2018. december 23., vasárnap

Karácsonyi parti 6. rész

Előzmény: Karácsonyi parti 1. rész
Közvetlen előzmény: Karácsonyi parti 5. rész

Írta: tomlitilia
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. december 8.


**************************************************************

Sandra és Jane leültek a terebélyes kanapéra. Nehéz volt feldolgozni, hogy tényleg ezt csinálja. Ott ül félmeztelenül a kollégái és a főnöke férje előtt. Ugyanaz a borzongás kerítette hatalmába, mint a fotózáson, amikor elég erőt gyűjtött, hogy levetkőzzön a fotós és az asszisztense előtt. Most azonban az egész sokkal erősebb volt. Valahol mélyen a túláradó vágy alatt tudta, hogy őrültség így kitárulkozni a kollégái előtt. Mindez azonban csak tovább növelte az élményt. Elvégre nem egy rakás idegen előtt csinálta. Azokról az emberekről volt szó, akikkel nap mint nap találkozott, és tudta, hogy örökké magukban fogják hordozni ezt a képet. A kitárulkozás ködétől elkábulva azon kapta magát, hogy képtelen bármit is csinálni a heves légzésére való koncentráláson kívül. Jane jelentőségteljesen nézett rá, mintha csak pártfogoltja bensőjébe látna.
- Na és elgondolkoztál azon, hogy ki lehet a te titkos angyalkád? – kérdezte tőle.
Az aznap este őrült forgataga közepette Sandra elmélyét sokkal sürgetőbb kérdések kötötték le. Az ajándéka, ha lehet, még behízelgőbb volt, tekintve ruházata jelenlegi állapotát. Jane a kezébe vette a fagyöngyöt és átadta Sandrának.
- Találgass! Mit gondolsz, ki kereshet rá indokot, hogy lopjon tőled egy csókot?
Sandra felállt, a fagyönggyel a kezében, és végignézett a kerek szemekkel őt bámuló négy férfin. A szoba csendes volt a halk háttérmuzsikát leszámítva. Egy mély levegő kíséretében odalépett Markhoz. A férfi elmosolyodott és végig futtatta a testén a tekintetét.
- Te vagy a titkos angyalkám? – állapodott meg a férfi előtt.
Mark nem mondott semmit, csak felállt a székről. Megfogta a nő kezét, ami a fagyöngyöt tartotta, és a fejük fölé emelte. Nyelt egyet, miközben előre hajolt és megcsókolta a nőt. Borostája csiklandozta Sandra arcát, a csókja viszont elképesztően lágy volt. Sandra nyelve átcsusszant ajkaik között és bebarangolta partnere száját, aki ugyanígy reagált, miközben nyelvcsatájuk egyre csak intenzívebbé vált. Erős karjával a törékeny derék körül magához vonta a nőt. Amikor ajkaik végül eltávolodtak, a páros hölgy tagja csak zihálni tudott. Mark arcát végül huncut mosoly uralta el.
- Nem. Sajnálom, Sandra. Nem én vagyok a titkos angyalkád.
Sandra egy pillanatra ledöbbent. Miközben a férfival csókolózott, el is felejtkezett a dolog tulajdonképpeni okáról. Anélkül, hogy igazán végig gondolta volna a dolgot, átlépett Thomas elé.
- Te vagy a titkos angyalkám?
A másik férfi szélesen elmosolyodott és felállt. Ezúttal Sandra maga tartotta fel a fagyöngyöt és másodperceken belül már egy újabb kollégája szájába zihált. Sosem csókolózott még két különböző férfival egyazon éjszaka alatt és hangosan felnyögött, amikor rádöbbent, hogy valószínűleg nem is Thomas lesz az utolsó.
- Sajnálom, Sandra – mondta végül a férfi, amikor elhátrált, kezeit továbbra is a nő csípőjén tartva –, de nem én vagyok a titkos angyalkád.
Sandra beharapta az alsó ajkát, miközben végig hordozta tekintetét Antonión és Daviden. Tudta, hogy Antonio adta Thomas-nak a tűzőgépet, úgyhogy nem ő volt az, akitől ő a fagyöngyöt kapta. Rákérdezni Davidnél viszont immáron egyértelmű jelentést hordozna, hogy csókolózni szeretne vele. Annak ellenére pedig, hogy Jane viselkedése azt jelezte, ő tökéletesen ki lenne békülve vele, Sandra nem akarta megreszkírozni.
