2019. július 10., szerda

Lopott pillanatok Jennával 12. fejezet

Írta:  secretsxywriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2018. május 30.

******************************************************************************************




Előre hajoltam és jobb mellbimbója köré fontam ajkaimat. Amikor megpróbált a hajamba túrni, félrelöktem a kezét. Hangomat lefojtotta a melle a számban, miközben motyogtam: - Nem. Nincs nyúlka. Különben meg leszel büntetve.

Némán megjegyeztem magamban, hogy kezelnem kell majd az érzéketlenségét. Különösen mert furcsa érzéket mutatott, hogy kuncogjon dorgálásomon. Ó, nagyon is meg fogja kapni majd a magáét! De legalább most a feje fölé tette jobb karját a párnára. Nyitott tenyerét lazán beborították fürtjei.

Egek! Annyira rohadtul gyönyörű!

Ismét a feladatomra koncentráltam, nyelvemmel izgatva mellbimbóját. Élvezettel hallgattam nyöszörgését, ahogy ajkaim közé szippantottam a kis pöcköt és ott görgettem. Benedvesítettem, ahogy körül öleltem nyelvemmel. Lehunyt szemekkel tartottam őt, simogattam… masszíroztam… kényeztettem. Úgy kényeztettem melleit nyelvemmel, ajkaimmal, ujjaimmal, mintha az két isteni ajándék volna, egyenesen a mennyekből. Mert a számomra azok is voltak.

Éreztem szívverését a kezeim alatt. Ahogy felgyorsult, miközben hüvelykujjammal cirógattam érzékeny bőrét. Ahogy zihálása lelassult, amikor kissé elhúzódtam tőle, majd felgyorsult, amikor ismét akcióba lendültem.

Amikor a teste megremegett alattam és egy halk sikkantás hagyta el ajkait, éreztem, ahogy mindez visszhangzik bennem is. Talán csak én halogattam az elkerülhetetlent valami önös érdekből, de minél tovább koncentráltam figyelmemet felső testére, annál inkább hívogatott alteste. Az illata szirénénekként hatott elmémre.

Ziháló lélegzetem cirógatta bőrét, még több borzongást csalva elő belőle, amikor végül magukra hagytam melleit és lehúzódtam lábai közé. Új nézőpontomból láttam ajkaim vörös nyomait és nyelvem munkájának helyét mellein. Megjelöltem. Ő már az enyém.

Tekintetem bebarangolta teste minden apró porcikáját, miközben ujjaim végig simítottak oldalán, majd megkerülték csípőjét. Megnyaltam mutatóujjam hegyét és egy nedves csíkot rajzoltam szemérme peremére, felmordulva halk nyöszörgése hallatán, miközben megborzongott érintésemtől.

Végül már nem bírtam tovább és bemélyedtem lábai közének selymes fürtjei közé. A nedvesség, ami elárasztott, csak még nagyobb bizonyítéka volt élvezetének.

Kat csípője ismét felrándult, könyörögve lebegve felém.

Elmosolyodtam és gyengéden cirógattam selymes bőrét ujjbegyeimmel, amíg el nem lazult. Aztán szétnyitottam a lábait, gyengéden behajlítva térdeit. Meglepetten tapasztaltam, hogy egy fikarcnyit sem állt ellen, azonban mégse tettem szóvá, hanem inkább azzal foglaltam le ajkaimat, hogy ráhajoljak bejáratára. Csak még jobban bizonyította izgatottságát, ahogy szilárdan előre meredő csiklója reagált a szoba hűs levegőjére.

Végezetül orromba hatoló illata volt az, ami teljesen elvette a hangomat. Szinte úgy éreztem, egy levendulamezőn lebegek keresztül. Nyelvem pedig céltárgyát dörgölte, megízlelve zamatát.

Hullámokban törtek rám az emlékek, milyen is volt korábban így izgatni egy nőt. Amikor vékony ujjak túrtak a hajamba és irányították a figyelmemet. Annyira régen volt már!

