2017. augusztus 30., szerda

Gyönyörök szigete V. rész - A virág leszakítása 6. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete V. rész 5. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 11.

*********************************************************************


- Levehetem a melltartódat, kicsim? - fordult Trish a másik lány felé.
A zavarodottság és félénkség tovaszállt Lindsay gyönyörű arcáról. Annyira felizgatta a szájában lüktető farkam, hogy önmagától is feljebb húzta a saját melltartóját, gondolkodás nélkül feltárva melleit. A munkát Trish fejezte be, kikapcsolva hátul a ruhadarabot, majd át is hajította a szoba túlsó végébe.
Kétségtelen, hogy Lindsay távolról sem volt az a mélytorok-művész, mint egyes más lányok a szigeten. Ennek ellenére egy pillanatig sem panaszkodhattam. Már maga a tény is, hogy Lindsay szűz volt és az én férfiasságom volt az első, amit valaha életében megízlelt, az egekig magasztalta a képességeit. Már csak emiatt is ez volt a legcsodálatosabb szájmunka, amiben valaha is részesültem.
- Muszáj lesz a végén beléd vezetnünk azt a farkat – mosolygott Trish, gyengéden elhúzva Lindsay fejét altestemtől. Maga felé fordította a fiatalabb lány arcát és szenvedélyesen megcsókolta őt. Kezei óvatosan a másik zsenge kebleivel játszottak. Majd végül megtörte a csókot és felsóhajtott. - Ó, igen...! Beléd kell vernünk azt a szép nagy farkat.
Akármennyire is tetszett, amit hallottam, nekem más ötletem volt.
- Mit szólnál hozzá, hogy Trish-t is kényeztetnéd egy kicsit a száddal? - néztem Lindsay-re. - Boldogan megtanítalak rá, hogyan kell.
- Az nagyon jó lenne – vigyorgott a tinédzser lány. Trish közben szó nélkül megszabadult a sortjától és a tangájától.
- Feküdj le az ágyra, angyalom! - mondtam neki.
- Igen – bólogatott Lindsay hevesen. - Feküdj csak le!
Trish elnyúlt a hátán, majd talpra húzta a lábait és széttárta a combjait. Olyan lendületesen tárta fel legrejtettebb zugát előttünk, hogy vágyai iránt senkinek sem lehetett egy szemernyi kétsége sem.
Lindsay megnyalta az ajkait, tekintete pedig mohón tapadt a látványra.
- Már nagyon régóta álmodoztam róla, hogy legyen egy barátnőm. De, őszintén megvallva, azt hittem, ez a nap soha nem jön majd el. - Tekintete fátyolos lett, ahogy a másik nő feltárulkozó punciját bámulta. - Egek... ez még gyönyörűbb, mint reméltem.
Mellé térdeltem az ágyra és gyengéden a vállára helyeztem a kezemet.
- Azt hitted, ez a nap sosem jön majd el? Talán azért, mert egy olyan kis városban élsz?
Összevonta a szemöldökét és lassan bólintott.
- Sok lány van ott, akiket kedvelek, de túlságosan is féltem lépni feléjük és kimondani, mit érzek. Ha valaha is kiderülne, én lennék a közröhej tárgya a városban. Kis hely. Mindenki ismer mindenkit. Nehéz titkot tartani.
- Itt, a szigeten, nem kell – biztosítottam őt. - Itt minden lány olyan, mint te.
- És mind gyönyörűek.
- Akárcsak te – mondta Trish. - Akárcsak te. Gyerünk, Jeremy! Mutasd meg neki, hogy kell jól nyalni!
Épp készültem rá, hogy tartsak egy kis bemutatót, de Lindsay megállított.
- Ne! Hadd próbáljam meg én!
Elmosolyodtam.
- Ha ezt szeretnéd. Csak... tedd oda a fejed és mozgasd körbe a nyelved! A nők nagyon élvezik, ha figyelmet szentelsz a csiklójuknak. Nyalogasd! Simogasd a nyelveddel! Pöckölgesd gyengéden!
- Nagyon érzékeny – bólintott Lindsay, miközben fülig elvörösödött. - Azt már rég tudom, hogy az enyém legalábbis nagyon az.
