2018. április 18., szerda

Négyesben V. rész - Négyen párban 1. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben IV. rész 3. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 8.

*********************************************************************


Egyszerre fejezték be a reggelit. Az utolsó falatok után az asztalra helyezett villák és az utolsó kortyok után letett kávésbögrék szinte egyszerre koppantak az asztallapon, amikor Tara megszólalt.
- Nos, gondolkoztam…
A többiek várakozva pillantottak rá. Egy kissé idegesen merengtek azon, hogy vajon az örökké pörgő Tara most mit találhatott ki. A pillantásaik kifejezőek lehettek, mert a nő ekkor elhallgatott egy pillanatra, mielőtt folytatta volna:
- Váó! Nyugalom, srácok! Csak azon járt az agyam, hogy mióta Jim és Jasmine ide értek, minden a feje tetejére állt. Kissé… kivetkőztünk magunkból. – Erre mindenki felnevetett és a feszültség egy pillanat alatt tova szállt. – Úgyhogy, arra gondoltam, ma felvehetnénk valami ruhát is… - Erre ismét mindenki felnevetett és huhogni kezdett. – …és talán kivonszolhatnánk a seggünket a házból is. Talán tehetnénk egy kis túrát a városban, végigjárhatnánk a belvárosi butikokat… Nyugi fiúk! – tette hozzá, látva a srácok rémült képét a shoppingolás említésétől. – Ha végig nézni, ahogy felpróbálunk néhány szexi fürdőruhát és talán pár fehérneműt is, túl nagy megterhelést jelent, akkor beugorhatunk a Jack’s-be is és megihatunk néhány italt, miközben eldöntjük, mivel izgassunk fel titeket. – Ezúttal Tara volt az egyetlen, aki szélesen vigyorgott. – Aztán mit szólnátok a Garnéla Hajóhoz egy kései ebédre, vagy korai vacsorára? Esetleg egy üveg ünnepi pezsgő kíséretében.
Szavait ezúttal örömteli fogadtatás üdvözölte.
- Ó, igen!
- Simán.
- Vágjunk bele!
- Oké – csapta össze Tara a tenyerét. – Akkor pakoljunk össze, zuhanyozzunk le és irány a város!
A parancs elhangozta után mindannyian felálltak az asztaltól és mintha már évek óta ezt csinálnák, egy csapatként rendet raktak a konyhában. Elmosogatták a használt étkészletet, kidobták a szemetet és így tovább. Mintha tökéletes ütemben rángatták volna őket dróton. A maradék a helyére került, a tányérok a szárítóba és úgy általában minden a helyére. Menet közben pedig kezek nyúltak ki, hogy bátorítóan megérintsenek egy vállat, vagy gyengéden rácsapjanak egy fenékre. Néhány gyors csók is elcsattant és sok boldog összepillantásra került sor.
Pillanatokon belül a konyha már úgy ragyogott, mint újkorában.
Jim és Jasmine, régi jó szokásuknak megfelelően, együtt ugrottak be a zuhany alá. Beszappanozták magukat, majd egymást. Beletelt egy kis időbe, amíg ráébredtek, hogy ez az első egyedül töltött pillanatuk, mióta megérkeztek. Mielőtt ez az egész elkezdődött volna.
Spontánul fordultak egymáshoz, hogy mindketten átöleljék a másikat, majd szinte szinkronban hagyta el a szájukat az az egyetlen szó: - Szeretlek.
Mindketten boldogan egymásra mosolyogtak.
- Csodálatos vagy – csókolta meg Jim a barátnőjét. – Tényleg benne vagy ebben az egészben? Ez olyan csodálatos, de talán egy kicsit túl gyors is.
Jasmine hosszan és szeretetteljesen megcsókolta a férfit.
- Köszönöm. Tényleg tökéletesen rendben vagyok. Semmi gond. De nem igazán tudom még, hogy mit mondjak, vagy hogyan mondjam. Három napja egyszerűen csak fülig szerelmes voltam a világ legnagyszerűbb pasijába. Éreztem, hogy van egy kissé huncut és kísérletező oldala is, de túl félénk voltam még belemenni. – Egy pillanatra elhallgatott, mielőtt folytatta volna: - Aztán elmentünk, hogy együtt töltsük az első közös vakációnkat a legrégebbi és legjobb barátaival. Azt leszámítva, hogy egy kicsit ideges voltam a találkozás miatt és hogy hogyan fog az alakulni, az egész egy egyszerű, hétköznapi vakációnak ígérkezett.
