2015. november 27., péntek

Aki nem zárja be az ajtót... 3. rész

Előzmény: Aki nem zárja be az ajtót... 1. rész
Közvetlen előzmény: Aki nem zárja be az ajtót... 2. rész

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. augusztus 29.

*******************************************************************


Mire Tyler visszatért a két friss, behűtött sörrel, Dave visszaállította a videót oda, ahol az akció igazán kezdett beindulni. Tyler leült mellé a kanapéra, olyan közel, hogy a válluk sznte már összeért. Dave még mindig meglehetősen ideges volt, de nem látta okát, miért ne próbálhatná ki a dolgot. Nem tagadhatta, ő is kíváncsi és kezdett egyre izgatottabb is lenni a rá váró tapasztalat miatt.
Pár percig csendben ültek, amíg a videó ismét el nem indult a megfelelő helyen. Dave a bőrén érezte mellette ülő barátja jelenlétét, de mégis, amikor az a combjára tette a kezét, majdnem ugrott egyet ijedtében.
- Nyugi, haver! Nem lesz semmi gond – vigyorgott Tyler. - Csak lazíts!
Dave hátradőlt a kanapén és igyekezett csak a videóra koncentrálni, de Ty keze a combján sokkal izgalmasabbnak bizonyult, ahogy lassan kúszott előre a bőrén. A szíve egyre hevesebben vert, amikor viszont végül a barátja ujjai merev hímtagja köré fonódtak, nem tudta megállni a torkából feltörő nyögést.
- Erről van szó, pajti – vigyorgott a másik. - Mindjárt jobb, ugye? Csak dőlj hátra és élvezd!
Dave kiengedte az a levegőt, amit maga sem tudott, mikor szívott be olyan mélyen, és igyekezett elernyeszteni az izmait. A képernyőn megjelenő izgató látvány és Tyler borzongató érintése nyomán egyre jobban kezdett perzselni a vér az ereiben. Ugyanazt érezte, mint amikor Cindy nyúlt hozzá odalenn. De az a kéz most nem a lányé volt, hanem Tyleré, a legjobb barátjáé. Ez ugyanúgy nehezebbé is tette a helyzetet, mint végtelenül könnyebbé is. Azonban próbálta elfojtani a kétségeit és csak élvezni a helyzetet.
De várjunk csak egy pillanatra! Ez az egyességnek csak az egyik fele volt. Neki is ugyanezt kellene csinálnia Ty-jal.
A fenébe is! - mordult fel magában és ismét elöntötte az idegesség.
- Minden rendben, Dave? - szólalt meg Tyler, mintha csak megérezte volna a hangulatváltozását.
- Persze, persze. Minden oké. Csak... most jöttem rá, hogy most már én jönnék.
- Nem kell elsietni. Ha majd eljön az ideje, oké? Semmi gond.
- Nem. Tényleg semmi gond. Azt hiszem, én is kíváncsi vagyok – emelte fel Dave remegő kezét és óvatosan megmarkolta Tylert úgy, ahogy saját magát az előbb. Furcsa volt a lüktető hús érintése az ujjai között. Olyan ismerős volt, de mégis annyira más! Pláne, hogy csak a saját kezét érezte. Az érintés a farkán Tyleré volt.
Ezúttal Ty-on volt a sor, hogy felnyögjön: - Ó, haver! Ez mennyei.
Dave viszont teljesen elmerült az érintésükben. Az érzésben, ami eltőltőtte, miközben mindketten lassan mozgatni kezdték kezüket a másik férfiasságán.
- Igen, az – nyögte ki végül. - De nagyon fura is. Semmihez nem hasonlítható, amire korábban akárcsak gondoltam volna.
