2019. március 6., szerda

Szerencsés szerelő II. rész 3. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő II. rész 2. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. február 25.

*****************************************************************************

Mintha csak megrendezték volna, ebben a pillanatban kivágódott a szobám ajtaja és Matt állt ott, nézve, ahogy seggbe rakom a barátnőjét. Teljesen lefagytam. A leghalványabb elképzelésem sem volt, hogy mit tegyek. Tudtam, hogy már halott is vagyok. Ez a fickó ki fog hajítani az ablakon keresztül. Darabokban. A szavai azonban a lehetetlenség sebességével rántottak át a rémületből a zavarodottságba.
- Helló, bébi! – mosolygott Tinára. – Jó érzés?
- Egek, bébi! Fantasztikus! – kapkodta a lány a levegőt, miközben hevesen mozgott árbócomon.
- Úgy dug a lányka, akár egy pornósztár. Nem igaz, Jason? – nézett rám Matt.
Teljesen ledöbbentem, a farkam azonban továbbra is kőkemény volt, ahogy Tina mozgott rajta. Megragadtam a csípőjét és én is felvettem a ritmust, kefélve a fenekét, miközben a pasija figyelt minket. Matt kigombolta a nadrágját és letolta a térdéig, Tina arca elé tolva méretes szerszámát. Sosem láttam még egyetlen falloszt sem a sajátomon kívül, de így is meg tudtam mondani, hogy ez hatalmas. Nem vesztegettem azonban az időt a bámulására, leginkább azért, mert Tina azonnal a szájába is kaparintotta és szopni kezdte, miközben egy pillanatra sem tévesztette el a ritmust kefélésünkben. Teljesen elvesztem az élvezetekben. Ki-be járattam a farkam Tina fenekében, miközben az ő feje Matt szerszámán rugózott. Olyan érzés volt, mintha járata egyre szűkebbé válna, míg végül golyóim megadták magukat és belé pumpáltam nedveimet. Látásom elhomályosult és elárasztott a gyönyör. Kihúztam belőle dorongomat és még pár löketet fenekére engedtem.
Leroskadtam az ágyra, levegő után kapkodva, és figyeltem, ahogy Matt teste megfeszül, ahogy ő is elélves. Tina végig szopta a farkát, lenyelve nedvei minden egyes cseppjét. Amikor a barátja végzett, visszahúzta a nadrágját és belegyömöszölte a farkát. Megcsókolta Tinát és elhagyta a szobát.
- Majd találkozunk, srácok – intett és becsukta maga mögött az ajtót.
- Jesszusom! Ez vadító volt – mondta Tina. – Isteni volt a dugásod.
- El se hiszem, hogy ez történt – hebegtem. – Azt hittem, ki fog csinálni.
Tina felnevetett.
- A mi kapcsolatunk nem épp hagyományos – jegyezte meg. – Kapd fel a gatyád! Menjünk, nézzük meg, mi maradt még a partiból!
Felugrott és elkezdte visszavenni a ruháját, kezdve a bugyival.
- Ez nem volt rajtad, amikor bejöttünk – jegyeztem meg.
- Nem – erősítette meg. – Akkor vettem le, amikor legutóbb kimentem a mosdóba. Kiakasztottam a kilincsre, hogy Matt tudja, melyik szobába kell bejönnie.
- Ti előre megterveztétek ezt? – kerekedett el a szemem.
- Matt ötlete volt – vont vállat Tina. – Miután elmeséltem neki, milyen jól szórakoztunk veletek Stacy-vel.
Nem tudtam erre mit mondani. Tina pedig nem is várta ki a válaszomat, hanem kilépett az ajtón és végigsietett a folyosón. Követtem, amint begomboltam az ingemet és már csak a nappalinál értem utol. Az asshole-parti már véget ért, de egy sokkal izgalmasabb játék kezdődött el. Hihetetlen módon a farkam azonnal ismét megmerevedett.
Sara meztelen volt. Gyönyörű mellei hevesen rugóztak, miközben ő Ryan farkán lovagolt. A srác a kanapén ült, társnője pedig háttal neki foglalt helyet az ölében, hevesen zihálva és nyögdécselve, miközben keféltek. Izzadtságtól csatakos szőke haja hosszan hullott a vállaira. Leplezetlenül bámultam hullámzó kebleit és a pihés világos szőrt lábai között.