Antonio felállt és magához vonta a nőt egy csók erejéig, lehetőséget se hagyva neki, hogy feltegye a kérdést. Sandra teste azonnal reagált és karjait a férfi nyaka köré fonta, miközben nyelvük táncra kélt egymással. A nagy kezek végigsimítottak meztelen hátát, borzongást hagyva maguk után. Sandra agyán az a gondolat futott végig, hogy immáron az összes férfival csókolózott az irodából, ráadásul mindezt félmeztelenül. Valószínűleg erre gondolt a főnöke azzal kapcsolatban, hogy engedje el magát. Ő pedig semmit sem tett annak érdekében, hogy visszatartsa Antonio fenekére sikló kezeit. Meglepetésére azonban a férfi csak gyengéden megpaskolta azt és elhúzódott, rávillantva egy pajkos mosolyt.
- Nem. Nem én vagyok señorita titkos angyalkája.
Sandra óvatosan átpillantott a válla felett, miközben David széke elé lépett. Nehéz volt olvasni Jane arckifejezéséből. Azonban nem volt semmi óvatosságra intő a tekintetében.
- Ööö – fordult Sandra a férfi felé. – Te vagy a titkos angyalkám?
David ülve maradt, miközben a nő fagyöngyöt kezéért nyúlt. Ahelyett azonban, hogy az ágacskát fogta volna meg, markába vette partnere kezét. Sandra teste követte a mozdulatot, és mielőtt még észbe kapott volna, megroggyanó térdekkel a férfi ölébe huppant. Hátra pillantott a válla felett Jane arckifejezésére. A fekete nő csak ült ott magabiztosan a kanapén, egyik lábát keresztbe téve a másikon, nagy barna szemeiben pedig a vágy félreismerhetetlen fénye csillogott. Alig láthatóan bólintott.
Sandra visszafordult David felé és előre hajolt egy csókért. A dolgok gyorsan elharapóztak, ahogy berántotta a bűnös élvezet darálógépe, miközben egy nős férfival csókolózott. Az egész egyszerűen észbontó volt. Teste magától reagált. Oda-vissza vonaglott partnere combján, akinek testén barangoló kezei hamarosan megtalálták a fenekét. Sandra háta megfeszült, nekidörgölőzve a kutakodó kezeknek. Hangosan dorombolt, felfigyelve a szemlélődők kigúvadó tekintetére.
Aztán megérezte, ahogy a férfi kidülledő erekciója ágyékához türemkedik. Elemi erővel ütötte gyomron a felismerés, hogy mit is csinál. Elhúzódott és rémülten Jane-re nézett. A főnöke még mindig ott ült. Tartása nyugodt volt, tekintete azonban átható. Mark, Antonio és Thomas meredten bámulták a David ölében vonagló szőkeséget. Micsoda látvány lehetett! A szemekben csillogó vágy, amivel végig mérték a magassarkújától, bugyijától és Mikulás-sapkájától eltekintve meztelen testét, furcsa élvezettel töltötte el és arra bíztatta, hogy folytassa. Így hát visszafordult Davidhez. Ha senki más nem állítja le őket, ő maga miért tenné?
A férfi azonban megrázta a fejét.
- Nem is én vagyok a titkos angyalkád.
Sandra zavarodott tekintettel nézett végig a szobán, majd felnyögött, amikor Jane felállt ültéből. Teljes magabiztossággal ringatva a csípőjét odasétált, ahol Sandra ücsörgött a férje ölében. Ördögi mosollyal az arcán kivette a fagyöngyöt Sandra kezéből és maga fölé tartotta, miközben másik kezét a szőkeség felé nyújtotta, talpra segítve őt. Sandra lábai elgyengültek, ahogy fölé tornyosuló főnöke elé állt, aki szélesen rá mosolygott.
- Nem gondolod, hogy a valódi titkos angyalkád is megérdemel egy csókot?
Jasmine Tookes alias Jane
Előre hajolt, ajkait lágyan Sandráéihoz érintve. A csók lágy volt, azonban így is elementáris erővel csapott le az érzés a szőkeség testére. Mintha áramütés érte volna. Amikor Jane elhúzódott, ő követte a mozdulatát, még többet követelve. A másik nő pedig teljesítette a kívánságát, vörös ajkait ismét társnője szájához nyomva. Egész testük egymásnak feszült, ölelésük pedig egyre hevesebbé vált, párhuzamosan nyelvcsatájukkal. Jane melleinek érintése pedig hangos nyögéseket csalt elő Sandrából.
Az egész szituáció szürreálisnak hatott. Mégis ki csókolózik félmeztelenül a főnökével az egész idora szeme láttára? Azonban Sandrának egy sejtje se maradt, amely bármennyire is ellenkezni akart volna. Magasról tett a következményekre. Csak állt ott lábujjhegyen, melleit a főnöke kebleihez nyomva, kőkemény bimbóit ugyanúgy dörgölve az övéihez, ahogy nyelvét Janéhez.
A két nő összhangban zihált, amikor ajkaik végre elváltak egymástól, éhesen bámulva a másikra. Ahogy Jane körbe pillantott a szobában, Sandra követte a példáját. Négy pár éhes tekintet bámult vissza rájuk. Jane előre hajolt és partnere fülébe suttogott:
- Mutassunk nekik egy kis műsort!
