2018. október 21., vasárnap

Gyönyörök szigete XVIII. rész - Védelem 1. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XVII. rész 5. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 14.

*********************************************************************


- Ez vó’t csodálatos. Kiváló munká! – lelkendezett Kristanna, miközben egymással szemben ültek Devonnal, én pedig a szemeimet és a fülemet is a kukkoló szoba berendezéseire tapasztva figyeltem őket. – Most próbálunk meg válámi kissé mástat, Devvy. Állsz te készen rá?
- Igen – bólintott Devon.
- God dag – szólalt meg Kristanna az anyanyelvén.[1]
- Morn – válaszolt Devon ugyanazon a nyelven.[2]
- Hvordan går det?[3]
- Bare bra, takk.[4]
Kristanna elmosolyodott. – Hva heter du?[5]
- Jag heter Devon Knight.[6]
Kristanna felvonta a szemöldökét. – Hvor gammel er du?[7]
- Jeg er sytten.[8]
Kristanna felnevetett és megveregette a másik nő vállát. – Háládsz te remekül én nyelvemmel, de ván még tánulnod sokát, édes. – Devon értetlenül nézett rá, mire norvég barátnőnk elmagyarázta: - Ámikor kérdeztem, hogy vágy te hány éves, mondottad te, hogy sytten. Áz jelenti tizenhét.
Devon a szájához emelte egyik kezét és kuncogni kezdett.
- Ó! Még mindig küzködök a számokkal. Had találjam ki… azt kellett volna mondanom helyette, hogy tjuesyv?
- Igén. Találtad te el – kuncogott a norvég lány. – Tjuesyv jelenti huszonhét ángolul. De állsz te ném messze áttól, hogy mondjád mágádrá hogy sytten. Végződik áz legalább hétre. Ádok én néked ezért egy brownie pontot.
- Én jobban örülnék egy csóknak – incselkedett Devon.
- Kápsz áztát is – bólintott Kristanna és a következő pillanatban már Devon szájához is nyomta az ajkait egy érzéki nyelves csókra. A két hölgy jó fél percig csókolózott egymással. Már csak a megfigyelőrendszeren keresztüli látványuk is elég volt ahhoz, hogy a farkam kőkeményre merevedjen. Akár egy teljes napon keresztül is tudtam volna nézni, ahogy csókolóznak. Teljesen megbabonázott a látvány.
Maria Panova alias Kristanna

- Hád mondják néked válámit egyszerű párbeszédeken túl! – dorombolta Kristanna, amikor a csókjuk végül befejeződött. – Lássuk találod te ki é, jelent ez mit! Hmmm… légyen ez! Hvor mye er klokka?
Devon habozott, majd üres tekintettel nézett Kristanna szemeibe, miközben összevonta a szemöldökét.
- Ötletem sincs, mit jelenthet… sajnálom.
- Kérdeztem én, mennyi áz idő – válaszolta Kristanna. – Mivel ván most éppen délelőtt tizenegy, Devvy, ámit mondánál te vissza áz Klokka er elleve om morgenen.[9]
- Vannak még problémáim a szórenddel néhány mondatban – ismerte be Devon. – Néha olyan, mintha egyes szavak a mondat végére tartoznának, de igazából a legelején vannak. Máskor meg tényleg a mondat végére való, de úgy tűnik, mintha az elején kellene használni. Érted, mire gondolok? Néhány szó pedig nagyon nem illik egy mondatba… ha érted, miről beszélek.
- Ez talán légnehezebb és bonyolultabb része tanulni norvég nyelvet kezdőknek – mondta Kristanna. – Dé há kápod el egyszer fonalat, mindén megy utána elég könnyen. Bízhátsz még bennem. CD, ámit ádtam néked, segíthet tanulni nyelvet elég gyorsan. Csák folytasd programot, ámit kezdtél meg áz elmúlt napokban!