Ó! Jól hallottam? Lindsay most, ha indirekt módon is, de bevallotta nekünk, hogy szokott maszturbálni?
- Ne félj használni az ujjaidat is! - bátorította Trish. Szemeiben a végtelen szenvedély csillogott. - Vedd le a bugyidat, bébi! Vedd le a bugyidat, és akkor már mindhárman teljesen meztelenek leszünk. Ahogy azt kell.
Lindsay felém fordítom a fejét és félénken rám mosolygott.
- Levennéd a bugyimat, Jeremy...?
A szemeim elkerekedtek, a farkam pedig ismét hevesen lüktetni kezdett, ahogy figyeltem Lindsay-t, amit hasra fekszik és Trish combjai közé fészkeli magát. Pár pillanatig még csodálta barátnője punciját, majd kinyújtotta a nyelvét és gyengéden végignyalt a vágaton.
- Milyen volt? - mosolyogtam.
- Tetszik – dorombolta Lindsay, majd ismét végigfuttatta nyelve hegyét Trish ágyékán. Halkan nyögött ő is, miközben ütemesen folytatta munkáját. Ahogy pedig Trish arcára pillantottam, láttam, hogy ő is elmondhatatlanul élvezi.

Josephine Skriver alias Lindsay
- Ez egy igazi egyél-amennyit-akarsz terülj-terülj asztalkám – vigyorogtam.
- Azt nem igazán mondanám – jegyezte meg Trish. - Nem tart az olyan sokáig. Főleg, ha egy ilyen nyelv veszi kezelésbe.
- Jól csinálom? - pillantott fel rá Lindsay reményteljes tekintettel.
- Ó, nagyon is...! Nagyon is, drágám – biztosította Trish. - Csak folytasd tovább! Nyald csak! Nyald csak!
Ezzel az újabb löketnyi önbizalommal a birtokában Lindsay most már még mélyebben fúrta gyönyörű arcát Trish lábai közé. Eközben kinyújtottam a kezem és gyengéden megsimogattam Lindsay fenekét. Úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy nekilássunk annak a bugyinak.
Gyengéden megragadta a peremét és lassan de biztosan elkezdtem lefelé húzni, napvilágra kényszerítve Lindsay legrejtettebb kincsét. A fiatal lány a térdeire és a könyökére emelkedett, miközben tovább kényeztette Trish-t a nyelvével, és még csábosan riszálta is a fenekét előttem. Mondanom se kell, mindez alaposan megtette a hatását. Vajon ösztönösen csinálta? Vagy alaposan megfontolt szándékkal?
A saját, érzéki melleit markolászva Trish felemelte a fejét és végignézett a lábai között ténykedő lányon.
- Most már tényleg beléd kell tennünk azt a farkat. Tetszene, bébi? Szeretnéd, ha Jeremy lenne az, aki leszakítja a virágodat?
Lindsay is felemelte a fejét és a válla felett hátra pillantott rám.
- Ó, igen... nagyon is. Nagyon szeretném, ha leszakítanád a virágomat, Jeremy.
Ellenállhatatlan volt, ahogy ez a szívdöglesztő lány rám mosolyog azzal az ábrándos tekintetében és hosszú, selymes szőke hajával. Napbarnított teste és varázslatos szemei szinte már elviselhetetlen magasságokba lökték a szenvedély pumpáját bennem. Úgy éreztem, semmi sincs, amit ne tennék meg érte. Vagy amit megtagadnék tőle.
- Ahogy csak szeretnéd, drágám – válaszoltam.
Trish elvigyorodott.
- Segíthetek belé tenni a farkadat, Jeremy? Légyszi, légyszi!
Nem volt rá szükség, hogy válaszoljak, Trish ugyanis máris tudta, mit mondanék. Miután segítettem Lindsay-nek megfelelő helyzetbe kerülni a misszionárius pózhoz, Trish mellém helyezkedett és nagy élvezettel fonta ujjait kőkeményen meredező farkam köré. Lassan előre mozdultam, Trish pedig Lindsay bejárata felé kormányozta hímvesszőmet. Lindsay kinyújtotta a karjait és körém fonta őket, miközben én (Trish segítségével) még mélyebbre hatoltam belé.
