2018. április 4., szerda

Gyönyörök szigete XII. rész - Cicoma 4. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XII. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 27.

*********************************************************************


Egy sor érzelem hullámzott végig rajtam a következő öt percben, amíg Lindsay visszatérésére vártam. Szinte teljesen elvesztettem az eszemet, és jó okkal. A gondolat, hogy a pompon-ruhájában szeretkezzek Lindsay-vel, teljesen beindított. A farkam hevesen lüktetett a nadrágomban.
Lindsay. A fiatal, édes kis Lindsay, aki épp csak megtanulta, hogy nyelje le a nedveimet. A pomponlány Lindsay. A testem már remegett a gondolattól, hogy hamarosan meglátom őt élőben az egyenruhájában. Volt valami észveszejtően izgató az egyenruhás lányokban… különösen, ha az pomponlány-egyenruha.
- Ó, egek…! – nyögtem fel, amikor meghallottam egy pár tornacipő kopogását a lépcsőn. Egy pillanattal később a vidáman mosolygó Lindsay libbent be a látóterembe. Mintha abban a pillanatban meghaltam volna, hogy az erotikus Mennyországba kerüljek.
- Helló, Jeremy! – üdvözölt daloló hangon. Arca elvörösödött zavarában. Kezében egy pár pompont tartott és rám villantotta legártatlanabb mosolyát. – Hogy tetszik az egyenruhám? Csak a te kedvedért vettem fel.
Vettem egy mély levegőt és felsóhajtottam. Számtalan gondolat kergette egymást a fejemben. Mondanom se kell, hogy Lindsay hihetetlenül vonzó volt a ruhájában. Egy vékony, hosszúujjú fehér pólót viselt, alatta egy zöld V-nyakú trikóval, amin két sárga csík díszelgett a vállainál és még egy pár a két oldalán. Az iskola neve és emblémája formás mellein terpeszkedett.
A hozzá passzoló szoknya is zöld-sárga volt és könnyedén lebegett a lábai körül, ahogy lépkedett, látni engedve azonos színű bugyiját.
Ha lehet, csak még jobban kívántam őt most, mint valaha.
- Egek, Lindsay…! – nyögtem fel. – Gyönyörű vagy.
Komolyan gondoltam. Legszívesebben most rögtön megragadtam volna ezt a lányt, hogy soha többé el se eresszem.
Volt bármi is benne, amit ne szerethettem volna? A lófarkától kezdve, a csábos arcán és szexi száján keresztül… A mosolya egyszerűen elvarázsolt. Aki egyszer megcsodálhatta azt a fenséges alakot, az soha többé nem felejtette el. Nem is csoda, hogy Trish fülig belé zúgott. Hamar rá kellett jönnöm, hogy én is ugyanúgy érzek.
Lindsay kuncogni kezdett a saját, utánozhatatlan stílusában, ahogy körbefordult, megmutatva nekem a szerelését. Aztán összeszorította melleit a pólóján keresztül és felsóhajtott. Pontosan tudta, mennyire felizgat, és élvezte, hogy az irányítása alatt tarthat.
Finoman gyűrögetni kezdte szoknyája peremét, ismét bepillantást engedve a bugyijára. Nyeltem egy nagyot és egy pillanatra sem tudtam levenni a tekintetem róla.
- Ezt akarod?
- Nagyon – bólintottam tátva maradt szájjal.
- Rájöttem – nevetett fel ő. – De először… szeretnék bemutatni neked egy kis produkciót, oké?
Amikor nem válaszoltam, talán azért, mert teljesen megbabonázott ez a vonzó jelenség itt előttem, Lindsay magától is a szoba közepére lépett. Egymáshoz nyomta zöld-sárga pomponjait, majd nyelt egyet és vett egy mély levegőt. Egyértelmű volt, hogy doha nem mutatott még be senkinek egyéni produkciót. Hirtelen Pamelának képzelte volna magát, aki abból él, hogy másoknak mutogatja magát? Viszont ennek ellenére se volt semmi oka, hogy ideges legyen. Hiszen velem volt.