Bár élveztem hallgatni a nyelvleckét, amit Kristanna adott Devonnak, hirtelen valami más vonta magára a figyelmemet. Az egyik vendégszobában Lindsay és Amy, úgy tűnt, egy újabb BDSM-menethez készülődnek. Nagyon kíváncsian arra, hogy mi alakulhat közöttük, átváltottam a rendszert arra a helyiségre. Ez ígéretesnek tetszett…
Lindsay egy falatnyi G-stringet viselt melltartóval és egy bőr nyakörvvel, amihez egy láncnak kinéző alkalmatosság volt rögzítve. Amy gyengéden, de határozottan a fenekére ütött és a szoba másik vége felé mutatott. Mielőtt azonban a lány teljesíthette volna az utasítást, már meg is rántotta a láncot és a mutatott helyre vonszolta őt.
- Aú! – nyögött fel Lindsay és a nyakörvét igazgatta. – Ez fájt!
- Ugyan már, édes! – vigyorgott Amy, miközben elérték az ágyat. – Miért nem térdelsz le inkább? – rántotta meg ismét a láncot a megfelelő irányba.
- Áúcs! – nyögött fel a fiatalabb lány, miközben a térdeire rogyott.
- Ó…! – hőkölt vissza egy pillanatra Amy, majd lehajolt, hogy barátnője szemébe nézzen. – Ennyire fáj?
- Igen… - fészkelődött a másik.
- Ó, Lindsay… nem akartalak bántani.
Azzal Amy leült az ágy szélére és partneréhez hasonló g-stringgel takart ágyékához vonta a másik fejét.
- Tudod már, mit fogsz csinálni velem először?
- Mit? – zihált Lindsay.
Amy felemelte egyik magassarkúba bújtatott lábát és a bőröndjére helyezte Lindsay mellett. – Ó… szerintem leginkább a lábamat kényeztethetnéd.
- A… a lábadat? – hebegte Lindsay.
- Igen. A lábamat – bólintott Amy. – Kezdhetnéd azzal, hogy a lábujjaimat csókolgatod.
Mereven ágaskodó farkam, amit Kristanna és Devon korábbi csókolózása életre keltett, most lassan lüktetni kezdett, ahogy Lindsay engedelmeskedett partnere utasításának és előre hajolt, hogy ajkait Amy lábához nyomja. A vörös hajú nő kinyújtotta a tagjait és mosolyogva figyelte őt.
- Ó, igen. Ez az! – bátorította a fiatalabb lányt, aki végigfuttatta ajkait a magassarkú pántján. – Hát nem csodálatosak a lábaim?
- De.
- Ez az… ez a helyes válasz.
- Szeretnéd, ha folytatnám?
- Aha – bólintott Amy. – Folytasd csak!
Lindsay följebb csúszott a nő lába mentén és a lábszárát kezdte csókolgatni, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte ezt.
- Imádom ezt az érzést – nyögött fel Amy, majd hirtelen ismét megrántotta Lindsay láncát. – Azt nem mondtam, hogy kezd el nyalogatni. – Lindsay felnyögött kényelmetlenségében, miközben Amy folytatta: - Várd ki az utasításaimat! Megértetted?
- Igen… - motyogta Lindsay, ismét a nyakörvét igazgatva. Tényleg nagyon bánthatta a nyakát. Biztosra vettem, hogy Amy intézte így, alaposan meghúzva partnerén a bőr alkalmatosságot.
- Vedd le a cipőmet! – utasította a vörös hajú nő, ismét kinyújtva a lábát.
Lindsay mindkét kezével megfogta a fekete magassarkút, de sokáig küszködött, próbálva leoldani azt. Mondanom se kell, Amy hamar kezdett türelmetlenné válni.
- Semmit se tudsz rendesen megcsinálni?
Lindsay, aki még mindig a pántokkal küszködött, morogva visszaszólt: - A lábaid túl izzadtak.
- Mi…? Hogy mit mondtál? – hebegte Amy, ismét megrántva a lány láncát.
- Azt mondtam, hogy túl izzadt a lábad.