Lindsay nem nyöszörgött és fészkelődött alattam, de a szemei mindent elárultak, ahogy beléjük néztem. Azok a csodálatos kék szemek teljesen kikerekedtek és majd kiugrottak a helyükről, ahogy lassan a testébe mélyedtem. Hamarosan már éreztem, ahogy elérem a virágnak titulált kis hártyát odabenn.
Partnerem tekintete még mindig az arcomra szegeződött, ahogy óvatosan tovább haladtam és átszakítottam a korlátokat. Könny csorgott le az arcán és immáron úgy kapaszkodott belém, mintha az élete múlna rajta. Hihetetlen pillanat volt és csak remélni tudtam, hogy a legmegfelelőbb körülményeket teremtettük meg hozzá.
Trish elengedte a farkamat és gyengéden simogatni kezdte Lindsay arcát. Még előre is hajolt, hogy lecsókolja a lány könnyeit.
- Csak egy kis ideig fog fájni, kicsim, aztán pedig a gyönyör el is feledteti majd. Bízz bennem! Csak elsőre fáj ennyire.
- Már... már nem is... érzem – zihálta Lindsay, miközben minden izma megfeszült. - Ó, egek...!
A gyönyörről beszélve én is ugyanabban a cipőben éreztem már magamat. El se tudtam képzelni, hogy lehet, hogy farkam nem lövellte még ki tartalmát. Szerettem volna, ha ez sokáig eltart, Lindsay kedvéért, de nem gondoltam, hogy most már sokáig ki fogok tudni tartani. Mégis hány lehetőségem lehet még az életben, hogy az első legyek egy szűz lány számára? Ez volt nekem az első ilyen. És nagyon valószínű, hogy az utolsó is.
Trish a térdeire emelkedett mögöttem és számhoz nyomta az ajkait, szenvedélyesen megcsókolva. Egy pillanat múlva Lindsay ismét hangosan felnyögött, amikor egy kicsitt nagyobb erővel löktem belé magam.
- Ó, Istenem...! - zihálta. - Ez olyan jó...!
Megragadtam Lindsay derekam köré fonódó lábait és a vállaimra helyeztem őket. Így át tudtam helyezni a súlypontomat és egy kicsit jobban előre hajolni. Azon kívül pedig így tudtam a lehető legmélyebben belé hatolni ebben a pózban. Természetesen az utóbbi volt a legfontosabb ok.
- Milyen érzés a kis szűz puncikában lenni, Jeremy? - vigyorgott csintalanul Trish, ahogy tovább mozogtam ki-be a szűk járatban, igyekezve a lehető leggyengédebb lenni.
Trish ismét szájon csókolt, majd Lindsay felé fordult.
- Minden rendben, kicsim?
- Ó, Istenem... minden csodás – nyöszörgött a lány.
Úgy éreztem, az élvezet lassan teljesen elborít, de változatlanul tovább mozogtam ki-be Lindsay-ben. Csak a tempón gyorsítottam, amitől a lány végül felsikoltott, a teste pedig hevesen rázkódni kezdett.
- Istenem! - nyögött fel. - Istenem! Ez annyira jó!
Egyre hangosabban és kontrollálatlanabbul zihált, ahogy tovább növeltem a tempót. Kezeimet fenekére simítottam és megmarkoltam a farpofáit, ahogy tovább növeltem az erőt, amivel egyre gyorsabban löktem belé hímtagomat. Azonban nem sokára már kezdtem kifogyni a szuflából. Esélytelen volt, hogy sokáig tudom tartani.
- Egek...! Mindjárt... mindjárt elmegyek! - sikoltotta Lindsay.
Ez volt a végszó. Ezt már én sem bírtam tovább. Még egyszer mélyen belé löktem a farkam, mire az túlhevített ágyúként lövellte ki magából tartalmát.
Egyszerre nyögtünk fel Lindsay-vel a gyönyör erejétől. Testünk együtt rázkódott. Úgy nyöszörögtem, mint egy eszelős, ahogy újabb és újabb löket hagyta el a testemet. Ez pedig csak tovább növellte az ő szenvedélyét. Nedvei vastag csíkban csorogtak le a lepedőre.
Hát bekövetkezett. Lindsay nem volt többé szűz. Ennek pedig én voltam a fő oka.
