hogy jó volt nekik… amit odabent csináltak. Miért is ne lenne jó? Azt mesélték a barátnőim, akik nálam jóval többet tapasztaltak már, hogy nem véletlenül nevezik a szexet élvezésnek.
Fantáziámban egyre színesebbekké váltak azok a képek, amit az ajtókon és falakon túl történtekről rajzolgattam. A lányt és a pasikat annyiféle intim helyzetben, és olyan sokszor elképzeltem, hogy némelyik visszatérőt ismerősként kezeltem, bizalmasan el is neveztem, a lányt pedig a barátnőmnek tartottam.
Akadtak már kedvenceim is a látogatók közül, és amikor az egyikre mosolyogva ráköszöntem a városban – s homlokát ráncolva, megtorpanva bámult rám –, észbe kaptam, hogy ezek csak egyoldalú ismeretségek. Különben meg kinéztem a pasasból, hogy annyi helyre járogatott már, hogy akár lehetett neki olyan esete is, aki rám emlékeztette, mert huncutul visszamosolygott.
Nem tudtam, hogy a lány nőket is fogad-e, vagy azok a nők, akik időnként megjelennek, valami barátnő-félék, esetleg kolléganők. Ez a szegmense nem is izgatott, csak eljátszottam a gondolattal, hogy becsengetnék a csajszihoz, és kérnék egy alapos nyalást. Persze, előtte szép lassan vetkőzzön le, és engem is vetkőztessen… Nem tudtam, hogy konkrétan mi az, amire vágyom, hiszen kezdőnek számítottam még a szexben, de utólag, pár év távlatából úgy látom, hogy mindenre nyitott voltam, azaz nyitott lettem volna.
Legelőször a véletlennek köszönhetően beszélgethettünk:
Könnyedén felszaladtam a 7. emeletre, ha úgy láttam, hogy még magasan jár, vagy nem nagyon halad a lift. Azon a délutánon is meglódultam volna, ha ez a lány nem várakozik éppen, türelmetlenül nyomkodva a gombot. Ott álldogált egy pár is – egy 40 körüli pasi és harmincas felesége –, de azok nem érdekeltek. Csatlakoztam a várakozókhoz, és már előre örültem, hogy közös fülképen fogok utazni – vele!
Hogy mit reméltem? Nem képzeltem, hogy spermaszagot fogok érezni, vagy, hogy a liftezéssel belelátok az életébe, vagy esetleg valamit megérzek abból az élvezetből, amiben folyamatosan része lehet… egyszerűen csak jó érzés volt a közelében lenni. Talán ugyanígy gondolkozott a pasi is, mert úgy helyezkedett el a fülkében, hogy közvetlenül a csajszi mögé kerüljön, s így – jól láttam! – szinte észrevétlenül dörgölőzhetett hozzá. Én már szigorú tekintettel hátrafordultam volna – ahogy a villamosan szoktam, amikor valaki a fenekemet simogatja –, de a csaj rezzenéstelen arccal tűrte. Ötemeletnyit – 12 másodpercet – utaztunk együtt, amikor a pár kiszállt, és… haha... elöl az asszony, mögötte vonult a pasas álló farokkal. Amint becsukódott mögöttük az ajtó, összenéztünk a lánnyal, és majd’ kipukkantunk a nevetéstől.
Mit fog szólni az asszony? – kockáztattam meg a kérdést.
Lekókad az ajtóig… – vont vállat a lány – vagy hamar lerántja a bugyit a nőről.
De rád állt neki, nem az asszonyra! – bizalmaskodtam újdonsült ismerősömmel.
Attól, hogy rám állt fel, még benyomhatja a nőbe…
Közben megállt a lift a hetediken. Kiszálltunk.
Te is itt laksz? – csodálkozott a lány.
Kis csalódást éreztem, mert én már az első nap észrevettem, amikor ideköltözött, ő meg nem tudja, hogy ugyanazon az emeleten lakunk.
Persze – vágtam rá, az ajtónkra mutatva. De folytatni akartam az előbbi témát: – Tizenkét másodperc alatt kész volt a pasi…
Tizenkettő? – kacagott. – Te számoltad? Ha utazunk még egy-két szintet, bele is élvezett volna a gatyájába.