- Ó! Nem hinném, hogy ez lenne a megfelelő hozzáállás – sziszegte Amy talpra állva. Megragadta Lindsay állát és felhúzta őt magához, hogy a szemébe nézzen. – Tudod mit? Jobban kellene figyelned a szádra. – Belemarkolt a lány hajába és hátra húzta a fejét. – Ne dumálj még egyszer vissza nekem, megértetted?
- Igen – morogta Lindsay, küszködve a beszéddel.
- Szóval visszafogod a nyelvedet mostantól? – szűrte Amy a fogai között.
- Igen.
- „Igen, úrnőm” – helyesbített Amy.
- Igen, úrnőm – ismételte Lindsay.
Azzal Amy visszatolta Lindsay fejét és ő is leült.
- Rendben. Most pedig vedd le a cipőmet!
Ezúttal a fiatalabb lánynak már semmi problémát nem okozott lehúzni Amy magassarkúját, hogy aztán félrehajítsa azt. Aztán ismét a kezei közé fogta Amy lábát, hogy kényeztetni kezdje azt.
- Igen. Ez az… csókolgasd csak! – vigyorgott Amy, miközben Lindsay sorra vette a lábujjait. – Kezd el szopogatni őket! Mmm… ez csodás érzés! Ki ne hagyj egy lábujjat sem…! Ez az! Szerencsésnek mondhatod magad, hogy ezt csinálhatod, tudod?
Hirtelen Amy felsikoltott fájdalmában.
- Hé! – rántotta el a lábát és hevesen meghúzta Lindsay láncát. – Meg mertél harapni? Te… megharaptál?
- Igen – kapkodott Lindsay levegő után.
- Direkt csináltad?
- Igen.
- Mégis mit képelsz? – szűrte a fogai között Amy. – Most majd megtanítom neked a leckét.

***

Pár perccel később már előhúztam a farkam a gatyámból és hevesen húzogattam a jobb kezemmel. Egyértelmű, hogy egyre gyakrabban csináltam ezt a kukkoló szobám monitorai előtt.
- Áú! – nyögött fel Lindsay az ágy szélére hajolva, ahogy az ostor bőr szíja a fenekéhez ért.
Amy arcán gonosz mosoly terült szét.
- Meg kell tanítanom neked a leckét, hogy ne merj még egyszer így beszélni velem. És hogy hogyan kell viselkedned.
Lindsay visszapillantott rá a válla felett és halványan elmosolyodott.
- Mutasd, mit tudsz!
- Úgy lesz – ígérte Amy és ismét a lány fenekére ütött. – Fáj, mi? – kérdezte Lindsay nyögései hallatán.
- Nem igazán – jött a válasz.
- Nem igazán? – kérdezte Amy meglepetten és ismét a fiatalabb lány fenekére csapott. – Tetszik, mi?
- Igen…
- Helyes. Mivel folytatni fogom. – Azzal úgy is tett, ismét ráütve Lindsay fenekére. – Fontolgatok még valami sokkal jobbat is – mondta végül, leülve az ágy szélére és letolta fekete g-stringjét. – Térdelj le és nyalj ki!
Amy maga mögé tette mindkét kezét az ágyra, megtámaszkodva, miközben széttárta a lábait. Lindsay-nek nem volt szüksége további bátorításra, hogy letérdeljen és partnere combjai közé tolja arcát.
- Mmm! Tetszik? – morogta, jobb kezével beletúrva Lindsay hajába, hogy aztán még közelebb nyomja a lányt magához. – Gyerünk! Folytasd! Használd többet a nyelved! Tudod milyen szerencsés vagy, hogy kinyalhatsz?
- Ühüm – motyogta Lindsay teli szájjal.
Amy vigyorogva figyelte őt és két kézzel nyomta a lány fejét az ágyékához, míg az egy heves lendülettel ki nem rántotta magát.
- Na mi az? Kifogytál a szuszból? – somolygott.
- Aha – zihálta Lindsay.
