2017. augusztus 27., vasárnap

Gyönyörök szigete V. rész - A virág leszakítása 5. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete V. rész 4. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 11.

*********************************************************************


Egy pillanattal később, ahogy ott térdeltem az ágyon, ez a tinédzser lány előre dőlt és puha ajkait az enyémekhez nyomta. A mögötte ülő Trish előre nyújtotta jobb kezét és gyengéden végigsimított Lindsay feszes kis fenekén. Az a gondolat suhant át az agyamon, hogy a bő póló alatt vajon visel-e bugyit.
Lindsay felnyögött és visszahúzódott a csókból, hogy aztán hátra forduljon Trish felé, aki immáron két kézzel masszírozta a hátsóját.
- Tetszik?
Lindsay lehunyta a szemeit és halkan felsóhajtott, majd bólintott.
- Igen... nagyon. Olyan... olyan jó érzés az... érintésed. Nagyon... nagyon tetszik.
- Gyönyörű tested van – bókolt a másik nő. - Annyira de annyira gyönyörű vagy! - Lindsay elpirult ezektől a szavaktól. - Levehetem a pólódat?
Amikor Lindsay bólintott válaszképp, Trish elmosolyodott.
- Olyan ez, mint kicsomagolni egy szülinapi ajándékot – somolygott az idősebb nő és óvatosan felhúzta barátnője pólójának szegélyét, egészen addig, amíg át nem tudta húzni a ruhadarabot a lány fején. Ez a csábos kis teremtés alatta mindössze egy egyszerű fehér melltartót és bugyit viselt. Az arca mostanra olyan vörös lett, mintha fejest ugrott volna egy doboz festékbe. Bármit rátettem volna, hogy a szíve is hevesebben zakatol, mint a leggyorsabb sebesvonat. Ez egy teljesen új és ismeretlen terület volt számára.
- Minden rendben, kicsim? - búgta Trish, mindkét karját hátulról Lindsay köré fonva. - Annyira gyönyörű vagy! Semmi okod nincs rá, hogy szégyenlősködj. Egyáltalán semmi. Te vagy a leggyönyörűbb lány az egész világon. Légy büszke a testedre és arra, ahogy kinézel! Ne félj! Inkább jól kellene érezned magad, mert Jeremy és én ennyire szeretnénk látni és csodálni téged. Bízz bennem! Nincs semmi gond. Szeretni fogunk a fejed búbjától a lábujjad hegyéig. - Azzal megcsókolta a lány egyik meztelen vállát. - Tényleg olyan vagy nekem, mint egy szülinapi ajándék. Bár még nem lesz születésnapom decemberig, de te akkor is egy ajándék vagy nekem. Legyen június, vagy bármilyen hónap. A legszebb ajándék életemben.
- Te is ajándék vagy nekem – suttogta Lindsay. - Hé! Az én születésnapom is decemberben van. December 4-én.
- Az enyém 18-án – válaszolta Trish. - Éljenek a nyilasok!
Lindsay halkan kuncogott. - Én nem nagyon hiszek az asztrológiában.
- És te miért nem veszed le a pólódat, Jeremy? - váltott témát Trish felém fordulva. - Hadd lásson Lindsay téged is!
- Levehetném én magam? - kérdezte a fiatalabb lány halkan.
Trish még szélesebben elmosolyodott. - Hát persze, drágám.
Testem minden izmára nyugalmat erőltettem, ahogy Lindsay megmarkolta a pólóm alsó szegélyét mindkét kezével. Felemeltem a karjaimat és a testemre hulló ruhadarab hamarosan már csak egy távoli emlék volt. Lindsay kinyújtotta a kezét és végigfuttatta ujjait a mellkasom jobb oldalán, miközben megnyalta az ajkait. A gyönyör hullámai szaladtak végig a testemen érintésére. Úgy tűnt, ő is nagyon élvezi a pillanatot.
- És az én toppommal mi lesz, hm? - somolygott Trish, magára vonva Lindsay figyelmét. - Nem szeretnéd azt is levenni?
Lindsay ismét bólintott. A lélegzete is elakadt, amikor felhúzta Trish feszes toppját. Szemeit most már élvezettel teli csillogás töltötte meg.
- Gyönyörűek a melleid! És olyan nagyok! - lehelte. - Váó...!
