2019. március 3., vasárnap

Szerencsés szerelő II. rész 2. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő II. rész 1. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. február 25.

*****************************************************************************

Mire szombat reggel haza értem, már mindkét szobatársam fenn volt. Épp a ház kitakarításával foglalatoskodtak. Két dolog, ami, legalábbis azokban a napokban, különösnek tűnt. Enyhén szólva is „legénylakás”-üzemmódban tengettük a napjainkat. Mindannyian élveztük a hétvégéket és minimum nehéz volt elérni, hogy a ház ne tükrözze kedvenc időtöltéseinket. Az, hogy annyira szorgosan takarítottak, csak egy dolgot jelenthetett. Hatalmas partit. És szombat volt, úgyhogy… miért is ne?
- Hol a pokolban voltál az éjjel? – kérdezte Ryan, amikor beléptem a konyhaajtón. Jack félbehagyta a mosogatást, és csatlakozott barátunk kérdő pillantásához.
- Ööö… - kezdtem, majd megráztam a fejem. A leghalványabb elképzelésem sem volt, mit mondhatnék nekik. – Valószínűleg el se fogjátok hinni, ha elmondom nektek. De mi ez a hirtelen rendmánia?
- Témaváltás? Jó trükk – nevetett Jack. – Partit tervezünk, pajti. Na de komolyan, mi történt? Benn ragadtál valami pszichopata ügyfél házában?
Vettem egy mély levegőt. Jack volt a legjobb barátom és rögtön tudta volna, hogy hazudok, már az előtt, hogy befejezem a mondatot. Ryannel pedig azóta voltunk haverok, hogy az eszemet tudom, a bullsitométer pedig épp olyan fejlett volt közöttünk, mint Jackkel.
- Nem hinném, hogy a pszichopata a megfelelő szó rá.
- Most viccelsz? – vonta fel a szemöldökét Ryan. – Mi történt?
- Ha elmondanám, nem hinnétek el – ráztam a fejem. – De ha helyrepofoztuk ezt a szemétdombot, majd elmesélem. Remélem, nem felejtett el valamelyik tökfilkó közületek csajokat is hívni.
- Nesze neked tökfilkó! – nevetett Jack és lefröcskölt némi hideg vízzel a mosogatóból.
Miután megtörölköztem, segítettem a srácoknak a rendrakás hátralevő részében. Három órával később pedig már egy tiszta nappaliban ettük a szendvicseinket, hogy aztán rágyújtsunk egy kellemes spanglira.
- Szóval, Jason – adta át Ryan a cigit. – Kihagytad a múlt éjszakát, pajti. Rávettük Sarát és Melanie-t egy kis entyempentyemre.
- Marhaság – vágtam rá.
- Te beszélted rá őket – szippantott ezúttal Jack egyez. – Nekem ehhez semmi közöm.
- Ja. De nem volt ellenedre nézni – nevetett Ryan. – Ó, és Jason, mindkettőnek csodás dudái vannak.
Felnevettem, méretes füstpamacsokat eregetve.
- Mondj valamit, amit nem tudok magamtól is!
- Így még nem láttad őket – ellenkezett Jack.
- Lefogadom, hogy csodás volt – mondtam. – De az én sztorim jobb.
Ez épp eléggé felkeltette az érdeklődésüket, én pedig elővezettem, mi történt a Tina és Stacy házába tett kiruccanásom során, persze kihagyva a legvadabb és leghihetetlenebb részleteket. Némán figyeltek, meglepett pillantásokat vetve felém. Jack szája szó szerint tátva maradt és az ölébe ejtette a spanglit.
- Aúcs! A fenébe! – söpörte le a parazsat a nadrágjáról, miközben mi hangosan nevettünk rajta.
- Igazad volt – mondta Ryan. – Rohadtul nem hiszem el. Mi történt igazából?
- A színtiszta igazságot mondom. Esküszöm.
- Szóval ez a két gyönyörű nő csak úgy rád mászott és az egész éjszakát azzal töltötte, hogy eszméletlenre keféljen? – ironizált Jack.
- Nem tudom megmagyarázni, haver – válaszoltam. – Mintha viagrát csempésztek volna az italomba, vagy ilyesmi.
- Nem viccelsz – mondta Ryan.
Mindketten rám néztek, valami jelét lesve, hogy tréfálnék, vagy csak szórakoznék velük.
- Tökéletesen komolyan beszélek.
- Haver! – morogta Ryan. – Át kell hívnod őket.
- Ja – helyeselt Jack. – Nekünk is találkoznunk kell ezekkel a lökött nimfókkal.
- Oké – szívtam egy utolsót. – Áthívom őket. De nektek is hívnotok kell annyi csajt, amennyit csak tudtok. Nem akarom, hogy Tina és Stacy legyenek az egyetlen lányok itt, körülvéve egy csapat nyáladzó idiótával, akik csak a bugyijukba akarnak kerülni.
- Nekem oké – vont vállat Jack. – De nem ígérek semmit a bugyibakerülési próbálkozásokkal kapcsolatban.
Ryan is csatlakozott, majd szétváltunk, hogy mindhárman lebonyolítsuk a telefonhívásainkat. Rájöttem, nem számít, kit hívnak meg, amíg Sara és Melanie is köztük van. A jó csöcsök csak a kezdetet jelentették annál a kettőnél.
