2019. június 16., vasárnap

Szerencsés szerelő IV. rész 2. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő IV. rész 1. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. május 24.

*****************************************************************************



Matt követett engem, ahogy beléptünk a szexualitástól túlfűtött kéjbarlangba. Jack és Mary immáron vad kefélésbe kezdtek a padlón. Mel épp Paul nedveit törölgette melleiről, majd nyalogatta le ujjairól. Reméltem, nem szalasztottam el, hogy lássam őket dugni. Ryan helyet cserélt Frankkel, így Stacy immáron az utóbbit lovagolta meg, míg az előbbi Sarába lökte bele szerszámát. Jenny és Heidi betársult Tinához és Mindy-hez egy kaotikus négyes punci-nyalásba.

Én ismét letérdeltem Matt elé és szopni kezdtem őt, szétdörzsölve előnedveit egész lőcsén, miközben olyan mélyen fogadtam a számba, ahogy csak tudtam. Éreztem, hogy egy meztelen test a hátamhoz simul, miközben karok fonódnak körém és ujjak záródnak a farkamra. Apró mellek préselődtek a hátamhoz. Jenny. Nem gondoltam rá, hogy reagálhatnak a többiek arra, hogy rámásztam Mattre. A legkevésbé az foglalkoztatott, Jenny mit fog szólni. Végül azonban senki nem rökönyödött meg. Régi barátnőm húzogatni kezdte kezét dákómon és a fülembe suttogott:

- Ez az, bébi! – nyögte. – Szopd csak! Gyerünk! Alig várom, hogy a szádba élvezzen.

Keze gyorsabban mozgott lüktető szerszámomon, épp úgy, ahogy az enyém Mattén. Szinte már lehetetlennek tűnt, hogy az merevebbé és nagyobbá váljon számban.

- Ó, igen! – nyögött fel Matt, alig hallhatóan a minket körülvevő zihálások közepette, amihez ráadásul még a szopás cuppogása és az egymáshoz csattanó testek kakofóniája is társult. Szinte felrobbanni érződött a szoba, ahogy egyszerre értük el a csúcsot.

Talán ez volt hatással rá is, azonban akárhogy is, Matt a következő pillanatban figyelmeztetés nélkül a számba kezdte pumpálni nedveit. Egymás után engedte torkomra a forró löketeket. Néhányat lenyeltem, de még több csorgott le szám sarkán és az államon, egyenesen a farkamra, ahol Jenny tovább mozgó kezei kenték szét.

- Ó, igen! Nyeld csak! Ez az! Nyeld le! – suttogta a fülembe. – Utána pedig azt akarom, hogy keményen megdugj.

Matt az utolsó cseppeket is a nyelvemre rázta, én pedig lenyeltem őket, mielőtt elhúzódtam volna. Ő leroskadt egy székre, hogy levegőhöz jusson, én pedig azonnal megfordultam, hogy megcsókoljam Jenny-t, megosztozva vele Matt gyönyörének gyümölcsén. Kezeim a melleire simultak, ujjaimmal bimbóit izgattam, miközben nyelveink birkózni kezdtek. Lenyúltam és végig futtattam egyik kezem ujjbegyeit borotvált ágyékán, hogy kitapintsam csöpögő nedvességét.

- Fordulj meg és dőlj előre! – mondtam.

Jenny engedelmeskedett, felém pucsítva fenekét és széttárva a lábait.

- Igen! Lökd belém a farkadat! – Felismerni véltem Tina hangját, de nem fordultam meg, hogy kiderítsem, kihez beszél. Megmarkoltam kőkemény farkamat és makkját Jenny szeméremajkai közé illesztettem. Ő felnyögött és hátrafelé mozdult, ráhúzva magát dorongomra. Én hátra húzódtam, majd ismét előre löktem magam, egyre mélyebbre és mélyebbre hatolva belé. Átkaroltam őt, hogy megmarkoljam melleit, miközben egyre hevesebb ütemben keféltem.

Végül felpillantottam, hogy meglássam, ahogy Paul Melanie-ba mártja a farkát. Az utóbbi háttal helyezkedett el a belé hatoló férfinak, Jenny és felém fordulva, úgyhogy egyenesben nézhettük, ahogy meglovagolja az apját, a mellei pedig megremegnek minden egyes lökésnél. Én tovább pumpáltam a farkam Jenny-be, ő pedig egyre hevesebben zihált és nyöszörgött, míg végül elélvezett. Barlangja dorongomra szorult, ahogy elöntötte őt a gyönyör. Lehúzta magát a farkamról és megfordult, hogy a szájába vegye nedveinktől csöpögő farkamat. Folyamatosan szopott, miközben én figyeltem, ahogy Paul és Melanie kefélnek, míg végül Jenny torkára pumpáltam nedveimet. Igyekeztem a lehető leghosszabb szünetet tartani két lökés között, időt hagyva partneremnek, hogy mindent lenyeljen, amit csak tud.