- Nem érdekel – ragadta meg ismét a lányt mindkét kezével és visszarántotta a fejét. – Addig nyalsz, amíg én nem mondom, hogy hagyd abba!
Lindsay mindent megtett, hogy kielégítse partnere vágyait, de annak hirtelen más ötlete támadt.
- Vedd le a melltartómat!
Lindsay felemelte a kezeit és szó szerint letépte a nőről a ruhadarabot. Ezúttal nem volt szükség utasításokra, hogy a lány partnere mellbimbói köré fonja az ajkait. Hevesen szopogatta őket felváltva, hangos nyögéseket csalva elő Amy-ből.
Felváltva kényeztette a vörös hajú nő melleit, míg az vissza nem tolta a fejét a combjai közé.
- Most nyalj tovább!
Lindsay ismét latba vetette minden képességét, hogy kielégítse partnerét. Kinyújtotta nyelvét és érzékien végigfuttatta Amy szeméremajkai között. Aztán egy ujját partnere barlangjába csúsztatta és annak mozgását is hozzáadta az elegyhez. Ez már túl sok volt…
- Hát nem csodálatos az ízem? – vigyorgott Amy. – Jobb lesz, ha keményebben kefélsz az ujjaddal. Gyerünk… Csináld! – nyöszörögte hevesen. – Mmm…! Jól kitanítottalak. Azt hiszem, kiadós meglepetést okoztál ma. Egy jó nagy meglepetést. De meg kell tanulnod, hol a helyed.
- Nyalhatlak akár egész nap – morogta Lindsay, tovább folytatva a munkáját.
- Valahányszor kinyalsz, mindig egyre jobban és jobban csinálod – markolt ismét a lány hajába. – Kinyaltál valaki mást is? Mást rajtam kívül?
- Ca… Camille-t – nyögte Lindsay.
- Mit csináltál Camille-lel?
- Szeretkeztem vele két napja a hajón vissza Limából – mondta Lindsay. – Felébredt és elment sétálni egyet a fedélzeten éjfél után. Épp videójátékoztam, de amikor észrevettem őt, tudtam, hogy le akarok feküdni vele. Ő is… ő is le akart feküdni velem. Olyan jót keféltünk… Keményen! Imádtam.
Amy szó nélkül megragadta őt és hevesen félrelökte, majd szikrázó szemekkel ismét megrántotta a láncát. Lindsay pár pillanatig csak zihált, majd mosolyogva emelte kék szemeit a másik nőre. Egyértelműen élvezte Amy kemény bánásmódját.
- Ki mással kavartál még?! Halljam! – üvöltötte a vörös hajú nő.
- Ismét le akarok feküdni Jeremy-vel – mondta Lindsay, borzongást indítva el a gerincem mentén. – Már egy hete volt, hogy utoljára vele voltam. Nagyon régen…
- Vágysz a farkára a szádban, mi?
- Igen.
- Most már hozzám tartozol – vibrált Amy szeme. – Ha a farkat akarsz szopni, talán előbb engedélyt kellene kérned tőlem. Megértettél?
- Leszopom Jeremy-t, amikor csak akarom – válaszolta a lány öntudatosan.
- Valóban? – köpte Amy, fenntartva a szerepét. – Ennyire vissza akarsz beszélni nekem? A végén úgyis meg fogod bánni… Inkább csinálj valami konstruktívat azzal a nagy száddal a változatosság kedvéért!
Azzal Amy felállt és megfordult, hogy hátra nyúlva széthúzza a farpofáit Lindsay előtt.
- Nyald ki!
- Nyaljam ki? – vonta össze Lindsay a szemöldökét.
- Csináld!
Egy pillanattal később, mintha csak egy csapásra megváltozott volna a hozzáállása, Lindsay már barátnője fenekébe is temette az arcát. Amy előre hajolt és hevesen nyögött, közben továbbra is szétfeszítve tartva a fenekét a lány számára, aki ismét belé vezette egyik ujját.