Ördögi mosollyal az arcán mellei közé akasztotta a fagyöngyöt. Sandrát pedig nem kellett kétszer kérni. Mohó ajkai sebesen végig szántották Jane nyakát, utat találva mellkasa felé. A fekete nő elengedte a fagyöngyöt és lehúzta a Mikulás-sapkát Sandra fejéről. Megmarkolta a szőke fürtöket és helyben tartotta társnőjét, aki most elkerekedő tekintettel nézett farkasszemet főnöke bimbóival. Annyira vonzóak voltak! Annyira ínycsiklandozóak! Felnyögött, amikor Jane előre tolta a fejét, ő pedig öntudatlanul is ajkai közé vette az egyik megduzzadt mellbimbót.
Ez volt az első alkalom, hogy Sandra egy másik nő mellbimbóját tartotta a szájában, mégis a létező legtermészetesebb dolognak tűnt a világon. Ajkaival és nyelvével bebarangolta Jane lágy bőrét és beszívta a körülötte terjengő csodás illatot. Felnyögött boldogságában, miközben partnere a másik melle felé irányította őt. Sandrának nem is kellett több biztatás. Megállás nélkül kényeztette tovább főnöke melleit.
Amikor a fekete nő a kanapé felé kormányozta őket, Sandra engedelmesen araszolt utána. A szíve egyre hevesebben vert a mellkasában. Már épp le akart ülni, társa azonban megállította. Gyengéden közönségük felé fordította a szőkeséget, majd előre hajolt és megcsókolta annak karcsú nyakát. Sandra oldalra billentette a fejét, hogy jobb elérést biztosítson és felsóhajtott, ahogy a lágy ajkak végig szántották bőrét. Hamarosan a vékony ujjak is csatlakoztak hozzájuk, végig simítva Sandra vállait, átkalandozva karjain, libabőrössé téve Sandra fedetlen bőrét, míg végül át nem rebbentek a nő feszes hasfalára. A szőkeség megborzongott, ahogy a kalandozó ujjak felfelé indultak. Hátra döntötte a fejét Jane vállára és közben kidüllesztette mellkasát.
Jane megmarkolta társnője melleit, gyengéden masszírozva őket. Az alacsonyabb nő nyögései egyre intenzívebbek lettek társnője érintésétől, majd lepillantva felnyögött a sötét kezek látványától saját fehér mellein. Zihálása pedig csak egyre intenzívebb lett, ahogy főnöke ujjai közé véve görgette mellbimbóit.
Főnöke kezei hirtelen ismét lefelé indultak, végig simítva Sandra érzékeny bőrét. Végül a kutakodó ujjak bugyija pereménél állapodtak meg, egyre erősebb bizsergéssel töltve meg a szőkeség testét. Aztán Jane letérdelt, kezeit továbbra is Sandra testén tartva.
Nem tudva, mit kezdjen saját kezeivel, a fiatalabb nő beletúrt szőke fürtjeibe. Mellkasa ritmikusan emelkedett és süllyedt a heves zihálástól, miközben Jane belemarkolt bugyijába és lassan lehúzta azt. Ismét hangosan felnyögött, ahogy megérezte a meztelen ágyékán végig simító levegőt és a bőrén lecsorgó nedvességcseppeket odalenn. Azonban semmit sem tett azért, hogy eltakarja magát. Miután kilépett a bugyijából, kezeit a csípőjére tette, magabiztos testtartást felvéve. Ott állt, vörös térdzoknijától eltekintve teljesen meztelenül, készen a kényeztetésre. Jane pedig pontosan erre készült.
Miután a férfiak elég időt kaptak, hogy megcsodálják Sandra testét, Jane is felemelkedett, hogy végig mérhesse őt.
- Egyszerűen magával ragadó – mondta a fekete nő, miközben végig simított hüvelykujjával partnere bőrén, bizsergést csalva elő a másik nővel.
Jane levette a sapkáját, kiszabadítva fürtjeit. A mozdulat csak még jobban kihangsúlyozta a szemeiben csillogó vágyat. Sandra vállaira tette a kezeit, mielőtt elfordult volna. Azonban a szőkeségnek ennél több iránymutatásra nem is volt szüksége. Le is ült a kanapéra és beakasztotta ujjait főnöke bugyijába. Ahogy Jane is tette korábban az övével, most ő is megfontolt ceremoniális lassúsággal húzta le a másik alsóneműjét. A magasabb nő előre hajolt, tökéletes panorámát biztosítva Sandrának formás fenekére.