- De most… - folytatta. – De most… az életem egy része örökre megváltozott olyan váratlan dolgok miatt, ami sok embert elrettentene, ha nem undorítana… Én viszont nem is lehetnék boldogabb. Nem is értem még egészen. Sosem gondoltam még rá, hogy egy másik nőhöz vonzódjak, nem hogy le is feküdjek eggyel. Mostanra viszont a vonzalom már nem is eléggé kifejező megfogalmazás. Ami köztünk történt Tarával, az egyszerűen észveszejtő.
- Nem vagyok egy féltékeny típus – jelentette ki. – De még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy végig nézem, ahogy szexelsz… nem is, inkább szeretkezel valaki mással. Pláne egy másik férfival. Nem is beszélve arról, hogy mennyire felizgatott a látvány.
- Mindig is amolyan egyszerre-egy-pasit-típusú lány voltam, de a tegnap éjszaka Matt-tel és most ismét veled… ez így együtt tökéletes.
- És pont ez a hirtelen jött változás ijeszt meg. Tényleg úgy érzem, hogy beleszerettem Tarába és Matt-be is, és hogy beléd is beléd tudnék szeretni újra meg újra. De az egész olyan új még nekem! Halálra kellene hogy rémüljek, de nem ezt érzem. Csak boldog vagyok. – Azzal Jasmine szorosan Jim ölelésébe bújt és a vállára hajtotta a fejét. – De ha nem megyünk ki innen sürgősen, a végén még a szart is kikeféljük egymásból.
Ksusha Krasivchik alias Jasmine
Jim csak állt ott és ellágyuló tekintettel nézett le a barátnőjére.
- Te tényleg csodálatos vagy. Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ki, hogy az enyém legyél, de köszönöm. Tudom, hogy mindannyiunk nevében mondhatom, imádlak… És igazad van, kapjuk össze magunkat és nyomás! Ha túl sokáig halogatjuk, mire kiérünk a strandra, olyanok leszünk, mint egy csapat lehasznált troll.
Jasmine felnevetett.
- Oké. Akkor nyomás!
Gyorsan befejezték a mosdást és a hirtelen rájuk telepedett kényelmes csendben megszárítkoztak.
- Komolyan gondoltam, hogy nagyszerű vagy. Nyitott, nyíltszívű, szeretetteljes… Senki se volt még ilyen velünk azelőtt.
- Ti is pont ugyanilyenek voltatok velem. Mind a hárman megmutattátok nekem a sebezhető oldalatokat. Szeretettel és őszinteséggel fordultatok felém. Mégis hogyan tudnék erre másképp reagálni?
- Még szerencse, hogy elképzelésed sincs. Néhányan már elfutottak emiatt. Mások próbálkoztak, de aztán feladták. Megint mások… nos, jobb, ha ezt el is felejtjük.
- Nos, én remélem, közöttünk ez örökre megmarad.
- Szerintem ez áll mind a négyünkre… Ha már négyünket említjük, jól éreztétek magatokat Matt-tel?
Jasmine arca egy csapásra felragyogott és csillogó szemei azonnal megadták a választ.
- Egy hölgy sosem adja ki a titkait.
- Helyes – kacagott fel Jim. – Ez az én Jasmine-em.
Barátnője halkan kuncogni kezdett.
- Azt hiszem, megleptem őt. Kényeztetett, de nem várt viszonzást. Aztán amikor én is letepertem őt, le akart állítani, nehogy túl hamar elmenjen. De én nem engedtem neki – kuncogott. – Igen, jól szórakoztunk. Te vagy az én társam. Ő pedig olyan, mint a kebelbéli dugópajtim.
Jim csak állt ott, egyik lábával már a sortjában, a másikkal még a levegőben, és hangos nevetésben tört ki. Csak az mentette meg attól, hogy a padlón kössön ki, hogy Jasmine gyengéden az ágyra lökte.
- Ez megfizethetetlen. Az egész. Szeretnék örökké emlékezni ennek a beszélgetésnek minden egyes szavára. És… lehetnék én is a dugópajtid?
Jim maga mellé rántotta Jasmine-t az ágyra, majd maga alá gyűrte őt.

A nő úgy érezte, teljesen elveszett. Elég volt partnere néhány érintése, hogy úgy ziháljon, mint egy nyeretlen kamaszlány az első közös éjszakán.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]