Stacy-n sem volt már ruha, Jack pedig mélyen vágatába tolta a nyelvét. Melanie Stacy arcához dörgölte ágyékát, csípője fölé húzva szoknyáját és bugyiját félrevonva. Mellei még melltartója és pólója alatt rejtőztek, de épp olyan hevesen ringtak, mint Saráéi.
Matt is ott állt, nadrágjából kilógó hatalmas lőcsével, mintha csak azon merengene, hova is rakja be azt. Tinára pillantottam, ő pedig visszamosolygott rám. Ördögi vigyor terült szét az arcán. Egy pillanatig sem vesztegettem az időmet. Farkam vasrúdként meredezett gatyámban, amit sebesen le is hámoztam róla, hogy aztán pólómat is utána hajítsam. Megálltam ott, ahol Ryan és Sara is helyet foglaltak, dorongom pedig meredten mutatott a szőke lány felé. Ő megragadta szerszámom tövét és ajkai közé vette makkomat, mohón nyalogatva és szopogatva azt. Felfigyeltem rá, hogy Tina is meztelenül áll mellettem, szinte már ugrálva az örömtől.
- Gond lenne, ha én is beneveznék egy körre? – kérdezte Sarától. – Túl jó mókának tűnik ahhoz, hogy kihagyjam.
A szőkeség kiengedte szerszámomat a szájából.
- Tényleg az. De persze. Osztozkodhatunk. Úgy tűnik, van itt épp elég farok.
Ryan bólintott, Sara pedig a következő pillanatban egy jól hallható cuppanással leemelkedett dorongjáról, hogy Tina azonnal elfoglalhassa a helyét. Sara négykézlábra ereszkedett és felém tartotta a fenekét, én pedig gyorsan szeméremajkai közé vezettem szerszámomat. Matt is odalépett hozzánk és letérdelt a lány elé, hogy hímtagját annak szájába tolja. Megragadtam partnerem csípőjét és olyan vehemenciával kezdtem mozogni benne, ahogy csak tudtam. Barlangja farkamra feszült és éreztem, ahogy nedvessége körülölel.
Onnan, ahol térdeltem, láttam, ahogy Melanie egy pillanat alatt ledobálja ruháit, miközben Stacy Jack farkára ereszkedik. Melanie Sara mellé helyezkedett és nyelvével Matt golyóit kezdte kényeztetni. Tina mellei hevesen remegtek, ahogy Ryan farkán lovagolt, én pedig mélyen Sarába toltam lőcsömet. Hirtelen lökéssel tölt rám a gyönyör, kitöltve partnerem barlangját nedveimmel. Szinte varázsütésre mindenki egyszerre élvezett el a helyiségben. Ryan Tina puncijába, Jack pedig Stacy-ébe. Végezetül Matt nyögött fel, telepumpálva Sara száját. Amit a lány nem tudott lenyelni, az az arcán landolt, Melanie pedig mohón nyalogatta le. Kihúztam a farkam partneremből, aki azonnal meg is fordult és tisztára szopogatta lassan ernyedő árbócomat.
A szoba zihálással és halk nyögdécseléssel telt meg, ahogy mindenki levegő után kapkodott.
- Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy ez volt életem első nyolcas menete – mondta Jack, mi pedig, akiknek több levegőnk maradt, mint ami a puszta életben maradáshoz kell, felnevettünk.
- Egek! Ez hihetetlen volt – zihálta Sara.
- Engem még sosem nyalt ki egy másik lány – közölte Melanie. – Annyira jó érzés! – Még el is pirult, ahogy Stacy-re mosolygott.
- Engem még mostanáig sem – közölte Sara.
- Ezen nagyon könnyen segíthetünk – vágta rá Tina. – Ti ketten simán kinyalhatnátok egymást.
- Csodás ötlet – lelkendezett Ryan, arca pedig felragyogott a gondolatra, hogy mindezt végig nézheti. Már volt egy meztelen Tinája az ölében, akinek lassan ki-be mozgatta ujjait a puncijában.
- Én kipróbálnám – vont vállat Melanie. – Jó mókának tűnik, és amúgy is imádom, ha kinyalnak.
Sara zavartan felnevetett.