Rajtam volt a csodálkozás sora:
Csak úgy? Magától?
A seggemtől – jelentette ki a lány.
De úgy értem: Nem is kell kirázni, csak elsül magától?
El hát, ahogy kell.
Érdekes. Akkor miért akarja mindenki, hogy fogjam meg és rázzam ki?
Mer’ úgy élvezetesebb. Megcumiztatni nem akarnak?
Deee… Akadnak próbálkozások.
Nekem van olyan napom, hogy mindenki csak szopást kér.
És?
Mit tehetnék? Legyen szopás, de azért a levetkőzéshez ragaszkodnak, ha nincs is sok értelme.
A lakása ajtaja előtt álltunk. Kulcscsomó a kezében, de láthatólag szívesen társalgott.
Szeretsz… szopni?
Egy pillanatig magam is túl intimnek tartottam a kérdést, de láttam az arcán, hogy nem zavarja.
Néha igen, néha meg muszáj – válaszolt elgondolkozva.
Végig… csinálod?
Általában. Jobban járok, mintha mindenemet összekenik… De ilyet a pasik szoktak kérdezni, mintha nem lenne mindegy, hogy szeretek-e szopni, vagy nem szeretek, végigcsinálom-e vagy sem, amikor ők úgyis tudják, hogy mit akarnak, és nem én vagyok a megrendelő, hanem ők.
Ezzel a mondatával megingatta a nonstop élvezésre vonatkozó elképzelésemet.
Neked akkor csak… munka? – fogalmaztam meg a dilemmámat.
Általában igen. Vigyázni is kell, hogy ne keveredjenek össze a dolgok, de közben szeretem magam, a körülményekhez képest jól is érezni. Ezt a kettősséget egyensúlyozom. – Megint felkacagott: – Pályaválasztás előtt állsz? Azért ez a sok kérdés? – Kizárta és kinyitotta az ajtót. – Bejössz?
Megráztam a fejem, de akaratlanul léptem előre egyet: Nem tudnám megmagyarázni, mitől illant el a bátorságom:
Folytathatjuk máskor?
Gyere csak, amikor jónak látod!
A délután hátralévő részében és álmatlanul forgolódó éjszakám minden percében bántam, hogy nem mentem be hozzá. Lesz-e még ilyen alkalom?
Akkoriban suli után néhányan feljártunk az egyik csajhoz, és – ahogy ezeket a lopott perceket neveztük – „beavattuk egymást”.
Természetesen elmeséltem nekik a liftes kalandot is, és az azt követő beszélgetést is.
Ha csak ketten lettek volna, akkor basztak is volna? – szörnyülködött Niki.
Miért? – kérdezett vissza Barbi. – Benne van a házirendben, hogy „liftbe’ baszni tilos”?
Menyiért csinál egy szopást? – kíváncsiskodott az egyik srác, Bence.
Elég nyíltan beszéltünk egymás között, sőt némelyek ennél a pontnál tovább is elmerészkedtek, ezért nem csodálkoztam a lényegretörő kérdésen, inkább az lett volna szokatlan, ha nem kerül szóba.
Azt nem tudom – válaszoltam –, de szerintem kezdj el spórolni, mert jó csaj.
A szopásban másodlagos, hogy jó-e a csaj, az első a technika!
Arra meg nem tudok neked mit mondani – vontam meg a vállam.
És azt tudod, hogy lenyeli-e?
Le szokta, hogy össze ne kenjem mindent a… geci.
Mindent elmesélt? – nézett rám gyanakodva Niki, miközben fülig vörösödött, mert ő bizony csak félig-meddig szokta elárulni, hogy mit művelnek Bencével olyankor, amikor átmennek a szomszéd szobába.
Miért? Mi van abban? Ezek természetes dolgok lányok és fiúk között. Miért ne mesélhetné el? – Meglepődtem saját magamon, mert nem mindig vélekedtem így.
Hallod? – húzta magához Bence a még mindig piros arcával küszködő Nikit. – Ha úgyis mindenki tudja, hogy mit csinálunk, mert mindenki azt csinálja, akkor mit kell rajta szégyellni?

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]