2019. február 10., vasárnap

Gyönyörök szigete XXI. rész - Kiengesztelődés 1. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XX. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 20.

*********************************************************************


Kedves Jelentkező,

Köszönöm érdeklődésedet a Gyönyörök szigete projekt iránt. Az én nevem Jeremy és mint a program irányítója, örömmel veszem kíváncsiságodat a további információkat illetően arról, hogy hat hetet eltölthess velem az otthonomul szolgáló szigeten. Kezdetnek tisztelettel megkérlek, hogy töltsd ki a mellékelt információs kérdőívet és juttasd vissza nekem 2012. december 31-ig. Ha akadna olyan kérdés, amire nem szívesen válaszolsz, vagy nem tudsz válaszolni, nyugodtan üresen hagyhatod a megfelelő mezőt.
Ha a kiértékelés után a személyes preferenciáid megfelelnek a kritériumoknak, kapsz majd egy részletesebb ismertetőt és egy mellékelt kérdőívet legkésőbb 2013. január 21-ig.
Ha az egyike leszel annak a hat nőnek, akik kiválasztásra kerülnek, hogy részt vegyenek a Gyönyörök szigete projektben, az erre szánt időd, erőfeszítéseid és energiád nem kevesebb mint százezer dollár képében térül meg. További információt a térítésről és arról, hogy mi lenne a feladatod, a tizenkilenedik oldalon találsz ebben az üzenetben.
Ha bármilyen okból tovább már nem érdeklődsz a projekt iránt, hagyd figyelmen kívül ezt a levelet! Nem kötelező válaszolnod. Nem fog senki zaklatni többet ezzel. Remélem azonban változatlan érdeklődésedet és gondosan kitöltve visszaküldöd ezt a kérdőívet a fent megadott címre.
Emlékeztetőül, a határidő 2012. december 31.

Köszönettel,
Jeremy Cooper


Kérlek, válaszolj a saját szavaiddal az alábbi kérdésekre!

Teljes név: Pamela Annabeth Price

Lakhely: Baltimore, Maryland

Születési dátum: 1983. január 5.

Csillagjegy: Bak

Születési hely: Nottingham, Maryland

Apja neve: John

Anyja neve: Carol

Testvérek (név és kor): Paula (34) és Candice (26)

Háziállatok (névvel): Hadley, egy golden retriver

Középiskolai végzettség: Van

Részvétel egyetemi képzésben: Van

Elvégzett felsőoktatási intézmény (ha van ilyen): Towson University

Jelenlegi részvétel valamilyen képzésben: Igen

Végzettség: Nincs

Foglalkoztatottság típusa: egzotikus táncos

Foglalkoztató: Dancing Queen Club, Baltimore

Munkaviszony időtartama: 11 év

Korábbi állás (ha volt): McDonald’s (1998-2002)


SZEMÉLYI STATISZTIKÁK

Magasság: 167 cm

Hajszín: szőke

Testsúly: 54.4 kg

Szemszín: barna

Pólóméret: M

Ruhaméret: 4-5

Cipőméret: 8-M

Mérete: 38D-24-35



KEDVENCEK

Színész: Matt Damon

Színésznő: Mila Kunis

Énekes: Christina Aguleira

Étel: taco

Város: Washington D.C.

Ország (az Egyesült Államokon kívül):

Állat: kutya

Növény: orgona

Autó: Lotus Elise

TV-sorozat: Trónok harca

Film: Titanic

Parfüm: Very Sexy, Victoria’s Secret

Szín: citromsárga

Kedvelt ruhafazon: testhezálló

Kedvelt esti időtöltés a városban (foglald össze saját szavaiddal):
Nem vagyok az a gyakran kimozduló típus. Egy romantikus este otthon sokkal inkább hozzám illik. De amikor mégis elmegyek valahová, szeretem jól érezni magam. Talán egy kellemes vacsorán vagy filmen. Aztán pedig valami egyszerű időtöltés. Korcsolyázás, vagy holdfényes hajókázás a tavon vagy az óceánon.

Mit keresel egy férfiban/nőben? Őszinteség és nyíltság a két legfontosabb dolog számomra. Szeretném, ha valaki végig tekintene az életemen és azért értékelne és szeretne, aki vagyok. Eddig nem volt ebben szerencsém…

Aktuális fantáziád (részletesen): Túllépni a meglévő hiányosságaimon és elérni az emberi lehetőségeimet. Álmaimban nem kellene rejtegetnem semmit magamról, legyen az a munkám, vagy bármi más. Meglenne a motivációm, hogy elérjem a céljaimat. Az életem úgy szabad lenne és stresszmentes. Úgy boldog lennék, mert produktív lennék és sikeres és pozitívan befolyásolnám a barátaimat és a családomat is. (Remélem, a kérdés nem szexuális dolgokra irányult. Ha igen, elnézést kérek.)

Legzavarbaejtőbb eset: Évekkel ezelőtt épp a kórházban lábadoztam egy műtét után és nagyon kiütött a gyógyszerezés. A szüleim eljöttek meglátogatni, én pedig nagyon kényelmetlenül éreztem magam, hogy csak feküdtem ott kórházi köntösben az apám előtt, úgyhogy próbáltam eltakarni magam. A takaróért nyúltam, de véletlenül a köntöst ragadtam meg és egészen nyakig felhúztam. Így hát ott feküdtem anyaszült meztelenül, a köntöst szorongatva, az apám pedig igyekezett feltűnés nélkül másfele nézni. A gyógyszer hatása alatt az anyám kezét is elhessegettem, amikor próbálta visszahúzni a köntösömet, nem értvén, miért akarja lehúzni rólam a takarót. Beletelt néhány pillanatba, amíg rájöttem, mi is történt. Zavarban voltam és elnézést kértem az apámtól.