Trish halkan kuncogott válaszképp a bókra.
- Szeretnéd megérinteni őket? Vagy akár meg is csókolni? Csak rajta! Tégy, amit csak jónak látsz!
- Megcsókolni őket... - merengett Lindsay mosolyogva, majd előre hajolt és ajkait Trish egyik meredező mellbimbója köré fonta. Egy pillanat múlva már olyan beleéléssel szopogatta, mint egy újszülött.
Trish szemébe néztem és mindketten szélesen a másikra mosolyogtunk. Látszott rajta, hogy valahol a hetedik mennyország környékén lebeg. Teljesen egyértelmű volt, hogy Lindsay volt Trish legvadabb álmainak tárgya. Ez volt valószínűleg Trish életének legszebb pillanata. Kétségtelenül meg lehetett mondani. Csak a szemébe kellett nézni. Fülig szerelmes volt Lindsay-be. Én pedig örültem az örömének. Én is megtisztelve éreztem magam, hogy részese lehetek ennek a különleges pillanatnak. Nincs szó, ami leírhatná, milyen csodálatos volt.
Trish begörbítette a mutatóujját és hívogatóan maga felé intett engem. Amikor engedelmeskedtem neki, ajkait mohón a számra tapasztotta és a következő pillanatban már el is merültünk egy mély és szenvedélyes csókban. Mindeközben pedig Lindsay tovább szopogatta barátnője mellbimbóját.
Amikor a csókunk véget ért, Trish gyengéden megsimogatta Lindsay fejét és óvatosan eltolta őt magától.
- Van számodra valamim, ami talán még ennél is csodásabb, kicsim. Valami, amit talán még jobban fogsz élvezni szopogatni. - Azzal a tekintete felém villant és még szélesebben elmosolyodott. - Vedd elő a farkad, Jeremy!
A szívverésem kihagyott egy ütemet a szavai hallatán. Lindsay felém fordult és tekintete egy pillanat alatt megtalálta az ágyékomat. Lassan letoltam a nadrágomat és lüktető farkam kiszabadult a levegőre. Lindsay ismét megnyalta az ajkait. Eközben Trish gyorsan lemászott az ágyról és a szőnyegre térdelt.
- Gyere ide mellém! - mosolygott Lindsay-re! - Minden srác szereti, ha eléjük térdelve szopjuk őket.
Lindsay engedelmeskedett, lecsúszott az ágyról és ő is a padlóra térdelt, azonban egy kicsit fészkelődött még közben.
- Ez nem a legkényelmesebb pozíció, amit el tudnék képzelni – motyogta.
Trish kuncogni kezdett.
- Semmi baj, kicsim. Az én térdem is fájni szokott tőle. De idővel megszokod. Valahányszor csak volt barátom a múltban, mindig elég sok időt töltöttem térdelve – kuncogott ismét. - Hamarosan már neked is acélból lesznek a térdeid.
Erre csak morogtam egyet, de úgy láttam, Lindsay is elengedte a füle mellett. Ez az érintetlen leányzó valószínűleg még soha nem hallott ilyesmiről. A tekintete azonban hirtelen ismét rátalált meredező hímtagomra.
Trish elmosolyodott.
- Tetszik ez a szép, termetes szerszám, hm?
Lindsay felnyögött.
- Igen... nagyon... nagyon tetszik. Én... mindig is arról álmodoztam, milyen lehet... közelről látni... élőben.
Trish félre billentette a fejét.
- Szeretnéd, ha megmutatnám, hogy kényeztesd?
- Igen. Nagyon is...
Trish a jobb kezével megmarkolta a farkam tövét és egy kicsit megmozgatta, mielőtt mélyen beengedte volna forró, selymes ajkai közé. Egy pillanat alatt elborítottak a gyönyör hullámai, ahogy gyakorlottan fel-le kezdett mozogni a póznámon.
Lindsay még mindig fészkelődött a térdeire ereszkedve Trish mellett és kíváncsian figyelte az eseményeket. A másik nő ekkor elengedte szerszámomat és a golyóimra simította kezét, teljes hosszában szájába fogadva farkamat. Aztán felnézett rám és teli szájjal elmosolyodott, hogy utána kiengedje a dagadozó hímvesszőt ajkai közül és felajánlja azt Lindsay-nek.