Valaki felnyögött a gyönyörtől, majd szűnni nem akaró zihálás hallatszott, ahogy Jack Mary-be pumpálta termését. Ryan és Frank ismét partnert váltott, hogy végül egyszerre élvezzenek el. Ryan Stacy melleire ürítette nedveit, Frank pedig mélyen Sarába. Heidi épp Frank arcára ereszkedett, egyre hevesebben nyöszörögve, miközben a férfi elélvezett. Matt farka ismét megmerevedett, ő pedig igyekezett beigazítani a hatalmas dorongot Mindy járatába, ami már kellőképp nedves volt Tina nyelvmunkájától. Tina oda jött hozzánk és letérdelt Jenny mellé, hogy lenyalogassa a szájából kifolyt nedveimet, majd addig szopja a farkamat, amíg az ismét teljesen meg nem merevedik.

- A testvérem is vágyik egy kiadós dugásra – közölte. – Heidi! Gyere ide, hogy Jason megrakhasson!

A megszólított felemelkedett Frank arcáról és csatlakozott hozzánk a padlón, ellépve a továbbra is egymásba gabalyodó Jack és Mary mellett. A hátára feküdt és széttárta a lábait, lassan ujjazni kezdve nedves punciját.

- Jason – nyöszörögte. – Ide jönnél, ha megkérlek, és kikefélnéd belőlem a szuszt is?

- Várj egy kicsit! – mondta Tina, majd a testvére fölé helyezkedett, széttárva a lábait, úgy leereszkedve, hogy a melleik összenyomódjanak. – Oké. Most megdughatsz mindkettőnket.

Megvontam a vállam és elmosolyodtam, hogy aztán Heidi puncijába mártsam szerszámomat. Néhány lökés után visszahúzódtam belőle, hogy a testvérébe hatolhassak. Mindketten teljesen átnedvesedtek már, én pedig felváltva mártóztam meg egyikükben, majd másikukban. Annyira közel préselődtek egymásmáshoz, hogy miközben az egyiküket dugtam, farkam a másikuk ágyékához is hozzádörzsölődött. Addig keféltem őket, míg végül ismét el nem mentem, nyöszörgéseik és gyönyörittas nyögéseik közepette.

- Ez őrületes – ziháltam. – Hogy jutott ez az eszetekbe, Tina?

- Mocskos a fantáziám – vigyorgott, miközben hevesen kapkodta a levegőt.

A szoba megtelt zihálással, meztelen testek és a szexuális élvezet illatával. Kimentem a konyhába még egy italért. Ryan épp ott állt a mosogatónál meztelenül és kitöltött magának egy pohár vizet.

- Haver!

- Igen? – néztem rá.

- Nem. Haver! – mutatott az ablakra a mosogató felett. – Nézd!

Követtem a tekintetét az ablakon keresztül, át a kerítés felett, ami elválasztotta a kertünket a mögöttünk lévő házétól. Odaát három fiatal nő állt a medence mellett, mind bikiniben. Nos, legalábbis többnyire. Az egyikük a melléhez szorította kibontott bikinifelsőjét. Bíztató hangokat hallottunk, amik csak a medencéből jöhettek, arra ingerelve őt, hogy vegye már le a ruhadarabot. Nem lehet ruhában bemenni a medencébe. Természetesen.

- Úgy tűnik, a szomszédok is elszórakoztatják magukat – mondtam. Felismertem az egyik nőben a szomszéd lányát, Heathert. Vagy talán Amber volt az. Ő szorította pirulva a melleihez a bikinifelsőjét. Azt fontolgatta, eleget tegyen-e a felszólításnak. Ryannel öt-hat másodpercig figyelhettük őket, míg végül elhajította a ruhadarabot és gyorsan letolta alsóját is. Mellei majdnem teljesen fehérek voltak lebarnult testéhez képest, akárcsak a combjai közötti háromszög. Nem élvezhettem sokáig a látványt, mielőtt becsusszant volna a medencébe, eltűnve a kerítés mögött.

Követve barátnőjüket, a másik két lány is gyorsan levetkőzött és utána vetette magát a medencébe.

- Haver! – mondta Ryan. – Ez fantasztikus volt.

- Én átmegyek oda – közöltem.

- Miért? – nézett rám lakótársam, felvonva a szemöldökét. – Hogy áthozd őket a partira?

