2019. június 12., szerda

Szerencsés szerelő IV. rész 1. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő III. rész 3. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. május 24.

*****************************************************************************


- Mary egész úton nyalta a puncimat idáig – közölte Tina. Stacy és Mary társaságában érkezett, majd bemutattak minket Franknek is, az utóbbi férjének. A négyesük úgy nézett ki, mint akik máris készenállnak levetkőzni és nekiállni kefélni ott, az ajtóban, vagy akár már kinn az előkertben is. Nem igazán vágytam rá, hogy kiderüljön, hogy reagálnának a szomszédaim egy kültéri orgiára, úgyhogy inkább behívtam őket egy italra. Tina egy férfipólót viselt és minden bizonnyal semmi mást. Stacy nyálcsorgatóan nézett ki a szoknyájában és fehér felsőjében, ami semmit nem rejtett el fekete csipkemelltartójából. Mary kifejezetten túlöltözöttnek tűnt farmer-póló kombójában, de még így is észveszejtően nézett ki.

- Matt nem ért rá? – firtattam.

- Ő egy kicsit később jön majd – mondta Tina egy kacsintás kíséretében. Nem voltam benne biztos, mit akar ez jelenteni. Talán barátnőnk azt feltételezte, szeretném, ha a pasija ismét leszopná a farkam. Nem lehettem benne biztos.

Csatlakoztak Ryanhez, Jackhez és hozzám a nappaliban. Töltöttünk magunknak egy italt, beszélgettünk, nevetgéltünk és táncoltunk.

Sara és Melanie beengedték magukat és ők is bemutatkoztak Franknek és Mary-nek. Mindketten fantasztikusan néztek ki sortjaikban és kivágott hátú topjukban, ami tökéletesen kihangsúlyozta melleiket.

- Beszélhetnék veled egy pillanatra? – érintette meg Melanie a karomat és a konyha felé intett. Követtem őt kifelé a hátsó ajtón és együtt léptünk ki a teraszra.

- Mi a helyzet? – kérdeztem.

- A szüleim is jönnek a partira – közölte pironkodva.

- Ez remek – válaszoltam. – Fergeteges volt a múlt este. Mesélt Sara arról, amikor ide értünk?

- Ja – bólintott Melanie. – Azt mondta, sosem kefélt még akkorát életében. El sem hiszem, hogy egyszerre el tudott bánni három farokkal. Egy kicsit féltékeny is vagyok. De komolyra fordítva a szót, a szüleim azt szeretnék, ha rajtad és Sarán kívül senki nem tudna a rokoni kapcsolatunkról. Így senki sem fog kiborulni, ha átkefélem velük az éjszakát.

- Világos – válaszoltam. – Hogy alakultak a dolgok, miután Sarával eljöttünk?

- Anyával felváltva szoptuk Apa farkát, amíg ő megint kőkemény nem lett, aztán alaposan megdugott. Hihetetlen volt. Remélem, megint belém veri majd a farkát ma este.

- Nos, én is remélem, úgy lesz, mert nagyon szeretném látni. Mikor érnek ide?

- Perceken belül kellene nekik – mondta, majd egy pillanatra elgondolkozott. – Nem láttam Mattet. Sara azt mondta, a múltkor leszopott téged.

- Igen. Tina azt mondja, később majd befut, úgyhogy valószínűleg nélküle kell majd elkezdenünk.

- Bemajréztál? – vigyorgott Melanie.

- Nem igazán. Igazából jó muri volt. Elvégre elélveztem, szóval jó érzés volt. Igazából azt fontolgatom, hogy viszonzom neki a gesztust ma este.

- Ó! – kerekedtek el Melanie szemei. – Alig várom, hogy láthassam.

Visszatértünk a többiekhez a nappaliba, ahol már igazán felpörgött a beszélgetés. Frank felcsúsztatta a kezét Tina pólója alá, miközben Mary Jack ölében ült, hozzá dörgölőzve, haverom pedig a mellbimbóit izgatta a felsőjén keresztül. Mindenki jól mulatott a látottak alapján.

Paul és Mindy is hamarosan befutottak, Melanie pedig a szomszédaiként mutatta be őket. Mindy szájon csókolt és futtában megmarkolta a fenekemet, Paul pedig megszorította a kezem és hosszan magához ölelte Sarát.

Amikor már mindenki bemutatkozott egymásnak, a poharamhoz koccintottam a kanalamat, hogy magamra vonjam a jelenlévők figyelmét.

