2018. december 26., szerda

Karácsonyi parti 7. rész

Előzmény: Karácsonyi parti 1. rész
Közvetlen előzmény: Karácsonyi parti 6. rész

Írta: tomlitilia
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. december 8.


**************************************************************

Jane még egyszer utoljára megcsókolta Sandrát mielőtt felállt volna. A szőkeség csalódott volt, amiért nem érezheti többé a másik nő hozzá simuló testét, de ahogy felült és figyelte, ahogy a fekete nő a csípőjét riszálva odasétál a férjéhez, már pontosan tudta, hogy ez az éjszaka ennél még sokkal többet tartogat a számára. Jane előre hajolt és megcsókolta a férfit, engedve, hogy az megízlelje Sandra élvezetének gyümölcsét az ajkain. Eközben egyik keze végigsimított a férfi testén, célba véve a nadrágját. Sandrára pillantott, miközben lehúzta a zipzárat, majd David fülébe suttogott valamit arról, hogy milyen modortalanság megtagadni a vendégeiktől minden kényelmet. A keze besiklott férje nadrágja alá és kiszabadította börtönéből az erekcióját. Sandra elkerekedő szemekkel figyelte a merev árbócon mozgó fekete ujjakat. Amikor Jane előre hajolt, Sandra elképedt várakozással figyelte, ahogy a főnöke a szeme láttára leszopja a férjét.
Jane azonban végül csak egy csókot adott a férfi makkjára, mielőtt ismét felemelkedett volna. Ellépett Davidtől, majd letérdelt egy olyan helyre, ahol mindenki tökéletesen rálátott. Pajkosan Sandrára kacsintott, mielőtt Thomas felé fordult volna. A férfinak nem is kellett több, amikor meglátta, ahogy a főnöke az ajkait nyalogatva néz rá. Felállt és a szemében csillogó szenvedéllyel odalépett hozzá.
Jane habozás nélkül megmarkolta a Thomas nadrágján ágaskodó dudort, a kitörni igyekvő erekció köré fonva ujjait. Sandra meredten figyelte, ahogy a főnöke kiszabadította az ágaskodó falloszt, engedve, hogy az az arca elé pattanjon. Egy pillanatra Sandra felé fordult, mintha csak meg akarna bizonyosodni róla, hogy a szőkeség tényleg figyel, majd ismét a dorong köré fonta ujjait. Előre hajolt és végig futtatta nyelvét az ágaskodó szerszámon. Thomas hangosan felnyögött, miközben Jane nyelve férfiasságán táncolt, birtokba véve minden egyes négyzetcentimétert.
A fekete nő hevesen zihált, amikor egy pillanatra visszahúzódott. Egy éhes pillantást vetett Markra és Antonióra, ezzel azonban épp eleget téve ahhoz, hogy ők is csatlakozzanak hozzá. Nem vesztegetett egy pillanatnyi időt sem. Azonnal kiszabadította mindannyiuk farkát, majd hátra dőlt, megcsodálva a választékot, mintha csak egy büféasztal előtt állna. Felmordult és azonnal birtokba is vette őket, a kezeivel, a szájával, melyiket mivel érte.
Sandra mereven ült a helyén. Nehéz volt mindezt egyszerre befogadni. Meztelen főnökét, ahogy a szoba közepén térdel, egyszerre három teljesen felöltözött férfit kényeztetve. Sandra alapvetően elítélte volna ezt a viselkedést. Teljes mértékben ellene ment minden meggyőződésének, hogy egy nő ilyen szemérmetlen kéjsóvárságról tegyen tanúbizonyságot. Különösen egy nő Jane pozíciójban. Most azonban nem tudott másra gondolni, csak hogy mennyire borzongatóan izgató a látvány. Jane úgy nézett ki, mint egy erotikus istennő, akinek a szexuális étvágyát egyetlen férfi sem képes egyedül kielégíteni. Még szerencse, hogy ezen az estén széles választék állt a rendelkezésére.
Sandra David felé fordította a tekintetét. A férfi is lenyűgözve bámulta a bemutatót, hevesen markolászva a farkát. A szája megrándult, amikor a tekintete találkozott Sandráéval, azonban kísérletet sem tett rá, hogy elrejtse erekcióját. És végülis miért is tette volna? Elmerülve Jane bemutatójában Sandra majdnem el is felejtette, hogy ő is meztelenül ül ott. Széttárta a lábáit, engedve, hogy David tovább csodálja felaljzott testét.