- Nekem is rendben van. – Lefeküdt a padlóra és széttárta a lábait. Ágyéka még mindig csillogott összevegyülő nedveinktől, miközben hevesen dörgölni kezdte csiklóját, Melanie pedig combjai közé hajtotta a fejét. Mi többiek figyeltük, ahogy Sara szeméremajkai közé csúsztatja nyelvét, miközben az tovább kényezteti magát. A szőkeség jól hallhatóan felnyögött a forró nyelv érzésétől, Melanie pedig újult lelkesedéssel kezdte őt nyalni. Sara egyre hangosabban zihált, ahogy barátnője egyre közelebb és közelebb hajszolta őt a beteljesüléshez.
Ahogy elfordítottam a tekintetem tőlük, láttam, hogy Stacy Jack ismételten megmerevedett farkát markolássza, miközben a srác egyik kezével társnője mellét gyúrogatja, másiknak ujjait pedig ki-be mozgatja a lány barlangjában. Matt a saját szerszámát húzogatta, figyelve az egymást kényeztető lányokat. Tina egyre hevesebben zihált, a látványtól épp annyira, mint Ryan bennem mozgó ujjaitól. Az én farkam is kezdett ismét megmerevedni, ahogy az ujjaim közé fogtam. Még mindig ragacsos volt Sarával közös gyönyörünk termésétől.
Sara egyre hevesebben zihált és rángatózott az élvezettől, míg végül be nem terítette környezetét nedveivel, miközben Melanie tovább nyalogatta lábai közét, eltüntetve a bűnjeleket.
- Hogy az a magasságos…! – zihálta a szőkeség. – Ez fantasztikus volt.
- Te is kinyalsz engem? – kérdezte Melanie, meg se várva a választ. Azonnal a hátára hengeredett a padlón és széttárta lábait.
Sara nem is felelt, csak azonnal barátnője ágyékára hajolt, benyalintva szeméremajkai közé, ezúttal Melanie szájából csalva elő hangos nyögéseket. Én tovább markolásztam lehetetlenül merev farkamat, ahogy figyeltem őket. Egy pillanatra sem szakítottam el tőlük a tekintetemet, de szemem sarkából így is láttam, mit csinálnak a többiek. Persze nem kellett zseninek lenni ahhoz, hogy az ember mindezt magától is kitalálja. Hamarosan pedig Melanie, mindannyiunk kíváncsi tekintetének kereszttüzében, épp olyan hevesen kezdett zihálni és vonaglani, mint Sara az imént. Miután ő is elélvezett, vadul csókolózni kezdtek Sarával, megízlelve saját ízüket a másik ajkain.
- Jesszusom! Ez fantasztikus volt – zihálta Melanie. – Istenem! Most mindennél jobban vágyok egy farokra magamba. – Körbenézett a szobában, végig mérve a négy rámeredő kőkemény dorongot. – Matt! Megdugnál, ha megkérlek? – kérdezte ártatlan hangon.
A srác válasz helyett csak leült a kanapéra, hatalmas dorongjának töve köré fonva ujjait és felfelé irányítva azt, miközben Melanie rá mászott. Lassan ereszkedett a srác árbócára és a szemünk láttára kezdett rugózni rajta.
Félrepillantva láttam, hogy Ryan is lassan Tina fenekébe vezeti farkát, a másik oldalon pedig Jack vette birtokba Sara száját. Stacy rám pillantott és elmosolyodott. A kanapé karfájára támaszkodott és kidugta a fenekét. Odaléptem mögé és barlangjába mélyesztettem hímtagomat. Előre hajoltam, hogy megmarkoljam melleit, miközben mélyen belé hatolok. Egyszerre nyögtünk fel az élvezettől, ahogy menet közben együtt figyeltük az egymással kefélő Mattet és Melanie-t. Tina és Ryan is őket nézte, miközben a srác ki-be mozgott partnere fenekében. Jack kihúzta lőcsét Sara szájából, a lány pedig a hátára feküdt a padlón, míg partnere fölé kerekedett és puncijába hatolt.
Egy ideig így maradtunk. Érzékeim elhomályosodtak, leszámítva a tagjaimba ivódott ritmust, amivel mozogtam Stacy testében. Valahonnan a távolból hallottam Melanie nyögéseit, ahogy elélvez, majd sorban a többiek visszhangját is, míg végül bele nem pumpáltam gyönyöröm termését Stacy testébe. Hallottam azt is, ahogy partnerem felnyög az élvezettől, mielőtt leroskadt volna a padlóra. Heves zihálásom csak lassan hagyott alább, miközben álomba merültem ott, a nappali padlóján, meztelenül.