Halványan felderengett egy ezüst gyűrű érzése a nyelvem alatt… hogy milyen érzés volt, ahogy ide-oda mozog, ahogy belekapaszkodok fogaimmal, hangos nyögéseket csalva így elő Beth-ből. Tekintetem ismét Kat melleire ugrott és a képzet róluk, piercingekkel a bimbóiban, ahogy Beth is szerette volna magának, az élvezet sűrű hullámait indított el bennem. Aztán csak halványan elgondolkoztam, hogy Kat egyáltalán nyitott lenne-e valami ilyesmire.

Ezekre a gondolatokra hangosan felnyögtem és megkettőztem az erőfeszítéseimet.

Kat teste ismét megfeszült alattam, ránehezedő testsúlyom azonban nem engedte, hogy remegése túl messzire sodorja őt.

Mély nyögései ismét felrántották tekintetemet, hogy azt bámuljam, ahogy keményen megmarkolja az ágy támláját. Aztán azonban gyorsan visszatértem kincsei feltárásához, nyelvemmel lapogatva végig utamat. Egek! Minden egyes másodperccel csak egyre nedvesebb lett. Én pedig éreztem, hogy az izmaim megfeszülnek, ahogy egyre jobban betölt élvezete illata…. és az íze.

Annyira sikamlóssá vált, hogy rázkódása közben ki is csusszant belőle ujjam, amikor először megpróbáltam belé hatolni. Ajkaim sose tapasztaltak még ilyen gyönyört. Kiélveztem minden egyes centit szeméremajkai közéből, végig csókolva rózsaszín bőre minden porcikáját. A hő, ami belőle áramlott arcomba, vastag izzadtságréteggel vonta be bőrömet.

Aztán szeméremajkait kezdtem kényeztetni, oda-vissza futtatva rajtuk nyelvem hegyét. Melleim a lepedőhöz dörgölőztek, miközben oda-vissza mozogtam, a dörzsölés pedig csak még jobban felizgatta bimbóimat.

Ha bármikor is azt hittem volna, egy kicsit is jó voltam korábbi szeretőimmel… Most a szívem kétszer is mintha pillanatokra lett volna attól, hogy leálljon, a testem pedig lángolt a szenvedélytől, úgy, mint soha korábban. Boldogan haltam volna meg, ha ebben a pillanatban jön értem a végzet.

- Egek, Jenna! – nyögött fel Kat, megtorpanva a szavak között, mintha éppen akkor kellett volna nyelnie. – Mmm! Mégis mióta akartad ezt megtenni?

Eleinte csak egy nyögésre futotta tőlem lábai közé. Épp fogaimmal karcolgattam csiklóját és belemélyesztettem ujjamat barlangjába. Amikor végül elengedtem őt és megcsókoltam, csak remélni tudtam, hogy nem okoztam neki fájdalmat.

Felpillantottam rá, de tudtam, ő nem látja a szemeimet arcomba hulló fürtjeimtől, amik bőrömhöz tapadtak ágyéka nedvességétől. Elmosolyodtam, mielőtt kiböktem volna: - Gimi óta.

Kat nyöszörgése nyelvem munkája nyomán sokkal bátorítóbb volt, mint bármilyen szó, amit kinyöghetett volna.

Ujjaimmal szétnyitottam szeméremajkait és ismét rátapasztottam számat, hogy magamba igyam esszenciáját. A legjobbat a végére hagytam, mivel, az én elképzeléseim szerint, bármilyen gyönyört is okozhat az ember a nyelvével, ajkaival, fogaival, a legvégső élvezetet, aminél már nincs tovább, csak az ujjaiddal érheted el. Csak az nyújthatja a teljes kielégülést, ami után a partnered úgy érzi, lebeg és teljesen elveszíti kapcsolatát a valósággal hosszú percekre, mielőtt visszatérne a Földre. Különösen, ha a kézimunkát kombinálod a száj művészetével.