- Ja – csaptam a hátára, majd visszamentem a nappaliba, ahol még mindenki igyekezett erőt gyűjteni. Egyedül Jack és Heidi csinált többet, mint hogy levegő után kapkodjon és igyon. A lány lakótársam ölében ült, ő pedig az arca előtt lengő melleket csókolgatta és bimbóit szopogatta. Egy ideig néztem, ahogy mozgatja csípőjét, míg végül felismertem, hogy Jack két ujja szeméremajkai közé süpped. Nem kellhetett sok idő hozzá, hogy a dolgok ismét érdekessé váljanak.

- Ellenére lenne bárkinek is további társaság? – rikkantottam.

Senki sem tiltakozott.

Magammal kellett vinnem hölgytársaságunk egy tagját a szomszéd medencepartiba, én pedig máris döntöttem Mindy mellett. Elvégre gyönyörű volt, elegáns és nem kötötte gúzsba semmiféle gátlás.

- Mindy, velem jönnél, ha megkérlek?

- Persze, Jason – mondta. Felállt és odasétált a férjéhez és a lányához, hogy szájon csókolja őket, mielőtt csatlakozott volna hozzám, hogy a hátsó ajtó fel induljunk.

- Hé, tökfilkó! – kiáltotta Ryan. Még mindig kifelé bámult az ablakon, reménykedve, hogy megpillanthatja az egyik medencében fürdőző meztelen nőt. Mintha el is feledkezett volna róla, hogy máris van nyolc meztelen hölgyvendégünk a házban.

- Igen? – fordultam vissza.

- Felvennétek legalább egy rohadt gatyát? – nevetett, ahogy a felismerés végig suhant az arcomon, hogy majdnem átmasíroztam a szomszéd kertbe anyaszült meztelenül.

- Persze. Jogos.

Mindy az oldalamba bökött és felnevetett.

- Talán nekem is fel kellene öltöznöm, édes.

- Ja – válaszoltam. – De szerintem jobb, ha nem hozol fürdőruhát.

- Oké – közölte. – Csak fehérneműt veszek, meg egy törölközőt magam köré tekerek.

Azzal visszament a nappaliba, összeszedni a melltartóját és a bugyiját, miközben én előkerítettem a saját fürdőgatyámat és két törölközőt. Jenny már várt, amikor kijöttem a fürdőszobából.

- Haragszol, amiért keféltem Mattel? – ezzel fogadott.

- Miért haragudnék? – kérdeztem vissza. – Vagy lemaradtál arról, amikor én megdugtam a barátnőjét és a testvérét egyszerre?

- Ja. Szóval mindketten változtunk az elmúlt években.

- Úgy néz ki – karoltam át karcsú meztelen testét és magamhoz vontam őt. – Nagyon örülök, hogy eljöttél ma este. Remélem, még itt leszel, amikor visszajövök, holnap pedig bepótolhatjuk, ami kimaradt köztünk. Csak kettesben. – Beszéd közben lábai közé csúsztattam egyik kezem és gyengéden belé toltam középső ujjam hegyét.

- Jól hangzik – csókolt meg, körbe futtatva nyelvét számban. Pár szívdobbanásnyi ideig még ott álltunk. Éreztem, hogy a farkam kezd nekinyomódni gatyámnak, mielőtt végre szétváltunk volna. Visszatértünk a nappaliba, ahol Mindy már várt fehérneműbe öltözve. Jenny leült Frank és Jack közé, ördögien rám mosolyogva, mielőtt rámarkolt volna mindkettőjük farkára.

Én átadtam egy törölközőt Mindy-nek, azzal ismét a hátsó ajtó felé indultunk és átsétáltunk a kerten, hallgatva a fröcskölés és nevetés hangjait a kerítés másik oldaláról. A nap még nem ment le, mi pedig láttuk a néha a kerítés fölé csapó fröcsköléseket. A kerítés végéhez vezettem Mindy-t, ahol azt bokrok váltották fel, elhatárolva a két kertet egymástól. Átslisszantunk a túloldalra, hogy nagyobb magabiztosságot színlelve, mint amit valójában éreztem, odalépjünk a medencéhez. Azt kívántam, bárcsak eszembe jutott volna italt hozni.

- Helló, srácok! – rikkantottam el magam, amikor már a közelben járva sem figyelt fel rám senki. – Nem gond, hogy áthívtuk magunkat egy kicsit?

Üdvözlésem hallatán három kézpár rebbent fel, hogy eltakarjon három pár mellet.

- Hé! Mi a franc, haver! – nézett rám az egyetlen medencében lévő férfi, aki Amber (vagy Heather lett volna?) és az egyik másik lány között foglalt helyet.

- Semmi gond – mondta az előbbi és leengedte a kezeit, amikor felismert, látni engedve igéző kebleit. – Ez csak Jason. A szomszédban lakik – bökött a házunk felé.

- És mi a francot keres itt?