Lindsay tánca eleinte egy kicsit merev volt, ahogy ringatta magát a képzeletbeli zene ütemére. Talán ez a rendkívül félénk és visszahúzódó lány azon merengett, hogy is kerülhetett egy ilyen szituációba. Vagy talán volt valami hátsó szándéka is a kis performanszával?
Próbáltam oldani az idegességét néhány felé küldött meleg mosollyal, ami el is érte a hatását. Szemmel látható volt, ahogy lassan kezdett felengedni.
Maga előtt tartotta a két pompont és hevesen mozgatta őket. Riszálni kezdte feszes kis fenekét, hullámzásba hozva falatnyi szoknyáját.
- Add ki… a lelked…! Engedd az energiát áramlani! – kántálta az előadása mellé a focicsapat indulóját. Hamvas mellei szemkápráztatóan hullámoztak felsője alatt. – Add ki… a lelked…! Hajrá csapat! Hajrá, hajrá!
Néhány magas rúgással nyomatékosította szavait, betekintést engedve apró bugyijára.
- Nézd az eredményt…! Igen, kérünk még! Igen, nem vagyunk telhetetlenek…, csak épp kicsit kapzsik![1]
Amikor lepillantott, és felfigyelt a combjaim között növekvő dudorra, megnyalta az ajkait és enyhén kidugta a nyelvét is. Úgy tűnt, lassan kezdi megérteni, milyen hatással is van rám.
A tekintete szinte vibrált a vágytól, ahogy a földre ereszkedett, bemutatva egy tökéletes spárgát. A csábos előadás hamarosan csak még tovább fokozódott, ahogy szoknyája elejét felrántotta egészen a hasáig. Fülig pirulva rám mosolygott, miközben én bugyija átnedvesedett elejét bámultam.
Hamarosan vett egy lendületet és ismét talpra állt. Teste tovább ringott a néma ütemre, miközben eldobta a pomponokat és mindkét kezével a melleit kezdte masszírozni a felsőjén keresztül. Szoknyája minden mozdulatnál meglebbent, egyszerűen elvéve az eszem.
Ismét felkapta a pomponjait és tovább folytatta csábos táncát, egy pillanatra sem hagyva abba feneke riszálását. A hátát fordította felém és enyhén előre dőlt, kidugva a fenekét.
- Szorítsátok őket hátra! Szorítsátok őket hátra! Egészen hátra! – ugrált vidáman, arcára pedig szikrázó mosoly ült ki. – Ki fog nyerni ma? Mi fogunk! Mi fogunk! – Lófarka hullámzott a levegőben, időről időre a szemeibe csapódva. – Ki fogja leszopni a farkad ma? Én fogom! Én fogom!
Képtelen voltam tovább ellenállni a késztetésnek, így hát felálltam a padlóról és közelebb léptem hozzá, gyorsan elkapva Lindsay karjait. Szájához nyomtam az enyémet egy mohó, szenvedélyes csók erejéig. Miközben ő elhajította a pomponjait, mélyen a szájába toltam a nyelvemet. Kezeim önálló útra indultak, megragadva formás fenekét és finoman masszírozni kezdtem azt.
Bármennyire is érzékeny és visszahúzódó volt, Lindsay hamar bebizonyította, mennyi agresszivitás szorult belé, amikor egymáshoz simuló testeink közé tolta a kezét és benyúlt a nadrágomba, hevesen megmarkolva a gatyámon meredező duzzanatot. A csókban szakadatlan szenvedélyemet hasonlóval viszonozta, nyelvét az enyémhez simítva. Ahogy ott álltunk a kanapé előtt, még az egyik lábát is a derekam köré font, miközben tovább masszíroztam a combját és csodálatos fenekét.
- Ez miattam van? – szakította ki száját a csókból és gyengéden megmarkolta erekciómat. – Olyan nagy…! Miattam ilyen merev?
- Tudod, hogy igen, drága – ziháltam.