Mindketten hátra dőltek a kanapén és ráérősen mozgatták a kezüket. Nézték a videót, ami már egyre inkább ismerőssé kezdett válni. Mindketten izgatták a másikat és közben mindketten nyögdécseltek-
Dave kezdett egyre jobban ellazulni és átadni magát az érzésnek. Kezdte úgy gondolni, hogy ez az egész biszex dolog nem is annyira furcsa, mint hitte. Tyler érintése nagyon jó érzés volt a farkán, ahogy az is, ahogy az ő ujjai a barátja hímtagja köré fonódtak. A hangokból ítélve pedig, a barátja is épp ugyanígy érzett.
Ekkor azonban egy kattanással ismét kinyílt a lakás ajtaja.
- Helló, Drágák! - töltötte be Beth hangja a helyiséget. Egy pillanat múlva pedig mindketten belibbentek Cindy-vel a lakásba a legvonzóbb táncruhájukba öltözve.
Aztán mindketten megmerevedtek és a szájuk is tátva maradt, amikor megpillantották Dave-et és Tylert meztelenül a kanapén. A srácoknak is elnyílt a szájuk és elkerekedett a szemük, miközben elrántották kezüket a másik farkáról.
- Errefelé senki sem zárja az ajtót? - nyögött fel végül Dave elsőként.
- Ööö... izé... azt hiszem, félbeszakítottunk valamit – szólalt meg Cindy is.
- Ööö... nem. Nem igazán...
- Nos, pedig nagyon úgy néz ki.
- Nem, nem, nem – magyarázkodott Dave. - Ez volt az első alkalom. Tényleg. Csak korán értem haza és volt egy csomó időm egyedül, szóval leheveredtem itt és... nos, Tyler betoppant, úgy, mint most ti. Beszélgetni kezdtünk erről a videóról, aztán... csak megtörtént.
- Tényleg csak most először? - vonta fel a szemöldökét Cindy.
- Ha mondom.
- Váó! Mi tartott ennyi ideig?
- Mi...? Hogyan?
- Hallottad. Már négy éve vagytok legjobb barátok és együtt is éltek és ez volt az első alkalom, hogy kipróbáltátok?
- Nos... igen. Nem mintha a srácokhoz vonzódnék. Azt hittem, ezt te is tudod.
- Attól még, hogy szeretsz és együtt vagyunk, nem kell feltétlenül, hogy ne vonzódj a srácokhoz.
- Hogyan? - hüledezett Dave. - Csak én maradtam ki valamiből? Tyler is ugyanezt mondta.
- Tényleg, Ty? - kapcsolódott be Beth is a beszélgetésbe.
- Nos... igen... - hebedte a másik srác is.
- Te...?
- Nos... igen...
- Ó, egek! Azt hittem, csak mi vagyunk így ezzel Cindy-vel.
- Hogyan?! - kiáltott fel egyszerre a két srác.
- Oké, tegyünk egy lépést hátra...! - vett egy nagy levegőt Beth. - Először is, kaphatnánk mi is sört? Aztán megbeszélhetjük.
- Oké... - állt fel Dave. - És talán magunkra vehetnénk némi ruhát is.
- Vagy talán nem – mosolyodott el Cindy. - Talán inkább mi vetkőzünk le.
- Oké! - rázta meg a fejét Dave. - Azt hiszem, elvesztettem a fonalat. Valaki elmagyarázná, mi folyik itt?
Cindy odalépett hozzá és a barátjával együtt lehuppant a kanapéra.
- Oké. Először is, nyugodj meg, baby! Semmi probléma. Másodszor, Beth-tel mi erre már réges-régen rájöttünk. Épp úgy, ahogy ti Ty-jal. Sajnálom, hogy rátok ijesztettünk, de megtanulhattátok volna már zárni az ajtót. Sose tudhatjátok, ki sétál be - nevetett, majd ismét komolyra váltott. - Egyik este együtt mentünk vissza a szobánkba egy különösen pocsék randi után. Mindketten fel voltunk húzva és fel is izgulva. Aztán csak beszélgetni kezdtünk, míg végül eljutottunk oda, hogy mi lenne, ha egymásnak nyújtanánk