Nekem illett tudnom. Párszor voltam a kontaktus fogadó felén Celene-nel. Nem mintha a többi nővel, akivel az életem során összehozott a sors, ne lett volna jó… Sőt. Pusztán csak hajtott a vágy, hogy még többet tapasztaljak. Azon túl pedig biztos vagyok benne, hogy kismillió olyan ember mászkál odakinn, aki képes lenne csak a nyelvével olyan orgazmust okozni, ami kilő a mélyűrbe. Én viszont nem vagyok etéren eléggé tapasztalt. Ahogy azok sem, akikkel eddig dolgom akadt.

Kat újabb nyögése, ami ujjam mozgása nyomán feltört belőle, mosolyt csalt az arcomra. Egyre inkább belelendültem a számmal, hogy megismertessem őt is ezzel az újfajta élvezettel. Elmerültem csiklója selymes érintésének élvezetében.

Újból és újból végig simítottam rajta nyelvemmel, bebarangolva szemérmét. Valahányszor csak megközelítettem a bejáratát, a zihálása egyre hangosabb lett. Láttam, ahogy szemhéjai összeszorulnak, akárcsak öklei hajfürtjeim körül. Egy halvány fénysugár érte el a homlokát, megcsillogtatva izzadtságcseppjeit. Nyelve hegye végig simított ajkain, majd szája elnyílt, ahogy odalenn is megborzongott a teste.

Punciján tartottam a tekintetem, miközben tovább folytattam kényeztetését. Barlangja már azelőtt megrándult, hogy egyáltalán hozzáértem volna. Az én lábaim köze is azonnal reagált izgalmára, majd mindketten felnyögtünk, amikor végül a bőrünk összeért.

Megnyaltam a felső ajkam és körözni kezdtem a bejáratán, növelve a nyomást, egyre közelebb hajszolva a gyönyörhöz ezt a csodás nőt, aki oly sok bizalmat adott nekem pont akkor, amikor a legsebezhetőbb volt. Aztán, már benne is voltam. Barlangja rászorult az ujjamra, az én látásom pedig elhomályosult. Ez még azelőtt történt, hogy könnyet éreztem volna a szememben. Mintha magába szívott volna. Mintha el akart volna nyelni. Én pedig nem ellenkeztem, csak elmerültem közelségében.

Bármiféle akadály nélkül tovább ujjazhattam volna őt, de még annyi minden más volt, amit fel akartam fedezni. Némi erőfeszítésbe került a részemről a célra koncentrálni, ami halk sikkantást csalt elő Katből. Aztán a csiklóját kezdtem izgatni ujjammal, ezzel megkezdve a szenvedélyes utat. Ha csak bármi olyasmit is érezhetne, ami akárcsak a közelében lehet annak, amit én átéltem…

Kat furán reszelős hangja oszlatta szét az elmémre telepedő ködöt: - Jenna! Kérlek…

Könyörgő szavai önuralmam utolsó morzsáit is tovaűzték, pedig abból amúgy sem maradt már sok.

- Oké, Drágám! – morogtam, és egy pillanatnyi habozás nélkül belé mártottam két ujjamat, elmerülve a feltörő cuppogó hangban. Megtekertem csuklómat, hogy hüvelykujjam közben a csiklójához érjen.

Szenvedély söpört végig rajtam teste hőjétől. Folyamatossá váló nyöszörgései közepette immáron térdelve vetettem meg pozíciómat lábai között. Az új pozitúra még inkább lehetővé tette, hogy elmerüljek benne.

Figyeltem, ahogy a szemei fennakadnak. Próbálta őket nyitva tartani, de nem járt sikerrel. Csípőjét a kezem felé löködte, mellei pedig hevesen ringtak. Ismét az a mély koncentráció söpört végig az arcán, doromboló nyögéseivel kísérve.