***

Sötétben ébredtem, egy kissé zavartan is, hogy hol a kénköves pokolban lehetek. Lassan tértek csak vissza au emlékeim és ráeszméltem, hogyan ütöttem ki magam a nappali padlóján. Ahogy kezdtek visszatérni az érzékeim, ráeszméltem, hogy valaki szopja a farkamat. Nem tűnt lehetségesnek, hogy az ismét megmerevedjen. Ahogy a szemem hozzászokott a sötétséghez, felismertem a lábaim közé telepedett Melanie-t. Borzongás futott végig a gerincem mentén, amikor egy pillanatra kiengedte szerszámomat a szájából, hogy rám mosolyogjon.
A kanapén két alak, akiknek Mattnek és Sarának kellett lennie, félreérthetetlen pózban fonódott össze. Még a lány halk zihálását is ki tudtam venni. A többiek nem voltak a nappaliban. Biztosra vettem, hogy Jack és Ryan a saját ágyukba vitték Tinát és Stacy-t együtt, vagy külön-külön.
- Szeretnél valahova kényelmesebb helyre menni? – kérdeztem Melanie-tól. Ő bólinott és felálltunk, hogy végig siessünk a folyosón a hálószobámig. Miután becsuktam az ajtót mögöttünk, megfordulva láttam, hogy ő már el is terült az ágyamon, széttárva a lábait.
- Már azóta kefélni akarok veled, hogy először megláttalak – közölte. – Ki akarsz nyalni?
Hevesen bólogattam, majd az ágyra térdeltem és combjai közé fúrtam az arcom. Beszívtam illatát, ahogy ajkaim közé vettem csiklóját és szopogatni kezdtem felváltva szeméremajkaival. Hangosan felnyögött, amikor belé toltam nyelvemet. Aztán visszahúzódtam és ujjaimmal hatoltam belé, számmal ismét csiklóját véve gondozásba.
Követve teste minden rezdülését végül felemelkedtem és kezembe fogtam kőkemény dorongomat, hogy bejáratához illesszem.
Nem haboztam belé hatolni, ő pedig hangosan felsikoltott a gyönyörűségtől. Egyik mellbimbóját szopogattam, miközben mozogtam benne. Nem kis koncentrációba került összehangolni mozdulataimat, ahogy testem már pár másodperc után remegni kezdett a gyönyörtől.
Hangosan felnyögtem, ahogy elélveztem, belé engedve nedveimet. Melanie is követte példámat, barlangja pedig dorongomra szorult. Tisztára nyaltam punciját, nem hagyva hátra nedveink egy cseppjét sem. Amikor végeztem, elé tartottam szerszámomat, hogy ő tisztára szopja azt teljes hosszában.
Úgy aludtunk el, ahogy elnyúltunk az ágyon, meztelenül, saját izzadtságunkban úszva.
Micsoda egy parti volt ez?!


Folytatása következik!

Vége a II. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]