Mintha csak automata pilóta-üzemmódba kapcsolt volna, odasétált a férfihoz és a térdeire ereszkedett előtte. Felnyögött, ahogy a méretes szerszám az ajkai közé hatolt. Hosszú ideje volt már, hogy utoljára élvezhette egy farok selymes bőrének érzését a szájában. Ahogy fel-le mozgatta a fejét, elemi erővel csapott le rá a felismerés, hogy mit is csinál. Épp leszop egy férfit, aki a saját feleségét figyeli, amint az ugyanezt csinálja három másik férfival. Mindennek a tudata azonban mintha csak még jobban felizgatta volna, amitől csak még hevesebben szopta Davidet.
Megborzongott, amikor érezte, hogy egy kéz a fenekére simul. Hátra pillantott a válla felett és Markot pillantotta meg maga mögött. Ő is levetkőzött, Sandra tekintete pedig végig simított erős mellkasán és vállain. Atletikusabb volt, mint azt a nő képzelte volna. A tekintete végül lesiklott a dagadozó szerszámra a férfi lábai között, ami egy csipetnyi kétséget sem hagyott a szándékait illetően.
Jane négykézlábra ereszkedett a padlón és ahogy hátra vetette sötét fürtjeit, Sandra látta, amint Antonio belé hatol. A nő előtt Thomas épp lehámozta magáról a ruháit. Azon merengve, hogy az első gruppen szex élményét meg kellene osztania azzal a nővel, aki belevitte mindebbe, Sandra odatelepedett társnője mellé és ugyanúgy négykézlábra helyezkedett. Megfeszítette a hátát és a mögötte álló Markra pillantott a válla felett.
- Dugj meg! – mondta neki kurtán.
Jane felé fordult, hogy fogadja a jutalomként kapott elégedett vigyort, mielőtt főnöke arca eltorzult volna az érzéstől, ahogy Antonio farka még mélyebben belé hatol.
Hamarosan Sandra is ugyanebben részesült, ahogy Mark óvatosan betolakodott nedvességtől csöpögő barlangjába.
Hangosan felnyögött és rálökte magát a férfi dorongjára. David tűnt fel előtte, miközben, vele tökéletes összhangban, Thomas Jane elé térdelt. Mindkét nő szélesre nyitotta a száját, magába fogadva a szájába hatoló szerszámot. Az érzéstől, ahogy mindkét irányból belé hatolnak, Sandra megborzongott az élvezettől. Szinte önkívületi állapotban mozgott előre-hátra, ahogy a két férfi mozgott a szájában és barlangjában.
David hirtelen elhátrált, Sandra pedig hamarosan Antonióval találta szemközt magát. A férfi farka csillogott Jane nedveitől, amitől azonban csak még ínycsiklandozóbbnak tűnt. Éhes mohósággal nyelte magába, végig szopogatva minden egyes centiméterét. Amikor latin kollégája megállapodott benne, a testéből egy pillanatra minden ellenállás kiszállt.
Elmerülve a szájában történtekben, észre sem vette, hogy hátul Thomas-t Mark váltotta. Mégis milyen nő az, aki oda sem figyel rá, ki pumpálja éppen hátulról? – morogta magában, amikor felfigyelt a váltásra.
Amikor Jane a kanapéhoz vezette partnereit, Sandra is követte őt. A fekete nő leültette Markot és lovaglóülésben rá ereszkedett. Miközben vonaglani kezdett rajta, David mellé térdelt, felesége pedig engedelmesen kinyitotta a száját, hogy magába fogadja őt. Főnöke bemutatójából inspirálódva Sandra ugyanazt a pozitúrát vette fel, az alatta lévő Antonión táncolva, miközben saját nedveit szopogatta le Thomasról. A szoba megtelt a nyögéseik extatikus kakofóniájával, ahogy a két nő szinkronban rugózott fel-le az alattuk meredező póznákon.
Sandra kíváncsian figyelte, ahogy Jane feláll, minden idegszálával igyekezve feldolgozni mentora útmutatását, amit aztán lemásolhat. De miután a nő leültette Davidet, Sandrát tolta háttal a férfi ölébe. A szőkeség azonnal megragadta új partnere farkát és a combjai köz vezette. Csak ezután döbbent rá, hogy a fekete nő valójában a saját férje falloszára húzta fel őt. Jane azonban határtalanul boldognak tűnt, hogy megoszthatja a férfit frissen szerzett fegyvertársnőjével.