Minél mélyebbre hatoltam belé, annál jobban rászorult ujjaimra. Annál több kenődött kézfejemre. Nyögései annál hangosabbak lettek.

Szinte éreztem, ahogy szíve ki akar szakadni mellkasából. Az érzés a bordái között, a lüktetés a fejében talán megrémítette kissé, de közben kétségbeesetten vágyott a gyönyörre.

Mindez pedig elárulta nekem, mennyire közel áll már a csúcshoz. Már csak alig pillanatokra lehetett tőle. Nem voltam kegyetlen… sosem tagadnám meg tőle az élvezetet. Ma legalábbis nem.

Ismét változtattam ujjaim behatolási szögén és most barlangja belső falát dörgöltem, kitapintva nedves bőrének enyhén érdesebb részét. A mágikus pontot.

Kat csípője rugóként pattant fel az ágyról, torkát pedig hangos sikoly hagyta el, ami hamar halk morgássá szelidült. Combjai a karomra záródtak, teljes mozdulatlanságra kárhoztatva azt.

Ahogy a remegése enyhült, láttam, amint a különböző érzelmek hullámzanak át arcán és lassan a szorítása is enyhült.

Visszahúzódtam és orromhoz emeltem nedveivel borított ujjaimat, beszívva mámorító auráját.

Mellkasa emelkedése és süllyedése fokozatosan lassult. Feje félrebillentve pihent az ágyon, sértetlen keze tenyérrel felfelé hevert felette.

Nem tudtam megállni, hogy előre hajoljak és megcsókoljam punciját. Nedvei végig csorogtak nyelvemen, ahogy besimítottam azt szeméremajkai közé. Ahogy éreztem térdeim mellett heverő lábait ismét megremegni, én is megborzongtam.

Felmordult és próbált elhúzódni, amikor ismét kezelésbe vettem csiklóját, szemei azonban továbbra is csukva maradtak.

Bőre végtelenül forró és lágy volt ajkaim alatt, ahogy végig simítottam combjain, ágyékán, hasfalán és mellein. Egy kis időt eltöltöttem azzal, hogy nyelvem hegyét körbe futtassam köldökén, majd feltárulkozó nyakára koncentráltam figyelmemet, gyengéden félre söpörve haját, akárcsak egy harapásra készülő vámpír. Én azonban nem hagytam rajta nyomot, miközben kényeztettem csábos torkát és arcélét.

Reakciói hiányból ítélve elaludt. Erre utaltak elnyíló ajkai is, amiken ott virítottak fogai nyomai. Elnyomta a kimerültség.

- Ó, Kat cica! Te egy annyira csodás teremtés vagy!

Óvatosan kényelmes pozitúrába helyeztem őt, majd lekapcsoltam a lámpát, mielőtt bebújtam volna meztelen teste mellé a takaró alá. Szerettem volna hátulról átölelni és hozzá simulni, de a vágy, hogy angyali arcát figyeljem, miközben selymes haját simogatom, erősebb volt. Hogy ajkaimat homlokához érintsem.

Bármennyire is élveztem vágyaim tárgyát kényeztetni, aki után epekedtem az elmúlt két évtizedben, az, hogy a karjaimban tarthattam ernyedten pihegő testét, a legvégső álmom beteljesülése volt. Az, hogy beengedett a legszűkebb magánszférájába, felülmúlta a legvadabb álmaimat. Még mindig nem hittem el, hogy tényleg itt vagyok vele.

Zihálva vettem a levegőt, ahogy igyekeztem nem elsírni magam a boldogságtól. Ennyi idő után úgy tűnt, megérte várni. Azért imádkoztam, hogy ez ne csak egy futó szeszély legyen és csak a sokkja okozta átmeneti elmezavar. Hogy azért kötődjön hozzám, mert épp nincs senki más elérhető.

Kat megborzongott, teste rángása pedig engem is magamhoz térített. Szemei lassan kinyíltak, benne a szikrák beragyogták a szoba félhomályát.