- Feküdj le a padlóra a kedvemért! – irányított. Egy pillanatra megdermedtem. Képtelen voltam levenni kezeimet csodás fenekéről. Lindsay pedig csak kuncogott és ismét megcsókolt, míg végül nagysokára engedelmeskedtem a kérésének. Amikor leültem a földre, ő megragadta a sortomat és egy gyors mozdulattal lerántotta rólam.
Szemei azonnal lefelé rebbentek, tekintetét rászegezve lüktető farkamra és elégedetten morogva megnyalta az ajkait.
- Szereted a fenekem fogdosni? – incselkedett, ismét megemelve a szoknyája peremét, betekintést engedve nekem alá. – Nagyon tetszik neked odalenn, nem igaz?
- Tudod, hogy így van – krákogtam.
- Igen. Nagyon is tudom – dorombolta, csillogó szemeit erekciómra szegezve. – De tudod mit? Én is imádom a te hatalmas, kemény farkadat. – Ismét megnyalta az ajkait, majd hozzátette: - Különösen szeretem a számba venni.
Felnyögtem a szavai hallatán, azonban közben továbbra is töretlenül bámultam Lindsay gyönyörű alakját. Lazán lófarokba kötött fürtjei, kislányos arca, azok a lélegzetelállító szemek, az ártatlan mosolya és hófehér fogai egy igazi istennővé tették.
Bár még csak tizennyolc éves volt, mégis egy igazi érett nő aurája lengte körül. A pomponlány-öltözéke ezek után már csak hab volt a tortán. Az a ruha csak még jobban kiemelte a szépségét. Ami pedig az egészet csak még jobbá tette, hogy nem is félt használni rajtam a csáberejét. Végre kitört a kagylóhéjából.
Miközben ezen merengtem, ő nem is vesztegette az időt, csak némán négykézlábra ereszkedett, hogy a szájába vegye lüktető farkamat és hevesen szopni kezdje. Selymes ajkai érzékien mozogtak szerszámomon, ismét kellemes bizsergéssel töltve meg testemet.
Ujjait szerszámom töve köré fonta és szilárdan tartotta azt a szájában. Mindeközben pedig tekintete egy másodpercre sem engedte el az enyémet.
Még mindig nyöszörögve az élvezettől, beletúrtam Lindsay hajába, majd megragadtam a lófarkát. Lindsay tele szájjal kuncogott, majd szó nélkül tovább folytatta munkáját.
Hamarosan aztán elengedte a farkamat és saját melleit kezdte markolászni, miközben ajkai töretlenül fel-le mozogtak árbócomon. Válaszként én nem voltam képes semmi másra, csak elégedett nyöszörgésre. Egyértelmű volt, hogy Lindsay rengeteget tanult abból, amit múlt csütörtökön tapasztalt Trish szakszerű irányítása alatt. Kétség sem férhetett hozzá, hogy gyorsan tanult.
Csak figyelhettem őt, ahogy érzéki ajkaival egyre közelebb lök a gyönyörhöz. Akár oda is üríthettem volna a táramat a szájába, Lindsay pedig valószínűleg nagyon örült is volna neki. Nekem azonban más terveim voltak. Más, sokkal jobbak.
- Feküdj az ágyra, kedvesem! – kértem. – A hátadra!
Már attól is majdnem eldurrantam, ahogy figyeltem őt közben. Olyan észvesztően gyönyörű volt a ruhájában, hogy az teljesen elvette az eszemet.
Ahogy elhelyezkedett a kanapén és rám nézett, láttam a szemén, hogy azonnal rájött mit tervezek, miközben ott álltam, a farkamat markolászva.
Egyikünk se szólt egy szót se, miközben oda léptem hozzá, ő pedig engedelmesen kinyitotta a száját, ismét magába fogadva szerszámomat. Egyértelmű volt, hogy élvezi a helyzetet. Kellhetett nekem ennél több.
Egyik kezemmel irányba tartottam a farkamat, miközben a másikkal egyik mellét markolásztam. Hamarosan pedig az élvezet elérte az elviselhetőség határát. Egy pillanat múlva hangosan felnyögtem és telepumpáltam Lindsay száját a nedveimmel. Lehunytam a szemem és hátravetettem a fejem, kiélvezve minden pillanatot.