- Nincs olyan ezen a világon, ami finomabb lenne egy szép nagy, kemény faroknál – mondta. - Hajrá, baby! Vedd a szádba és élvezd ki!
A kis Lindsay azt tette, amit mondtak neki, de csak azt követően, hogy néhány pillanatig méregette merev hímtagomat. Lassan kinyitotta érzéki száját és magába fogadta makkomat. Köré fonta selymes ajkait és nyelvével óvatosan simogatni kezdte farkam hegyét. Szinte elvesztem az élvezet tengerében...
Trish mosolyogva méregette a helyzetet oldalról.
- Ez az, Lindsay. Bármelyik férfi a plafonon lenne attól örömében, hogy ki-be járhat a szádban, vagy a puncidban. Nagyon-nagyon szeretik ezt a mozdulatsort. Úgyhogy amikor szopod Jeremy farkát, mindig mozogj előre-hátra! Ha szeretnéd, simogathatod és pumpálhatod is a kezeddel. De ne légy túl gyors, hacsak nem akarod, hogy túl gyorsan eldurranjon! Általában te is azt fogod akarni, hogy a férfi addig bírja, ameddig csak lehet.
- Eldurranni? - kérdezte Lindsay, kiengedve szájából makkomat, majd követte Trish tanácsát és óvatosan farkam köré fonta ujjait. - Ez az, amikor kilövelli a fehér krémjét?
- Igen, drágám. Amikor egy férfi már nem bírja tovább, ez történik. De tényleg azt fogod akarni, hogy a gyönyör minél tovább tartson. Akárcsak a tiéd. De lesznek olyan pillanatok is, amikor minél gyorsabban végezni akarsz. Ez mindig az aktuális szituációtól függ. Vagy a hangulatotoktól. Most viszont próbáld meg addig tartani, amíg csak bírod! Más szóval légy gyengéd és lassú! Szeresd a farkát! Ne akarj csak minél gyorsabban túl lenni rajta!
Lindsay bólintott és ismét szájába fogadta szerszámomat, hogy óvatosan szopogatni kezdje.
- Ha szeretnél tudni egy titkot, a férfiak farkának legérzékenyebb pontja épp a hegyénél van, a makk tövében – csillogtak Trish szemei. - Ha azt nyalogatod szopás közben, attól teljesen bepörögnek.
Lindsay tovább mozgatta ajkait szerszámomon, majd oda érintette nyelve hegyét, ahova Trish javasolta. Sebesen körözött nyelvével szerszámomon, miközben halkan tovább cuppogtak ajkai lüktető hímvesszőmön.
Hirtelen a térdeim elgyengültek és hangosan felnyögtem, ahogy eszembe jutott, hogy én vagyok az első, aki ebbe a szájba hatolhat. Annyi gyönyört okozott ez a pillanat, hogy már attól féltem, túl hamar elborítanak majd az élvezet hullámai. De Lindsay Isten adta tehetséggel folytatta munkáját. Még ilyen tapasztalatlanul is egyértelmű volt, hogy kis gyakorlással a legjobbak egyike lehet. Emellé pedig megkapta a létező legjobb tanárt is...
Trish halkan kuncogott.
- Egyszerre csak rövid ideig használd a nyelvedet, ha nem akarod, hogy túl hamar elmenjen! - Lindsay erre kissé visszább húzódott. - Ha viszont azt szeretnéd, hogy elmenjen, nyalogasd azt a pontot folyamatosan! Most vedd ismét a szádba óvatosan! Engedd, hogy mindketten kiélvezhessétek a pillanatot! Emlékezz! Csak lassan...
- Ó, egek! - nyögtem fel hátravetve a fejemet. Vettem egy nagy levegőt és Trish-re pillantottam, akinek a jobb keze eltűnt Lindsay bugyijában formás fenekénél. Megráztam a fejem és elmosolyodtam. - Szopás-edzéseket kellene tartanod.
Trish felnevetett,
- Több évnyi tapasztalattal Lindsay előtt járok. Már elég sok farkat szoptam életemben és örömömre szolgál, hogy a tudásomat átadhatom.

- Lindsay pedig kiváló tanítvány – nyögtem fel, ahogy egyre jobban elöntött a gyönyör. - Nagyon is kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]