- Milyen volt? – Mosolyom egy pillanatra megremegett, ahogy ajkaihoz érintettem ujjbegyemet. Nekem csodálatos volt, de számára ez nem olyasmi, amihez hozzászokott volna.

Nem éreztem semmi változást a légzéséven, vagy a szívverésében, ami megbánásról tanúskodott volna amiatt, amit tett… Amiatt, amit én tettem. De akkor miért tartott ennyi ideig válaszolnia? Az én légzésem remegett meg, ahogy elöntött az aggodalom, hogy végül legnagyobb félelmem válik majd valóra. Csak az ő sérülései rabszolgája lennék? Csak épp jó helyen voltam jó időben?

Belehalnék, ha végül elveszíteném, de…

- Jó.

Rekedtes hangja hallatán másodpercekig csak pislogni tudtam. Már épp készültem megkérdezni, mit kellett volna másképp csinálnom, hogy „nagyszerű” legyen, ahogy kavargott bennem a félelem, hogy talán nem is igazán akart velem lenni, amikor végül a nyelve hegye hozzáért a mutatóujjamhoz… majd ajkai ráfonódtak.

Mosolya a füléig szaladt, amitől szemei csak még fényesebben csillogtak. Micsoda egy huncut leányzó!

Csak ingerelt.

- Tudod – kezdtem, de aztán elhallgattam, hogy megnyaljam az ajkaimat és nyeljek egy nagyot, enyhítve a torkomat égető érzésen. – Azt hittem, talán tévedtem veled kapcsolatban. Velünk kapcsolatban. Reménykedtem, de készen álltam arra is, hogy elfogadjam, az egész csak a fejemben létezett.

Remegett körülöttem a világ, ahogy még mindig az ujjamat szopogatta. A pokolba is! Tisztában volt egyáltalán vele, hogy ezzel az egyszerű aktussal mit okoz bennem?

Nem akartam, hogy abbahagyja, de ismét birtokba akartam venni ajkait, úgyhogy elhúztam az ujjamat és a nyelvemet toltam a helyére.

Mindketten ziháltunk, amikor végül megszakítottuk a csókot.

- Örülök, hogy tévedtem a tévedésemmel kapcsolatban – suttogtam.

Kat az arcomra simította kezét. A nyögésem elhalt ajkai között, ahogy azok ismét az enyémekhez nyomódtak. Aztán suttogó szavait éreztem a számon, amint lehelete csiklandozza bőrömet.

- Időbe fog telni, hogy hozzászokjak. Csak figyelmeztetlek.

Könny gyűlt a szemembe, a mellkasom pedig összeszorult a hangjában vibráló ígérettől, hogy legalább meg akarja próbálni. Hogy ad nekünk egy esélyt.

- Tudom, édesem. Tudom – mondtam, de aztán már nem tudtam kinyögni többet. Mellei olyanok voltak, mint a forró selyem tenyerem alatt, ahogy megmarkoltam őket. Bizsergés öntötte el lábaim közét, de figyelmen kívül hagytam, miközben reménykedtem, ez nem marad majd túl sokáig így. Majd végig simítottam térdemmel combján, bátorítva, hogy húzódjon közelebb. – De eddig voltam türelmes.

Kat szemei elkerekedtek. Lélegzete egy pillanatra elakadt, ahogy hátra hajtotta a fejét. Ujjai a karomba mélyedtek. Ezúttal nem fogtam vissza magam. Érintése elektromos ütésként hatott rám.

Kezem elmerült combjai között, válasz gyanánt bátorítására.

Készülő gyönyöre hangjaira úgy éreztem, bármeddig elmennék, hogy örömet szerezzek ennek a nőnek. Hogy biztonságban tudjam őt. Még egy golyó elé is beugranék, ha valaha is arról lenne szó.

Mert szerettem Katrina Jenkinst. Az én Kat cicámat. Az egyetlen lányt, akit valaha is meg akartam csókolni.


Vége (?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]