Stacy két csörgés után felvette a telefont.
- Halló?
- Helló Stacy! – szóltam bele. – Jason vagyok.
- Ó, helló! – csendült izgatottan a hangja. Ez jó jel volt.
- Hé, mit szólnátok egy partihoz nálunk?
- Milyen partiról lenne szó?
- Némi pia, cigi és egy rakat éretlen egyetemista – nevettem.
- Egy pillanat! Hadd kérdezzem meg Tinát! – Halk mormogást hallottam a háttérből, miközben a válaszra vártam. – Azt kérdezi, Matt is jöhet-e.
Ki a pokol az a Matt? Ó, tényleg! Lényegében az ő lakásában töltöttem az éjszakát, a barátnőével és a lakótársukkal reszelve. Ez kissé változtatott a helyzeten. Nehéz volt elhinnem, hogy ez az este úgy fog alakulni, mint reméltem. Nem hittem, hogy Matt igazán örülni fog neki, hogy a barátnője a farkamat szopja, de nem mondhattam nemet.
- Igen, persze. – Reménykedtem, hogy önfeledten hangzanak a szavaim. – Lesz épp elég sör, de persze hozhattok, amit csak akartok.
Elmondtam Stacy-nek minden részletet, ő pedig közölte, hogy alig várja, hogy ismét meztelenül lásson, majd letettük. Nos, legalább a dolognak ez a része rendben volt. Még ha nem is dughatom meg Tinát ma este, még mindig láthatom ismét, ahogy Stacy a farkamon lovagol.
Mint kiderült, Jack és Ryan is sikeresek voltak a küldetésükben, úgyhogy a parti már azelőtt sínen volt, hogy észbe kaptam volna. A söröket behűtöttük, a nasistálakat megtömtük és bekészítettük a zenét. Én pedig már vagy milliomodjára adtam hálát, hogy van egy házunk csak magunknak. Magunknak és pár tucat vendégünknek.
Tina és Stacy Matt és egy üveg bor társaságában érkezett. Kissé furán éreztem magam, megszorítva a srác kezét, amikor bemutatkoztunk egymásnak, de ő nem adta semmi jelét, hogy lassú kínok között tervezne kicsinálni. Sőt, még be is csatlakozott hozzánk egy menet bejrútra,[1] mintha csak otthon lenne. Én pedig közben kerítettem egy dugóhúzót és két poharat a lányoknak. Két-három óra partiba került, hogy a vendégeink kezdjenek kellőképp leittasodni. Én még nem voltam igazán részeg, de már nem is teljesen józan, amikor a mosdóból visszatérve megláttam a rám várakozó Tinát.
- Azt hiszem, itt az ideje meglátogatnom a hálószobádat – vigyorgott rám cinkosan.
Elakadt a lélegzetem. Ennyire beindult volna? A barátja a folyosó túlvégén asshole-ozott[2] a haverjaimmal, ő pedig velem akart kettesben félrevonulni? Azonnal a szobámhoz vezettem őt és becsuktam magunk mögött az ajtót.
Tina egy szó nélkül ledobta a pólóját és kicsatolta a melltartóját, kiszabadítva kebleit. Miközben kizipzárazta a nadrágját, én kigomboltam az ingemet és letoltam a nadrágomat és a boxeremet a bokámig. A farkam előpattant és meredten előrefelé mutatott, ahogy Tina félrerúgta a nadrágját. Nem töltöttem sok időt annak átgondolásával, hogy nem viselt alatta bugyit, mivel mire észbe kaptam volna, a farkam már a szájában is volt, ujjai pedig dorongom tövére fonódtak. A másik kezével saját magát ujjazta, én pedig éreztem nyögései szelét szerszámomon.
- Dugd meg a fenekem! – mondta, kiengedve makkomat ajkai közül. Felállt és felmászott az ágyamra, hogy ott négykézlábra helyezkedjen, kidugva felém a fenekét. – Nyomd belém a farkadat!
Megragadtam hímtagomat és makkomat ánuszához illesztettem, hogy óvatosan neki nyomjam. Éppen csak belé hatoltam, amikor már hangosan nyögni és vonaglani kezdett. Lassan de bizonyosan mélyedtem belé, ő pedig egyre hangosabban nyöszörgött.
Mintha csak megrendezték volna, ebben a pillanatban kivágódott a szobám ajtaja és Matt állt ott, nézve, ahogy seggbe rakom a barátnőjét.


Folytatása következik!


[1] Ivós partijáték, ahol pingpong-labdákat lődöznek az ellenfél piramisba rakott söröspoharaiba. Az eltalált pohár tartalmát meg kell inni. Az veszít, aki előtt előbb elfogynak a poharak. Nem tudom, van-e a játéknak magyar megnevezése. Ha igen, örülök, ha tudatjátok velem.
[2] Asshole: Szószerinti fordításban „segglyuk”, szabad fordításban „seggfej”. Kártyajáték, ahol a körben ülő játékosoknak egymás után egyre nagyobb (vagy egyenlő értékű) kártyalapokat kell kijátszani, bizonyos feltételek teljesülésekor pedig inni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]