- Köszönöm mindenkinek, hogy eljött – mondtam. – Mindenki kapott már italt? Minden megfelelően elrendezve? Helyes. Oké. Csak szerettem volna átfutni pár dolgon, mielőtt nekikezdünk. Csak hogy mindenkinek teljesen tiszta legyen, minden tiszta azzal kapcsolatban, miért vagyunk itt?

- Ki fogjuk kefélni a szuszt is egymásból! – kiáltotta Tina, mire mind felnevettünk.

- Így van. Azért vagyunk itt, hogy dugjunk – folytattam. – Ha bárkinek is kényelmetlenséget okozna ez, még nem késő távozni, mivel nagyon hamarosan minden szoba tele lesz meztelen emberekkel, akik eszméletlenre reszelik egymást.

Senki sem mozdult.

- Nos, akkor, mint a vendéglátótok, kinevezem magam ceremóniamesternek kezdésképp. Mary! Tennél nekünk egy szívességet és ide állnál középre a felsőd nélkül? – intettem egy pontra magam közelében.

A megszólított vigyorogva felpattant Jack öléből és azonnal ledobta magáról a felsőjét, feltárva hatalmas, kerekded kebleit.

- Igen, ki vannak tömve – közölte, miközben oda állt mellém a kör közepére és lassan körbe fordult a feje fölé emelt karokkal, megmutatva minden jelenlévőnek a bájait.

- Fantasztikusak – mondta Frank. – Látnotok kellene, ahogy remegnek, miközben valaki adja neki az ívet hátulról.

- Jack! – szólítottam meg a lakótársamat. – Ide jönnél és szopogatnád Mary mellbimbóit egy kicsit?

Mary hevesen tapsikolni kezdett.

- Igen, igen! Gyere csak, Édes! Pattanj ide és tegyél egy próbát!

Jack felállt és odaállt Mary elé, hogy végig futtassa kezeit a nő mellein, majd a szájába vegye annak egyik megkeményedett mellbimbóját.

Miközben lefoglalta magát Mary kényeztetésével, én körbe futtattam a tekintetem, azon merengve, ki legyen a következő.

- Paul! – döntöttem végül. – Lesegítenéd Melről a topját? És Melanie, leszopnád Pault a kedvemért?

Melanie és Paul elkerekedett szemekkel pillantott egymásra, majd elmosolyodott. Az utóbbi a lánya nyaka mögé nyúlt és kibontotta a top nyakpántját, hogy lefejtse azt a fiatal nőről, feltárva a gyönyörű melleit. Megcsókolta mindkettőt, majd a megkeményedésükig szopogatta mellbimbóit, mielőtt a kanapéra ültette volna a lányt és lehúzta volna a saját sliccét. Elővette hatalmas, vastag farkát és megrázta azt Melanie előtt, aki ráhajolt és elkezdte lenyalogatni az előnedveket a makkjáról.

Mi, többiek, figyeltük, ahogy elkezdi leszopni az apját, bár Sarán, Mindy-n és rajtam kívül erről a részletről senkinek sem volt tudomása.

- Oké, Mary! – mondtam. – Mit szólnál hozzá, ha te is szopnád Jacket egy kicsit?

Haverom elhúzta arcát a nő melleiről, mire az utóbbi letérdelt elé, hogy lehúzza a sortját és elővegye a farkát. Azonnal a szájába is fogadta őt és keményen szopni kezdte. Némán figyeltük a két párost, hallgatva a szopás cuppogó hangjait, ami belevegyült Paul és Jack nyögéseibe.

Odasétáltam Tinához és megfogtam a kezét, hogy odavezessem, ahol Mindy ült, magát simogatva a farmerján keresztül. Lassan kigomboltam a felsőjét, miközben ő engem cirógatott a nadrágomon keresztül. Pillanatokon belül már ő is meztelen volt.

- Tina, lesegítenéd Mindy ruháját és kinyalnád őt? Igazából csodásan festenétek hatvankilences pózban. Szívesen megnézném, ahogy kinyaljátok egymást.

Tina rávágott egy perszét és még egyszer megmarkolta a farkamat, mielőtt nekiállt volna lehámozni Mindy-ről a felsőjét és a melltartóját.

- Frank, kihámoznád Sarát abból a sortból és kinyalnád a punciját?