- Bocs, haver – emeltem fel védekezőleg a kezeimet. – Csak hallottuk, hogy jól érzitek magatokat ideát és úgy gondoltuk, nem árthat senkinek, ha megnézzük, nem akadna-e hely még kettőnknek.

- Hali, Jason! – köszönt a lány, akit vagy Ambernek vagy Heathernek hívtak. – Ki a barátod?

- Ó! Elnézést kérek. Ő itt Mindy.

- Hali, Mindy! Én Amber vagyok.

Hála az égnek megmentett attól a kínos szituációtól, hogy végül rá kelljen kérdeznem a nevére.

Amber a férfi felé intett, aki felváltva bámult szúrós tekintettel rám és gusztálta végig Mindy-t. El kell ismernem, partnerem remekül festett bikinijében, még a maga köré tekert törölköző ellenére is. – Ő itt Stan, valamint Heather és Julie.

Ki hitte volna, hogy az egyiküket tényleg Heathernek hívják?

- Helló, srácok! – intettem. – Szóval, nem bánjátok, ha becsatlakozunk egy kicsit?

- Persze hogy nem – válaszolta Amber.

- De van egy szabály – közölte Julie. Felállt és ráhajolt a medence peremére, melleit keresztbe font karjain nyugtatva. – Tilos a ruha a medencében.

- Ezzel együtt tudok élni – közölte Mindy, azzal ledobta a törölközőjét és gyorsan kioldotta a bikinifelsőjét, hogy aztán bugyiját is letolja és a fűbe hajítsa. Láttam, ahogy Stan szemei felcsillannak, miközben figyelte, ahogy társnőm pár fokot lemászik a létrán, majd beleveti magát a vízbe.

Én is ledobtam a törölközőmet és a fürdőnadrágomba akasztottam hüvelykujjaimat.

- Álljunk meg egy pillanatra! – kiáltotta Stan. – Én nem akarom látni ennek a csávónak a farkát.

Amber összevonta a szemöldökét, de nem mondott semmit.

- Én viszont igen – közölte Heather.

- Én is – vágta rá Mindy és felém kacsintott.

Letoltam a nadrágomat, a farkam pedig szinte teljes harci készültségben ugrott elő. Lemásztam a létrán és beugrottam a hűvös vízbe, mélyen beszívva a levegőt, mielőtt a felszín alá merültem volna. Amikor ismét felbukkantam, Stan már kifelé mászott és magához vett egy törölközőt.

- A picsába is! – morogta. – Nem vágyok rá, hogy egy másik faszi rohadt tökét kelljen bámulnom.

- Stan! – kiáltotta Amber, de az csak szó nélkül besétált a házba. A szomszéd lány is kimászott a vízből és a saját törölközője után kapott, hogy kövesse őt.

- A fenébe! – nyögtem. – Most egy igazi parasztnak érzem magam.

- Semmi gond – válaszolta Heather. – Tényleg. Ő volt a fasz. Azt akarja, hogy mi Julie-val csókolózzunk előtte, ő viszont képtelen megbírkózni vele, hogy véletlenül meglássa egy másik férfi farkát? Amúgy meg egészen helyre darabod van – vigyorgott, Mindy pedig kuncogni kezdett.

- Tényleg helyre darab – közölte. – Különösen amikor… - kacsintott rám.

- Amikor mi? – kérdezte Julie. – Ne szégyenlősködj, Jason! Miről van szó?

Mindy elvigyorodott.

- Jason – fordult felém –, kérlek, ülj fel a medence szélére, hogy mindenki láthasson!

- Mégis mit kellene látni? – kérdeztem, érezve hogy elpirulok. Nem tűnt logikusnak, hogy zavarba jöjjek, de mégis ez volt a helyzet.

- A farkadat, butus – közölte Mindy. – Na, ülj csak fel oda!

Még mindig pironkodva engedelmeskedtem. Felültem a medence szélére, lábaimat a vízbe lógatva. Háta dőltem és engedtem, hogy a farkam szabadon ágaskodjon a levegőbe. Az izgalom miatt, hogy magamat mutogassam ezek előtt a nők előtt, azonnal teljes merevedésbe rántotta a farkamat.

Mindy oda úszott hozzám és dorongom köré fonta ujjait, lassan húzogatni kezdve azt.

- Ti is ide jöhetnétek, lányok, megfogni, milyen kemény – intve oda a másik két nőt. Heather és Julie Mindy mellé helyezkedett és felváltva húzogatták a farkamat.

- Megkóstolhatom? – pillantott Heather Mindy-re. Nem engem kérdezett. Nem mintha bántam volna. A gondolat, hogy Heather leszopjon, így is épp elég izgató volt.

- Hát persze, édesem – válaszolta a nő. Ha engem kérdeztek volna, én is boldogan beleegyeznék.


Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]