2017. augusztus 25., péntek

SOS-program 1. rész

Írta: Marokfegyver

Béla átemelte a térdét a lány felett, és elégedetten nyújtózkodva kászálódott le a franciaágyról.
Na, elég gyors voltam? – vigyorgott.
A lány úgy feküdt még, feje kitámasztva egy félbehajtott párnával, mint aki nem is akar felkelni:
Aha.
Merre van a fürdőszoba?
Jobbra… Találsz tusfürdőt is.
Béla megtorpant, összeráncolta a homlokát:
Csak nehogy valami nőit!... Még azt hinné a feleségem, hogy egy kiscsajnál voltam.
Pasis tusfürdők vannak, de óvatosan bánj vele, mert a nők arra is felfigyelnek, ha frissen lezuhanyozva érsz haza a munkából!
Te nem jössz?
Majd utánad.
Megmoslak kívül-belül.
Majd máskor.
Lehetne még a zuhany alatt…
Nem fér bele… – A lány arrébbgurult az ágyon, hogy elérje az éjjeliszekrényen zümmögő telefont: – Szia! – szólt bele, és intett Bélának, hogy mehet, ne húzza tovább az időt.
A drága időt…” – morgott a férfi, amíg megtette a néhány métert, majd nyitva hagyva a fürdőszobaajtót, nézegette a tusfürdő-választékot. Otthonra ilyesmit mindig a felesége vásárol, 2-3 márkát váltogat mindenből, s most töprenghet az itteni választék láttán: Vajon melyiket kellene használni? Egyáltalán, miért kell variálgatni? Meg is fogja mondani, hogy ki kell tartani egyféle tusfürdő mellett…
Kellemes volt a talpának a padlófűtés, az óriási tükrökben triplán látta sajátmagát, és nem is talált semmiféle hibát a meztelen alakon. Eldöntötte, hogy nem lesz zuhanyozás, csak a mosdónál megmossa a falloszát. – „És kész! Így kell megoldani az illatok problematikáját!” – Mintha csak a kagyló magasságát is éppen az ő méretére szabták volna, belelógatta a farkát, és komótosan beállította a víz hőfokát.
Először a kezét mosta meg, kétszer is engedett rá folyékony szappant, utána fogott a falloszához. Felhúzta a bőrt, és alaposan megtisztogatta a saját nedveitől és a lány nyálától csúszós felületet, majd ezt a műveletet többször megismételte. Ilyenkor, utólag tört rá a tisztaságmánia, szex előtt nem pazarolta ilyenre az időt. Különösen koton-lehúzás szokott alapos mosást végezni, mert mindig olyan érzése támadt, mintha a gumi még rajta lenne… A sok vízcsobogástól vizelési ingere támadt, a sárga folyadékot sebes örvénnyel nyelte el a lefolyó.
Végeztetek? – szólalt meg egy hang mögüle, és a tükrökben meglátta a másik lányt, a vékonyabbat.
Igen, köszi.
Akkor máris jöhetünk? – kérdezte a fenékig érő fehér törölközőbe csavart leányzó, és a jakuzzi fölé hajolva gombokat nyomogatott és megengedte a vizet.
Pillanat, csak… – Bélának elakadt a szava.
Pedig tudhatná már, hogy az egy szál törölköző azt jelenti, hogy alatta nincs semmi. A lány, ahogy a jakuzzit nézegette, feltárta testének minden zugát. A férfi nem is bírta megállni, hogy bele ne markoljon, és a vizuális látványt ne tegye tapinthatóvá, úgy fogta meg, hogy közben a középső ujját benyomta a résen.
Legközelebb téged választalak! – turbékolta elismerően.
Semmi akadálya sincs – nevetett a lány, és egy kicsit hagyta, hogy az a tolakodó ujj szabadon mozogjon benne. – De valami vastagabbat nyomj majd be! – Hátranyúlva gyengéden kihúzta a férfi ujját, majd felemelkedett. – Például… őrá gondolok! – mutatott az ágaskodni igyekvő farokra.
Mire Béla megkérdezte volna, hogy miért ne most dugja be a vastagabb testrészét, a lány kacagva elsietett.
Visszament a szobába, amelynek legnagyobb részét a franciaágy foglalta el. A lány még mindig ott hevert, és érdeklődéssel, hangjában aggodalommal vizsgálta Béla falloszát:
Mit csináltál magadnak?
Csak mostam…
Látom, kényeztető mosás volt.
Szeretem.
Gondoltam, de mindenki így van ezzel.
Akkor neked nem nagyon lehet már meglepetést szerezni?
Azér’ még előfordulhat.
Béla lassan öltözködni kezdett:
Például? Mi az, amire azt mondod, hogy erre nem számítottál?
Nem is tudom… Furcsák vagytok, pasik, és mindenkinek van valami dilije. – A lány felült az ágyon, s ugyanúgy magára tekert egy törölközőt, mint egy perce a barátnője – Majd megcsörgetsz, ha jönni akarsz – mondta, és az ajtó felé indult.
A férfi megértette a jelzést: őt most kikísérik, mert nincs idő beszélgetésre. Azaz idő még csak lenne, de „nem fér bele” a felesleges csevegés, hiszen nincs kifizetve.
Mikor… dolgozol? – kérdezte.
Délelőtt 9-től megtalálsz, este 9-ig legfeljebb, de ha csörögsz előtte vagy utána, akkor megbeszélhetünk más időpontot is.
Jó ez így, én napközben érek rá.
Majd szólsz! – A lány kinyitotta az ajtót, és félreállva, hogy kintről véletlenül se láthassa meg valaki a hiányos öltözékét, kiengedte a férfit.
Béla hamar felvette a városi csúcsforgalom tempóját, és hazafelé vette az irányt. – „jó, hogy megtaláltam!” – vigyorgott magában.
Éppen egy héttel korábban kezdődött…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]