- Igen… igen…! Folytas…! – nyöszörögte Amy. A teste már úgy remegett, hogy könnyedén megmondhattam, milyen közel áll a gyönyörhöz. Egyértelmű volt, hogy Lindsay is érzi ezt, mert még egy lapáttal rátett, hogy bevégezhesse a munkáját.
Végül Amy hangosan felnyögött és nedveivel áztatta el a lány kezét, amit az aztán mohón lenyalogatott.
Amy hátra fordult és a még mindig mögötte térdelő Lindsay-re nézett.
- Élvezed, amikor Jeremy megdug azzal a nagy farkával?
Lindsay egy egyszerű bólintással válaszolt.
- Most már látom, mire van szükséged – nyúlt hátra Amy a bal kezével és előhúzott egy gigantikus felcsatolható szerszámot a párnája alól. Lindsay kék szemeiben a vágy tüze csillant fel. – Ezt akarod, mi? Mássz az ágyra és feküdj a hátadra!
Lindsay szó nélkül tette amire utasították. Felmászott az ágyra és a hátára fordult. Miután levette a saját g-stringjét, várakozóan széttárta a lábait. Amy közben felállt és a derekára rögzítette szerszémát. Amikor elkészült, előre lépett és Lindsay bejáratához illesztette a hatalmas fekete eszközt.
- Ezt akarod, mi? – tette fel a költői kérdést, miközben belé tolta az eszközt.
Lindsay nyögdécselni és fészkelődni kezdett, miközben Amy egyre hevesebben löködte őt.
- Jeremy farka nem járt benned már egy hete? – morogta. – Igazam van?
- Igen… - nyögte Lindsay.
- Igen, úrnőm – sziszegte Amy.
- Igen, úrnőm…
- Szóval jó ideje volt már, hogy egy farok járt benned – gyorsított a tempón Amy. – Nem szoktál hozzá egy ilyen nagy farokhoz, mi? Egy ilyen nagy szerszámhoz.
- Áhh…
- Jobb lesz, ha hozzászoksz az ilyen nagy fekete farkakhoz – mondta Amy. – Amikor visszamegyünk Ohióba, összeismertetlek mind az öt fekete pasimmal. Ó, nagyon fogják imádni a te szőke kis testedet.
Lindsay nem válaszolt, csak tovább zihált és vonaglott.
- Igen. Gondoskodni fogok róla, hogy kiadós dugásban legyen részed mindig, életed végéig.
Mindkét kezét Lindsay csípőjére helyezte és hevesen kezdte löködni őt.
- Ó, igen! – nyögött fel végül a fiatalabb lány, amikor végül rátört a gyönyör. – Ne… ne hagyd abba! – nyöszörögte, ahogy Amy tovább pumpálta belé szerszámát és a melleit markolászta. Előre nyúlt és megmarkolta a vörös hajú nő vállait, mielőtt felsikoltott volna a rátörő gyönyörtől, míg végül zihálva el nem terült az ágyon.
Ez a látvány már túl sok volt. Ki kellett mennem a kukkoló szobából, hogy egy kicsit kifújjam magam…

Folytatása következik!




[1] God dag = Jó napot! (Továbbra se tudok norvégul, úgyhogy a kapcsolódó részeket google fordítóval ültettem át magyarra. Ha valami hibát fedeztek fel, nyugodtan jelezzétek! Mindig szívesen javítom át.)
[2] Morn = Reggel
[3] Hvordan går det? = Hogy vagy?
[4] Bare bra, takk = Nagyon jól, köszönöm
[5] Hva heter du? = Hogy hívnak?
[6] Jag heter Devon Knight. = Devon Knight-nak hívnak.
[7] Hvor gammel er du? = Hány éves vagy?
[8] Jeg er sytten. = Tizenhét vagyok.
[9] Szó szerint „reggel tizenegy”. Ezek szerint a norvég nyelv se tesz különbséget a reggel és a délelőtt között, ahogy az angol is a „morning” szót használja napkeltétől délig minden időpontra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]