Még mindig magassarkúját viselve Jane kilépett a bugyijából. Adott néhány pillanatot az előtte ülő négy férfinak, hogy befogadják látványát, mielőtt visszafordult Sandrához, lehetőséget adva neki, hogy megcsodálja, amit az imént kicsomagolt. Akárcsak a szőkeség, főnöke is gondosan borotválta magát, csak egy vékony fekete csíkot hagyva meg nyílása mentén. Jane feltette egyik lábát a kanapéra Sandra mellé, természetes könnyedséggel tárva fel bájait a másik nő előtt. Ez volt a legérzékibb dolog, amit a szőkeség eddig tapasztalt. A mámorító illat betöltötte orrát, elbódítva érzékeit. Félig önkívületi állapotban felnyögött a látványtól, magába szívva főnöke testének látványát.
- Hozzam a fagyöngyöt? – kérdezte Jane. A hangja csöpögött az erotikus töltettől.
Végül azonban erre nem volt szükség. Sandra lassan megmozdult. Szinte mágnesként vonzotta Jane kitárulkozó ágyéka. A fekete nő előre tolta csípőjét, hogy félúton találkozzanak. A két nő egyszerre nyögött fel, ahogy egymáshoz értek. Jane belemarkolt a szőke fürtökbe és barlangja bejáratához nyomta Sandra fejét. Lágyan ringatta csípőjét, ütemesen nyomva azt Sandra szájához, miközben a másik nő nyelve felfedezte az érzéki nyílás minden négyzetcentiméterét.
- Isteni az ízed – zihálta, ahogy Jane elhátrált.
A fekete nő csillogó szemekkel lenézett rá és boldogan üdvözölte Sandra nyelvét, ami egy újabb nyalásra visszatért hozzá. Gyengéden, de határozottan visszatolta a szőkeséget a kanapéra. Előre hajolt és megcsókolta őt, megízlelve saját zamatát a másik nő száján, mielőtt ő is letelepedett volna a kanapéra. Elfektette Sandrát és térdeit társnője fejének két oldalára helyezve a szőkeség lábai felé fordulva az arcára ereszkedett.
Miközben megérezte az alatta fekvő nő nyelvét szeméremajkai között, előre hajolt és ő is Sandra combjai közé fúrta arcát, pajkosan izgatva őt, ahogy körbe csókolta lüktető bejáratát. Sandra széttárta combjait, egyre hevesebben vágyva rá, hogy megérezze Jane nyelvét magában. A benne lángoló tűz egyre hevesebben lobbant fel, ahogy a másik nő közelebb és közelebb került bejáratához.
Aztán Jane végre végig futtatta nyelvét Sandra szeméremajkai között, miközben ugyanarra az ütemre mozgatta saját altestét partnere arca előtt. Mindkettőjükben egyre nőtt a szenvedély, nyelveik pedig szinte versenyre kéltek egymással a gyönyörkeltésben.
Sandra sosem gondolta magát többnek enyhén érdeklődőnél. Még úgy se, hogy a női formák érzékisége nem egyszer megmozgatta már a fantáziáját. Azonban sosem vágyott tudatosan arra, hogy egy nővel legyen együtt. Most viszont úgy szívta ajkai közé Jane csiklóját, mintha csak erre született volna. Ráébredt, hogy egy része már régóta kívánta a főnökét. Az érdeklődése eziránt a csodálatos nő iránt észrevétlenül vált szexuális töltetűvé, annak ellenére, hogy ezt még magának sem ismerte be. Ugyanakkor megtisztelve érezte magát, hogy felkeltette Jane intim érdeklődését.
Azonban még legvadabb álmaiban sem gondolt arra, hogy az első leszbikus élményére közönség előtt fog sor kerülni. Viszont elveszve az élvezetben Jane combjai között, majdnem teljesen meg is feledkezett a négy férfiról, akik meredten figyelték őket. A szenvedélye csak tovább örvénylett, teljesen kicsúszva az irányítása alól, mire rádöbbent, ez az egész hogy festhet a szemlélődők számára.
Kontrollálatlanul remegett, ahogy markolta főnöke csípőjét és éhes szájához vonta annak ágyékát. Jane minderre hasonló vehemenciával reagált, amivel ajkai közé szívta Sandra csiklóját, nyelvével izgatva azt. A szőkeség érezte, ahogy a világ megszűnik létezni körülötte, és már semmi más nem számított, csak a végtelen szenvedély. Jane-é és az övé. Szenvedélyük folytott hangjai hamarosan betöltötték a szobát, ahogy a két nő feljutott a csúcsra.
- A tested… - zihálta Sandra. – Fantasztikus. Imádom a közelséged érzését.
Jane elmosolyodott, élvezve, milyen könnyedén kigördültek alkalmazottja gondolatai a száján.
- Igen. Egy női test lágy vonalai mindig valami különlegeset nyújtanak – suttogta, mielőtt a négy megfigyelő felé fordult volna. – De egy férfi merevedésével is pont ugyanez a helyzet.


Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]