Pártfogoltja előtt állva Jane szeretetteljesen Sandra füle mögé tűrte szőke fürtjeit, mielőtt kezét a fiatalabb nő tarkójára simítva a melleihez vonta volna annak arcát. Sandra azonnal szopogatni kezdte a meredező mellbimbókat, miközben töretlenól mozgott fel-le David farkán. A másik három férfi hátradőlt ültében és a farkukat markolászták, magukba szívva a kibontakozó jelenet látványát.
Miután biztosította a helyzetet, Jane tett egy lépést hátra és kezeivel bebarangolta Sandra testét, különös figyelmet fordítva annak kerekded popsijára, miközben a szőkeség fel-alá mozgott férje szerszámán. A kutakodó ujjak minden egyes rugózásnál egyre mélyebbre hatoltak farpofái között, Sandra pedig, felismerve főnöke terveit, előre is hajolt, jobb behatolást biztosítva neki. Jane pedig nem is habozott.
- Ó, egek! – nyögött fel a szőkeség, amikor partnere elérte a célpontját.
Elméje kezdett elködösülni. Még legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe kerül majd, amiben a főnöke a fenekét ujjazza, miközben annak férje a puncijába mélyeszti férfiasságát. Tudat alatt még el is utasította ezt az álomképet. Érzéki sóvárgása azonban mostanra már épp eléggé erőt vett rajta ahhoz, hogy képtelen legyen kontrollálni a helyzetet. Hátra lökte magát és felnyögött gyönyörében, ahogy Jane ujjai még mélyebben belé hatoltak.
Csalódottság futott végig rajta, amikor a másik nő ujjai váratlanul hamar visszahúzódtak belőle. De amikor meglátta a Mark kezében szorongatott síkosítós tubust, tudta, hogy a feneke nem marad sokáig magára.
Előre dőlve David térdeire támaszkodott, várva a beteljesülést.
- Ó, igen! – nyögött fel, amikor Jane ujjai visszatértek.
A nő lassan körözött fenekében, mielőtt lassan mélyebbre hatolt volna. Sandra hevesen rugózott, élvezve, ahogy a benne mozgó farok és ujjak kitöltik két különböző járatát.
Amikor úgy érezte, a szőkeség feneke már kellőképp felkészült, Jane felemelte őt férje farkáról és mereven megtartotta. Kétség sem férhetett hozzá, mit tervez vele a főnöke. Sanra talpait a kanapénak feszítette és lepillantott David síkosítótól csillogó farkára, miközben fenekével rá ereszkedett. Megrándult, amikor a férfi makkja belé hatolt, Jane azonban fürge ujjmozdulataival igyekezett ellazítani izmait. David erős kezeivel tartotta a helyén Sandrát, időt adva neki, hogy elengedje magát a férfi dorongjával fenekében. A szőkeség vett egy mély levegőt, miközben lassan lefelé ereszkedett a meredező árbócon. David lassan mozgott benne oda-vissza, minden egyes alkalommal egy picit mélyebbre hatolva. Sandra elmélyét teljesen elöntötte a mámor.
Amikor már teljes hosszában behatolt a fenekébe, David hátra vonta őt és előre tolta a nő lábait. Kollégáik elégedetten csodálták a látványt. Sandra elméjén átfutott, hogy normális körülmények között mekkora szégyennel töltené el, hogy ilyen helyzetben látják, most azonban csak büszkeséget érzett. Fogait összeszorítva bámult fürkésző tekintetükbe, kiolvasva belőlük a határtalan vágyat.
Jane a térdeire ereszkedett és végig futtatta ujjait társnője vágatán. Az egész tökéletesen normálisnak tűnt most Sandra számára, és nem is habozott megragadni a másik nő fekete fürtjeit. Főnöke felnyögött, miközben előre hajolt és ajkai közé szívta férje golyóit. A fenekében mozgó farokkal és Jane közelségével Sandra érezte, hogy a szétáradó gyönyör megtölti egész lényét, spirálszerűen rántva le őt.
Jane-nek azonban más tervei voltak. Hátra lépett, hogy helyet biztosítson Marknak. Miután a férfi párszor végig húzogatta kezét a farkán, főnöke bevezette a szerszámot Sandra barlangjába. A szőkeség teste megfeszült. Most megtörtént vele. A titkos álom, amit a legtöbb nő mélyen legbelül dédelget, számára most valósággá vált. Mark szemeibe bámult, némán könyörögve neki, hogy segítse azon kevesek közé, akiknek beteljesedhet ez az álma.