segítséget. Némi óvatos körbetapogatózás után rájöttünk, hogy többen csinálják ezt, mint gondolnátok, szóval, gondoltuk, miért ne próbálhatnánk ki. És úgy is lett. Persze, furcsa volt először, de élveztük. Úgyhogy most, bármikor, ha nem kaphatjuk meg azt, amire szükségünk van a pasijainktól, ott vagyunk egymásnak. A szerda esték tánc után általában ezzel telnek. Ti ketten a közelben sem vagytok, mi pedig teljesen felizgulunk az egész éjszakás fenékrázástól. Gondoltuk, nektek is csak idő kérdése, amíg rájöttök, és örülünk, hogy így lett.
- Örültök?
- Naná. Annyiszor viccelődtünk, hogy milyen lenne négyesben... de mi Beth-tel komolyan gondoltuk. Reméltük, Ty egyszer ráharap, de ő túl jó kisfiú volt. Túl karót nyeltek voltatok, szóval inkább nem erőltettük. De most... Itt vagyunk, és úgy tűnik, semmi akadálya nincsen. Nem igaz, Beth?
Dave csak most figyelt fel rá, hogy a másik lány pont azt csinálta, amit a barátja az előbb. Bement Tyler szobájába és lepakolta a ruháit, hogy meztelenül térjen vissza egy-egy sörrel a kezében magának és Cindy-nek. Leült Tyler másik oldalára, a srác pedig köré fonta a karját, hogy ujjai hegyével Beth melle peremét kezdje simogatni.
- Annyira begyökösödött hetero voltál, hogy azt hittük, sose jön el ez az alkalom – magyarázta Beth. - És most is majdnem elmulasztottuk.
- Nekem fel se tűnt... - hebegte Dave.
- Gondoltuk. De most már igen. És most már csak az a kérdés, hogyan tovább.
- Nos, akkor megoldom a probléma első felét azzal, hogy nem én leszek az egyetlen, aki nem meztelen – jelentette ki Cindy és felállt, hogy letolja cipzárját, majd megszabaduljon a ruhájától. Aztán beleakasztotta hüvelykujjait fekete csipke bugyijába és letolta azt is. - Így. Mindjárt jobb – ült vissza a helyére és Dave-hez bújt, épp úgy, ahogy Beth Ty másik oldalán. - Szerintem a srácok folytathatnák, amit az előbb elkezdtek – kuncogta el magát. Dave-nek elkerekedtek a szemei és falfehér lett az arca. - Ne haragudj, Drágám! Az arckifejezésed amikor beléptünk feledhetetlen volt. De, viccet félretéve, nagyon izgató volt, amit láttunk. Miért nem próbáljuk ki, hogy hova vezet ez az egész?
Beth és Tyler is bólintottak, Dave viszont csak dermedten ült, míg Cindy oda nem hajolt a füléhez, hogy belesuttogja: - Gyerünk, Davey! Látszott, hogy élvezed. Az pedig engem mindig felizgat. Csak próbáljuk meg! Kérlek... - Közelebb hajolt és csókolgatni kezdte Dave nyakát, majd a szája felé indult. Végül nyelvük egymás szájába siklott és összekapaszkodott. Dave teljesen össze volt zavarodva, de a csók és Cindy hozzá simuló meztelen teste, nem is beszélve Tylerről a másik oldalán, megtette a maga hatását.
Vett egy mély levegőt, majd kifújta.
- Oké. Rendben... Ha mind ennyire akarjátok...
Beth és Cindy hevesen bólogattak.
- Oké... - nyögte Dave és, immár negyedszer az este folyamán, előre hajolt, hogy újraindítsa a videót. A lányok a srácok mellé kucorodtak és az oldalukhoz bújtak, maguk köré vonva párjuk karját, a másikat viszont szabadon hagyták egymás felé nyújtott használatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]