- Mmm! – dorombolta. – Ez mennyei volt.
Szükségem volt néhány pillanatra, amíg kitisztul a fejem, majd tettem egy lépést hátra és mosolyogva mámorító arcába néztem.
- Jobb lesz, ha hozzá is szoksz… Azt hiszem, nekünk kettőnknek sok hasonlóban lesz még részünk a nyaralás vége előtt.
- Nem akarok semmi mást, csak veled szexelni július végéig – jelentette ki vigyorogva. – Ez minden vágyam.
Miközben beszélt, hátra nyúlt és kibontotta a haját. Megrázta a fejét, kényelmesen elrendezve tincseit a vállain.
- Szeretnéd a puncimat is birtokba venni? – Egy pillanatra a lélegzetem is elakadt a szavaitól. Még a szempilláit is megrebegtette közben. – Tudom, hogy hét különböző emberrel is szeretkeztem múlt éjjel, de még többet szeretnék. Sokkal többet. Te nem így vagy vele?
- Én csak téged akarlak – válaszoltam rekedtes hangon, miközben farkam lassan ismét életre kelt. – Birtokba akarom venni a tested minden négyzetcentiméterét, amit csak lehet…
Ő erre csak mosolygott és közben felemelkedett a kanapéról, tekintetét rám szegezve.
- A bugyim lekerül, de a szoknya fennmarad. Nem hiszem, hogy lenne bármi kifogásod azellen, hogy az egyenruhámban tegyél magadévá. – Nyeltem egy nagyot, ahogy figyeltem, miközben a szoknyája alá nyúl és letolja a falatnyi ruhadarabot egészen a bokájáig. Egyik lábával kilépett belőle, majd a másik lábával fellendítette a kezébe… Egek! Ennél érzékibben nem is csinálhatta volna.
Ezek után szó nélkül megfordult és ismét elterült a padlón. Négykézlábra helyezkedett és mosolyogva hátra pillantott a válla felett, érzéki fenekét ringatva felém.
- Gyerünk, Jeremy! Csak rád várok.
Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy eléri a célját. A farkam már ismét merev volt és készen állt az akcióra. Ha ő azt akarta, hogy belé hatoljak, egy pillanatig sem merült fel bennem, hogy csalódást okozzak neki.
Mögé léptem és mélyen belé mártottam szerszámomat. Két kézzel megragadtam a csípőjét és kiélveztem forró vendégszeretetének minden mámorító pillanatát.
Lindsay hátra lökte a fejét és hangosan felnyögött, ahogy mozogtam benne, hamarosan pedig, tovább fokozva bennem a hevületet, átvéve löködésem ütemét, mozgatta ő is a testét. Valahol az agyam hátuljában azon merengtem, vajon a többiek nem ébrednek-e fel hangos nyögéseink zajára.
Lindsay pillanatokon belül felért a csúcsra és remegve roskadt össze a padlón, eközben azonban, valami csoda folytán, a farkam egy centivel sem csúszott kijjebb barlangjából.
Miközben hangosan nyöszörgött az élvezettől, én tovább pumpáltam őt hátulról, míg végül belé nem pumpáltam minden nedvemet. Pár pillanatig még benne tartottam a szerszámomat, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy mindent kiengedtem magamból. Csak aztán húzódtam vissza, hogy a helyére igazítsam szoknyáját és pajkosan megpaskoljam fenekét. Kétségem sem férhetett hozzá, hogy mindketten elégedettek voltunk a végeredménnyel.

Folytatása következik!




[1] Magyarul kicsit hülyén jön ki a dolog. Az angol eredetinek a lényege az ütemes rímelés (Check out the score… yeah, we want some more! Yeah, we ain’t needy, needy… we’re just greedy, greedy!). Versekben viszont sosem voltam jó, szóval bocsássátok meg, hogy nem sikerült rímelve lefordítani! Ha valakinek van esetleg ötlete rímbe szedett fordításra, az ossza meg velünk nyugodtan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]