2017. augusztus 18., péntek

Dupla első 2. rész

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Dupla első 1. rész

***********************************************************

Ki lehet ez a csaj? – töprengett Barnabás, és nem értette, hogyhogy nem ismerte eddig, amikor a lányok régi, bizalmas ismerősöknek tűnnek.
Kértek valamit? – kérdezte Kitti, hangjában szokatlan izgalommal. Felsóhajtott, amikor a többiek tagadólag rázták a fejüket: – Akkor segítesz behozni? – fordult a fiú felé.
Mármint mit? Nem kértünk semmit.
Akkor jó…
Zavart csend támadt.
Az idegen lány leült az ágyra, amit Kitti szinte állandóan kihúzva tartott. Barnabás leereszkedett a padlóra, hátát az ajtónak támasztva, ahogy szokta. A lányszoba lakója pedig kettőjük között, egyenlő távolságra várakozott, a szőnyeget vizsgálva tanácsért:
Megértelek, hogy… néha… haragudtál rám – kezdte Kitti, lefelé nézve –, és hidd el, hogy tudom, hogy jogosan.
Barnabás érezte, hogy fontos bejelentésre készül a barátnője, csak azt nem értette, hogy amaz a lány miért kellett ehhez. Tanúnak?
Tudom, hogy nehéz volt neked, amikor… úgy hagytalak… és sokkal többet szerettél volna. Tudom, hogy régen járna már, amit nem adtam meg. Nekem sem volt könnyű… látni és érezni, hogy kívánsz, és én is ugyanúgy kívántalak… – Nagy levegőt véve, mosolygó arccal Barnabásra nézett, majd tekintetét az idegen lányra emelte: – benneteket. – Könnyed stílusra váltott, mint aki a következő mondatot már százszor elpróbálta: – Úgy döntöttem, hogy el fogom veszíteni a szüzességemet, ráadásul mind a kettőtökkel, ha már ennyit kellett rám várnotok.
Az idegen lány felállt és átölelte, majd összekapaszkodva az ágyra dőltek. Mohón vetkőztették egymást.
A fiú bizonytalan mozdulatokkal egyenesítette ki a lábát, majd felállt, s a rohamosan meztelenedő lányokat lesve pulóverostól felgyűrte az ingujját.
Nőorvosnak készülsz? – kacagott az idegen lány.
Barnabás csak tovább hajtogatta…
Gyere, vetkőzz! – szólt rá Kitti, és ő is felnevetett, amikor a fiú gépies mozdulatokkal elővette a farkát, ahogy neki szokta.
Barnabás végül megértette, bár a száját még nem volt képes összezárni, és nem tudott versenyezni a fürge kezekkel, így a pucér lányok segítettek. Toporgott, és legszívesebben körbeállta volna az egymásba feledkező lányokat, hogy egyszerre mindent láthasson.
A dúshajú idegen – talán, ahogy eddig ő is az ajtónak támaszkodva szokta –, megkereste Kitti bejáratát, és mindenféle körítés nélkül ujjazni kezdte. Közben, amire eddig nem nagyon nyílhatott alkalma, lassan közeledett a fejével is, és közvetlenül a be-kicsúszkáló ujja felett nyelvével is odaférkőzött.
Kitti zihálva harapta a megsűrűsödött levegőt, és körmeivel kétoldalt a gyűrött takaróba mart.
Barnabás lehajolt az idegen lány mögött, és csodálta a látványt. Tekintete bejárt minden titkos ösvényt és barlangot – megérintette a combok belső felét, mire azok jobban kitárultak –, és gondolkodóba esett, hogy mennyire merülhet el a női testben. Egy, majd két ujját máris benyomta a forróságba, és gyér tapasztalata alapján úgy ítélte meg, hogy akár a falloszát is beszúrhatná. A két félgömb közötti völgy a környezeténél jóval fehérebb volt – nem sok napfény érhette –, de a barlang belseje bíbor és mélypiros.
Azt ugyan sejtette, hogy nem az idegen lány szüzességének elvételére kapott felkérést, ám pillanatnyilag Kittit nehéz volt megközelíteni. Hacsak…!
Mielőtt a fiú engedett volna az ösztön szavának, és mielőtt a régóta áhítozott helyett lecsap a máris befogadásra kész puncira, megnézte, hogy barátnője szája szabad-e. Megkerülve a hangosan nyalakodó lányt, Kitti fölé ereszkedett.
Elveszem én a szád szüzességét is! – dörmögte.
Kitti kitalálhatta, hogy mi készül, vagy amott a nyelv megfelelő irányban kalandozott, mert kéjesen felnyögött.
Kemény feladat egy váratlan szüzesség-elvétel: Barnabás időközben többet számolódott magában, mint egy fiútól ilyen helyzetben elvárható. Először is: Lesz-e idő és alkalom igazi dugásra, vagy engedjen a kísértésnek, és jó helyen lesz a félmaréknyi sperma az engedelmesen szorító ajkak között? Aztán meg kellett fontolni, hogy – ugyancsak az időkorlát miatt – Kitti titkos barátnőjét, aki szintén a projekten buzgólkodik, ki szabad-e próbálni… Nem hagyta nyugodni az iménti panoráma és az idegen lány praktikus beállása. Sürgősen dönteni kellett, hiszen nem húzható a végtelenségig, ami már így is túl akar csordulni!
A dilemmát a nyalakodó lány oldotta meg: Amikor Kitti sikongatott és dobálni kezdte a testét, ő fentebb kúszott, majd oldalra, teret biztosítva Barnabásnak a betérdelésre. A fiúnak, mint egy kósza villám, megfordult a fejében, hogy nem venne mérget a szüzességre – hiszen bármiféle nehézség nélkül siklott a lányba –, de ez nem zavarta.

Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]