2016. szeptember 30., péntek

Panzió 2096 3. rész - Kis bakik

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Panzió 2096 1. rész
Közvetlen előzmény: Panzió 2096 2. rész

***************************************************************

A két nő nagyokat nyelve, igazságosan elosztozkodott a spermán, majd az egyik feketeség és a férfi kimért mosollyal elköszönt. A lakásban maradó nő várakozóan fordult a látogatók felé:
– Most már magunkra maradtunk – jelentette ki a nyilvánvaló helyzetet –, bár előttük nincs titkom, ideális szomszédok – biccentett a távozók irányába.
– Szomszédok? – csodálkozott Jorán.
– Milyen praktikus, nem? – nevetett a nő. – Szoktunk dugni is, de most miattatok nem akartak maradni, elintézik kettesben.
Emery úgy érezte, hogy a régies „dugni” szótól erekciója támad.
– Ritkaság az ilyen – bólogatott Jorán megértően –, manapság kevesen szeretik a hagyományos dolgokat.
– Ne gondold! Néhány napja kezdtem a kutatást, amiben elvileg te is benne vagy, és máris többen jelezték, hogy időnként össze kellene jönnünk, és felelevenítenénk a tradíciókat. Úgy, ahogy régen tették, mindenki élvezetére. Nehogy kihaljon az orgazmus!
– Engem is bevehetnél – lelkesedett Jorán –, és a barátomat, Emeryt is, mi is ápoljuk az ősi örökséget! – Emery felé fordult: – Ugye, jól mondtam? – A nőre mutatott: – Ő Imall, akivel közösen fogjuk a kutatásokat végezni.
Imall az új ismerős rövid ruháját árulkodóan előretoló dudorra nézett:
– Úgy tűnik, élvezetes témát sikerült találni.
Emery zavartan előkapta a kezét a ruha alól.
– Az lesz a legjobb benne – mondta Jorán –, hogy nem kell unalmas adatokat elemezni, hanem gyakorlati tapasztalatokat fogunk szerezni.
– Én úgy gondoltam – fordult meg Imall, hellyel kínálva a látogatókat –, hogy gyűjtünk majd sok spermát, és… – Látva Jorán arcán az elkeseredett grimaszt, önfeledten kacagott: – Majd én! Szívesen teszem! Úgysem szeretem lenyelni ezt a híg löttyöt, majd szopás végén üvegekbe eresztem…
– Nem szereted? – hüledezett Emery.
– Miért? Kellene? – csodálkozott a nő. – Tíz liter bizonytalan spermát is odaadnék egyetlen csepp igaziért! Titeket szoptak már ma? – kérdezte váratlanul.
Mindketten bólintottak. Jorán kissé bizonytalanul, nehogy egyetlen mozdulattal lemondjon arról, amiért tulajdonképpen jött.
– Látom, neked még jólesne… – lépett Imall Emeryhez.
– Jól – ismerte be nyögve a férfi. Mert hogyan lehetne elmondani, hogy a reggeli szopások nem érnek semmit, ha fel sem áll a fallosza, csak egy ürítés…
A nő közben markába kapta a kérdéses testrészt, és figyelte, ahogy az még jobban ágaskodik.
– Automata… – jegyezte meg, és Emery elé térdelt. Mellei közé illesztette a férfi péniszét. – Tudjátok, hogy ma már senki sem akar örömet szerezni a másiknak, vagy legalább csak játszani a másikkal, hogy annak jó legyen?
A férfiaknak volt erről elképzelése, de hallgattak.
Jorán döbbenten látta, hogy haverja fallosza vígan mozog a mellek közti völgyben, csak úgy, mert bizonyára élvezi. A nő felhúzta a bőrt, hogy közvetlenebbül érintkezzenek, és megdörzsölgette a világosbarnába hajló, rózsaszín bimbóit.
Emery sosem érzett még ilyet, és ekkor Imall újdonságot mutatott: elkezdte szopni. Ez a szopás egy cseppet sem hasonlított Cecília és Zafira reggelenkénti ügyködéséhez, és sok minden máshoz sem volt fogható, eddig csak Emery legvadabb képzeletében létezett.
Jorán nem tudta, hogy mitévő legyen, csak meresztgette a szemét. Úgy gondolta, hogy elsősorban az ő joga lenne kipróbálni a nőt, hiszen mégiscsak az ő kutatópartnere, de feszengve várakozott. Biztos volt benne, hogy a meglepett Emery nem bírja sokáig a szokatlan megpróbáltatásokat, de elképedve látta, hogy haverja kihúzz nyálban úszó péniszét, megfordítja és megdönti a nőt, majd sietősen lehúzza az egyetlen ruhadarabját.
– Megdugja! – súgta Jorán rémülten a levegőbe. Hangosat nyelt, ahogy Emery pénisze eltűnt Imall lábainak találkozásánál.
A fallosz ugyanúgy csúszkált be és ki, ahogy az imént a nő szájában, de most a férfi mozgott, és vadul lökte vissza újra meg újra.
Emery tobzódott, és látszott az arcán, hogy mindent ki akar próbálni, ha már hozzájutott egy hagyományokat szerető nőhöz. Dúskált az élvezetekben, kihúzta a péniszt, és a csillogó nedveket Imall popójába törölgette, majd megállíthatatlanul nyomta vissza, mintha fel akarná vele nyársalni. A sokadik ilyen ráhúzáskor a nő felkiáltott:
– Nem oda kell!
– Tudom… – Emery megfeszítve kitámasztotta a lábát.
Imall hússzú, fekete haja kócosan lógott kétoldalt, feje előreszegve, csak az orra hegye látszott.
– Várj egy kicsit, el kell lazulni…! – kérte.
Emery nem figyelt rá, egyre erőszakosabban nyomkodva falloszát a zárt réshez, egy-egy lökésnél mintha már 2 centit sikerült volna bentebb haladni, aztán már hármat…
Jorán, pedig csak néhány lépésnyi távolságból nézte,  nem értette, mi történhetett: A nő feje előrebukott, a pénisz teljes hosszában elmerült, ám megállt a mozgás. Aztán észrevette, hogy vékony sárga patakban folyik a vizelet Imall combján, és a meleg folyadék végigcikázik a meglepett Emery lábán is.
– Sikerült ellazulni… – sóhajtott a nő.
Ökölbeszorított kézzel várta ki, míg a férfi zihálva beleélvez. Megtörölte a combját a félredobott bugyiba.
– Azért… a kis baki ellenére… jó volt neked? – kérdezte Emeryt, és jólesően nyújtózkodva, választ sem várva Joránhoz fordult: – Te mit szeretnél?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]