Mary férje rábólintott és letérdelt Sara lábai közé, hogy a nyelvét annak nedves szeméremajkai közé mártsa. A lány a saját melleit markolászta, miközben a férfi nyelve elmerült benne.

Már csak Ryan és Stacy maradtak, akik nem foglalták el magukat, úgyhogy megkértem az utóbbit, hogy vegyen le mindent a melltartóján és a bugyiján kívül. Stacy kizipzárazta a szoknyáját és letolta azt, hogy aztán félrerúgja. Ez után kibújt a felsőjéből és egy hanyag mozdulattal azt is elhajította, majd megállt előttem.

- Na és most?

- Szerintem Ryannek nagy szüksége lenne egy szopásra – közöltem.

Haverom elmosolyodott és hátradőlt ültében. Letolta a sortját, Stacy pedig a lábai közé térdelt és megmarkolta a farkát, hogy pár gyors nyalintással körbeölelje a hegyét, mielőtt a szájába fogadta volna.

Körbepillantottam a szobában, elégedetten azzal, ahogy a parti kezdődött. A farkam kőkemény póznaként ácsorgott, sátrat alkotva gatyámon. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy én is megszabaduljak némi ruhától. Kigomboltam a felsőmet, de magamon hagytam, miközben levettem a sortomat és a boxeremet. A farkam meredten ugrott elő, én pedig úgy döntöttem, megpróbálom bevetni magam Tina és Mindy közé, akik még mindig hevesen nyalták és szopogatták egymás punciját.

Megláttam, hogy valaki elsétál a konyhaablak előtt és a hátsó ajtó felé veszi az irányt, végül pedig Mattet találtam kinn várakozni két hiányosan öltözött nővel. Az egyikükkel még sosem találkoztam. A másik Jenny volt. Ő volt az, akivel életemben minden téren az elsőt átéltem. Az első csókot, az első szopást, az első dugást… mindent. Gyönyörű volt. Az a két év, amióta nem láttuk egymást, egyáltalán nem tett rosszat neki. Én pedig most ott álltam előttük Mattel és a másik nővel, egy szál kigombolt felsőben, meredező farokkal.

- Ezt nevezem – pillantott végig Jenny a farkamon. – Látom, már hozzá is kezdtetek. Jó újra látni téged, Jase. – A régi becenevemet használta, majd megcsókolta az arcomat, mielőtt elcsusszant mellettem a házba, lehúzva a felsőjét.

- Hogy a… - motyogtam, magyarázatot várva Matt felé pillantva.

- Pár órára együtt járunk – magyarázta. – Pár hete haza jött velem és Tinával egy kis mókára. Fogalmunk sem volt róla, hogy ismer téged, amíg el nem indultunk idefelé. Ó! Ő pedig itt Heidi. Tina testvére.

Kezet ráztam a lánnyal és bólintottam. Ő gyengéden megmarkolta a farkamat, majd követte Jenny-t. Elálltam az útból, így Matt is beléphetett, én pedig becsuktam mögötte az ajtót.

- Jó, hogy elhoztam őket, nem igaz? – vigyorgott Matt.

- Ó, határozottan – bólogattam, igyekezve helyre rázódni a meglepetésemből. – Csak kicsit lefagytam. Az érettségi utáni nyár óta nem láttam Jenny-t. Fantasztikusan néz ki.

- Semmi gond, haver. Hogy megy a buli?

- Nem cicóztunk – közöltem. – Jobb lesz, ha kibújsz a ruháidból, mielőtt bemégy.

- Rajta vagyok – közölte, majd gyorsan kibújt az öltözékéből, aminek eredményeképp végül ott állt a konyhában gyakorlatilag meztelenül. Volt valami a kigombolt ingekben, ami felizgatott.

Matt a nappali felé indult, én viszont utána nyúltam, hogy megállítsam.

- Várj csak egy pillanatra! – Még mielőtt bármit is válaszolhatott volna, letérdeltem elé a konyhakőre és számba vettem hatalmas, meredező falloszát.

- Hé, haver! Neked nem kötelező, csak mert én megtettem.

Elengedtem a fülem mellett a szavait és tovább mozgattam kezem dákóján, miközben a makkját szoptam. Amikor már kőkeményre merevedett, még egyszer előre löktem a fejem, mielőtt egy cuppanással kiengedtem szerszámát a számból.

- Most már készen állsz – közöltem. – Gyerünk! Majd befejezzük a nappaliban.


Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]