Hobbi(k): OLVASÁS! Imádok olvasni. Adj nekem bármilyen könyvet és azzal örökre boldoggá teszel.

Röviden mutasd be magad: Passzív ember vagyok. Kedves és, úgy hiszem, nagylelkű is. Nem vagyok impulzív fajta. Szeretem átgondolni a dolgokat és információt gyűjteni. Konzervatív vagyok, különösen ha pénzről van szó. Rendkívül bizonytalan vagyok és gyakran túl sokat rágódok. És gyűlölöm, ha mások megítélnek. Nem így van ezzel mindenki?




***





Sóhajtva vettem egy mély levegőt és megráztam a fejemet, ahogy ismét átfutottam Pamela jelentkezési lapját, amit még 2012. december 26-án küldött át. Egy felfokozott érzelmekkel teli este után, melynek során Pamela kijelentette, hogy többé nem akarja, hogy része legyek az életének, amiatt, hogy megtudta, kikémleltem őt és a többieket a kukkoló szobámból, azt követően pedig Kristanna egyenesen szerelmet vallott nekem. A világ a feje tetejére állt. Közben pedig pördült még hármat.
Gyakran átnéztem a hölgyek jelentkezési lapjait. Nem tudnám igazán megmondani, hogy miért, de ez amolyan hobbimmá vált minden adandó alkalomra. Devon adatlapját már korábban is sokat lapozgattam, ezen a reggelen viszont Pameláét olvastam újra és újra, számolatlanul. Az, ami előző este történt vele, rendkívül fájdalmas volt.
Bár minden vágyat magamban éreztem arra, hogy egy mély kapcsolatot építsek ki Kristannával, mégis rendkívül lehangolt voltam és a bűntudat mardosott, amiért Pamela dühös lett rám. Persze minden joga megvolt hozzá, hogy az legyen. Ki hibáztathatta volna emiatt? Eljátszottam a bizalmát és megsértettem a privát szféráját.
Összeráncoltam a szemöldököm, ahogy Pamela kifinomult, elegáns kézírását vizsgáltam. Sosem hittem volna, hogy valaha is rosszabb, még fájdalmasabb érzések fognak hatalmukba keríteni, mint korábban Victoria miatt, aki húsz éve faképnél hagyott az oltárnál egy másik nőért. Az a nap majdnem teljesen tönkretett.
Akármennyire hihetetlen, az, hogy Pamela ennyire csalódott bennem, talán még rosszabb is volt, mint az, amit Victoria tett velem. Borzalmasan éreztem magam, amiért megbántottam Pamelát. Ez volt az egészben a legrosszabb. Én voltam az, akit a leginkább hibáztatni lehetett. Az ég világon senki más nem hibázott.
Azt kívántam, bárcsak volna lehetőségem megmagyarázni Pamelának, hogy a kukkoló szoba nem volt több egy ártatlan kis szórakozásnál részemről. Semmi hátsó szándékom nem volt a kikémlelésükkel. Soha nem küldeném el senkinek a rögzített felvételeket és még kevésbé tenném pénzzé. De végeredményben semmi esélyem sem volt, hogy meggyőzzem őt erről, mivel Pamela még azelől is elzárkózott, hogy beszéljen velem.
Akárcsak bármely normális ember az én helyzetemben, én is élveztem figyelni a lányokat a privát pillanataikban. Nem hinném, hogy lenne férfi a világon, aki nem tenné ugyanezt, ha lehetősége nyílna rá. A kukkoló szoba egy plusz eszközt jelentett nekem, hogy megtudjam, milyen emberek is ezek a lányok.
Meggyőződésem szerint ezzel senkinek nem ártottam. Nem tettem semmi rosszat. Egyáltalán semmit. Helytelen volt kikémlelni a privát pillanataikat? Természetesen az. Ezt nem vitatom. De itt meg is áll a történet. Az információ nem jutott túl rajtam… és Kristannán. Sosem kerülnének azok a fájlok más kezei közé. Azt nem engedném.
Sajnálatos módon azonban Pamela ezt nem így látta. Ami pedig még rosszabb, tökéletesen elzárkózott attól is, hogy valaha az életben beszéljen még velem. Így hát még arra sem nyílt lehetőségem, hogy tisztázzam vele a helyzetet. Valaki, akinek egykor tiszta és őszinte érzései voltak irántam, most szívből gyűlölt. És ez mind az én hibám.
Eredetileg azért jött hozzám előző este, hogy bevallja múlni nem akaró szerelmét irányomba. Legalábbis ezt szűrtem le a Trish-sel való beszélgetéséből, amit percekkel korábban folytatott. Én pedig szétbarmoltam az egészet, nem igaz?
- Hol lehet Kristanna? – mondtam ki hangosan, a karórámra pillantva. Az én norvég angyalkám azt mondta 8:03-kor, hogy kimegy a konyhába összedobni nekünk egy kis reggelit. Talán néhány fánkot tejjel. Ez negyedórája volt. Már vissza kellett volna érnie.
Kíváncsiságtól fűtve vettem egy újabb mély levegőt és a szemközti falra pillantottam, ami a kukkoló szobát rejtette. Egy-két pillanatnyi gondolkodás után bólintottam és lassan talpra emelkedtem. A kukkoló szoba elmondhatja, hol jár Kristanna, na meg a reggelim. Azok után, hogy előző este kihagytam a vacsorát, már kezdtem nagyon éhes lenni.


Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]