Előre hajoltam és Lindsay törékeny teste köré fontam karjaimat. Magamhoz akartam ölelni őt, de az eredmény csak az lett, hogy végül rá roskadtam. Hangosan felnyögtem és ismét térdeimre emelkedtem, miközben tovább masszíroztam fenekét szinte már csak ösztönösen.
Még mindig a gyönyör hatása alatt Lindsay erősen kapaszkodott belém és a mellkasomba fúrta az arcát hevesen zihálva. Hangja sokkal inkább volt dorombolás, mint nyöszörgés. Igen. Úgy dorombolt, mint egy kiscica.
- Sosem volt még semmi ilyen jó érzés életemben – zihálta, miközben elhúzódott és mélyen a szemembe nézett. - Ez... fantasztikus volt.
- Te voltál fantasztikus drágám – mondtam, mielőtt az ajkaink találkoztak volna.
Trish, aki egy pillanatra sem maradt távol az eseményektől, átölelte barátnőjét hátulról és a vállát csókolgatta.
- Nagyon örülök, hogy jól érezted magad – vigyorgott. Arcán egyértelműek voltak az öröm és az élvezet jelei. Őszintén örült Lindsay-nek. - Felért az elképzeléseidhez, drágám? Jobb volt vagy rosszabb az első alkalmad, mint számítottál rá?
- Jobb volt – válaszolta Lindsay. - Sokkal jobb. Te és Jeremy sokkal jobbá tettétek, mint valaha is hittem volna. - Ismét rám nézett. - Különösen te, Jeremy. Sosem fogom elfelejteni ezt az éjszakát, amíg élek. Soha.
- Még sokat taníthatok neked, Lindsay. Majd meglátod – folytatta Trish, ismét magára véve a mentor szerepét. - Legközelebb addig szopod majd Jeremy farkát, amíg el nem megy a szádba. Aztán pedig engem is kinyalhatsz, miután elélveztem.
- Egész éjjel szopnék és nyalnék, ha lehetne – lelkendezett Lindsay, mielőtt ismét visszatért volna félénk mosolya. - Azt hiszem, mindkettőt gyakorolnom kell még.
- Nekem nincs ellenvetésem – nevetett Trish. - Veled mi a helyzet, Jeremy? Neked van vele problémád?
Hevesen ráztam a fejemet.
- Egyáltalán nem.
Trish ismét a barátnőjére mosolygott.
- És te engednéd, hogy én kinyaljalak? - Lindsay elpirult, miközben Trish folytatta. - Biztosíthatlak, még hangosabban fogsz sikoltozni, mint az előbb, amikor elélvezel. Ezt megígérhetem.
Lindsay kikászálódott alólam és leült az ágy másik végébe. Széttárta a lábait és hívogatóan nézett Trish-re.
- Kérned sem kell. Ingyen desszert...
Trish ki sem várta a végét. Azonnal Lindsay lábai közé vetette magát és éhezőként fúrta arcát az ágyékába, én viszont megragadtam a vállát és visszahúztam őt. Egy pillanatig zavartan nézett rám, egészen amíg az ajkaink forró csókban nem forrtak össze.
Erre szükségem volt. Ilyenkor éreztem igazán, mennyire vonzódom Trish-hez. Boldog voltam és hálás, amiért segített nekem leszakítani Lindsay virágát. Annak ellenére is, hogy szerelmes volt a lányba.
Trish elmosolyodott, amikor Lindsay egyik kezével a farkamat kezdte simogatni.
- Szeretnéd, ha ismét megkeményedne, hm?
Lindsay bólintott, Trish pedig folytatta: - Talán szophatnád egy kicsit, miközben én kinyallak. Mit szólsz?
Lindsay ismét elpirult, de közben megnyalta az ajkait válaszként és bólintott.
- Csodás lenne.
Úgy nézett ki, egy felejthetetlen éjszaka elébe nézünk.

Mégis mivel érdemeltem ezt ki? Itt volt hat teljes hét nem csak Trish-sel és Lindsay-vel, de Pamelával, Amy-vel, Devonnal és Camille-lel is, nem is említve a barátomat, aki holnap érkezik. Kristannát. Egyetlen férfinak lenni hét kiéhezett, ellenállhatatlan nő között... ez egyértelműen kemény munkát ad majd a számomra.

Vége az V. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]