És micsoda gyönyörrel teljesedett be! Feneke rászorult a belé hatoló farokra, ő pedig hevesen zihálva rángatózott. A férfi egy pillanatra megmerevedett, engedve társnőjének, hogy kiélvezze a két belé hatoló fallosz gyönyörét. Aztán lassan de biztosan ismét pumpálni kezdte őt. Sandra felsikoltott a gyönyörtől. A szétáradó élmény betöltötte minden érzékét, miközben fellendült a csúcs felé.
Amikor azonban elérte volna a beteljesülést, Mark visszahúzódott. Sandra csalódottan felnyögött, a hirtelen támadt ürességet azonban a következő másodpercben Antonio már el is foglalta. Jane letérdeltette Markot és Thomas-t a szőkeség mellé, Sandra pedig, élvezve a benne lüktető két férfiasságot, megmarkolta az egyik rá mutató dorongot, a másikat pedig a szájába vette. A mennyekben érezte magát a rá irányuló figyelem kereszttüzében.
A férfiak körbe-körbe haladva váltogatták egymást kolléganőjük nyílásaiban, Jane pedig, élvezettel figyelve a helyzetet, úgy döntött, egy idő után ő is betársul, ágyékát pártfogoltja szájához nyomva. Sandra hálásan fúrta nyelvét főnöke szeméremajkai közé, ezzel köszönve meg a nőnek a gyönyört, amit benne keltett.
Jane-nek nem kellett sok, hogy túllépjen azon a szinten, ahol már egy nyelv elegendő lenne neki. Félrevonta Antoniót és leültetve a férfit ő is rá telepedett. A latin férfi felnyögött, ahogy a telt keblek a mellkasához préselődtek. A megfeszülő fekete hát több volt, mint amennyi invitálásra Thomas-nak szüksége volt, farkát pedig hamarosan be is tolta a kidülledő fenékbe. A két nő tekintete egymásba fonódott, megosztva saját gyönyörüket a másikkal.
Érezve a benne gyülemlő feszültséget és látva a Jane arcán tükröződő gyönyört, Sandra hamarosan ismét megindult afelé a pont felé, ahonnan már nincs visszatérés.
Mintha csak vágyai kisugároztak volna Jane felé is, a két nő egyszerre sikoltott fel a gyönyörtől. Elméjük mintha összekapcsolódott volna, mely köteléken át a gyönyör oda-vissza áramlott közöttük. Az élmény, hogy megoszthatta ezt az élvezetet a példaképével, annyira eltöltötte, hogy egy pillanatra a valóság is megszűnt számára létezni.
A férfiak lassítani kezdtek, miközben Sandra és Jane teste fokozatosan elernyedt. Lökéseik azonban hamarosan ismét gyorsabbá váltak, Sandra meglepetésére pedig az élvezet újabb hulláma kezdett érlelődni a testében. Kinyújtotta a kezét és megragadta Jane jobbját, hitetlenkedve bámulva társnője szemébe. El se tudta képzelni, hogy ilyen gyönyör is létezhet a világon. Forgott körülötte a világ, amikor az áradat ismét magával rántotta.
Nem tudta megmondani, mikor húzódtak vissza belőle a dorongok és roskadt immáron szabadon a padlóra, Jane mellé.
Amikor meglátta a másik nő szemeiben ragyogó vágyat, pontosan tudta, mi következik és ajkait szinte automatikusan nyomta társnője szájához.
A férfiak nyögésekbe vesző ujjongással fogadták a jelenetet, miközben tovább markolászták farkukat, míg végül egymás után el nem durrantak, beterítve az előttük térdelő nőket nedveikkel.
Sandra vidáman kuncogott. Amikor kollégáik patronja kifogyott, a két nő ismét egymásra nézett. Meglátva az elégedett vigyort Jane arcán, a szőkeség ismét kuncogni kezdett és megcsókolta társnőjét. Érezte körülötte álló társaik sós ízét a vörös ajkakon.
Szeretetteljesen bámultak egymás szemébe, miután szétválltak, érezve a köztük kialakuló szoros köteléket.
- Szóval, mit csináljunk Újévkor? – kérdezte Jane.
Sandra mosolya a füléig szaladt.
- Veled bármit.


Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]